Gresskar for hunder 101: en sunn matbit uten bivirkninger

Gresskar er ofte feilaktig som bare en høst eller halloween dekorasjon, eller som fylling for paier, men det er mye mer enn å møte øyet med denne frukten. De fleste av oss elsker gresskar i noen form, men kan også hunder spise gresskar også, og er gresskar for hunder helt trygge? La oss ta en nærmere titt.

Hvis du har spurt deg selv, & # 8220;kan jeg gi hunden min gresskar,& # 8221; svaret er Ja - hunder kan spise gresskar uten problemer. Faktisk kan gresskar for hunder være svært fordelaktige på grunn av sine mange næringsstoffer, og fôring av hunder gresskar har ingen bivirkninger.

Som næringsstoff-tett mat er gresskar lastet med mineraler og vitaminer, men er svært lavt i kalorier. Det er også et nyttig tillegg til mange typer matvarer, ikke bare kake. Vi har allerede kjent med mange påviste fordeler, og at gresskar er svært næringsrik for mennesker, men kan hunder spise gresskar på samme måte og vil gresskar for hunder gi de samme fordelene?

Les også: Kan hunder spise gresskarfrø?

Hva er gresskar?

Gresskar er en næringsrik oransje plante som er en del av Cucurbitaceae Familie, som inkluderer frukt og grønnsaker som squash, agurk, cantaloupe og andre planter som multipliserer på krypende vinstokker. De fleste gresskar har en oransje eller gul utvendig og et hulket interiør med mange hvite frø i en weblignende struktur.

Gresskar regnes som en type superfood Som det gir flere vitaminer, mineraler og antioksidanter som kan hjelpe med vekttap, kreftforebygging og kolesterolkontroll. Mens ernæring av gresskar etiketter det en grønnsak, teknisk er det en frukt fordi den inneholder gresskarfrø.

Dette er det friske rå gresskaret ser ut som:

Hva er gresskar

Gresskar er innfødt i Nord-Amerika og er en av de mest berømte grønnsakene / fruktene rundt på grunn av deres popularitet i to ferier - Thanksgiving og Halloween. Så, kan hunder ha gresskar og hva er fordelene med fôring av gresskar for hunder?

I SLEKT: Kan hunder spise solsikkefrø?

Gresskar for hunder 101
Kan hunder spise gresskar?

Fordeler med fôring av hunder gresskarKan hunder spise gresskar da hvis det gir ernæring og det er ingen farer ved fôring av hunder gresskar? Ja absolutt. Gresskar for hunder gjør en god og sunn matbit, det legger tilnæringsverdi til kostholdet, kan bidra til å lindre noen helseproblemer, og har nesten ingen bivirkninger.

Er gresskar dårlig for hunder på noen måte? Ikke egentlig. Det er viktig at du spiser hunden din frisk, tilberedt eller hermetisert gresskar, ikke resterne av moldy gresskar fortsatt på verandaen din to uker etter Halloween. Rå gresskar kan ødelegge raskt, så sørg for at du gir hunden din ferskeste gresskar du kan finne.

Hjemmelaget gresskar hunden behandler

Det er rikelig med Hjemmelaget hundematoppskrifter som benytter gresskar som hovedbestanddelen, og noen virkelig populære hjemmelagde gresskar hundebehandler. Ta en titt på våre oppskrifter og Se på videoene For full matlaging forklaringer:

Gresskar Nutrition og helsemessige fordeler

Gresskar er faktisk utrolig næringsrik med relativt få kalorier og en stor mengde vitaminer, antioksidanter og mineraler. En servering av 1 kopp av gresskar inneholder:

Kalorier: 49
Karbohydrater: 12 gram
Fiber: 3 gram
Protein: 2 gram

Vitamin K
Vitamin C
Kalium
Kobber, mangan og riboflavin
Vitamin E
Jern
Folat
Niacin, Pantotheninsyre, Vitamin B6 og Thiamin

Mens det er mye forskning tilgjengelig på helsemessige fordeler med gresskar for mennesker, er det ikke så mange studier av gresskar for hunder. Noen som eksisterer, er faktisk relatert til gresskarfrø for hunder i stedet for gresskaret selv. For eksempel fant en studie at supplering Overvektig hundens diett med gresskar hjelper dem med å gå ned i vekt raskere på grunn av bedre fordøyelse (Mitsuhashi et al. 2008; PDF)

Videre, siden det er en sterk sammenheng mellom hvordan matvarer påvirker både mennesker og hunder, skal vi ta en titt på noen menneskelige kliniske studier for å svare på spørsmålet kan hunder spise gresskar og høste noen av fordelene fra sin ernæring.

