Holde senior hunder aktivt - øvelser, opplæring & tips

Holde Senior Dogs Active - Øvelser, Opplæring og Tips

Når du eier en eldre hund, kan det være vanskelig å vite om du skal gi dem mosjon, enn si hva slags og hvor mye. Vi har funnet de beste øvelsene for Holder senior hunder aktiv og hvordan du bør respektere sine grenser for ikke å forårsake dem smerte, stress eller overarbeid dem.

Fra berikelsesbasert trening til lav effektsport for eldre hunder som har ledsmerter, leddgikt eller generelle mobilitetsproblemer. Hver person fortjener morsom og stimulert øvelse egnet for dem. Derfor vil vår omfattende liste hjelpe deg med å identifisere den beste øvelsen for hunden din for å gjøre dem til Aktiv senior hund.

Øvelser for å holde eldre hunder aktive

Fra å svømme til yoga, er det en øvelse for hver eldre hund. Ta en titt nedenfor for å finne den rette for din valp.

Svømming

Svømming er den Ideell form for trening for eldre hunder på grunn av være lav innvirkning. Det er den samme grunnen til at hunder med mobilitetsproblemer går til hydroterapi. Svømming er en fantastisk måte å bidra til å bygge muskelstyrke og bidra til å korrigere andre mobilitetsproblemer. Ofte vil eldre hunder lider av mobilitetssmerter eller generelle kamper mens du går eller gjør andre aktiviteter. Ved å gi hunden din svømme som en form for trening, vil de sannsynligvis få alle de vanlige fordelene med trening uten smerte som å gå kan bringe til noen eldre hunder.

Hvis hunden din har og form av dysplasi, leddgikt, eller noen mobilitetssmerter eller sliter, Deretter svømmer det en av de beste øvelsene for å prøve. Sørg også for å besøke passende hundesykssentre og gi hunden din sin egen redningsvest for sikkerhet. Dette er ment å være en morsom form for trening, men det er fortsatt risiko, spesielt for eldre hunder. Men som med hver øvelse, kan hunden din fortsatt overdrive den. Følg råd fra ansatte i sentrum, og hvis hunden din ser ut til å være slitt eller panting, la dem hvile!

Fotturer

Vandring er en fantastisk øvelse for hunder som elsker å utforske og snuse. Du kan imidlertid ikke gjøre en full, høy hellingstur med en eldre hund på samme måte som du kan gjøre med en voksenhund. Du må finne den rette beliggenheten, en med ikke for mange åser eller de med færre skråninger, så hunden din ikke overarbeidet seg selv eller til og med få leddsmerter under turen. Videre bør hunden din alltid bli skikkelig hydrert før, under og etter en tur. Vurdere å bringe A Hundevennlig telt, Travel Bed, og Sammenleggbar Travel Bowl Så når hunden din ser trøtt eller tørst, kan du ta en pause og gi dem en drink.

Turen bør heller ikke være for lang av en avstand for dem til . Det er ikke en bestemt tid å anbefale som det avhenger av hundens rase, nøyaktig alder og helsemessige forhold. Imidlertid bør hunden din ikke bli utmattet innen utgangen av turen. De kan være litt slitne, da trening skal gi dem et energikontakt, men hvis hunden din er tungt panting og sliter med å gå, så er dette altfor lenge. Vær også sikker på å sjekke temperaturen den dagen, slik at de ikke går i ekstrem varme som kan føre til heteslag.

Mat duft spill

En lav intensitet, men veldig berikende form for trening For hundene dine spiller et mat duftspill. En fordel er at du kan gjøre det enkelt og billig hjemme. Bare kjøp noen behandler at hundene dine elsker, og gjemmer dem rundt huset ditt. Pass på at de er på steder som hunden din kan nå, og de er tillatt i, for eksempel i sengen, under bordet, eller på forskjellige steder utenfor.

