10+ Best dog food & # 038; ernæring infographics noensinne laget

10+ Best Dog Food & # 038; Ernæring Infographics noensinne laget

Vi har sett på dusinvis av infographics om hundemat og ernæring for denne artikkelen! Alle hadde noe ganske interessant å ta med til vår oppmerksomhet, men vi plukket de absolutte beste for deg!

Tabeller, databaser og råstatistikk er kjedelig, vanskelig å lese, og knapt interessant. Dette er grunnen til at vi alle elsker infographics, de er en sexy visuell representasjon av informasjon og data, mye mer merkbar, og de går rett til det vi vil vite, forstå og dele.

Beste infographics om hundemat og ernæring

Noen av dem er godt presentert, noen av dem er veldig interessante, noen av dem er enkle og rett til poenget, men alle er fantastiske. Du er på randen av å lære fascinerende fakta om vår vakre Canines diett, mat og ernæring.

Siste ting før awesomeness begynner: ikke glem å Last ned vår gratis eBok fylt med 21 deilige hjemmelagde hundematoppskrifter! Hvis du elsker avl hund, vil du også nyte vår 200 + side hunder avl guide!

Farligste matvarer for hunder

Kompakt og pakket med nyttig informasjon: Unngå å gi disse matvarene til hundene dine med mindre du vil forgifte dem, men du vil aldri gjøre det, rett? Vi har også vår egen infographic på dette emnet, presentert veldig annerledes, vi legger det på slutten av denne siden, da det ikke er stedet å selvmarkedsføre vårt arbeid!

Farligste hundematvarer
Kilde: Pinterest /VisualOop
[Optinform Title = & # 8221; Gratis - Nyt mer Dog Infographics!& # 8221; SubHeader = & # 8221; motta vår siste infographics så snart de blir publisert! Helt gratis!& # 8221; bakgrunnsfarge = & # 8221; 235,235,235 & # 8243; Tekstfarge = & # 8221; 0,0,0 & # 8243;]

Canine Superfoods

Ok, la oss være super-seriøse her, bruk disse superfoods for å slå hunden din til en superhund, super-rask. Vi super-løfte.

Hund superfoods
Kilde: Pinterest /Sumon Dutta

Hund behandler eller hundgift?

Belønning Våre hunder er noe vi alle liker, spesielt når de virkelig fortjener det! Vi liker å variere sine godbiter slik at de holder sin motivasjon høy, men vær veldig forsiktig, du vil ikke gi hunden din gift i stedet for en godbit.

Hunden behandler er gode, ikke hundgift
Kilde: Pinterest /Sheryl Hedley

The Canine Ancestral Diet

Tenk på disse interessante fakta og statistikk i infografien nedenfor som beskriver hva som er i dagens kommersielle hundemat, sammenlignet med hva som skal være, basert på Canine Ancestral Diet.

Canine Ancestral Diet Anbefalinger
Kilde: Tripawds.com

Velg riktig matskål

En matskål er ikke bare en bolle du velger tilfeldig på en hylle mens du gjør dagligvarer. Både mat og vannskåler må velges forsiktig, avhengig av hundens fysiske attributter og funksjoner. Vi har skrevet en artikkel om Den beste høy kvalitet designer hunden boller Tilgjengelig der ute, sjekk det også ut!

Velg en passende hundematskål
Kilde: Pinterest /Scoobie Doo

For mye valg og ikke nok kvalitet?

Butikker, enten de er supermarkeder eller kjæledyr spesialiserte butikker, tilbyr et bredt utvalg av forskjellige hundemat: tørr kibble, hermetisert hundemat, frossen rå mat og til og med økologiske produkter. På toppen av det kommer de opp med forskjellige kvaliteter og formål: Premium hundemat, allergivennlige, vekttap, valp mat, etc. Problemet er mer om hva som er i det enn formen og skjemaet det tar når det er på butikkens hyller.

Forskjeller mellom alle hundemat, merker og markedsføring
Kilde: HomeLalive.ca

Hermetisert kjæledyrmat vs tørr kibble

Et spørsmål som plager mange travle hunderoppdrettere og eiere: Skal jeg mate hunden min med tørr kibble eller hermetisert hundemat? Begge har forskjellige merker, kvalitet og ingredienser som avviger fra en til en annen, men her er en flott infografisk for å hjelpe deg med å finne svar på denne allvarige forhør.

Tørr kibble vs hermetisert hundemat
Kilde: Earthpetsorganic.com

Hjemmelaget hundemat Nutrition Guide

Først, hvis du ikke har det, kan du laste ned vår gratis ebook & # 8220; 21 deilige hjemmelagde hundematoppskrifter & # 8221;. Deretter bruker du denne infografiske som en enkel guide for når du forbereder hundens måltider hjemme, i ditt eget kjøkken. Hvis du nøler med mengder kjøtt, grønnsaker og karbohydrater, vil du ikke lenger lenger.

Hjemmelaget hundemat Nutrition Guide
Kilde: Wagwell.com

Pet Food Comparison Chart

Dessverre, takket være Capitalisticistisk uærlighet, har hvert kjæledyrsmatfirma, hvor sunn de er for dine følgesvenner når de i virkeligheten ikke er det. Dette diagrammet sammenligner raskt kvaliteten på flere populære kjæledyrmatvarer, inkludert stamtavle, medisinske, Eukanuba, Iams, Purina, Naturs oppskrift, Blue Buffalo, Pulsar, Acana, Orien og mange andre.

Pet Food Comparison Chart
Kilde: HomeLalive.ca

Farlige frukter og grønnsaker for hunder!

Dette er vår egen infographic, og det forteller deg om de farlige fruktene og grønnsakene for hunder. Ikke alle av dem er dødelige (for eksempel hvitløk for eksempel), men i store mengder kan de ha en ødeleggende effekt på hundens helse. Nyt denne lille vandrede og fra nå av, hva er det bra og hva som ikke er!

Kan hunder spise druer, rosiner, poteter, nøtter, sopp, avokadoer, fersken, frukt og grønnsaker? Er de farlige eller spiselige?
Fruktene og grønnsaker hundene bør aldri spise

Vi er ferdig med vårt utvalg av beste infographics på hundemat, kosthold og ernæring! Håper du likte det, kom tilbake hver søndag for å se et annet utvalg av hundinfografi på et nytt emne!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 10+ Best dog food & # 038; ernæring infographics noensinne laget