De 11 beste innendørshundene raser

Innendørs hunderaser

Det er ingen skam i å være en homebody - holder nede sofaen definitivt teller som en hobby, og jobber hjemmefra er en varm trend akkurat nå.

Som mange av oss introverts, ville visse hunderaser mye heller bli hjemme enn å rote med utendørs eller obligatoriske sosiale funksjoner. Noen av våre menneskelige livsstil er en flott kamp for disse eremithundene, så lenge trening og stimulering trenger fortsatt å bli oppfylt.

Under, Vi vil dekke noen egenskaper av innendørs kjære hjørnetenner, så vel som noen vanlige egenskaper hos husholdningene hvor de skal trives.

Viktigst, vi vil også Del vår liste over de beste innendørs hunderaser, Så du kan finne din ideelle kamp for innendørs!

Kjennetegn på hunder som elsker å tilbringe tid innendørs

Visse raser har egenskaper som gjør dem bedre innendørs. Mange av disse egenskapene kobles til rasenes opprinnelse, inkludert klimaet i den geografiske opprinnelsen raserens opprinnelige formål.

Alle hunderaser trenger minst noen utenfor, Men visse egenskaper vil definitivt redusere behovet for å være ute veldig ofte. Disse egenskapene inkluderer:

  • Beskjedne treningsbehov. Noen hunder er født sofa poteter. De trenger ikke - og de vil absolutt ikke ha - mye fysisk aktivitet. De vokser ut av den galne valpetrinnet super raskt, og de er fornøyd med å ligge på sofaen hele dagen. Mens du må se på sin vekt for å unngå problemene som følger med hunden fedme, trenger en innendørs levende hund ikke flere turer en dag eller turer til hundeparken.
  • Relativt liten interesse for utendørs. Hvis poochen din skal tilbringe mye tid innendørs, er hunder fra sportsgruppen eller arbeidsgruppen generelt ikke det beste alternativet. Hunder som elsker å snuse eller spore i flere timer på slutten (ser på deg, beagles) kommer ikke til å være lykkelige innendørs hele tiden rundt samme natur.
  • Lett underholdt. Mens en innendørs eneste hund ikke nødvendigvis betyr en lav vedlikeholdshund, er det en god ide å velge en rase som kan bli underholdt av enkle gleder i livet. Hunder som kan lykkelig opptatte seg med en tygge leketøy er flotte kandidater for innendørs raser fordi de ikke trenger spennende opplevelser og natur for å holde dem interessert.

11 beste raser for innendørs

Vi har gitt deg noen gode matchmaking tips for din innendørs hundesøk - her er våre plukker for de beste raser for hjemmebaserte hunder!

1. Basset hund

https: // instagram.com / p / b7yeswobud_ /

Er du tilbøyelig til å spise dine følelser, sove i, og hoppe over treningsstudioet? Da har du mye til felles med en bassethound.

Bassethunden er kjent for å være den quintessential sofaen potet. Som noen av oss mennesker, har deres valgmidler en tendens til å være overeating og napping. Faktisk gjør deres korte ben og brawny kropper trening ganske utfordrende, og ofte er det umulig (jeg, for en, kan forholde seg).

Bassets er enkle fellows som pleier å være i stand til å underholde seg selv - bare en enkel tygge leketøy vil holde dem opptatt i flere timer, uten behov for konstant trening.

Som hver rase, vil basseten din trenge minst litt tid utenfor.

De ble avlet for å spore, og deres kraftige nese er alltid lave til bakken - på minimum, Noen få korte turer om dagen er pålagt å utforske nye dufter vil være nødvendig for å bekjempe fedme og å utøve sine naturlig sterke nese.

Den gode nyheten er at bare litt fysisk aktivitet vil gi dem tuckered ut og klar for en lur.

Basset Hounds har en tendens til å være sosiale skapninger, så en tur til hundeparken eller, enda bedre, en hundbror eller søster, vil bidra til å holde dem underholdt og lykkelige innendørs.

Kanskje den beste i familien hunden, bassethunds er vanligvis A stor liten hund rase for barn - Ingen tvil om at de kan holde hverandre underholdt.

2. Dachshund

https: // instagram.com / p / b79uxu6hriu /

Dachshunds søte trav vender hodet hvor han går - selv om han er bundet til å få oppmerksomhet når han går ut i det offentlige, er han sannsynligvis lykkeligest bare å bo hjemme med deg, ut av rampelyset.