Alternativt kan du vurdere å kjøpe en Snuffle Mat eller A Puslespill leketøy og sette dem rundt huset ditt. Dette vil få din eldre hund opp og flytte og gi dem mental stimulering og anrikning. Pass på at godbitene er fettfattige, for eksempel en ingrediensbehandler. Som en av de formålene med å utøve hundene dine er å opprettholde vekttap eller en sunn vekt. Vær derfor forsiktig med antall godbiter du kan administrere.

Sosialisere

Når hunder sosialiserer, vil de ofte jage hverandre og spille, dette er i seg selv en form for trening. Å ta din eldre hund til hundeparken er en flott form for anrikning. De kan møte og leke med nye venner, hilse på sine gamle venner, og sniff rundt parken. En annen bonus om denne treningsformen er det hundene dine kan ta pauser når de trenger det. Når en eldre hund trener for mye, kan de føle seg utmattet og uvel. Når du sosialiserer, hvis hunden din er sliten, kan de gå bort og hvile. Videre gir disse stedene alltid vannskåler. Selv om, hvis du har noen bekymringer, bør du ta med din egen.

Et alternativ til en hundepark besøk er å invitere over hundens venner til å leke med dem i huset ditt. Dette gir hunden din en mindre stressende opplevelse, da det ikke vil være for mange hunder, og de har også komforten til sitt eget hjem. Videre, hvis hunden din føles overveldet i det hele tatt, kan de gå til sengen deres.

Senior hundeaktiviteter
Du kan ha doggy spille datoer hjemme.

Yoga for hunder

Yoga for hunder, også kjent som Doga, er praksisen med yoga med hunden din. Du kan begge gjøre poser sammen med hunden din eller gjøre en stilling med deres hjelp. Et godt eksempel på dette er, med en liten hundeslag, gjør krabben utgjøre og oppmuntre dem til å hoppe og sitte på magen din. Mange anbefaler å gjøre yoga sammen med din eldre hund skjønt, som de ikke er så smidige som de en gang var. Dette kan bety å trene dem for å etterligne tilsvarende poser som den nedadgående hunden. Disse vil strekke hundens muskler og få dem til å bevege seg i motsetning til dem som sover som normalt.

Denne øvelsen kan være mest hensiktsmessig for hunder som ikke kan gå på tur eller leke med mye ferdhet lenger. Det gir hunden din en ny form for berikelse mens du hjelper hunden din til å bevege seg.

Hund pilates

Hunderpilates for eldre hunder er fokusert hovedsakelig rundt balansere for å hjelpe stabilitet og styrke muskler. Du kan velge å trene dette hjemme eller til og med å bestille en klasse med andre hunder. Start hunden din på et balansebrett, slik at de kan starte en mild prosess for å forbedre balansen. Du kan enten oppmuntre dem på balansen og behandle dem for å prise dem, eller løfte dem forsiktig på brettet og behandle dem når de er på styret. Som de blir mer komfortable med balansen, kan du flytte dem på en balanseplate. Som er vanskeligere å balansere på.

Bruken av hundens pilates vil hjelpe hunden din til å styrke musklene sine, lære nye triks, og det gir deg til og med to en morsom aktivitet å gjøre sammen. Bare vær sikker på ikke å rush hunden din til å praktisere og å konsultere veterinæren din for å se om dette er en god ny øvelse å starte.

Aktiv senior hundetrening

Opplæring Programmene er ikke bare nyttige for deg, men de beriker også hunden din og er flott for å holde eldre hunder aktive. Ordtaket & # 8216; du kan ikke lære en gammel hund nye triks` er ikke helt sant! Det kan bare ta lengre tid, litt mer engasjement, og å ha rimelig angi forventninger til deres evner som en eldre hund.

