25 Tregeste hunderaser

Når du vedtar en hund som kommer til å være riktig for din personlige livsstil, er hundens atletiske evne og energinivåer en svært viktig ting å vurdere. Aktive joggere som leter etter en daglig løpende følgesvenn, vil trolig trenge å hoppe over disse tregeste hundrasene og velg mer aktiv og raske hunder i stedet.

Men for folk som er på utkikk etter en walking følgesvenn (spesielt eldre) og den som ikke ville løpe bort fra dem med jevne mellomrom, kan disse sakte hunderasene være bare den perfekte passformen. Listen nedenfor med tjue tregeste hunderaser vil hjelpe deg med å gjøre et godt valg om en hund som passer for deg, din livsstil og din familie.

LIGNENDE: 30 mest lat hund raser perfekt for en sofa potet eier

Sakte hund raser under 20 pund

Brussel Griffon

1. Brussel Griffon

Det er forskjellige varianter av Brussel Griffon. Noen kennelklubber gjenkjenner dem hver som en distinkt rase, men noen gjør det ikke. Disse valpene (bildet ovenfor) er høy energi, men de er fornøyd med spilletid og uformelle turer. Hvis det passer din hastighet, kan "Monkey Face" -hunden være bare rasen for deg. I sine tidlige dager var de rottefangere. Smart og intelligent, de var den rette hunden for jobben.

Cavalier King Charles Spaniel

2. Cavalier King Charles Spaniel

Mens de kanskje ikke er raske, har Cavalier utholdenhet. De er oppe i lange, sakte turer hvis det er din glede. Nysgjerrig og morsom, de må alltid være inngjerdet eller leashed. Når de noen fanger øyet, er de døve til kommandoene du kan rope. Disse hjørnetenene er milde og kjærlige. De gjør gode kjæledyr til Familier med barn av alle aldre.

Engelsk Toy Spaniel

3. Engelsk Toy Spaniel

Kjent som "Charlie" generelt, har den engelske leketøyet spaniel faktisk forskjellige navn basert på deres farging - rød og hvit = Blenheim, svart og tan = King Charles, hvit svart og tan = Prince Charles, Solid Red = Ruby. Mens de har vært kjent i England i hundrevis av år, stammer de fra det asiatiske kontinentet. Disse tregeste hundrasene er ikke veldig vennlige, men vil gjøre et flott kjæledyr for et par som ikke kommer ut veldig ofte. Hvis du planlegger å ta dem for turer om byen, vil det være nødvendig med riktig trening for å unngå aggressiv oppførsel.

Fransk bulldog

4. Fransk bulldog

Med hastigheter under 15 miles i timen, er "frenchie" ikke å vinne noen løp. Dette er ikke et problem for de stolte eierne av disse firebenede familiemedlemmene. Med de fleste eiere sier at de er "clowner", gir de nok kjærlighet og underholdning for å gjøre opp for mangel på fysisk evne. Ikke tro at de ikke trenger daglige turer, skjønt. Franske Bulldogs liker å spise og kan virkelig sette på pundene hvis de ikke utøves regelmessig.

Chihuahua

5. Chihuahua

Når de får sine små ben som beveger seg, ser en Chihuahua virkelig ut som den har litt fart. Sannsynligvis til dem, de flyr, men på grunn av deres små størrelse, kan de ikke holde et lys til større hunder. Disse valpene er sta og uttalte. I stedet for å babying dem på grunn av deres lille størrelse, blir de bedre hunder med trening og uavhengighet. Sjalu og hengiven, disse tregeste hundene raser vanligvis ikke godt sammen med andre kjæledyr.

Japansk hake

6. Japansk hake

Avlet strengt som en følgesvennhund for kongelige, den japanske haken (også kjent som den japanske spaniel) er ikke veldig atletisk. Selv om de elsker å spille og lære triks, ville man ikke gjøre en flott arbeidspartner. Som med de fleste pels-babyer, har de mer enn en positiv egenskap. Disse valpene bark litt og hold seg ren - akkurat som en katt.

Shih tzu

7. Shih tzu

6 miles i timen er denne valpen ikke en "jogging" partner, denne lille poochen elsker å ta turer. Det liker enda å ri i kurven med sykler. Ikke veldig energisk, "Little Lion" er fint, bare lounging rundt og blir preparert. Grooming er noe du vil gjøre mye med en shih tzu. Du kan kalle det en bytte for sine lave treningsbehov. Rundt, dette er en glad, sunn hund som er innhold i alle slags familier og levekår.

Pug

8. Pug

Selv om denne hunden har et bekymret utseende på ansiktet hans, kan ingenting være lenger fra sannheten. Leken og nysgjerrig, de leter alltid etter noe nytt å oppleve. Disse utgående valpene liker å leke og trene, men på grunn av deres korte ben og & # 8220; Smushed & # 8221; ansikter, Pugs bør ikke løpe lange avstander. Vennlig og mild, pugs er flotte rundt barn og andre kjæledyr.

