20 Beste vitaminer for hunder for kjæledyrs optimale helse

Tar du et daglig vitamintilskudd? Har du vurdert å gi et lignende supplement til hundens følgesvenn? De Beste vitaminer for hunder er spesifikt formulert for arten for å gjøre opp for noen ernæringsmessige mangler i kostholdet. Med hundens helseproblemer på vei oppover, bør du kanskje vurdere å legge til et daglig vitamin til hundens diett?

Beste vitaminer for hunder for kjæledyr optimal helseHusk at du alltid bør konsultere veterinæren din eller en hund ernæringsfysiolog før du legger til noen form for kosttilskudd til hundens diett. Dette eller en annen artikkel på nettet bør ikke være en erstatning for veterinærråd, og det du leser nedenfor, er bare en oversikt over beste hundens vitaminer som kan hjelpe hunden til å gjøre opp for visse ernæringsmessige mangler.

Veterinærer er enige om at vitaminer i visse tilfeller kan hjelpe hundene med spesifikke sykdommer, forlenge levetiden, eller forhindre vanskelige forhold.

& # 8220; Mens kosttilskudd kan legge opp monetært, er det mulig at de kan spare deg for noen veterinære regninger i det lange løp ved å bremse effekten av noen subkliniske problemer, & # 8221; - Dr. John Bauer, professor i liten dyremedisin via Vetmed

Veterinæren sier også at mens helt sunne hunder med svært godt balansert kosthold ikke trenger kosttilskudd eller vitaminer, vil kjæledyrseiere som mate sine hjørnetenner hjemmelaget hundemat, kanskje legge til noen vitaminer for hunder bare for å være trygge:

[8220; når jeg formulerer hjemmediet for pasienter, har jeg eieren til å legge til et menneskelig multi-vitamin. Beløpet vil variere basert på din hunds størrelse, så hvis du formulerer ditt eget kosthold, må du sjekke med veterinæren din før du er for doseringsretningslinjer.& # 8221; - Dr. John Bauer

Alltid Se på ingrediensene i hundens mat for å sikre at du ikke gir ham for mye av et bestemt supplement. Ingen vitaminer eller kosttilskudd kan være en erstatning for en skikkelig hund diett og sunn hundemat. Så hvis hundens mat allerede har en tilstrekkelig mengde jern i den, vil du ikke legge til noe mer på kostholdet for å unngå potensielle problemer.

Når det gjelder hundens vitaminer og hundtilskudd, vil du ikke prøve å gjøre denne beslutningen på egen hånd. Du må konsultere en ekspert som kan hjelpe deg med å ta denne avgjørelsen. Inkludert noen av disse beste vitaminene for hunder i kjæledyrets kosthold skal hjelpe til med hans generelle helse, men eiere må være forsiktige med eventuelle endringer i deres hundens diett.

Hund vitaminer Pris Kvalitet Vurdering
Pro-Sense Daily Multivitamin Tweable Tablets $ B 4.4/5
Tomlyn High Calorie Nutritional Supplement $ B+ 4.7/5
Nutri-Vet Blære Control Chewables $$ EN- 4.2/5
Solid Gold Sea Meal Powder $$ EN 4.5/5
Vet`s Best Seasonal Allergy Support $ B 3.7/5

* Klikk på hundens vitaminmerke for mer informasjon, priser og ernæring. Alternativt, bla ned nedenfor for å lese vår oversikt.

Nedenfor har vi oppført fem av de beste vitaminene for hunder som mest er kjøpt og anbefales av veterinærer til kjæledyrforeldre. Ikke alle hundeeiere vil finne disse hundens vitaminer som er avgjørende for kjæledyret, og noen kan trenge andre typer kosttilskudd for spesifikke behov for en hund. For det har vi oppført en annen femten mest kjøpte vitaminer for hunder som alternativer.

Vær oppmerksom på at denne listen ikke er en anbefaling - Les FDAs holdning på vitaminer / kosttilskudd. Det er for tiden ingen vitenskapelig bevis på effektiviteten av kosttilskudd for dyr eller mennesker. Vennligst alltid Rådfør deg med veterinæren din Før du gir hunden din noen form for medisin, kosttilskudd eller vitaminer.

