14 Best dog health & # 038; sikkerhetsinfalogen noensinne har gjort

14 Best Dog Health & # 038; Sikkerhetsinfalogen noensinne har gjort

Hundes helse er hver hunderoppdretter og hundelskers prioritet. Vi vil at våre pooches skal leve ved siden av oss så lenge som mulig, og vi vil at de skal føle seg frisk, rett? Så vi lytter til våre veterinær råd, vi leser lange kjedelige vitenskapsbaserte artikler på nettet (inkludert her!), men det er noe annet du kan gjøre, og det er mer spennende!

Advarsel: Denne siden, på grunn av all infographics, kan ta litt lengre tid å laste inn & # 8230; men det er veldig mye verdt det!

Topp 14 beste infographics om hunders helse og sikkerhet

Dette er en del av vår infographics-serie som startet sist søndag med Den 10 + beste hunden mat og ernæring infographics noensinne laget, Det gikk over hele nettet og Vi takker for at du deler det så mye. Det er en stor oppmuntring! Her gjør vi det igjen, men denne gangen håndpikte vi mest engasjerende og fengslende hund helse infographics.

Nyt & # 8230; og dele!

1. Viktige fakta om hundens kropp og organer

Da jeg snublet over denne infografiske, var jeg så begeistret at jeg visste at det ville være den første på denne listen. Det er en omfattende guide, som gir ditt råd, vanlige forhold og interessante fakta om hver del av hundens kropp: fra ørene til sine poter. Det er alt der inne!

Viktige fakta om hundens klasse =
Jeg så etter kilden til å kreditere forfatteren, men uendelig.

2. Børste opp og ta vare på hundens tannpleie!

& # 8220; har hunden din dårlig å puste? Gjett hva, han har sannsynligvis en sykdom som akkurat nå ødelegger vevet og beinet som støtter tennene hans.& # 8221; Dette er akkurat hvordan denne infografiske åpner opp. Jeg er sikker på at det ble plutselig mer interessert i hund tannpleie, rett? Ok, la oss se og # 8230;

Børste opp og se etter hunden din
Via: dogchannel.com

3. Husdyr, hunder og giftige planter

Visste du at det er over 700 planter som er farlige eller giftige for hunder? jeg gjorde ikke. Det er et helvete av mange blomster og planter som hunden din trenger for å holde seg borte fra. De fleste hunder vet instinktivt hvilke som skal unngå, men her er de farligste plantene for hunder, noen av dem er giftige og dødelige, så ta notater og mentale bilder!

Husdyr, hunder og giftige planter
Via: petinsurance.com

4. Vær merk av SMART

Denne infografien er liten, men informativ, det forteller deg hvor flippene vanligvis finnes på hundens kropp, kryssets livssyklus og hvordan de utvikler seg. Du bør granske kjæledyrets pels ofte bare for å sikre at ingen bruker hunden din som en tallerken og en seng.

Vær merk av SMART
Via: wondercide.com

5. Topp 10 mest vanlige eksterne hundparasitter

Venstre ukontrollert, disse eksterne hundparasittene kan forårsake alvorlige lidelser, inkludert loppe allergi dermatitt, sekundære hudinfeksjoner og til og med anemi. Å bruke en aktuell loppebehandling bør være nok til å stoppe lopper og andre parasitter før de blir et alvorlig helseproblem for hunden din (e). For å hjelpe deg med å identifisere truslene, ta en titt på infografien nedenfor, som viser ti av de vanligste eksterne parasittene i katter og hunder.

Tick ​​& Flea Control Produkt Anbefalt: [Amazon Text = Merial Frontline Plus Loppe og Tick Control for Dogs And Puppies & Template = TittelPriceDown & Asin = B0002J1Foo]

Topp 10 mest vanlige eksterne hundparasitter
Via: entirelyPets.com

6. Topp 10 farligste interne hundparasitter

Alle hunder må være dewormed sammen med vanlig bruk av en loppe og krysskontroll er et must. Alle de interne parasittene i denne infografiske kan påvirke hunder, og dessverre for deg, de er ganske vanlige.

Vi anbefaler deg å kjøpe en affektiv Dewormer for hundene dine. Hunderoppdrettere bør begynne å bruke dewormeren (for eksempel [Amazon Text = Panacur C & Asin = B000296N7s]) Få dager før tispeets levering og viderefører behandlingen på valpene i løpet av de første ukene og månedene.

Topp 10 farligste interne hundparasitter
Via: Pinterest

7. Ta vare på hunden din i løpet av sommerdagen!

Sommertid er noen uker unna, og det er forholdsregler som må tas for å holde hunden din kule og sunn under disse varmebølgene. Vi, mennesker, kan elske dem, men de brennende sommerdagen kan slå våre hunder hardt - og de er potensielt dødelige. Denne infografiske gir deg fantastiske tips om hvordan du holder hunden din trygg i varmen.