Pekingese

9. Pekingese

Det faktum at en pekingese ikke kjører veldig fort er faktisk en helsefordel for disse små gutta. Som med alle "Smushed" ansiktshunder, er overoppheting en alvorlig trussel. Mange engelsk leketøy raser er etterkommere av denne rasen. Når britene ødela sommerpalasset i Beijing, de brakte flere pekingese tilbake med dem. Det er et rart at de kan løpe i det hele tatt. Deres lange, luksuriøse hår faller helt til bakken.

Lhasa apso

10. Lhasa apso

Mens disse små tankene kanskje ikke er raske, er de robuste. I motsetning til mange leketøy raser, kan Lhasa Apso håndtere varmt og kaldt vær så lenge det ikke er for ekstremt. De kan også gå i lengre perioder. Disse tregeste hunderasene ikke bjeffer for mye, men de er avvikende og liker ikke fremmede, så de vil bjeffe hvis noen nærmer seg. Dette er ikke en familiehund. De liker ikke barn og andre kjæledyr mye.

Dachshund

11. Dachshund

Ikke liker å være plaget og poked, Dachshund gjør det bedre med eldre barn. Deres korte ben og lang kropp virkelig begrenser dem i deres fysiske evne. De liker turer, men omsorg bør tas slik at de ikke går opp og ned trappene. Også, de liker å bli bortskjemt og til og med kledd. Det er ikke uvanlig å se Weenie Dog & # 8221; kledd som en pølser. & # 8220; dachsies & # 8221; ha en utmerket luktsans, og vil følge nesen hvis ikke leashed og inngjerdet.

Trådtlig hunderaser - 20 til 40 pounds

Puddel

12. Puddel

Hastigheten på en puddel varierer sterkt avhengig av størrelsen. Pudelen (bildet ovenfor) har leketøy, standard og gigantiske variasjoner - med alt i mellom. Hvis det er viktig for deg til en rask hund for jakt eller sport, så gå med en større hund. Mens leketøystørrelsen kun kan løpe opp til 10 miles i timen, kan en gigantisk en opp til 30 miles i timen. Disse fur-babyene er Einsteins of the Dog World. Deres hjerner pluss deres intuisjon gjør dem svært enkle å trene og eie.

Sussex Spaniel

1. 3. Sussex Spaniel

Den lave, lange sussex er stor utbenet med mye utholdenhet. Mens de er korte, har de en kommanderende tilstedeværelse. En jakthund, Sussex Spaniel gjør ikke jakten, men det er en utmerket retriever og vil spyle ut spillet i børsten. Denne valpen er flott for hele dagens turer og jaktturer så lenge tempoet ikke er for raskt. Vennlig, lojal og tålmodig, de gjør en flott familie kjæledyr.

Pembroke Welsh Corgi

14. Pembroke Welsh Corgi

Legenden har det det Fairies ride den walisiske corgi som en hest. Hvis sant, så antar jeg at en Corgi kan gå så fort som en hest. Selv om de kan løpe raskt nok til besetnings storfe ved å nippe på anklene, gir de korte lille ben ikke massevis av fart. Selv med dette er disse tregeste hunderasene høy energi og atletisk. De gjør det bra i hjem med aktive utendørs folk. Det er best å alltid overvåke dem når de er rundt dyr eller barn, de er ikke alltid veldig tolerante.

Engelsk bulldog

15. Engelsk bulldog

Også kjent som sletten, & # 8220; Bulldog & # 8221; Denne firbente vennen vil vanligvis ikke topp 15 miles i timen, hvis selv det. Dette er flott for dem, da de er en rase som ikke burde løpe. Det er dårlig for leddene sine, og hvis de blir overopphetet, vil de dø. De kan heller ikke svømme. Alt dette gjør det høres ut som sofaen potet det er; Men de har en tendens til å få fett som også er dårlig for dem. Korte turer og hyppige leker er best for Engelsk bulldog.

Cardigan Welsh Corgi

16. Cardigan Welsh Corgi

Den eldste av de to Corgiasene, & # 8220; Cardis & # 8221; er også aktive og robuste. De har mye til felles med sine Pembroke fettere og ble til og med gruppert i samme rase - Welsh Corgi - til 1934. Mens de ikke er den raskeste hunden rundt, vil de sannsynligvis få fett hvis de ikke har nok trening. De kan & # 8220; nip & # 8221; når du spiller; Dette skyldes deres sterke herding instinkter.