Trenger hjelp med å gi hunder vitaminer, medisin og piller?

Mange hundforeldre sliter med dette og vet ikke hvordan man skal gi en hundemedisin, vitaminer eller kosttilskudd. Dette er veldig vanlig siden vi allerede vet at våre kjæledyr ikke er store elskere av mistenkelige utseende. Heldigvis er det mer enn en vei på hvordan å gi en hundemedisin, eller hans vitaminer og kosttilskudd. Vi har gjort en grundig video og trinnvis artikkel med råd om hvordan du gjør dette riktig og trygt.

Full guide: Hvordan gi en hundemedisin og vitaminer - Handlingslige tips og råd

Topp 5 beste vitaminer for hunder for å forbedre helsen
Basert på kjæledyrseierees populære valg

1Pro-Sense Daglig Multivitamin

Topp beste vitaminer for hunder vurderingerEn flaske av Pro-sans Multivitaminer inneholder 90 smakfulle og tyggbare tabletter. Dette kosttilskudd er formulert for voksne hunder som er kresne eaters eller de som ikke klarer å få sine daglige ernæringsmessige krav til ulike grunner. Det forbedrer immunsystemet og hjelper de som gjenoppretter fra en sykdom.

  • Dog Vitamins Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Hver tablett har tilstrekkelige nivåer av linolsyre, kalsium, fosfor, kalium og magnesium. De inneholder også vitaminer A, B-kompleks, C, D3 og E sammen med andre mineraler. En annen funksjon som gjør dette produktet en av de beste vitaminene for hunder er at den er laget i USA. Hundeeiere med Siling og Aging Dogs fant dette tillegget veldig hjelpsomme. Det er brygger gjærinnhold bidro til å kontrollere lopper og mange hudproblemer.

Topp beste vitaminer for hunder vurderingerIfølge mange kjøpere viste deres hunder økt appetitt og forbedret vekt. Deres hunder hadde også mer energi etter noen uker med å legge til pro-sense daglige multivitamin tyggbare tabletter til kostholdet. Siden de fleste hunder likte smaken av tablettene, og til og med handle som det er en godbit, slik at de tar det regelmessig, var det ikke typisk et problem. De fleste eiere som kjøpte dette produktet, fant at det ikke var behov for å skjule tabletten bak godbiter, eller maske en lukt med noe.

Noen få kjøpere rapporterte at de aldri fikk prøve det på hunden deres fordi hunden hans bare nektet nettbrettet. Flere sa at tabletter er for vanskelig å tygge, mens andre løste dette ved å bryte tabletten og blande den inn med hundemat. Fortsatt andre klaget over lukten av bryggerenes gjær. De fleste hundene kom over denne første reaksjonen, og det gjorde det meste av kjæledyrseierne.

Fordeler:
  • Velsmakende tyggelige tabletter
  • formulert for voksne hunder
  • Laget i USA
  • Inkluderer Brewer`s gjær for å bidra til å kontrollere lopper og hudproblemer
ULEMPER:
  • Noen hunder nektet å spise disse tabletter
  • Mange kjæledyrforeldre sa at tabletter var for vanskelig for at hunden skulle tygge
  • Noen forbrukere klaget over bryggerens gjær lukt

Beste vitaminer for hunderMest nyttige Dog Owner`s Review (Les hele Amazon Review): Mange hundemat på markedet i dag inneholder tilsetningsstoffer, kjemikalier og konserveringsmidler & # 8212; hermetisert og tørr. Og da jeg ble tvunget til å forberede et begrenset diett for min diabetikerhund fra menneskelig mat (for å eliminere alle uønskede ingredienser som finnes i kommersielle hundemat), trengte jeg å gi de gode kosttilskudd hunden som trengs for kroppshelse & # 8230; & # 8221;

2Tomlyn High Calorie Nutritional Supplement

Topp beste vitaminer for hunder vurderingerDette er et gel-type supplement som kan legges til hundemat eller slikket av fingerenes spissen. Det anbefales at valper som har mistet appetitten eller de som ikke kan få sitt kaloribehov fra kostholdet sitt. Ingrediensene i dette kosttilskudd fra Tomlyn inkludere soyabønneolje som hovedkilden for LA og ALA. Det inkluderer også torskeleverolje som hovedkilden til EPA og DHA.

