Anmeldelse: baydog harnesses, leashes og tilbehør til hunder

Shopping for hundeforsyninger kan være ekstremt frustrerende. Det er så mange alternativer å velge mellom. Hvordan velger du det beste alternativet? Vil det holde opp over tid? Vil det være behagelig for kjæledyret ditt og enkelt for deg å bruke? Vi er alle på et budsjett, og det siste du vil gjøre er å kjøpe noe for hunden din som ender med å være en dårlig verdi for pengene.

Som mange livslang kjæledyr eiere, har jeg vært shopping for hunden forsyninger i flere tiår. Fra krage til seler og hundebånd til leker, har jeg kjøpt hundrevis av produkter i løpet av årene. Noen har holdt seg godt, mens andre ble ødelagt etter bare noen få bruksområder.

Baydog Harnesses, Leashes og Tilbehør til hunderSom kjæledyr eier, er ingenting mer irriterende enn å bruke penger på forsyninger bare for å bli skuffet av sin kvalitet og holdbarhet.

Dette gjelder spesielt når du bestiller produkter på nettet. Uansett hvor mange vurderinger du leser, er det alltid motstridende meninger. Dette er en av hovedgrunnene til at jeg var skeptisk til kvaliteten på Baydog-produktene, men når jeg var i stand til å prøve dem, ble jeg hyggelig overrasket!

I SLEKT: De 50 beste hunden seler

Baydog Dog Harnesses, Leashes og Tilbehør til Dogs Review

Baydog Harnesses, Leashes og Tilbehør til hunder

Hunden seler

Chesapeake Bay Dog Company tilbyr to seler - en for små raser og en for mellomstore og store hunder. De Chesapeake Harness Passer til vår Labrador, Saddie, veldig bra, og hun synes å være komfortabel å flytte rundt med den på. De Cape Cod Bay Harness er ideell for vår beagle blanding, Molly.

Begge hundene har en polstret brystplate, polstret trafikkhåndtak og reflekterende søm. Reflekterende søm er en må ha Sikkerhetsfunksjon som jeg alltid anbefaler. Det sikrer at hunden din kan ses til enhver tid når du går tidlig om morgenen eller om kvelden.

Baydog Harnesses, Leashes og Tilbehør til hunderJeg tror også at en polstret brystplate er en må ha funksjonen når det gjelder hundesele. Noen seler har enkle nylonstropper som vikler rundt brystet. Mens dette designet fungerer for å holde hunden din trygg, er det ikke veldig behagelig for Fido. En polstret brystplate holder hunden din komfortabel, uansett hvor langt du skal gå.

Enten du går på hunden din på landlige turstier eller gjennom urbane bygater, bør du virkelig kjøpe en hundesele med et trafikkhåndtak. Mens det er mange bånd som er tilgjengelige med trafikkhåndtak, vil det ikke hjelpe deg hvis hunden din går utenfor båndet. En sele med trafikkhåndtak gir deg en sikker måte å ta kontroll over kjæledyret ditt når det er nødvendig, trekk ham opp av vann når du svømmer, eller bare hjelpe ham med å klatre et vanskelig trapp.

Baydog Harnesses, Leashes og Tilbehør til hunderSom nevnt, er Chesapeake Harness designet for mellomstore og store hunder. Min favorittfunksjon i denne selen er de 3 vedleggene. Som jeg demonstrerer i min videoanmeldelse, er det to D-ringer på hunden din tilbake - en mellom skulderbladene, og en lengre ned i midten av ryggen. Den andre er plassert på på forsiden av brystplaten.

Hvis hunden din trekker eller ikke er 100% leash trent ennå, er en frontklippsele (som Chesapeake Harness fra Baydog) en nødvendighet. De fleste produsenter selger frontklipp eller back-clip seliter, så det er fint å se at Baydog Chesapeake Harness har begge.

Jeg demonstrerer også hvor lett det er å justere denne selen i min videoanmeldelse ovenfor. Chesapeake-sele er utstyrt med 4-veis justering. Det er plastskilder på hver side av hundens nakke og hver side av brystet.

Jeg er imponert over justeringene av to grunner - (1) de holder seg på plass en gang justert og (2) de er veldig enkle å bruke.