Keeshond

17. Keeshond

Hvis du tror denne vakre hunden ser ut som en Chow Chow, så har du et godt øye. Keeshond deler forfedre med Chow Chow og Samoyed. I motsetning til de andre raser, har Keeshond ikke et aggressivt bein i kroppen sin. EN Vakker rase og en elsker av mennesker, barn og kjæledyr, denne hunden trives på følgesvenn. Selv med det, gjør det bra med alene tid. Pleide å jobbe på lektere, hastigheten var ikke et behov. Deres pels gjør dem kalde værdyr.

Slowest hunderaser - over 40 pund

Basset hund

18. Basset hund

Når du ser på Basset Hound, ser du definitivt ikke hastighet. Dens dråpe utseende er passende for sin personlighet. Faktisk er denne hunden vanskelig å flytte - med mindre du får det på en duft. Disse trackers, bildet ovenfor, er gode sniffere, og de vil ikke stoppe før de finner premien. Bassets er ekstremt tålmodige og kjærlig. De er flotte for små barn som kan trekke på ørene. Ikke overraskende, de ligger bare der.

Clumber Spaniel

19. Clumber Spaniel

På bare 20 inches høye, er denne hunden fortsatt 55 - 85 pounds. Så, mens de er korte og sakte, er de sterke og varige. Deres favorittaktiviteter spiller henting og svømming. Deres bygg gjør også disse fur-babyene gode terrengvannere. Clumber Spaniel er sensitiv reagerer på positiv belønningstrening bedre enn straff-basert opplæring. Mens de er hardy og sunne, er de ikke kennel hunder. De trenger mennesker.

Chow Chow

20. Chow Chow

Chow Chow har en rutet fortid og et sullied rykte. Mens anerkjente oppdrettere vil produsere en mer sosial, jevnt temperert hund, er de fortsatt veldig uavhengige og mistenkelige for fremmede. Som en katt, liker disse løve-lignende hundene ikke å gjøre noe de ikke vil gjøre. For noen inkluderer dette å løpe eller gå lange avstander. Hvis du vil gi disse tregeste hundene raser, sørg for at du er opp til den intense lydighets- og sosialiseringstreningen som kreves.

Newfoundland

21. Newfoundland

Stor, tunge hunder er utsatt for felles problemer og bør ikke løpe; Men lange turer er fine og verdsatt. Mens & # 8220; newfie & # 8221; er ikke en hingst på land, det elsker absolutt vannet. Faktisk ble denne rasen utviklet og brukt av fisker. Newfoundland har en frakk laget spesielt for å holde dem varme i kaldt vann. De kan lett bli trent til å trekke og hente. Hunder i denne rasen bør bare holdes i kalde klima.

Kinesisk Shar-Pei

22. Kinesisk Shar-Pei

Disse valpene er ikke veldig raske eller veldig smidige. Faktisk. 2014 var første gang a Shar-Pei vant AKCs Mach-tittel. Mens disse firebente følgesvennene er veldig lojale mot sine eiere, er de en tad arrogant. De gjør det generelt ikke bra med barn eller fremmede. Ikke la det utelukke denne rasen! De er intelligente og lærer raskt, så de tar godt med sosialisering og lydighetstrening.

Saint Bernard

23. Saint Bernard

For å spare strandede reisende i Saint Bernards Pass, trengte denne rasen å være robust og tøff. Hva de ikke trengte var å være rask, og de er ikke. Denne valpen er full av motsetninger. Selv om de er så vennlige, ble de vant til å beskytte St. Bernards kloster også. Også, de er veldig intelligente, men vanskelig å trene. Dette er fordi er veldig uavhengige og tror at deres måte alltid er den beste måten.

Gammel engelsk mastiff

24. Gammel engelsk mastiff

Mens de er i stand til korte sprints i et spill med henting, går den gamle engelske Mastiffen vanligvis rundt 15 miles i timen. De bør fortsatt gå regelmessig som de pleier å bli overvektige. Måling av maten og holde seg til kostholdet deres, vil hjelpe med dette. Disse hundene er store og kan bryte ting uten å innse det. De drømmer også ganske mye. Selv om de er en gammel krigsgård, er dagens mastiffer vanligvis vennlige og kjærlige.

Bullmastiff

25. Bullmastiff

En annen hund av krig, Bullmastiffen er fortsatt reservert med fremmede. Dette gjør denne hunden til en stor vakthund, men de er fortsatt overraskende stille. Siden de ikke trenger mye trening og ikke er raske løpere, er de gode for leiligheten til tross for deres store størrelse. Med hunder denne store, packleder trening er et must. Trening må begynne så tidlig som mulig før disse sakte Hunderaser er for større til å håndtere.

Les neste: 35 verdens største hunderaser

Ønsker å dele dette?

Topp 25 Slowest Dog Raser

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 25 Tregeste hunderaser