Tider har endret seg siden dachshund ble opprinnelig utviklet hundrevis av år siden for å klatre ned hull og jakt byttedyr. Mens de har beholdt sine høye Prey Drive, de er ganske kjærlige og kjærlige valper.

Deres små statur gjør dem til en av de beste hundene i leilighetene, som de er lett under nødvendige størrelsesgrenser og trenger ikke tonnevis av plass til å være tilfreds og komfortabel.

Dachshunds er ganske følsomme for ekstreme temperaturer, Så om du velger en glatt, wire eller langhåret dachshund, Du må sørge for at de er riktig antrekkes i vintermånedene og holdes i klimaanlegget om sommeren.

Dachshunds kan være utfordrende å trene på grunn av deres headstrong natur. De pleier å være litt stædig og sassy, ​​og mens de vanligvis er ganske kjærlige, har de en tendens til å spille av sine egne regler.

Deres noen ganger snippy holdning og medfødt byttedyr kan reduseres med en liten innendørs rekreasjon. Noen Impulskontrollspill kan positivt spinne din pups byttedyr og være et flott uttak for overflødig energi.

3. Kinesisk Crested Dog

https: // instagram.com / p / b8dqkvhauns

Søt? Sjekk. Vil ikke kaste veldig mye? Sjekk. Kan ikke bruke for mye tid ute fordi han vil bli solbrent? Sjekk! Winsome Chinese Crested Ticks Alle boksene når det gjelder innendørs hundegenskaper - pluss de er ganske vennlige og har en tendens til å danne nære obligasjoner med sine mennesker.

Selv om det er sannsynligvis ganske åpenbart, den Kinesisk Crested tjener et solidt sted som et beste innendørs kjæledyr på grunn av kappen hans - eller mangel på det.

I utgangspunktet hårløse, er den kinesiske crested ekstremt følsom for elementene. Solfylte dager og varme klima krever ekstrem forsiktighet på grunn av høy risiko for solbrenthet. Koldere måneder krever tilstrekkelig yttertøy, fordi, som du kan forestille seg, har kinesiske cresteds ikke mye naturlig beskyttelse mot chill. De er definitivt ikke kaldt værhunder!

Foruten det faktum at disse hundene i utgangspunktet ha å holde seg innendørs mesteparten av tiden av helsehensyn, deres små størrelse og lettvint disposisjon gjør dem perfekt til å ha på føttene hele dagen. Vanligvis står rundt en fot høy, er den kinesiske crested en varmhjertet valp som elsker å leke og elsker menneskelig interaksjon.

Hvis du ikke allerede var solgt på disse kjekke små tykes, ikke glem det Shedding vil ikke være et stort problem!

4. Maltesisk

https: // instagram.com / p / b79tb0lph8a

Mens en maltesisk ville se rett hjemme i en Soho Penthouse, disse små, hvite hunder lykkelig tilpasse seg ganske mye koselig innendørs hjem. 

Maltesisk krever mye profesjonell grooming å opprettholde den pearly hvite og slanke frakk, så du vil ikke at han skal tilbringe mye tid i smuss eller snø ute for å rote opp det sofistikerte håret.

Heldigvis, En maltesisk vil være helt lykkelig å bruke mye tid innendørs. Vanligvis veier mindre enn 5 pounds og står mindre enn en fot høy, gjør deres små statur dem til en av Beste hunder for leilighetslivet.

Selv om de har en tendens til å ha et høyt energinivå, Utøvelsesbehovet til maltesisk kan vanligvis være fornøyd med noen morsomme innendørs spill eller en rask tur eller to.

For en maltesisk, Det viktigste er at de har god tid til å tilbringe med sine menneskelige familier - De har en tendens til å elske sitt folk hardt og vil ikke ønske å tilbringe mye tid bort fra dem.

Til tross for sin lille størrelse, De lager flotte watchdogs - Noen ganger til en feil. Spesielt hvis du bor i en leilighet, må du sørge for at du angir riktige grenser for å unngå å våkne naboene dine med din miniatyrvakt.

5. Chow Chow

https: // instagram.com / p / b8db8menjjm /

Chow Chow ble popularisert av Queen Victoria, og det virker som om Doggos ikke har glemt dette. Disse fantastiske valpene elsker å være kongen av slottet, og kan gjerne bruke mesteparten av sin tid innendørs å spille og samhandle med bønderne (mennesker).

