10 Til-dos for å forberede seg på fotturer med hunder

Hvis Til-dos for å forberede seg på fotturer med hunderDu er en aktiv person, Da elsker du exhilaration naturen bringer med det, og du liker fotturer, camping og andre utendørsaktiviteter. Men har du vurdert å ta hunden din med deg? Hunder gjør gode følgesvenner for en trek når de er riktig opplært, og du har det rette utstyret for det.

Som en ivrig hiker meg selv, møter jeg flere og flere mennesker som går med hunder på disse stiene. Nå og igjen, vil jeg stoppe for en prat, og raskt finne det De fleste av dem er ikke så forberedt som de burde være, Selv om de kanskje tror de er.

De fleste hundeeiere gjør grunnleggende feil som å glemme å bære nok vann, mat og godbiter for hunden. Andre finner seg på Feil side av loven, Siden de ikke forstår de grunnleggende reglene om hunder på de fleste offentlige eiendommer i USA.

Til slutt, og viktigst, bør hundeeiere holde øye med sine hunder når de går for å unngå å miste sine kjæledyr, noe som noen ganger resulterer i hunden din som tiltrekker seg sykdommer eller til og med døende, som Hva skjedde med denne ivrige turen. Denne artikkelen er å tjene deg som en veiledning på Vandring med hunder For å sikre at din første (eller noen) trek med hunden din er vellykket.

Det er mange ting du trenger å gjøre før, under og etter å ha gått en tur med hunden din for å holde ham trygg. Pass på at du er riktig forberedt eller det kan føre til noen alvorlige konsekvenser. Denne veiledningen må være bare begynnelsen på din forskning.

Les også: 14 Sikkerhetstips og triks for fotturer med hunden din

Forbered deg på å gå på tur med hunder
10 ting å vurdere og forventer

Hvordan forberede seg på å gå på tur med hunder

Planlegger din turstur

1 regler og etikett av fotturer

Først må du sørge for at stien du vil følge, gjør det mulig for hunder å komme med. Mange parker i U.S., For eksempel, ha en ingen hund politikk. Hunder er også pålagt å være i båndet på de fleste vedlikeholdte offentlige stier. Flertallet krever at et bånd skal være 6 fot eller mindre i lengden.

Bruk aldri en utvidbar hundesnitt. De er ikke optimale for å holde hunden din i sjakk.

Sørg for at du kan beholde din hunden rolig og samlet når rundt andre hunder og folk. Animalske angrep er ikke tatt lett og mange hunderaser er kjent for å være uforutsigbare.

Gjør forskning om området du skal besøke. Det er det viktigste du kan gjøre for å sikre at du er kunnskapsrik, forberedt og ikke setter deg selv eller hunden i fare.

2 er hunden din fysisk klar?

Vandring med hunder på en sti fjellAlle hunder er ikke det samme. Noen kan håndtere varme bedre enn andre, mens enkelte raser er bedre designet for å opprettholde lengre og mer utfordrende turstier.

Pass på at hunden din er klar for en god tur på forhånd. I tillegg, hvis du skal utstyre kjæledyret ditt med sin egen hund ryggsekk (Også kjent som sadelposer), så først får han brukt den. Få hunden til å bruke ryggsekken under kort daglige turer, og senere lenger.

Du bør også ta hunden din på litt lengre turer i forhold til din vanlige daglige & # 8220; Pee & # 8221; turer. Dette lar deg se hvor raskt kjæledyret ditt blir sliten. Bruk denne informasjonen til å måle hvor lenge du må gå før du tar en hvile for hans skyld.

Noen ganger, ekstra & # 8220; trening & # 8221; Før du går på tur med hunder, kan det være nødvendig. Ikke haste på utfordrende turstier før kjæledyret ditt er klart, selv om du kanskje er.

