Den femte poten hjelper eiere med å rydde opp etter hunden sin

Den femte poten hjelper eiere med å rydde opp etter hunden sin

Hver kjæledyrseier vet altfor godt den motbydelige jobben med å rydde opp etter kjæledyret i fellesområdene. Ikke bare må du scoop poopen, men du er tvunget til å gå rundt å holde på den til du kommer til en skikkelig beholder eller til du gjør det hjem. Ikke nå lenger!

Den femte powet er et selskap som ble opprettet med kjæledyrseiere i tankene. Stephen Longo, skaperen av den femte poten, er den stolte kjæledyret foreldre om to store dansker. Åpenbart hunder så store som store danskere forlater ganske en haug med dood når de går, og rydder opp etter at to av dem er ganske en rolle.

I SLEKT: Femte poten eliminerer behovet for å holde full poser med hundavfall

Longo innså at jonglering av disse posene av avføring var ikke bare uhygienisk, men også usikre. Det var vanskelig å holde fast grep i båndet mens han hele tiden omarrangere poser av avfall. Han bestemte seg for å skape den femte poten for å få turer mer trygge og hyggelig for ham og hele familien, inkludert hans pooches.

Det er ansvaret for hundenes eier å rydde opp etter deres kjæledyr, men ikke alle eiere tar den oppgaven seriøst. Longo håper at hans produkt vil gjøre det riktige enklere og mindre stressende for eiere som frykter oppgaven.

Den femte poten hjelper eiere med å rydde opp etter hunden sin

Med hjelp av den femte paw, må hundeeiere ikke lenger vaske stinkende poser og lommer, og det har nok plass til 3 eller fire poser av avfall. Hvorvidt forbrukerne har en hund, eller en hel pakke, vil dette produktet ta alt det hunden avfall av hendene, bokstavelig.

I SLEKT: 21 uvanlige fakta om hunder

Den femte poten festes lett til båndet med en roterende mekanisme som holder posene fra å bli sammenflettet eller ripping. Den passer til de fleste standard flatstil bånd som er mellom .5-tommers og 1-tommers bred. Du kan også justere den for å passe både 1 lag og 2-tommers bånd.

Enheten kan tilpasse seg for å passe hvor som helst i båndet, men for de beste resultatene anbefaler Longo å feste den nærmere hvor du holder båndet, så det er lettere å klipp posene på og fjern dem. Det fungerer med noen plastposer, fra faktiske hundavfallsavfallsposer til plastbutikker.

En annen stor fordel med den femte poten er at den også kan brukes til å holde andre ting i tillegg til Doody Vesker. Eiere kan klippe husnøkler, behandle poser eller andre små gjenstander til enheten også. Posene er tilgjengelige online og gjennom lokale forhandlere. En liste over forhandlere kan bli funnet på deres hjemmeside.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Den femte poten hjelper eiere med å rydde opp etter hunden sin