Chesapeake Bay Dog Company er en liten bedrift som stoler seg på å støtte andre små bedrifter. De selger ikke sine produkter gjennom masseforhandlere. Du finner ikke Baydog-produkter på Amazon eller din lokale PetsMart.

Denne selen er tilgjengelig i fargene:

  • rød
  • svartChesapeake Size Chart
  • blå
  • grønn
  • lilla
  • rosa
  • camo

Du kan kjøpe Chesapeake Harness på selskapets nettside for $ 28.95- $ 31.95 Avhengig av størrelsen du trenger. Den er tilgjengelig i 4 størrelser, og måleinstruksjonene kan ses over.

I SLEKT: Hvordan sette på en hundesele (trinnvis)

Baydog Harnesses, Leashes og Tilbehør til hunder

Cape Cod Bay Harness har mange av de samme funksjonene, men det er designet spesielt for små raser. Den har bare ett vedleggssted på baksiden av selen, og har 3-veis justering i stedet.

Baydog Harnesses, Leashes og Tilbehør til hunderDet er en glidende plastjustering på nylonremmen som går rundt brystet. Det er også to velcro justeringspunkter på hver side av nakken. Velcro-justeringene lar deg få den perfekte passformen, uansett hvor liten hunden din er nakke.

Denne sele er også laget med lettere materialer for å være mer komfortable for små hunder. Det er tilgjengelig i mykere farger, inkludert:

  • fiolett
  • rød
  • rosa
  • blågrønn
  • svart
  • blå

Cape Cod Size ChartDenne BAYDOG-sele er tilgjengelig i fire størrelser, og du kan se målretningslinjene til høyre. Du kan kjøpe Cape Cod Bay Harness på selskapets nettside for $ 20.95- $ 23.95, Avhengig av den størrelsen du trenger.

Baydog Harnesses, Leashes og Tilbehør til hunderHund bånd

Chesapeake Bay Dog Company tilbyr to bånd - Hudson Bay-båndet er laget for mellomstore og store raser, og Pensacola Bay Leash er designet for små hunder. Som du kanskje har gjettet, samsvarer Hudson Bay-båndet Chesapeake Harness, og Pensacola Bay-båndet samsvarer med Cape Cod Harness.

Baydog Harnesses, Leashes og Tilbehør til hunderLeashes er begge designet med 2-lags konstruksjon med forsterket søm. Har du noen gang sett en hund snap en leiekontakt ved å trekke på den? Sannsynligvis ikke, men jeg vedder på at du har sett en tygge gjennom et bånd. I motsetning til tradisjonelle nylon-bånd vil den 2-lags konstruksjonen av disse Baydog-produktene forhindre at det skjer.

Materialet som brukes til å gjøre Hudson Bay og Pensacola Bay Leases, er all-weather nylon og er designet for ikke å seil. Begge disse båndene har også et polstret neoprenhåndtak. Håndtaket er luktbestandig og myk på hendene. Disse båndene har også reflekterende søm.

Baydog Harnesses, Leashes og Tilbehør til hunderJeg elsker Quick Attachment-funksjonen som disse båndene har. Som du kan se på bildet til venstre, kommer hvert bånd med et karabinsklipp på håndtaket. Det er også en D-ring 24 & # 8243; ned i båndet. I stedet for å måtte ta båndet av hunden din og sløyfe den gjennom seg selv for å tette puppen din, kan du bare vikle båndet rundt objektet du vil tette til og klippe karibinet til D-ringen.

Selvfølgelig kan jeg ikke kondonere tethering hunden din i lange perioder.

Men hvis du trenger å sikre kjæledyret ditt mens du kjører inne for å få tak i noe eller tether hunden din til et stolben mens du spiser middag på en Dyrevennlig Restaurant, Denne funksjonen er veldig praktisk.

Baydog Harnesses, Leashes og Tilbehør til hunderSom jeg nevnte, er Hudson-båndet laget for middels og store raser. Det er 1 & # 8243; bredt og tilgjengelig i samme farger som Chesapeake Harness (unntatt CAMO). Pensacola Bay-båndet er designet for mindre hunder, så det er bare 5/8 & # 8243; tykk og lettere enn Hudson Bay-båndet. Den er tilgjengelig i alle de samme fargene som Cape Cod Harness.