3 Førstehjelpsberedskap er viktig

Jeg har vandret lenge, og tar nesten alltid hunden min med meg. Når vi møter andre turgåere på stier som elsker å vandre med hunder, la jeg merke til et mønster: Ingen har noen gang noen førstehjelpsutstyr med dem, heller ikke for seg selv eller hunden.

Dette er en stor feil.

Alltid sørg for at du har en førstehjelpsskrin med minst de grunnleggende medisinske kravene, som bandasjer og gasbind for deg selv og hunden. Ulykker skjer på stien, og det er usannsynlig at du vil være nær et sykehus, så sørg for at du er så forberedt som mulig.

I SLEKT: Trinnvis sjekkliste for å gå fotturer med hunden din

Hvordan forberede seg på å gå på tur med hunder

Emballasje for fotturer med hunden din

4 mat og vann for dere begge

Når du går med hunder (eller uten dem), er hydrering kanskje det viktigste mest avgjørende aspektet du må huske på for både deg og kjæledyret ditt. Du kan enten bruke smarte innebygde hydreringssystemer som finnes i noen pakker eller bære en sammenleggbar bolle For mat og vannrett.

En måte å forhindre dehydrering i hunder er å blande noen Pedialyte med hundens vann. Pass på å sjekke med veterinæren din for å se hvor mye det er trygt for hunden din, da den vil avhenge av hans størrelse og vekt. Jeg personlig gjør ham til å bære en hundevannflaske i ryggsekken.

Men avhengig av hundens størrelse, bør kjæledyret ditt være i stand til å bære sin egen mat og vann. Vanligvis kan den gjennomsnittlige hunden bære opptil 15% av sin egen kroppsvekt. Sørg for at du ikke overbelaster ham selv, fordi dette kan føre til noen seriøse spinalskader.

Før turen, er det sannsynligvis en god ide å mate hunden din litt mer mat enn vanlig, spesielt hvis det kommer til å være en virkelig lang turstur. Pass på at du vet hva som er best for hunden din eller sjekk med veterinæren din, slik at du ikke ender med å overfeedere ham på dårlige ting.

5 Drikke sikkerhet og farer på stier

Drikke sikkerhet og farer på turstien

Hvis du går på lange turstier som kan ha vannreservoarer rundt, er det bundet til å skje. Vannforgiftning er langt farligere og vanlig enn mange kjæledyrseiere innser.

Din hund vil bli fristet til å drikke fra hvor som helst og noe.

Når du går med hunder, må du alltid se hva og hvor kjæledyret ditt drikker. Hold ham borte fra det, fordi det har vært rikelig med historier om mennesker og dyr dø av dette.

Vann i innsjøer og elver kan inneholde alger eller parasitter som vil gjøre hunden din syk eller forårsake død i noen tilfeller. Igjen, hold alltid rikelig med ferskvann på hånden og trene hunden din til å drikke ut av sin bolle eller en hund vannflaske; aldri fra usikre kilder.

Hvis han ender opp med å gråte ned tonnevis av vann, siden dette er spesielt vanskelig å forhindre at hvis du skal svømme eller han elsker å være i vannet, sørg for at du tar ham til veterinæren etterpå for å få ham til sjekket. De fleste parasitter vil ikke manifestere seg for en stund, men dette betyr ikke at du er i det klare.

6 ekstra fotturer for begge deler

Hvis du er paranoid (eller ekstremt forsiktig) om å ha hunden din ut i verden, kan du få litt ekstra doggy turtoner for å sikre at du alltid kan holde styr på ham i tilfelle at du på en eller annen måte blir skilt.

Listen nedenfor inneholder også utstyr for en mer krevende trekker som vil vare mye lenger enn en ettermiddagstur i parken. Å være forberede er nøkkelen når du går med hunder.

