Hva er de beste probiotika for hunder og gjør våre kjæledyr trenger dem?

Jeg er sikker på at nå har alle hørt av fordelene med probiotika. Det er yoghurt-reklamer, helsekostbutikker og dagligvarebutikker som toutering hvordan det kan forbedre folks gut flora og generell helse. Men er den beste probiotika for hunder enTopp beste probiotika for hundernd gjør våre kjæledyr selv trenger dem?

Har hunder få de samme fordelene ved å innta probiotika som mennesker? Hva er det beste måte å administrere til probiotika til hunden din? Jeg svarer på alle disse spørsmålene og mer i denne artikkelen.

Men hvorfor vil du gi hunden din probiotika i utgangspunktet? Mange veterinærer er enige om at forbedring av hundens tarmflora og fordøyelseskanalen gjennom administrasjon av probiotika, som har blitt bevist med forskning (koblinger nedenfor), kan være den eneste måten.

Gut er det største immunorganet i kroppen. Sin jobb er å tillate absorpsjon av mat, samtidig som det eksklusive elementer som bakterier og toksiner, men noen ganger bryter disse forsvarene ned.& # 8221; - Susan G. Wynn, DVM, hund ernæringsfysiologer på PETMD

Ikke bare det, men probiotika kan også forbedre mange andre helsefaktorer i hjørnetenner, fra hud og frakk til immunsystem og generelt velvære. Så la oss snakke om disse kosttilskuddene, hvordan du gir dem og hvordan de kan være til nytte for kjæledyrene våre.

Anbefalt: Holistisk hund Helse 101 - Ultimate Science-basert Guide

Beste probiotika for hunder og hvorfor våre kjæledyr kan virkelig ha nytte av dem

Probiotika for hunder

Det viser seg at ikke bare mennesker, men hunder kan også ha stor nytte av å konsumere probiotika, og dette har blitt støttet av en stor mengde forskning. Å gi probiotika for hunder, kjæledyr mottar alle de samme fordelene som folk gjør fra å ta disse kosttilskuddene.

Noen av forholdene i hunder som kan bli hjulpet av probiotika, inkluderer:

  • Hudproblemer
  • Understreke
  • Dårlig jakke
  • Oppkast
  • Vektproblemer
  • Allergier
  • Diaré eller løs avføring
  • Gul avføring
  • Overflødig gass (flatulens)
  • Avføring spiser
  • Overdreven shedding (ikke vanlig sesongmessig shedding)

Forskning i dette er fortsatt pågående, men vi har allerede sett mange studier på hvordan probiotika Forbedre hundens hud og jakke, Hvordan probiotika hjelper med hundens fordøyelse og diaré, Assisting hundens fordøyelseskanal og kjemper flere typer ormer i hunder, og kan til og med Forbedre hundens immunsystem.

Med disse fordelene er det godt å holde kjæledyret ditt på et vanlig probiotisk regime, men det er tider når hunder kan ha mest nytte av en probiotisk. Disse situasjonene inkluderer når følgende har skjedd:

  • Den normale tarmbalansen kan ha blitt forstyrret av narkotika, som antibiotika, nsaids eller steroider
  • Kostholdsendring eller dårlig kosthold
  • Eksponering for et patogen virus eller bakterier
  • Kirurgi
  • Eksponering for forurensende stoffer eller allergener, for eksempel plantevernmidler, kjemiske gjødsel, osv
  • Betennelse i mage-tarmkanalen
  • Stress på grunn av endringer i miljøet, osv

Det jeg finner mest interessant er at probiotika kan hjelpe med stress i kjæledyr.

Stress er en stor helsefaktor som påvirker generell trivsel i våre hjørnetenner. Derfor en god måte å berolige en hund er en av de tingene de fleste kjæledyr foreldre vil være interessert i, og hvis vi kan redusere mengden stress våre hunder oppleve bare ved å gi dem probiotika, kan dette bare være en livredder.

"Hunder eller katter som mottar probiotika, har en lavere forekomst av diaré i forhold til dyr som ikke mottar det. De beste effektene blir observert når probiotika er gitt på forhånd i påvente av stressende hendelser, for eksempel boardingfly, lange bilritt osv." - Dr. Jan Suchodolski, Texas A & M College of Veterinærmedisin og biomedisinsk vitenskap

Det er klart at det er langt flere fordeler ved å gi probiotika til hunder enn bare å forbedre fordøyelseskanalen og tarmen. Etter hvert som mer forskning oppstår, kan vi se hvor mye av våre kjæledyrs helse (og vår egen, faktisk) avhenger av en sunn balanse mellom gode bakterier i vår tarm.

