Gjennomgang: den femte paw - handsfree, doody free!

Går du ofte hunden din? Det betyr at du sannsynligvis ender opp med å plukke opp mye hundespill. Kudos på det - det er absolutt den ansvarlige tingen å gjøre. Men henger ikke på disse posene med hunden poop brutto? Den femte powet er her for å fikse det!

Ja, det er hver hundes kjæledyr peeve, og jeg er en av de hundene foreldrene! Vi alle hater å gå rundt slynge en pose med hunden fecal saken på vår kilometer lang gåtur, Men nå trenger vi ikke.

Men jeg har vært heldig nok til å oppdage en god løsning på dette.

Den femte PAW Review - Handsfree, Doody Free!

Den femte powet ble opprettet som en måte for kjæledyr foreldre å rydde opp etter hunden og holde hendene fri til å kontrollere båndet etterpå.

The Fifth Paw AnmeldelserDette innovative produktet er designet for å gjøre det riktige, enkelt, sanitær og stressfritt.

Dette kule leashvedlegget fungerer med mest flate stil .5 -1 tommers brede bånd. Det fungerer med vevd, lær, trykt og fløyelbunn. Den femte poten er også laget i USA.

Selv om jeg vet at alle hundeeiere må gå rundt med fulle poop-poser i sin besittelse nå, og da føler jeg meg fortsatt flau hver gang det skjer.

Gjennomgang av den femte potenVi gjør mye fotturer med våre hunder, og det verste er når jeg må holde på en pose med doo-doo for flere miles på en sti. Jeg vil ikke sette den i lommen eller i min pakke, da det vil gjøre alt annet lukt også.

I SLEKT: Topp 5 Best Dog Poop Scoopers

Og ja, jeg har prøvd multi-lags poser som er angivelig & # 8220; lukt bevis.& # 8221; Det spiller ingen rolle hvilken pose du bruker eller hvor stramt du knytter den, hvis du forlater den forseglet i en turpakke i flere timer, vil det gjøre vesen din stinkende. Nå som jeg har funnet den femte poten, trenger jeg ikke å bekymre meg for det lenger.

Dette er også et utmerket produkt for eiere av flere hunder. Den femte poten har tre klipp og kan støtte vekten på minst tre poser av avfall. Mens jeg testet det, klippte jeg to poser på hvert klipp (for totalt seks poser av avfall) og det holdt seg bra.

Den femte Paw ReviewVekten forårsaket ikke at produktet glir ned i båndet i det hele tatt. Den femte poten ville også gjøre en flott gave til enhver hundelsker i livet ditt som ofte går på hunden sin.

Fifth Paw Dog Leash ReviewEnheten i seg selv består av tre stykker. Hoveddelen glir over hundens bånd, det svingete klippet midtbit glir over enden av båndet, og det er helt sikret med skruen på ende.

Den femte poten festes lett på mindre enn et minutt, som du kan se i videoen min, og er sikkert fast, slik at den ikke glir rundt i båndet mens du går på hunden din.

Den femte poten lar deg også være hender fri mens du går på kjæledyret ditt. Du kan holde båndet tett i den ene hånden, og du vil få den andre hånden gratis i tilfelle du trenger det.

Jeg ville absolutt ikke si at den femte poten er en nødvendighet for hver hundeier, men det er et godt produkt å ha hvis du ofte tar kjæledyret ditt for lange turer eller fotturer.

Gi meg beskjed om hva du synes om dette hunden poop verktøyet for din doggy leash, enten du har prøvd det eller ikke. Jeg ville være nysgjerrig på å kjenne dine tanker og erfaring med dette produktet!


Det er din tur til å vurdere den femte poten

Har du noen erfaring med Den femte powet? Hva er dine tanker om dette produktet? Du er velkommen til å la din egen anmeldelse og vurdering for den femte poten nedenfor og gi oss beskjed om hva du synes!


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: den femte paw - handsfree, doody free!