Ekstra hundens turutstyr som du kan velge å ta med inkluderer:

  • Hundespesifikk Pet Bike Trailer (for flere daglige lange stier);
  • Hunden seler for flere tekniske stier eller klatring;
  • Hund GPS-krage og bånd som festes til deg via karabinere;
  • Hund telt (de fleste hunder liker ikke å sove i telt, men);
  • En valgfri vurdering ville være Dog Solbriller;
  • God kvalitet hund leashes som du kan stole på;
  • Kjøling krage eller hund Kjøle vester for varme dager og korte stier;
  • Sadelpose for hunden din for å bære sitt eget utstyr;
  • Spesiell hund støvler for snødekte, vått og spesielt grovt terreng;
  • Snacks og kosttilskudd for å holde deg selv og hunden energisert.

Pro tips: Jeg bruker personlig alltid en Hands-Free Dog Leash som holder hunden min i nærheten, og dekker ikke hendene mine. Det er en god ide, forutsatt at hunden din ikke er av stor rase som ville utsette deg for risikoen for å bli trukket langs en ås når han ser en ekorn. For flere tips og ideer, sjekk ut Hunden Vandring Gear Guide.

7Sleeping utstyr for overnatting

Soveutstyr for dere begge (hvis du overnatter)Det er sjelden å gå fotturer med hunder og planlegge en overnatting, og jeg vil heller ikke anbefale dette (i hvert fall ikke for dine første turer). Men hvis du er død på den, vær forberedt.

Det avhenger av været. Det er sannsynligvis ikke en god ide å gå ut i regnet, men hvis du ikke kan hjelpe det (du er fanget i en storm, for eksempel) sørg for å finne ly så snart som mulig. Hunder kan også få hypotermi, akkurat som mennesker, så det er bedre å spille det trygt.

Det er mange forskjellige sovemuligheter som fungerer bra for deg, men ikke så for hunder. Også, snakker fra erfaring, hunder virkelig hater å sove i telt og vil helst være ute. De er vanligvis ikke komfortable å sove separat alene heller.

Mitt beste råd ville være for deg å kunne bære en ultra lys 2 personpose så fido kan snuggle med deg eller ved siden av deg - dette er spesielt en god ide om det er kaldt ute. Små telt er også et godt alternativ.

8 essensielle hundeklær

I tillegg til den vanlige fotturen med hunderutstyr, kan hundeklær høres over toppen, men vil være ganske nyttig når du trenger det. Jeg har nevnt noen av disse som & # 8220; ekstra & # 8221; utstyr, men hundesko og a Dog Life Jacket virkelig bidra til å holde hunden din trygg fra elementene.

Hund Vest og strøk er nødvendige i kaldt vær. Når det blir kaldt, vil hunden din sannsynligvis nekte å gå eller bevege seg veldig sakte og rive stille i tillegg til deg. Han kunne følgelig bli syk ganske enkelt. EN Varm hundjakke vil hjelpe ham å bli koselig og varm. Hunden din kan nekte å bære den først, men husk: Hvis du er kald, så er hunden din også.

På den annen side, hvis det er varmt ute, kan du også forberede deg på det, også. Kjøle vester er et godt alternativ; Alternativt kan du suge en skjorte i vann og sette den på poochen din for en stund. Som vannet fordamper, vil det bidra til å holde fido kul. Billig og lett å gjøre.

Skadet hundpåtenJeg kan ikke stress nok betydningen av hund støvler. Sko til hunder er et viktig stykke hundeklær som kan redusere risikoen for skade til hans poter. Til tross for hvor latterlig noen av dem kan se, ble de oppfunnet for en god grunn.

De fleste hunder, etter å ha bodd i byen hele livet, har skjøre poter og kan lett få dem skadet av salt som brukes til å smelte snøen eller stikket av en jutting rock ut på stien. Støvler bidrar til å unngå slike ulykker og ville i å holde ham i førsteklasses tilstand.

Husk at den perfekte størrelsen på hundesko er viktig. Se på bildet nedenfor på hvordan du legger på støvler på en hund og sørg for å velge riktig størrelse når du handler for dem.