  • Dog Vitamins Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Korrekte doser av gelen vil gi hunden din sitt nødvendige protein, fett og kalsium. Det inkluderer også vitaminer A, B, D og E. Et rør inneholder 4.25 gram. Langtidsbrukere av de beste vitaminene for hunder tenker på dette som deres mirakel supplement, spesielt for underernærte valper. Det virker også underverk for valper under noen form for stress, for eksempel transporterte valper eller reddet valper.

Topp beste vitaminer for hunder vurderingerTestimoner inkluderer mange tilfeller av hypoglykemi i svært delikate valper. En dose av denne gelen ga det hurtige løftet av kalorier og økning i appetitten som var nødvendig av valpene for å overleve. Ailing valper som ikke ville ta noe var villige til å spise tomlyn høyt kalori ernæringsmessige supplement for valper og dermed forbedret deres iver for mat.

Noen kunder kjøpte dette produktet bare for sporadisk bruk, for eksempel hypoglykemi nødsituasjoner, og ikke som et vanlig supplement eller vanlig del av hundens ernæringsmessige diett. Men ifølge et flertall av kjøpere finner de det en fin måte å supplere og forbedre matinntaket i sine voksende hunder til de er klare for de beste vitaminene for hunder som er formulert for voksne.

Fordeler:
  • Enkel å administrere gel formel
  • Ideell for underernærte valper
  • Mange hundeeiere bemerket at dette produktet hjalp med hypoglykemiske valper
ULEMPER:
  • Noen forbrukere kjøpte bare dette for sporadisk bruk

Beste vitaminer for hunderMest nyttige Dog Owner`s Review (Les hele Amazon Review): & # 8220; Jeg foster hunder og valper og er alltid på utkikk etter ting som vil hjelpe til med min omsorg for dem. Mange av valpene og hundene jeg får, er i dårlig helse eller underernæret, så et godt, velsmakende kosttilskudd er et must & # 8230; & # 8221;

3nutri-veterinærblærekontroll

Topp beste vitaminer for hunder vurderingerEn flaske med dette tillegget inneholder 90 tyggbare tabletter. Dens viktigste ingredienser inkluderer biff lever, svinekjøtt lever, gresskar frø pulver og en rekke fordelaktige røtter og urter. Dette supplementet fra Nurti-Vet er smaksatt med røkt skinke for å gjøre det mer fristende. Det ble formulert for å forbedre blærenes helse og løse problemer med inkontinens.

  • Dog Vitamins Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

En tablett inneholder isoflavoner, vitamin C og magnesium. Den er laget i USA. Tiden det tok for dette tillegget å tre i kraft varierte fra hunden til hunden. Mange rapporterte fantastiske resultater i så tidlig som 3-5 dager etter at hunden deres, med mindre inkontinensproblemer, startet den første dosen. Andre sa at det fungerte etter omtrent en måned.

Topp beste vitaminer for hunder vurderingerTatt med veterinærbeskrivelser ble de negative effektene av medisiner betydelig redusert til hundeeiere bare brukte Nutri-Vet Blærekontroll Chewables for hunder. De fleste var sterkt lettet over å bruke disse kosttilskuddene i stedet for medisiner som hadde bivirkninger. Disse kjæledyrene foreldrene var også i stand til å taper disse legemidlene til de ikke trengte dem lenger for hundens fuktighetsproblem.

Mens det for de fleste kunder jobbet dette et mirakel, forbedret det ikke det lekkende problemet med alle hunder som tok det. Det er ikke overraskende siden det er mange faktorer som bidrar til hvordan hundene reagerer på kosttilskudd, eller medisiner for den saks skyld. Generelt vurderer de fleste denne den perfekte løsningen på hundens inkontinens uten å ty til reseptbelagte legemidler. Hunder synes også å ha å ta det.