Hunder er så ivrige etter å behage sine eiere; De vil ofte ikke slutte å spille før kroppene deres ikke kan ta noe mer. Hunder kan ikke svette - De kan bare bukse, så de trenger å finne andre måter å kjøle seg ned, for eksempel drikkevann, søke skygge eller legge på en kald overflate for å styre kroppens varme.

Dr Katrin Swindells, Murdoch University Veterinary Expert

Dr Katrin Swindells, Murdoch University Veterinary Expert
Ta vare på hunden din i de varme dagene av sommeren!
Via: murdoch.Edu.AU

8. Noen tips for et hundevennlig hjem (hundesikring 101)

Den verste overraskelsen du kan ha, er hunden din å finne noe du prøvde å skjule, og se ham hoste, kvele eller til og med kollapse noen få minutter senere. Det er innendørs og utendørs farer som du må defuse nå før det er for sent. Denne infografiske vil hjelpe deg med å vurdere noen vanlige kilder til ulykker for hunder hjemme.

Noen tips for et hundevennlig hjem (hundesikring 101)
Via: traktorerupply.com

9. Firsthjelp og HLR for en choking hund

Hver eneste hunderoppdretter og hundelsker bør ta kurs i HLR for hunder. Hjerte-lungeredning er en nyttig ferdighet å ha, forhåpentligvis en du aldri trenger å bruke, men hvis det må gjøres, kan du redde en hunds dyrebare liv. De fleste hundene choke på grunn av små bein og leker igjen i huset, så sørg for at du gjør det beste for å hindre at dette skjer, og hvis det fortsatt skjer, vær klar til å hjelpe hunden din, og redde sitt liv. Du vil være hans helt for alltid :)

Firsthjelp og HLR for en choking hund
Via: Kurgo.com

10. Hund Brannsikkerhet og forebygging

Huset ditt bør være brannsikret, og det anbefales alltid å komme ned på knærne for å være som hunden din og gå rundt hvert eneste rom som prøver å spot kilder til brann og andre risikoer. Det er morsomt enn det høres ut, og du må gjøre det for hundens skyld. Vi alle elsker hunder, vi liker ikke aske, gjør vi?

Hund Brannsikkerhet og forebygging
Via: dogingtonpost.com

11. Etter brann & # 8230; Vannsikkerhetstips og informasjon for pooches

Alle hundene hunder vet hvordan de skal svømme, det er en instinktiv refleks, men mange burde ikke, og enda mer liker ikke engang det overhodet. Videre vet valper vanligvis ikke hvordan du skal svømme. Som et mål for forholdsregler, overvåker du alltid hunden din rundt vann, og ta litt leksjoner hvis du ikke vet hvordan du skal svømme deg selv. Du må kanskje ha et Baywatch øyeblikk og lagre valpen din fra drukning!

Etter brann ... Vannsikkerhetstips og informasjon for pooches
Via: Trupanion.com

12. Døve hunder er akkurat som andre hunder og # 8230;

& # 8230; bortsett fra at de ikke kan høre! De trenger så mye kjærlighet, så mye moro tid, så mye triks for å lære og så mye oppmerksomhet! Du må jobbe med deg selv og finne måten å forstå din døve hund, men også måter å kommunisere med døve hunden din. Det er ikke lett som du ikke kan bruke all den kunnskapen og metoden du har lært om hundetrening, men du kan tilpasse dem til din situasjon.

Døv hunder er akkurat som andre hunder ..
Via: Trupanion.com

1. 3. De vanligste sykdommene i små, mellomstore og store hunder

Dette er en stor del, disse tre infographics designet av Flexcin International er store, men de presenterer deg Mest vanlige hundesykdommer i små, mellomstore og store raser. Det vil ta tid å laste, men det er verdt å se på dem, veldig informativ og ganske detaljert for en infographic.

Mest vanlige sykdommer i små hunderaser
Mest vanlige sykdommer i små hunderaser
De fleste vanlige sykdommer i middels hunderaser
De fleste vanlige sykdommer i middels hunderaser
Mest vanlige sykdommer i store hunderaser
Mest vanlige sykdommer i store hunderaser

14. Nyt julen og ikke glem disse xmas sikkerhetsregler for hunder

Julen er festlig og morsom, men det skjer også å være en periode hvor hjemmet ditt endrer seg ganske mye, og det er nye farer du må være oppmerksom på, slik at hundene dine ikke blir skadet, syk eller verre. Jeg vet & # 8230; Det er ikke jul ennå, men det handler om hundens helse, så bokmerke denne siden og kom tilbake til den i desember etter at du har kjøpt hunden din en fin gave, eller to.

Nyt Christmas & Don `Class =
Via: dyrefriends.Co.UK

Det var mye, var det ikke? Vi har nettopp funnet for mange gode infographics, så vi måtte ha dem her selv om det betyr å gå over & # 8220; ti & # 8221; vi ønsket å ha. Regler eksisterer for å bli ødelagt, høyre?

Vennligst del på Facebook, Twitter, og kom tilbake neste uke For et nytt innlegg i vår serie av den beste hunden infographics noensinne laget!

">
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 14 Best dog health & # 038; sikkerhetsinfalogen noensinne har gjort