Å finne de riktige størrelse hundeskoene kan være vanskelig, og du vil bare innse dette når de begynner å falle av under en uformell romp i skogen. Du må også være sikker på at hunden din er komfortabel med kjæledyr støvler før du prøver å ta ham vandring mens du bærer dem.

GUIDE: Hvordan sette støvler på en hund

Montering og lasting av en hundpakke

9 Hvor mye vekt kan en hund bære?

Hvor mye vekt er ok for en hund å bære?Som jeg har nevnt ovenfor, kan hunden din bære sin egen belastning (og han burde), sparer deg litt innsats.

Generelt kan de fleste hunder bære opp til 25% av vekten. Noen raser kan bære fra 10% til 15% mer, mens andre raser ikke er kuttet ut for å bære noen vekt i det hele tatt.

Mengden last du bør pakke for kjæledyret ditt i sin sadelpose, avhenger også av hans alder. Igjen, det er en god ide å diskutere dette emnet med veterinæren din før du slår av for din eventyrlystne fotturer med hunder.

Du bør også vurdere en vanntett pakke hvis det er en sjanse for at det kommer til å regne eller snø. Pakken bør helst inneholde et sted du kan fikse et lys på. Dette hjelper virkelig for synlighet på nattetid, under morgentreker eller gjennom uventet snø eller tåke. Det er enda Vanntett støvler For hunder av samme grunn hvis du tror du kan trenge dem.

10 Hvordan passe en hundesekk riktig

Når du har hunden din saddlebag klar, er det viktig at du vet hva du skal sette inn der, og hvordan å & # 8220; Stuff & # 8221; det riktig. Ikke tilfeldigvis hent ut hva som passer. Vei alltid hundens ryggsekk for å se om det ikke kommer til å være tung for hunden.

Når det gjelder å montere det på hunden din, er det en riktig måte å gjøre det også:

1. Det første trinnet er å måle omkretsen av hundens bryst. De fleste hundpakker er laget i spesifikke størrelser, slik at du kan finne sin tilsvarende måling før du kjøper en og unngår å måtte stroppe en pose som er for stor eller for liten.

2. Plasser midten av hundemakten (vekten skal enten distribueres på sidene eller støttes på skuldre) På hundens rygg. Stropper fester vanligvis rundt midjen, brystet og / eller rundt halsen.

3. Juster alle stroppene for å stramme pakken for å passe til hundens kropp snugly. Ikke trekk for stramt, ellers vil han ikke kunne puste. Vær oppmerksom på at en forløs pakke kan slippe av. Du må stramme stroppene til du kan passe to fingre mellom stroppen og hundens kropp. Overvåk pakken nøye for å sikre at det ikke er for løs eller for stramt.

Slik passer du til en hundesekk

Det handler om det. Test ryggsekken på dine daglige turer med hunden din for å se hvordan det fungerer.

Post-turtur

Du har gjort det - Gratulerer! Hva annet er det å gjøre etterpå? Noen få ting.

Etter din tur vandre med hunder, sørg for å sjekke kjæledyrets kropp for parasitter som flått, burrs og andre mistenkelige utenlandske gjenstander. Hvis du finner et kryss, ikke bare trekk det ut manuelt for hånden. Det er A høyre og feil måte å gjøre dette.

Det er forskjellige farer ved flått for hunder; Avhengig av regionen du bor, vil en veterinær hjelpe deg med å bestemme om du skal fjerne tikket selv eller besøke ham på kontoret. Ring henne.

Også, sørg for at du bader hunden din grundig Etter at du kommer hjem. Hvis huden hans blir lett irritert eller rusk ender opp fast i sin pels, et fint varmt bad (gjort det riktig) vil forhindre irritasjon. Dette vil fullføre tursturen din, og du er nå klar for den neste!

Les neste: En grunnleggende guide til fotturer med hunder

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 10 Til-dos for å forberede seg på fotturer med hunder