Her er det vi vet om fordelene med gresskar:

  • Beta-karoten i gresskar beskytter huden mot aldring (1)
  • All ernæring i gresskar fremmer øyehelse (2)
  • Gresskar kan redusere risikoen for metabolsk syndrom (3)
  • Vitaminer og mineraler i gresskar øker immunforsvaret (4, 5, 6)
  • Gresskar Aids i fordøyelsen og hjelper overvektige hunder å miste fett (7)

Fôring av gresskar for hunder kan også resultere i noen av disse helsemessige fordelene.

Hermetisert gresskar vs friskt gresskar for hunder

Hermetisert gresskar for hunderNoen kjæledyr eiere er bekymret, kan hunder spise hermetisert gresskar hvis de kan spise fersk en, eller er hermetisert gresskar for hunder et verre valg. Sannheten er at hermetikk gresskar for hunder er en helt akseptabelt Valg over fersk gresskar.

Å betjene hunden hermetisert gresskar i stedet for rå påvirker ikke nivået på ernæring i denne grønnsaken. Å gi hermetisert gresskar for hunder kan være enklere og mer praktisk for eiere fordi du ikke trenger å gå gjennom alt rotet. Bare vær sikker på at du bruker naturlig og / eller organisk hermetisert gresskar for å unngå å mate hunden din til ekstra sukker.

Med det ut av veien, vet vi at fersk gresskar for hunder er god og hermetisert gresskar for hunder er et flott alternativ. Men er gresskar bra for hunder å konsumere, og hva er de faktiske fordelene med hver og hvordan kan denne maten forbedre helsen, og er gresskar dårlig for hunder på noen måte?

LES DETTE: 10 Vitenskapelige grunner Hjemmelaget hundemat er bedre enn kommersielle matvarer

6 fordeler med gresskar for hunder

Er gresskar bra for hunderIkke bare er gresskar for hunder bra, men det er en av de naturlige hundene som veterinærer ofte oppfordre kjæledyrseiere å legge til hundens kosthold.

Hermetisert gresskar for hunder spesielt har blitt en populær matbit. Så hvordan fôring av hunder gresskar nytte deres helse? La oss ta en titt på disse seks fordelene.

1. Gresskar legger fuktighet til hundens diett.

Fordi gresskar er 90% vann, kan det legges til en hunds mat for å gi en sunn mengde fuktighet. Feeding Dogs Gresskar kan være spesielt gunstig for hunder med kible-only dietter, som fremmer dehydrering hos hunder.

2. Det forbedrer hundens urinveisfunksjon.

Oljer i gresskar kjøtt, samt antioksidanter og fettsyrer, kan styrke hundens urinhelse. Spesielt kan hunder med urininkontinens se forbedring fra tilsetning av gresskar til kostholdet.

3. Fiberen i gresskar hjelpemidler i vekttap og fordøyelse.

Gresskar gir en smak som de fleste hunder elsker, og det kan være en utmerket, næringsrik matbit for hunder som trenger å miste litt ekstra vekt (7). Bare å redusere delen størrelsen på hundens mat og erstatte den med gresskar vil hjelpe yppen din til å slippe noen få pund.

4. Gresskar bidrar til å berolige gastrointestinale problemer.

På grunn av sine høye nivåer av fiber, kan fôring av hunder gresskar hjelpe eldre hjørnetenner som lider av forstoppelse. Økte fibernivåer skaper mer solid avføring som igjen oppmuntrer hundens kolonvegg til å kontrakt musklene som beveger avfallet ut av hundens fordøyelseskanal.

Gresskar for hunder kan også hjelpe lindre diaré På grunn av den oppløselige fiberen i sitt kjød. Det senker en hunds fordøyelse og stopper diaré ved å absorbere vann.

Fiberen i gresskar virker også som et prebiotisk, noe som betyr at det stimulerer aktiviteten og veksten av gunstige bakterier i tarmene. Det virker også for å eliminere veksten av skadelige bakterier ved å senke pH-nivåene i tarmen og gi næringsstoffene som gode bakterier trenger.