Selv om hunden din aldri har lært noen triks, er det ikke for sent! Fra sitte for å ligge, kan du jobbe litt hver dag for å lære hunden din hvordan du gjør disse triksene. Ved å holde hunden din engasjert og belønne dem med godbiter, er dette En morsom og gunstig aktivitet for dere begge. Du kan også være så avansert eller energisk med dine triksvalg som hunden din kan håndtere. For eksempel, si at du har en eldre voksenhund, kan du vurdere å lære dem hvordan du spinner. Men hvis du har en svært eldre hund, kan du jobbe med å lære dem hvordan de skal riste sin pote. Dette betyr at du ikke overarbeidet en hund og presser dem for mye. I stedet holder du deres anrikning i deres evner.

Du kan sette sammen hundens egen treningsplan. Dette kan inkludere triksene du ønsker å lære dem, som behandler du ønsker å gi dem som ros, lengden på tiden, og hvor regelmessig vil du forsøke å trene dem. Du kan lage et morsomt kryssdiagram for å sjekke at du bor på sporet med fremgang også!

Tips for å holde eldre hunder aktiv

Uansett direkte trening som du kan oppmuntre din eldre hund til å gjøre, er det også daglige tips som kan hjelpe din eldre hund til å bli aktiv og sunn.

Gå på tur sammen

Det kan virke åpenbart, men mildt turer sammen er en fin måte å trene din eldre hund. Noen eiere tror at fordi hunden deres beveger seg mye mindre og i en langsommere hastighet, vil en tur ikke gjøre mye forskjell for deres helse. derimot, Vanlige turer Selv i et mildt tempo vil positivt påvirke hundens helse. Å gå mindre avstander sakte er å bli forventet som hunden din. De kan bare ikke trene hvordan de bruker til. Men det betyr ikke at de ikke lenger vil gå.

Ved å la hunden utforske når de går, går de faktisk lengre avstander enn om de skulle gå en rett sti. Derfor kan det være verdt å tillate hunden din av ledelsen hvis de svarer godt, og det er et tillatt område. Hvis ikke, er uttrekkbare ledninger en fantastisk løsning på dette problemet.

Utforsk nye steder

Ved å utforske nye steder, vil hunden din gå og flytte rundt for å sjekke ut alt. Om dette er en ny hundepark eller en skogsreise, har et nytt eventyr mange fordeler. For det første vil alle disse nye luktene oppfordre hunden din til å bevege seg overalt. Vil følger forskjellige stier og avdekker nye lukter, alle som oppfordrer til og med din eldre hund til å bevege seg rundt i området og gå lengre avstander enn de kan i et kjent område.

Andre fordeler inkluderer oppmuntringen til en eldre hund å faktisk ønsker å utforske. I et kjent område kan hunden din ikke bli plaget til å bevege seg, og selv med oppmuntring kan de nekte å gå. Ved å ta hunden din til et nytt område, er de mye mer sannsynlig å utforske, og denne vilen gjør hele forskjellen i å holde senior hunden din aktiv.

Nye steder for eldre hunder
Ta hunden din til nye steder.

Møte nye mennesker (og hunder)

Sosialisering er viktig for hunder i alle aldre, og det kan faktisk hjelpe din eldre hund til å holde seg aktiv. Når hunder møter nye mennesker og hunder, er de vanligvis begeistret. De vil bundet opp til sin nye venn, eller i tilfelle av svært eldre hunder, forsiktig plod. Uansett, Nye venner er ofte en form for oppmuntring for eldre hunder. Du vil ofte finne eldre hunder som fungerer som valper igjen når med en venn, spesielt nye.

Nye venner fremkaller ofte en mer fysisk respons av positivitet. Når en hund gjenkjenner en annen, kan de være glade for en stund, men snart bosetter seg i komfort med sin venn. Nye eiere og hunder oppfordrer hunden til å utforske og binde seg med en ny eier eller hund. Ofte kan dette bety fysisk hilsen dem, spille, og til og med jage dem (mer så hvis deres nye venn er en hund selvfølgelig!).

