Bemerkelsesverdig ny natural dog ear wash utgitt

Bemerkelsesverdig ny Natural Dog Ear Wash Utgitt

En ny hunde ørevask har rammet markedet som hevder å være et revolusjonerende grooming verktøy. Dancing Pet Natural Products, Et selskap ut av Virginia Beach, Virginia, utgitt løsningen som har vist seg å jobbe bedre enn de ledende hjemmelagde rettsmidler og mange dyre veterinære vasker også. Selskapet hevder at deres forskning viser at eventuelle øreproblemer vil rydde opp innen bare 2 eller 3 dager.

Lois Gallo, en talsmann for selskapet, sier at produktet kommer til å fungere med en gang, beroligende det berørte området nesten umiddelbart. Hun sier at ikke bare produktet rydder opp eventuelle problemer veldig raskt, men det har også en hyggelig lukt, I motsetning til mange andre lignende produkter på markedet. Selskapet stresser hvor viktig det er å bruke ørevasken som en del av en ukentlig vedlikeholdsrutine.

I SLEKT: Hundesett 101: Hvordan groom hunden din hjemme

Dette produktet bekjemper sopp, øremidler, infeksjoner og voks oppbygging. Hvis noen av disse problemene blir ubehandlet, kan de føre til alvorlig øreskader eller til og med fullstendig hørselstap. De fleste bruker hjemmelagde rettsmidler som Tea Tree Oil, Gentian Violet, eller eddik og vann, men disse behandlingene kan ofte være for harde. De kan stikke eller flekke hundens pels og, som selskapet hevder, de er ikke like effektive som dansende kjæledyrsvask.

Bemerkelsesverdig ny Natural Dog Ear Wash Utgitt

Den helt naturlige formelen betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å sette noen harde kjemikalier på hundens hud, og det er ingen alkohol i den (en felles ingrediens i andre øre vasker) som vil føre til at hundens hud blir tørr og skadet. Det er også miljøvennlig, Som dansende kjæledyr bruker ingen sulfat eller fosfat i ørevasken. Det er bare laget med kokosbaserte og palmbaserte ingredienser.

Dancing Pet Ear Wash kan brukes på noe dyr. Det fungerer bra for katter, hunder, kaniner, grisene, til og med hester. Selskapet tilbyr også en overflod av informasjon på deres hjemmeside om hvordan å rengjøre kjæledyrs ører. Den inneholder en blogg som er fylt med nyttig informasjon for å hjelpe eiere med å unngå vanlige feil som kan føre til alvorligere helseproblemer.

I SLEKT: Slik starter du en hundegroom-virksomhet

Ett problem som de dekker i detalj, er swimmers øre, som er et veldig vanlig problem med hjørnetenner som jakter eller spiller ofte i vann. Det er mest vanlig hos hunder med floppy ører og tykke strøk. Når for mye fuktighet er fanget i øret, kan det føre til gjær, bakterier, sopp eller voksoppbygging. Dancing Pet Ear Wash Arbeider for å bryte fra hverandre oppbyggingen og tørke ut det indre øret.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Bemerkelsesverdig ny natural dog ear wash utgitt