Beste mannlige hundenavn og hvordan å velge det beste navnet på en mannlig hund

Du har brakt en ny liten furry bunt inn i familien din og alle er enthralled med den nye valpen. Du har plukket opp alle de søteste lekene, masse valp potty trening pads, og den beste hundematen. Bare en ting mangler - du må velge en av Beste mannlige hundenavn!

Plukke ut et godt navn for din nye mannlige valpesaker mye. Valpens navn kommer til å være etiketten som han er kjent for resten av livet. Det kommer til å være den tingen du refererer til ham når du trener ham, det er hvordan han skal kjenne seg selv, og det skal tjene som et vindu for andre mennesker i hans personlighet og karakter.

Hvordan velge det beste navnet på en mannlig hundDet antas at mannlige hunder generelt er mer stabile i humør enn kvinnelige hunder. Selv om det ikke nødvendigvis betyr at de er selv temperert.

Tvert imot har mannlige hunder blitt observert å være mer aggressiv og sterkere enn kvinner - mer sannsynlig å hevde sin dominans.

Når du tar en ny hund inn i hjemmet ditt, i hundens sinn, bringer du ham inn som et nytt pakkemedlem. Først vil han sannsynligvis prøve å dominere familien, og dermed bli pakningslederen eller alfahunden. Det vil kreve trening for å bryte ham av det, og hjelpe ham med å finne sin plass i pakken med deg på hodet.

Med Denne dominerende tendensen i tankene, Det setter et interessant spinn på å velge en av de beste mannlige hundene. Absolutt kommer du ikke til å velge navnet morderen for en leketøypuddel, selv om noen eiere liker den følelsen av ironi - og hvem skal si at leketøyet ditt er litt verre enn hans bark?

I SLEKT: 1000+ mest kule hundenavn

Beste mannlige hundenavn og hvordan du velger det beste navnet på en mannlig hund

Beste mannlige hundenavn

Regler for å plukke et hundenavn

Som en generell regel er det best å følge noen grunnleggende retningslinjer for å navngi din mannlige hund. Du må være sikker på at du velger en av de beste mannlige hundene som passer til poochen din.

Velg navnet: 50 populære beste hundenavn for mannlige hunder

Hold navnet kort. Det bør ikke være mer enn 2 eller 3 stavelser på det meste. Du vil ikke rope noe gal lange navn ut bakdøren i et forsøk på å få hunden til å komme inn. Det blir bare for komplisert og for forvirrende for både deg og kjæledyret ditt.

Hunder har en tendens til å velge sine egne navn. Bare se på hans personlighet, se hvordan han reagerer på ting og ser hvor hans tendenser går som svar på forskjellige scenarier. Ikke vær redd for å la hunden din vandre rundt uten navn i noen få uker. Når du observerer ham og oppdager forskjellige nyanser til hans karakter, vil et passende navn komme til deg.

Hold navnet maskulin. Ingenting er tristere enn en mannlig Rottweiler kalt "prinsesse" eller en Doberman kalt "blomster". Vennligst bevar hundens verdighet og hold naboene fra å se på deg morsomt, ved å gi din fido et manlig navn.

Unngå forvirring. Ikke gi ham et navn som ligner en Grunnleggende kommando. Du vil ikke gi ham et navn som Ray når det høres så mye som kommandoen.`Hunder forstår ikke nødvendigvis det faktiske ordet, men de forstår hyppigheten av ordet. Så hvis navnet og kommandoen du vil at de skal følge lyden, vil det sannsynligvis forvirre valpen din.

Unngå å bruke vanlige hundenavn. Navn som Spot, Max eller Buddy blir hørt i hver hundepark og grooming salong. Dette kan være veldig forvirrende for kjæledyret ditt. Prøv å finne et unikt navn som vil skille seg ut i en mengde.

I SLEKT: Beste Dog Breed Quiz for å hjelpe deg med å velge din neste valp

Beste mannlige hundenavn

Teknikker for å plukke ut thebest hunde navn

En annen teknikk du kan bruke når du kommer opp med et navn for din mannlige hund, lar de andre familiemedlemmene ha et uttrykk i prosessen. Denne nye hunden vil være for hele familien. For at de skal føle seg mer investert i kjæledyret, bør de være involvert i å tildele ham sin viktigste identifiserende funksjon.