I SLEKT: 7 veterinær anbefalte kosttilskudd for hunder

Regulering av probiotika for hunder

Regulering og etiketter av probiotika for hunder

Probiotika for hunder anses ikke som et stoff, Derfor er produksjonen av probiotika ikke regulert av FDA som det er for andre medisiner din hund mottar. Det er best for deg, som en forbruker, å vite litt om probiotika før du begynner å bruke dem med kjæledyr.

Som kjæledyrseiere må vi sørge for at vi får den beste verdien og fordelene for våre hunder. Det er også vårt ansvar å sikre sikkerheten til disse produktene som vi kjøper for våre hjørnetenner.

Beste probiotika for hunderFå regler betyr at det kan være usikre probiotika for hunder tilgjengelig, eller de som er ineffektive.

Hvis du bestemmer deg for å styrke kjæledyrets kosthold med probiotika, må du sørge for at du kjøper online eller i en butikk, til Les etiketten til hver og en av de beste probiotika for hunder du bestemmer deg for å gi hunden din. Det er visse bakterier som har vist seg å fungere best for hundens gut flora og generell helse, mens andre bakterier kan være ubrukelige.

Bakterier er de gunstige mikrober som probiotiske kosttilskudd inneholder. Denne bakterien er ansvarlig for å forbedre hundens gut flora og mange andre helsefaktorer, ifølge forskning.

For eksempel, `8220; ingredienser & # 8221; du må se etter er:

Når du velger de beste probiotika for hunder for å gi dem på daglig basis, må du også sjekke for Antall CFUer (Koloni forming enheter). Kolonyforming enheter er måling av levedyktige bakterier i probiotisk.

Du bør få et element som ikke har mindre enn 3-6 milliarder CFUer per dose.

I SLEKT: Dyrt hundemerker - er de verdt den høye prisen?

Probiotika for hunder

4 måter å gi probiotika til hunder

Nå som du vet hva du skal se etter, hva er den mest optimale måten å administrere disse beste probiotika for hunder? Det er flere måter å gi probiotika til hunder, og jeg vil se på fordelene og ulemperne av hver.

1. Hundemat med probiotika

Det er mange hundemat som allerede har probiotika i dem. Det ærlige kjøkkenet er kjent for å inkludere probiotika, så vel som mange andre merker av Sunn hundemat.

Imidlertid er hundemat ikke den beste måten å administrere probiotiske bakteriene på.

Årsaken er at noen av mikrober kan bli drept Under produksjonsprosessen, og hva som helst som skjer under produksjonen av hundemat betyr ikke nok aktive bakterier vil forbli.

Studier har vist Det flertallet av kommersielle hundematvarer, inneholder bare ikke nok probiotiske bakterier for å gjøre noen forskjell på hundens helse.

Å gi probiotika til hunder med hundematen kan være bedre enn ingenting, selvfølgelig. Dette er vanligvis et godt alternativ for hunder som kan være kresne eaters. Det er også praktisk for familier på farten. Fôring av hundemat som inneholder probiotika er også mye enklere enn å prøve å gi din valp en pille.

2. Probiotiske kosttilskudd for hunder

Hvis hunden din er greit med svelging Dog Supplements, som du alltid kan sette dem i en myk, behandle pose eller hundens mat, så kapselform betraktes som en bedre måte å dosere probiotika på (mer på dette nedenfor).

De beste probiotika for hunder er vanligvis laget i en kapselform eller pulverform (avhengig av merkevaren). Enten er det bra, og siden det er en bestemt dosering som inneholder en større mengde aktive bakterier, og du vet hvor mye av de gode bakteriene din pooch vil få, kan dette være et bedre alternativ.

Bekymret for å gi hunden piller? Se videoen og les veiledningen nedenfor.

Full guide: Hvordan gi en hundemedisin, kosttilskudd og vitaminer

3. Probiotika i pulverform

For mange kjæledyr foreldre, kan pulver være den beste måten å gi sine hunder probiotika på daglig basis. Du kan kjøpe en container av miste probiotisk pulver og deretter bare dryss det nødvendige beløpet på kjæledyrets mat, godbiter, eller til og med i vannet hans.

Det probiotiske pulveret går gjennom minst mulig produksjon, så det har sannsynligheten for å ha mest CFUer. Pulver er også mye lettere å gi hunden din enn en pille.