Ikke bli lurt av deres dyrebare blanding av floof og et smooshy ansikt - Chows pleier å være ganske vanskelig å trene, og ofte er skeptiske til nye hundemekter og andre nye stimulanser. Det er derfor de gjør en god hund til å leve primært innendørs, hvor de kan bli med sine kjente omgivelser.

Mens Chow Chows vanligvis trives i kaldt vær, gjør de ikke bra i varmen, og overoppheting er en stor bekymring selv i milde temperaturer. Holde dem innendørs for det meste av dagen, spesielt i varmere regioner eller i sommermånedene, er et must for helsemessige grunner.

Dessuten, Chows er ganske uavhengige og har ikke noe imot å være alene - De kan lykkelig opptatt seg med innendørs aktiviteter uten konstant oppmerksomhet.

Mens Chows gjør gode og sterkt lojale kjæledyr, er de Ikke alltid et flott alternativ for første gangs hundeeiere. De er ganske sta til tider, og de er ikke gode å ha rundt barn eller katter.

Deres temperament kan være en oppkjøpt smak, men de er definitivt verdt innsatsen for de rette eierne og riktig husholdning.

6. Fransk bulldog

https: // instagram.com / p / b8cdzpmha0j /

Skyrocketing i popularitet, den franske Bulldog er et populært utvalg av byboere og Instagrammers over hele USA.

Veier under 30 pund og står rundt en fot høy, den fransk bulldog er en av, om ikke den mest populære av de små innendørshundene. Det er lett å se hvorfor.

Deres små størrelse matchet med sine tilbaketrukket holdninger gjør dem perfekt for familier og nye kjæledyrseiere. De pleier å være gode med hund-smarte barn også.

Et sentralt salgspunkt for frenchies er deres lave energinivå - Bare en kort mosjon hver dag for å ta kanten av, vil holde dem lykkelige. De er en perfekt passform for travle husholdninger og hjem med liten eller ingen hage.

Som andre raser med det søte flate ansiktet, Å holde seg innendørs i de varmere månedene eller i varmere regioner er et must. De kan lett overopphetes og har problemer med å puste, og streng aktivitet og varme kan forårsake en medisinsk nødsituasjon.

Kjøligere klima er mye tryggere for dem å være ute, men deres korte strøk gjør Ytre klær et must (pluss, de er søte). Generelt er frenchies mye tryggere og lykkeligere med korte perioder utenfor og kan være helt fornøyd med et innendørs spill med henting.

7. Chihuahua

https: // instagram.com / p / b8c_ktlhyyf /

Den lille, men mektige Chihuahua kan like å strever sine ting på hundeparken, men i virkeligheten er han sannsynligvis like glad som bor hjemme i sengen.

Chihuahuas er en av de minste raser i verden, som ofte veier rundt 5 pund, noe som gjør dem perfekte for å leve i små rom. De kan være perfekt Innhold i begrensninger av en ett-roms leilighet, Som det virker som et herskapshus for dem.

Mens de trenger regelmessig trening, må deres korte lille ben bevege seg dobbelt så fort som andre hunder - faktisk må du sannsynligvis redusere ditt eget tempo slik at de kan holde tritt med deg. For Chihuahuas, In-home øvelser, som et kraftig spill av henting, er en fin måte å brenne energi på.

Chihuahuas har en gammel historie, som dateres tilbake tusenvis av år til Mexico. De er fra et varmere klima opprinnelig, så kaldere temperaturer er en no-go- de ville mye foretrekke innendørs i vintermånedene, og de vil også være mye tryggere.

Chihuahuas er kjent for sine personlige personligheter i større enn liv, og de har en tendens til sassiness.

Spesielt hvis han tilbringer mesteparten av sin tid innendørs, må du sørge for at Chihuahua har et utløp for sin energi for å unngå å komme seg inn i mischief.

8. Pug

https: // instagram.com / p / b7r5ycdji -_ /

Hvis du vil ha en hund som er lett å behage, morsomt å se på, og spreng med personlighet, gi en pug en prøve.

Pugs er notorisk hyggelig - i utgangspunktet, når du er glad, er de lykkelige. De gjør flotte innendørs hunder fordi de kjærlighet å være sammen med familien sin. Hvis du er hjemme mye av tiden, vil din Pug være helt fornøyd med deres innendørs livsstil.