Arbeid på nye triks

Undervisning Din hund Nye triks tilbyr alle slags fordeler for dem. Fra å holde senior hunden din aktiv for å styrke båndet mellom dere to, er dette et av de beste tipsene vi kan tilby. Bestemme et triks du ønsker å lære hunden din og en tid til å gjøre det daglig. Tiden du bruker å gjøre dette med hunden din, fungerer også som mental anrikning Fordi de lærer en ny forening. Positiv forsterkning Når trikset vises, vil hunden din knytte gleden av å motta et hundeknute med å utføre det trikset.

Du kan lære dine eldre hundekurs som spinn, rulle, eller til og med pote for å oppmuntre dem til å gjøre litt mer fysisk trening enn normalt. Dette kombinert med moroa med en aktivitet med eieren og behandler, vil de ønske å lære triks igjen og igjen.

Doble veterinærbesøkene dine

Regelmessige veterinærbesøk blir viktigere når hunden din blir eldre fordi de er mer sårbare. Vets er i stand til å forklare om noe er galt med hunden din, eller hvis det er noen spesifikke endringer du kan gjøre for å hjelpe hunden din.

For eksempel kan du tro at hunden din har mindre energi fordi de er gamle, når de faktisk har svakere muskler fra inaktivitet. Dette kan byttes med hydroterapi, som alle dyrene kan analysere i et veterinærbesøk.

Holde senior hunder Active - FAQs

For ytterligere informasjon om å holde eldre hunder aktiv, finn de fire mest søkte spørsmålene online om emnet.

Hva kan jeg gi min eldre hund for mer energi?

Det beste du kan gi din eldre hund er en diett skreddersydd i deres alder og behov. Hunder trenger endringer som de alder. Eldre hunder trenger ofte mindre energibestemmelser på grunn av å være mindre mobil og krever derfor mindre fett, karbohydrater og kalorier. Et vanlig kosthold for en voksenhund kan raskt få dem til å legge på vekt som gjør påvirker mobiliteten deres enda mer.

Hvor ofte skal du gå en eldre hund?

Du bør gå en senior hund så ofte som de vil. Tilbyr alltid en gang om dagen. Deres turer må kanskje være kortsluttet med mindre skråninger at de er eldre, men mange eldre hunder elsker fortsatt og trenger sin daglige tur. Ikke telle disse gutta ut ennå, mange eldre hunder finner fortsatt tid til å løpe gjennom hundeparken og leke med andre, selv bare for en liten stund.

Er det ok å gå en senior hund?

Det er ikke bare ok, men anbefalt for en lykkelig hund. Selvfølgelig er det unntak, som hunder med mobilitetsproblemer og smerte. Generelt skjønt, eldre hunder elsker sine turer så mye som en hund, de trenger bare en endret spasertur. Gi dem flatere overflater og kortere turer. Eller vurder å ta hunden din til et lukket område hvor de kan bli slått av en ledelse. På denne måten kan de løpe så mye eller så lite som de liker.

Hvorfor sover min eldre hund så mye?

Eldre hunder sover mer fordi de har ikke samme lyst eller energinivåer å holde seg våken og samhandle. Generelle aktiviteter dekk dem mye lettere enn de ville en voksen hund. Men hvis du finner din eldre hund, bare sover, vær forsiktig. Senior hunder er mer utsatt for mobilitetsproblemer og sykdom som kan føre til symptomene på sløvhet. Et raskt veterinærbesøk kan fortelle deg om dine bekymringer er berettiget eller ikke.

er det ok å gå en senior hund
Gå hunden din for å holde den sunn og glad.

Å holde din senior hund aktiv er like viktig som å holde valpen og voksen hunden aktiv. Våre gamle venner trenger trening for å holde seg frisk, selv om deres behov endres. Pass på at du ikke tvinger hunden din til å trene hvis de virker veldig motvillige. I stedet, kontakt veterinæren din for råd.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Holde senior hunder aktivt - øvelser, opplæring & tips