MER: 8 ypperlige kjæledyrtilskudd for hunder

4. Yoghurt for hunder

Beste probiotika for hunderYoghurt er en flott, naturlig kilde til noen av de beste probiotika for hunder du kan finne. Hvis hunden din liker yoghurt - og de fleste kjæledyr gjør - det kan være den beste måten å få flere levende kulturer i fordøyelsessporet regelmessig.

Bare husk at noen hunder er laktoseintolerante (selv om yoghurt inneholder svært liten laktose, og noen merker er laktosefrie). Også, noen av tilsetningsstoffene (som xylitol) er giftige for hunder, og sørg for alltid å dobbeltsjekke ingrediensene i bestemte yoghurtmerkene du kjøper for hunder.

Til slutt, selv om yoghurt inneholder levende bakterier, kan mengdene ganske enkelt ikke være nok, spesielt hvis den yoghurt ikke er lagret riktig, ifølge undersøkelser. For å få hunden din nok gode bakterier gjennom fôring av yoghurt, kommer du til å gå over kjæledyrets kalori krav.

For eksempel, Barken magasinet oppfordrer til og med kjæledyr eiere å lage sine egne DIY probiotika for hunder i stedet for å kjøpe bestemte merker. Dette kan være veldig effektivt for noen kjæledyr foreldre og deres hunder.

Hva med menneskelig klasse probiotika?

Du kan bli fristet til å gi hundenes probiotika som er ment for menneskelig bruk. Menneskelige probiotika vil gå gjennom mer kvalitetssikringstesting enn pet-karakter probiotika, og dermed sikre at de er bedre regulert og av høyere kvalitet.

Imidlertid er eksperter delt på om dette er en god ide.

Alle de probiotikaene for mennesker kan ikke ha den beste bakterieblandingen for hjørnetenner. Noen tror imidlertid det er helt fint å gi hunden din menneskelige probiotiske kosttilskudd. Dessverre har vi ennå ikke funnet noen relevant forskning på dette emnet, og det forblir i mørket om det er definitivt en god ide.

Personlig ville jeg holde fast med probiotika beregnet for hundforbruk, bare for å være trygg. Men det er bare min personlige preferanse. Mange veterinærer synes å være enige om at probiotika for mennesker er helt trygge for kjæledyr.

"I de fleste tilfeller, når vi sammenligner menneskelige og dyre medisinske studier, er det ikke en god ide å anta at det som er bra for folk, er også bra for dyr. Men for probiotika ser det ut til å være trygt å gi disse til kjæledyrene dine. Probiotiske produkter designet spesielt for kjæledyr er tilgjengelig på markedet." - Dr. Maureen McMichael, DVM på University of Illinois Veterinary Teaching Hospital

I SLEKT: 15 beste følsomme magehund mat for opprørt mage

Hva er de beste probiotika for hunder

Beste probiotika for hunder

Når du er på utkikk etter de beste probiotika for hunder å gi til din pooch, kan du se på nettleverandører for å finne noen av de bestselgende produktene. Nettbutikker som Amazon har ofte kundeanmeldelser på nettstedet, som kan gi deg en god indikasjon på hvordan disse produktene fungerte for sine kjæledyr, hvilke bivirkninger og fordeler de la merke til.

Her er en vilkårlig liste over de beste probiotikaene for hunder og nummer én merkevarer i henhold til kundeverdier på noen av de beste nettbutikkene:

# 1 Nominell probiotisk pulver

# 1 rated probiotisk tørr hundemat

  • Bondenes Bounty av Biljac
  • Naturlig balanse av synergi

# 1 nominell probiotisk våt hundemat

  • Nutro Max
  • Spot`s Stew

# 1 Nominell probiotiske hundetre

  • Bayer Expert Care Probiotic Soft Chews
  • Espree Digestive Health Probiotic Soft Chews

# 1 nominell probiotisk kapsel

  • 21. århundre essensielle probiotika
  • Vetri-Science Laboratories Vetri-Mega probiotisk

Internett er fullt av informasjon om fordelene med disse beste probiotika for hunder. Doseringsinformasjonen vil være på produktene du kjøper. Sørg for å lese ingrediensetiketten, vet nøyaktig hva som er i produktet og hvordan man skal administrere det trygt.

Til slutt, selv med rikdom av informasjon på fingertuppene, bør du alltid sjekke med veterinæren din hvis hunden din er syk, eller opplever noen reaksjon på probiotika. Jeg ville til og med gjøre dette før du starter ham på en probiotisk regime bare for å sikre at den passer til sin livsstil.

Les neste: 3 vanlige hundesykdommer knyttet til hundemat

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hva er de beste probiotika for hunder og gjør våre kjæledyr trenger dem?