Fordeler:
  • Smaksatt med røkt skinke for å lokke hunder
  • Spesielt formulert for å forbedre blærenes helse og løse inkontinensproblemer
  • Laget i USA
  • Noen forbrukere la merke til resultatene i så lite som 3 dager
ULEMPER:
  • Løste ikke inkontinensproblemer i alle hunder

Beste vitaminer for hunderMest nyttige Dog Owner`s Review (Les hele Amazon Review): & # 8220; Vi elsker våre hunder, men ingen ønsker å finne hunden sovnet i en pølse. Mange hunder, spesielt faste kvinner. miste urin i søvnen. Dette virker for å stoppe det. Vår 80 pund hund spiser lett 3 om dagen og ikke lenger oversvømmer sengen hennes hvis hun blir overtalt & # 8230; & # 8221;

4solid gullhavet måltidspulver

Topp beste vitaminer for hunder vurderingerDette pulvertilskudd fortynnes i vann og blandes med hundemat. Det må administreres to ganger daglig. Ingrediensene i dette tillegget fra SOLID GULL Inkluder tang, linfrø, sitron ananas, laktose, Aspergillus oryzae og Aspergillus niger. Det gjør vår liste over de beste vitaminene for hunder fordi det er en god kilde til vitaminer, mineraler, aminosyrer og fiber. Det er også en utmerket kilde til essensielle fettsyrer og fordøyelsesenzymer.

  • Dog Vitamins Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Den største posen med dette supplementet som du kan bestille veier 5 pund. Mindre størrelser i 1 pund og 8 gram er også tilgjengelige. Den er laget i USA. Kunder observerte betydelig forbedring innen en måned etter å bruke dette produktet på sine kjæledyr. Det har vært uunnværlig i deres hunders utvinning fra ulike sykdommer og hudforstyrrelser siden.

Topp beste vitaminer for hunder vurderingerVeksten av skinnende nye frakk på områder som pleide å være røde, scaly patcher, er bevis nok for mange kjæledyrseiere om effekten av dette sjømatet. Andre kjøpere av Solid Gold Sea Meal Powder for kjæledyr virket utålmodige å se resultater etter en måned med å administrere den til sine hunder. De sluttet å bruke det etter å ha sett ingen. Mens det tok bare noen få uker for noen å begynne å se forbedring, var det forhold som tok et par måneder eller så.

Grunnen til at de fleste kjæledyrseiere sitter fast på dette produktet og uendelig brukt det hver dag var deres aversjon mot narkotika. De vil helst vente og la denne naturlige formuleringen gi resultater. For flertallet av kjøpere har dette produktet vært ekstremt effektivt, og de har brukt det regelmessig. De anser det som en av de beste vitaminene for hunder.

Fordeler:
  • Lett administrert ved å blande med vann og legge til hundemat
  • God kilde til vitaminer, mineraler, aminosyrer, fiber, essensielle fettsyrer og fordøyelsesenzymer
  • Laget i USA
  • Ideell for kjæledyr med hud- og frakkproblemer
ULEMPER:
  • Noen eiere så ikke resultater etter å ha brukt dette tillegget i mer enn en måned

Beste vitaminer for hunderMest nyttige Dog Owner`s Review (Les hele Amazon Review): & # 8220; Disse tingene vil vokse hår på en bøtte & # 8230;.Som min venn liker å si det. Jeg er i hundredd og vi får mange hunder som kommer inn med hud- og hårtapsproblemer. Dårlig ernæring og lave immunsystemer sammensatte disse problemene og nr. 8230; & # 8221;

5vets beste sesongmessige allergi-støtte

Topp beste vitaminer for hunder vurderingerAvrunding av vår liste over de beste vitaminene for hunder er dette anti-allergifiseringen fra VET`S BEST som bidrar til å holde histamin på normale nivåer. Det forbedrer også immunforsvaret og forbedrer den generelle tilstanden til hundens hud. De viktigste ingrediensene inkluderer sitrus, nettle, perilla blad og quercetin. Brygger gjær, fiskeolje, chlorella, spirulina, bee pollen, rosmarin ekstrakt og sjøalger ekstrakt er også inkludert.

  • Dog Vitamins Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

En flaske med disse beste vitaminene for hunder inneholder 60 tabletter. De kan administreres to ganger daglig til hunder minst en år gammel. Tilfreds kunder som har brukt tusenvis av dollar på veterinæren for anti-allergi-skudd, var sterkt lettet for å finne dette produktet. Dette supplementet viste seg så mye bedre enn reseptbelagte legemidler, som ikke bare økte sitt kjæledyrs vekt, men også kompromitterte immunforsvaret.