De beste mannlige hundens navn vil samsvare med din Poochs rase. Hvis Han er en sibirisk husky, Kanskje navnet Nanook eller Blaze ville være hensiktsmessig. Hvis han er den nevnte leketøypuddel, ville et fransk navn som Pierre eller Monet jobbe. Hvis han er en tysk rase, kan Fritz eller Gustav være det beste valget.

Beste mannlige hundenavnVelg et navn for hunden din basert på sin størrelse eller potensiell størrelse. En stor dansker kan være kjent som elg, mens en mastiff kan kalles bjørn.

På samme måte ville en Chihuahua eller en Shih Tzu gjøre en flott liten eller kort. Og husk at hundens navn kan eller ikke påvirker andres reaksjon og tanker om ham, Ifølge Stanley Coren, PhD.

Du kan også velge en av de beste mannlige hundenavnene basert på Fidoens generelle jakke eller forskjellige unike aspekter av kappen hans. Med en all-svart kappe han kunne bli kjent som skygge, eller hvis han har særegne hvite poter, kan han bli kalt støvler.

LESE: Hvordan forberede leiligheten din før du bringer hjem din første hund

Er hundens navn en heldig?

Noen eiere tror at det er heldige og uheldig navn for hunder. Faktisk, Psykologi skrev i dag en artikkel På de beste navnene for hunder basert på dataanalyse fra kjæledyrsforsikringsselskaper. Disse & # 8220; regler & # 8221; viste hvilke kjæledyr med visse populære hundenavnene ble uhøflig i livet.

[8220; hvorfor det ser ut til at hundene kalt Bruno er mer gjenstand for uhell enn hunder som heter Luna er uklart. Kan det være at, i stedet for å reflektere noe mystisk som flaks, er forskjellen basert på personligheten til den typen hundeier som heter Pet Bruno eller Buster.& # 8221; - Stanley Coren, PhD

Det er sannsynlig at deres påstand om hundens personlighet assosiert med navnet er den største avgjørende faktoren her, siden de fleste hundeeiere vil nevne deres fidos basert på deres første inntrykk av dem, hundens oppførsel og generell holdning.

Er dette noe å vurdere? Hvorfor ikke. Skulle du gå med dette som regel? Sannsynligvis ikke.

LES MER: Hvordan velge den beste hunden for deg basert på din levende situasjon

Beste mannlige hundenavn

Ta hjemmelding på mannlige hundenavn

I Grand Ordningen av ting bruker alle sin egen metode for å komme opp med det mest hensiktsmessige navnet for sin mannlige hund. Tydeligvis er det ingen rett eller feil svar. På slutten av dagen er det hunden din og ditt valg på hva du vil nevne ham.

Bare husk at dette er navnet som han skal ha for resten av sin tid på denne jorden - for mange raser som vil være omtrent 16 år. Når du først nevner ham, kan du prøve navnet på størrelse og se hvordan han liker det.

Ny valphundnavnSvarer han på det etter litt trening? Eller ignorerer han deg helt når du kaller ham med det navnet? Fortsett med det opprinnelige navnet du ga ham i et par uker. Hvis han ikke svarer godt på det, er du velkommen til å plukke ut et annet navn.

Pass på at når du fortsetter med hans nye opplæring, fortsetter du fortsatt med den positive forsterkningen om det er Gjennom hundetrening godbiter eller ros. Det er viktig å gi din lille fyr et navn som ikke bare passer for ham, men et navn som er lett for deg å uttale og bruke i trening.

Foruten hans utseende, er valpens navn det eneste definerende egenskapen han vil bære rundt med ham overalt, han går for resten av livet. Det er derfor det er så viktig at du velger en av de beste mannlige hundene.

Les neste: Vedta en valp? Du trenger disse valpene trening forsyninger

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Beste mannlige hundenavn og hvordan å velge det beste navnet på en mannlig hund