5. Den inneholder flere vitale antioksidanter og mineraler.

Fôring av hunder gresskar resulterer i mange fordeler for det meste på grunn av sin varierte næringsmiddelprofil av ulike vitaminer, mineraler og antioksidanter. Å gi gresskar for hunder vil legge til alle de følgende komponentene i kostholdet:

  • Vitamin A for hundens okulære helse
  • Vitamin C som forbedrer immunforsvaret
  • E-vitamin for å danne fettmetabolisme, membraner rundt celler og celle respirasjon
  • Kalium for muskulær støtte
  • Jern for utvikling av hemoglobin i røde blodlegemer
  • Sink for sunn hud og frakk
6. Gresskar har betydelige mengder beta-karoten for å bekjempe kreft.

Beta-karoten, en komponent av vitamin A, kan være gunstig for å forebygge kreftformer, spesielt lunge og muntlige kreftformer. Den oransje-fargede utsiden av et gresskar indikerer hvor høyt denne frukten er i denne avgjørende antioksidanten. Det er mange andre fordeler med beta-karoten fra gresskar som vi diskuterte ovenfor også.

Fordeler med gresskar for hunder

Så, er gresskar bra for hunder?

Ja absolutt. Feeding Dogs Pumpkin er en god ide hvis det gjøres i moderasjon, og det kan øke sin daglige ernæring. Du kan bruke både fersk gresskar for hunder og enhver form for naturlig og organisk hermetisert gresskar for hunder for å unngå tilsetningsstoffer.

Dette er en flott matbit for hunder og de fleste hjørnetenner elsker smaken av gresskar. Når det er sagt, er gresskar dårlig for hunder på noen måte?

I SLEKT: Kan hunder spise vannmeloner?

Eventuelle potensielle bivirkninger fra fôring av hunder gresskar?

Er gresskar dårlig for hunderEr gresskar dårlig for hunder? Nei ikke i det hele tatt - Det er ingen bivirkninger av fôring av hunder gresskar, enten hermetisert eller rå. Det er helt trygt å mate denne grønnsaken til hunden din som et næringsrikt supplement eller en matbit så lenge du gjør det i moderasjon.

Husk imidlertid med noe nytt mat som du introduserer til hundens kosthold, kan gresskar forårsake gastrointestinal opprør hvis den ikke gradvis legges til hundens daglige kosthold. For mye fiber alt på en gang vil gjøre hunden svært ubehagelig, så legg til gresskar sakte og i små mengder til valpen din blir vant til det.

Et ord med advarsel

Det er kritisk at hunder blir matet bare rå, kokt eller naturlig og organisk hermetisert gresskar. Mens fôring av hunder gresskar av disse varianter er flott for dem, unngå alltid å gi hunden din noen av følgende matvarer, da de alle kan forårsake betydelige fordøyelseskanaler:

  • Gresskar med ekstra krydder
  • Gresskar med ekstra smaksstoffer
  • Gresskar med andre konserveringsmidler
  • Gresskar Pie fylling (sukker, fett, bearbeidede ingredienser)

I tillegg, aldri mate hundens gresskarblader eller stamme som de er dekket i små, skarpe hår som hvis det blir inntatt, vil irritere munnen, halsen og fordøyelseskanalen. Hold deg unna å mate hunden din skåret jack-o-lantern gresskar igjen fra Halloweed, også.

Sammendrag
Kan hunder spise gresskar?

Gresskar for hunder 101 - En sunn matbit uten bivirkningerTil slutt, kan hunder spise gresskar og er gresskar bra for hunder å konsumere med jevne mellomrom? Svaret er ja - med alle de ovennevnte vurderte, det er klart at fôring av hunder gresskar er en god ide. Hunder kan trygt spise gresskar uten problemer, forutsatt at det er kokt, rå eller hermetisert organisk og naturlig gresskar, og at det sakte introduseres i hundens vanlige kosthold.

Gresskar er en superfood som tilbyr et utvalg av antioksidanter, vitaminer og mineraler som er gunstig for hundens helse. Når du myter hunder gresskar, moderering er nøkkelen, så legg til gresskar i små mengder til hundens mat, og se helsemessige fordeler sparket inn.

Les neste: 4 gode grunner til å mate menneskelig mat til hunder

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gresskar for hunder 101: en sunn matbit uten bivirkninger