6 Måter hunden din ber om hjelp

Nesten hver hund eier snakker med kjæledyret, men hvor mye hører vi faktisk på hva de må fortelle oss? Hunder kan ikke snakke vårt språk, men de har en måte å kommunisere på. Det er en rekke måter hunden din ber om hjelp - Du må bare vite hva du skal se etter.

Forskere har vært prøver å forstå de intricacies of communication mellom mennesker og hunder i mange år. Vi vet ikke hvor mye av vårt språk en hund forstår. Det vi vet er at våre valper reagere på kroppsspråket, og vi må lære å gjøre det samme for dem.

En hunds naturlige instinkter skal ta seg av seg selv. Hvis han stoler på deg, kan han be om hjelp, men skiltene er veldig subtile. Det er 6 vanlige tegn på at hundens companion trenger hjelp. Hver hund er annerledes, men det er sannsynlig at kjæledyret ditt vil be om hjelp ved å vise minst en av oppførselene nedenfor.

6 måter hunden din ber om hjelp

trist hund

1. Overdreven grooming / tunge flicking / panting

Hvis hunden din er skadet, kommer han til å stole på sine naturlige instinkter for å rense såret. Du kan merke overdreven slikking, biting og / eller grooming av det skadede området. Sjekk området for eventuelle skader. Bare fordi du ikke kan se en skade, som et kutt eller åpent sår, betyr ikke at valpen din ikke er i smerte.

Hvis du ikke kan se et problem, hold øye med området. Hvis den vedvarende grooming fortsetter eller du merker noe tegn på bekymring (hevelse, rødhet, osv. & # 8230;), søk veterinærbehandling umiddelbart.

Tungen flicking og overdreven panting kan også være tegn på et problem. Vanligvis er disse tegn på angst eller stress, men de kan også bety at det er et underliggende helseproblem som du ikke kan se.

Igjen, hold øye med hunden din. Se etter andre merkelige atferd eller tegn på nød. Hvis oppførselen ikke avtar etter 12-24 timer, bør du sjekke inn med veterinæren din.

2. Pacing

Pacing er vanligvis en tegn på angst eller stress. Det kan oppstå i en kort periode, som mens Fido venter på et familiemedlem å komme tilbake fra en utflukt. Hvis hunden din begynner å pacing ut av det blå eller hvis pacingen varer i lengre tid, kan det være et tegn på et alvorlig problem.

Korte pacing perioder regnes som relativt normale. Du kan jobbe med en profesjonell hundetrener eller canine-adferdsspesialist for å bidra til å dempe dette problemet. For mer alvorlige pacing problemer, må du konsultere veterinæren din.

Veterinæren vil hjelpe deg med å finne ut hvorfor kjæledyret ditt er pacing. Hvis det er på grunn av stress eller angst, vil de diskutere behandlingsalternativer med deg. Det er kommersielle produkter som kan hjelpe med mild angst, men for alvorlige tilfeller kan veterinæren din anbefale medisinering.

3. Klynking

Noen hunder whine mer enn andre. Hvis hunden din vanligvis er vokal, kan hans whining ikke være noen grunn til bekymring. Hvis han begynner å snike uten tilsynelatende grunn, kan det være et tegn på at han er i fysisk smerte, som trenger mat eller vann, kjedelig eller trenger hjelp på en annen måte.

Se etter andre tegn som kan hjelpe deg med å bestemme årsaken til whining. Du vil ikke kunne hjelpe din pooch til du forstår hva som forårsaker whining. Se på hans bevegelser, prøv å lese hans kroppsspråk og gjør ditt beste for å finne ut hva som plager kjæledyret ditt.

I SLEKT: 5 Dog Smerte Relief Home Remedies

destruktiv hund

4. Destruktiv oppførsel

De fleste hundeeiere ser ødeleggende atferd som et tegn på en dårlig utdannet hund. Selv om dette kan være sant med unge valper, er voksne hunder ofte destruktive for å vise sin ulykke. De ber bare om hjelp på den eneste måten de vet hvordan.

Destruktiv oppførsel kan være et tegn på en ulykkelig hund. Blir han igjen hjemme alene? Bruker du nok tid med ham når du er hjemme? Har han nok leker og tygger for å underholde ham og gi tilstrekkelig mental stimulering?

Bored hunder, hunder som er stresset og hunder som er ensomme / deprimerte, kan vise sine følelser gjennom destruktiv oppførsel. Det verste du kan gjøre for disse hundene er å straffe dem. Adresser årsaken til den ødeleggende oppførselen og vær tålmodig med kjæledyret ditt.

5. Overdreven clinginess / shyness

Hvis hunden din normalt er klamret eller sjenert, kan du ikke merke dette tegnet. Men hvis hunden din normalt er kjærlig og plutselig begynner å sjenert bort fra petting og oppmerksomhet, kan han spørre deg om hjelp. Dette kan være hans måte å fortelle deg at petting gjør vondt eller han er nervøs for at du skal røre et følsomt område på kroppen hans.

På samme måte, hvis hunden din blir for mye klamrende uten tilsynelatende grunn, kan det være et tegn på at han trenger din hjelp. Han kunne være redd, engstelig eller stresset. Det kan også være en underliggende helsetilstand som forårsaker problemer som hunden din ikke forstår.

6. Unormal aggresjon

Smerte er en vanlig grunn til at hunder skal være unormalt aggressive. Hvis hunden din begynner å growling, snapping eller bite uten tilsynelatende grunn, bør du søke veterinærkonsulent umiddelbart. I denne situasjonen er det sikrere å konsultere en ekspert i stedet for å vente og prøve å finne ut det underliggende problemet på egen hånd.

Les neste: 10 måter hunder kommuniserer deres sans for humor i henhold til vitenskapen

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 6 Måter hunden din ber om hjelp