Topp beste vitaminer for hunder vurderingerSammenlignet med store medisinske regninger og uønskede bivirkninger, var dette en himmelen sendt og billig løsning for allergi-utsatte hunder og deres eiere. Likevel reagerte noen hunder ikke bra på dette produktet. Vet`s beste sesongmessige allergi support supplement for hunder heller ikke hjelpe hundens tilstand i det hele tatt, eller det førte til at hunden blir syk.

Disse kjæledyrene, spesielt de følsomme typene, kunne ha reagert på noen av ingrediensene. Dette viser bare at en løsning ikke alltid vil fungere for alle forhold, selv om de er de beste vitaminene for hunder. Imidlertid kan de naturlige komponentene i dette tillegget også trenge tid til å helbrede hundens tilstand. Det er faktisk den samme grunnen til at kjæledyrseiere foretrekker dette tillegget - det er fra naturlige ingredienser, så derfor er det generelt trygt.

Fordeler:
  • Fungerer for å kontrollere histamin nivåer
  • Forbedrer immunforsvaret
  • Formulert for å forbedre hundens kløende hud
ULEMPER:
  • Ikke forbedret tilstanden til alle hunder som tok det
  • Gjorde noen hunder syk

Beste vitaminer for hunderMest nyttige Dog Owner`s Review (Les hele Amazon Review + Photos): & # 8220; Vi begynte å ha hudproblemer med mitt laboratorium for to år siden, da hun var bare 8 måneder gammel. Hun ville skrape så mye hun ble blødende, og vi har hatt å ta henne inn i veterinæren utallige tider for antibiotika og topicals & # 8230; & # 8221;

15 mer av de beste hundens vitaminer for andre mangler

LaksoljeOvennevnte liste over beste vitaminer for hunder er basert på inngangen fra kjæledyrseiere og hva de dyrer ofte anbefale å bruke for deres hjørnetenner. Disse er i hovedsak de mest populære hundens vitaminer som flertallet av hundeeiere bruker. Vær imidlertid oppmerksom på at det ikke betyr at poochen din også trenger å konsumere disse vitaminene. Før du gjør noen ernæringsmessige tilpasninger til kjæledyret ditt, vennligst kontakt din veterinær.

Nedenfor viser vi femten mer vanlige hund vitaminer som kan hjelpe med visse sykdommer eller forhindre forstyrrelser hos hunder, men vær så snill å ikke anta at de vil. Legg merke til at det er svært lite forskning tilgjengelig på hvor effektive noen av disse vitaminene er, så bruk med forsiktighet og kontakt din veterinær på forhånd.

  1. Grizzly Laks Olje All-Natural Dog Food Supplement
  2. Naturvet 90 teller omega gull pluss laks olje myke tygger
  3. Nutramax Cosequin DS Plus med MSM tyggbare tabletter
  4. Glycoflex 3 Hip og felles støtte til hunder
  5. DIGGIN `DIN HUND FIRM UP POWSKIN SUPER SUPPERATION
  6. Utrolig gurkemeie for hunder curcumin kjæledyr antioksidant
  7. Ekstra styrke tygget felles supplement for hunder
  8. NutramaxNaturvet 70 Count Aller-911 Allergi Aid Plus
  9. Actistatin Canine Ekstra styrke Soft Chews
  10. Ressurser Canine CAS-alternativer
  11. Solid Gold Berry Balance Nutritional Supplement Powder
  12. S adenosyl 225 (samme)
  13. Vetri-science cardio-styrke
  14. Maxxisame Sam-E Supplement
  15. Manglende Link 1-Pund Well Blend Nutritional Supplement

Nå er det din tur til å tonehøyde seg. Har du brukt noen av disse vitaminene med hundene dine, og i så fall hvordan fungerte de? Har du merket noen helseforbedringer i kjæledyret ditt? Vennligst del dine observasjoner med andre kjæledyrseiere i kommentarene nedenfor!

Full guide: Slik gir du et dog Eye Drops - trinnvise instruksjoner


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 20 Beste vitaminer for hunder for kjæledyrs optimale helse