De har en tendens til å være på den portly side, så du må implementere et treningsregime for å holde disse lat sofa potet hunder I sjekk. Heldigvis kan husholdningsspill eller korte turer lett holde energinivået i sjakk, og din pug vil sette pris på tiden med deg.

Som andre hunder med flate neser, Varme og streng trening er ikke venner av pug.

Klimaanlegg og innendørs, spesielt i varmere klima eller sommermånedene, er avgjørende for å holde dem sunne og unngå å puste problemer, som er et vanlig problem med rasen.

En annen vanlig funksjon av Pugs er deres tendens til å kaste - mye. Pass på at du velger hundesikre møbler og interiørdesign for å matche deres ikoniske buckskinjakke.

Annet enn deres grooming, er de en av de mest Lav vedlikeholdshundaser rundt - perfekt for familier eller folk på farten.

9. Pomeranian

https: // instagram.com / p / b5squsvlyz5

Leter du etter en liten puffball av moro å holde deg på tærne? Pomeranian er bildet av hunden eleganse og personlighet, og en god passform for innendørs levende.

En felles rase blant kongelige gjennom historien har Pomeranians et kongelig utseende som er en utadvendt refleksjon av sine utgående personligheter. De regnes ofte på en av de vakreste hunderaser der ute!

Disse furry små fireballs er et bunt av moro, og vil hele tiden holde deg underholdt.

Deres små statur gjør dem perfekt for leiligheten. De er ikke veldig følsomme for varmt eller kaldt, men deres preferanse er innendørs, med familien, nyter spoils av et hjemliv. De har en tendens til å elske sine mennesker kjære, og de kan raskt bli sterkt lojale.

En titt på Pomeranian, og du kan se hvorfor han ikke vil bli skitten ute - Regelmessig grooming er et must, og deres delikate, men nydelige strøk krever vedlikehold i hjemmet også.

I tillegg bør eventuelle utendørsaktiviteter overvåkes nøye på grunn av sin lille størrelse, for å unngå trussel om naturlige rovdyr, som coyotes. Mens den vanlige turen er et sunt uttak, Innendørs trening er en fin måte for Pomeranians å brenne av overflødig energi.

10. Italiensk Greyhound

https: // instagram.com / p / b66zbilbnsss

Kanskje et overraskende valg for en innendørs valp er Lightning-Fast Italian Greyhound. Disse valpene er en unik rase med mye å tilby for den erfarne hunden eieren.

Det er vanlig kjent som Italiensk Greyhounds er født løpere. Imidlertid tror folk ofte feilaktig at de har eksponentielt høye energinivåer og krever store åpne områder for å løpe og brenne den av.

Faktaen er, Deres energinivåer er ikke veldig høyere enn din gjennomsnittlige valp - Vanligvis trenger de bare noen daglige turer og en liten spilletid for å oppfylle sine treningsbehov.

Det er deres fysiske evne som har en tendens til å overstige de fleste andre raser. Ikke bare er de oppdrettet for fart, men disse valpene blir avlet til ha en sterk byttedyr & # 8212; de kan ofte komme i trøbbel som jager en kanin eller en ekorn hvis de ikke er inneholdt.

Den lille italienske Greyhound gjør bemerkelsesverdig bedre innendørs enn utendørs. Deres naturlig tynne statur gjør dem følsomme for kulde, så selv milde temperaturer kan gjøre dem kjølt.

På flipsiden, i sommermånedene, gjør deres tynne frakk dem utsatt for solbrenthet, slik at de ikke er en god hund rase for varmt vær. Deres tynne frakk betyr imidlertid det Du vil ikke finne hundhår overalt - faktisk er de en av de reneste hushundene rundt.

Italienske greyhounds bør ideelt sett matches med erfarne eiere - trening kan være litt utfordrende med disse små stinkers. Samtidig som de kan være litt stædige, De har en unik personlighet som gjør dem ganske engangs når du er vant til det.

11. Basenji

https: // instagram.com / p / b7-af4lhicq /

Mange innendørs valper - fra de mindre yapping medlemmer av leketøygruppen til hylende hounds - pleier å være ekstremt vokal. For et roligere alternativ, vurdere den unike og "barkløse" basenji.

Basenjis er en flott leilighetshund dette stille rase vil ikke vekke naboene dine På alle timer på natten med deres bjeffing - kan de imidlertid overraske både deg og dine naboer med sin unike yodeling lyd (men det er en bedårende lyd, så hvordan kan noen klage?). I tillegg er de helt dimensjonert for mindre mellomrom, vanligvis veier mindre enn 25 pund.