Hudson Bay-båndet er tilgjengelig 4-fots og 6-fots lengder. Du kan kjøpe den på BAYDOG nettsiden for $ 19.95 og $ 21.95 henholdsvis. Pensacola Bay-båndet Retails for $ 19.95 på selskapets nettside og er bare tilgjengelig i 6-fots lengde.

LIGNENDE: Hvordan velge riktig hundesnitt

Baydog Harnesses, Leashes og Tilbehør til hunder

Annet Baydog Gear for hunder

Frisco Bay Treat Pouch er ikke en nødvendighet, men det er ganske praktisk. Du kan legge det til høyre til enten Bayshoth, og du kan også bruke den med enhver annen standard. Det er ikke et must-ha-element, så hvis du er på et budsjett, kan du hoppe over denne.

Det er ganske praktisk, og jeg tror det ville være spesielt nyttig å ha hvis du trener en hund eller må gå ditt kjæledyr flere ganger per dag. Det ville også være en flott gave til hunden walker eller kjæledyr trener i livet ditt!

Baydog Harnesses, Leashes og Tilbehør til hunderI min video gjennomgang på toppen av denne artikkelen demonstrerer jeg hvor lett Frisco Bay Treat Pouch er å feste til et bånd. Det er bare to enkle klipp.

Ett klips festes rundt innsiden av båndhåndtaket, mens den andre bryter rundt selve båndet. Dette sikrer at posen forblir sikkert på plass og glir ikke ned i båndet mens du går.

Det er en lomme for en rulle av hunden poop poser, og du får en gratis rulle inkludert med kjøpet. På den andre siden er det en meshlomme for å holde en tennisball eller lite leketøy. Du kan også lagre bilnøkler, kredittkort eller andre elementer i den lille velcrolommen. Den store midtlommen har et magnetisk snap som holder hunden behandler sikkert.

Behandle posen Selger for $ 19.95 På Baysnogs nettsted.

Baydog Harnesses, Leashes og Tilbehør til hunder

Til slutt vurderte jeg Tampa Bay Collar. Jeg foretrekker å bruke en sele med hundene mine i stedet for en krage, men det er bare min personlige preferanse.

Disse krageene har en hurtigutløser plastspenne og separate vedlegg for båndet og hundens ID-koder. Det er også reflekterende søm og en pustende mesh fôr for å sikre at Fido ikke blir varmt under kragen.

De fleste nylonkrager må justeres ved hjelp av glidende justeringer som kragen strømmer gjennom. Selv om dette ikke er for vanskelig, er den velcrojusteringsfunksjonen som finnes på Baydogs Tampa Bay krage, mye enklere og raskere. Som du vil se i min video gjennomgang ovenfor, kan du få den perfekte passformen på bare noen få sekunder!

Baydog Harnesses, Leashes og Tilbehør til hunderMen, Min favorittfunksjon er at denne kragen kan tilpasses!

Avhengig av størrelsen på kragen din hund krever, kan du ha 17-25 tegn brodert på den. Mange lignende produkter kan tilpasses med vinyl bokstaver eller en liten etset metallplakk som er festet til kragen.

Jeg tror broderi er et høyere kvalitetsalternativ enn noen av disse, fordi det ikke er noen sjanse for at informasjonen slår av over tid eller kommer av når du vasker kragen.

Tampa Bay krage er tilgjengelig i 5 størrelser for hunder med en nakkeomkrets på 13-26 & # 8243;. Disse krageene passer også til Hudson Bay-båndet i farger med rød, svart, blå, grønn, lilla eller rosa. Disse krage Selg for $ 14.95- $ 18.95 Avhengig av størrelsen.

Bunnlinjen

Hvis du trenger en sele eller krage for kjæledyret ditt, tror jeg at Baydog-produkter er en stor verdi for pengene. De tilbyr samme premiumkvalitet som andre populære merker, men prispunktet er ca 25% billigere. Leashene gir også en stor verdi for pengene brukt.

Den behandle posen er ikke en nødvendighet, så hvis du er på et budsjett, kan du hoppe over denne. Det er en god verdi, men ikke et must-har for hver hund eier. Jeg tror også en baydog krage / leash / behandler pose eller sele / leash / behandler pose combo ville gjøre en flott gave til enhver hund eier.

Les neste: Hvordan å trene en hund til å poop i et bånd

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Anmeldelse: baydog harnesses, leashes og tilbehør til hunder