Basenjis har en tendens til å ha litt av et forhøyet energinivå - de spretter av veggene fra tid til annen, og de er ganske mischievous. Så, Du må være sikker på at du er villig til å gå på vanlige, lange turer med din nye pooch.

derimot, de trives innendørs fordi mange elsker å engasjere seg i morsomme innendørs aktiviteter og interaktive hund leker for å holde sin energi i sjakk. De er flotte kandidater for smidighetskurs på grunn av deres energinivåer og deres morsomme holdninger.

En ulempe for Basenjis er deres tendens til å tygge på ting - Noen ganger på ting de ikke burde. Mens det kunne komme seg ut av hånden, kan disse søte doggene lett bli distrahert i flere timer innendørs med de riktige tygge lekene.

Grunner du kanskje vil ha en innendørs hund

Sannheten er, Din livsstil kommer sannsynligvis til å diktere typen hund som er best for din husstand. Det er viktig å være realistisk når du veier alternativene dine for å sikre at din nye pooch vil være perfekt innhold i ditt hjem.

Hvis disse livsstilsegenskapene høres kjent, vil du kanskje vurdere en innendørs eneste hund:

  • Ekstremt klima: Bor i deler av verden med ekstrem varme eller ekstrem kulde, selv om det bare er bestemte tider på året, betyr at du må være ekstra forsiktig med utenfor tid for pooches. Hvis du ikke realistisk forventer å være utenfor mye med hunden din, og innendørs-tilbøyelig pooch kan det være en god ide å være en god ide.
  • By Living: Hvis du bor i en leilighet eller byhus, eller bare ikke har mye (eller noe) sted å gå hunden din trygt, vil det selvsagt at innendørs kommer til å være der hunden din bruker mye av sin tid. Størrelsen på din boareal bør også være en innflytelsesrik faktor - større hunder, selv innendørs kjærlige, kan ikke alltid være fornøyd i små mellomrom.
  • Ingen tid til turer: Pendling til og fra hundparken eller turstier kan være tidkrevende. Hvis du har en travel timeplan, trenger du ikke å gjøre minst litt tid til å trene og koble til din nye pooch. Men hvis du ønsker å spare tid på hundens trening, vil du velge en rase som kan være fornøyd med en kort spasertur rundt blokken eller et innendørs spill med henting.
Innendørs hunder

3 tips for å holde hundene dine lykkelige innendørs

Ingen hund er virkelig en innendørs hund - alle valper trenger minst litt tid utendørs for deres helse og lykke. Selv idlest hjørnetenner trenger litt frisk luft og solskinn, selv om du må dra dem av sofaen.

Vi har imidlertid noen tips du kan prøve å holde hunden din fysisk og mentalt aktiv innendørs:

  • Gi mange spill og leker: Det er tonnevis av leker for hunden din vil foretrekke utover den kjedelige gamle tennisballen - mange leker kan bidra til å holde valpens sinn og kropp aktiv og holde dem lykkelig opptatt. Prøve Puslespill leker for noen mental stimulering, eller noen interaktive hund leker å trene pote øye koordinering. Å holde valpens sinn aktive innendørs er viktig for å redusere angst, fremme god oppførsel, og bare holde dem innhold.
  • Canine tredemølle: Hund tredemøller er en voksende trend for å gi pooch fordelene med en tur uten trusselen eller distraksjoner av elementene. De er ganske mye bare en miniatyrversjon av den menneskelige tredemølle & # 8212; Det kan ta litt øvelse for din valp å få tak i det, men du vil definitivt høste fordelene når han gjør det. Det er mange andre stykker av hund treningsutstyr for pooches som trenger å få sine trekk på innendørs.
  • Vinduet perches: Bare fordi hunden din ikke vil bruke mye tid utendørs, betyr det ikke at han ikke vil vite hva som skjer der ute. En komfortabel utsikt over utendørs kan hjelpe timene passere når du er borte. Det er også en lav nøkkel, avslappende aktivitet for å hjelpe poochen å slappe av etter å ha spilt hardt.

***

Hunder av alle former i størrelser har sine grunner til å elske innendørs, fra genetiske krav til atferdsmessige normer. Inkluderte vi din favoritt innendørs kjære hund? Gi oss beskjed i kommentarene!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » De 11 beste innendørshundene raser