35 Mest populære hunderaser i storbritannia

Topphunder raser i Storbritannia

Storbritannia var viktig Ved å skape mange av hundens raser som vi kjenner og elsker rundt i verden. Det betyr ikke at de raser fortsatt er populære i området. For et imperium som på en gang spannet verden, er de sikker på å ha et bredt utvalg av Topphunder raser i Storbritannia.

Alle potensielle kjæledyrforeldre har forskjellige kriterier som de ser etter i en ny hundefag. Enten du er ute etter en kosebug som vil snuggle med deg på sofaen eller en vakthund som vil beskytte ditt hjem og familie, finner du en rase på denne listen som passer dine behov.

Mens ikke alle raser her er helt britiske øyer, har de funnet veien inn i hjerter og hjem til mange i Storbritannia og rundt om i verden. Du er sikker på å finne din nye favoritt rase her. Tross alt kan ikke 65 millioner mennesker gå galt!

Bare fordi disse er de beste hundene raser i Storbritannia, betyr det ikke at du ikke kan adoptere en av disse valpene hvis du bor i et annet land.

35 topphunder raser i Storbritannia

Topphunder raser i Storbritannia

1. Labrador Retriever

Disse hjørnetenene er en topp favoritt for mange land i verden. Deres vennlige, utgående holdning gjør dem gode for familier med medlemmer av alle aldre. Intelligent og lett å trene, Labrador Retrievers Lag gode arbeidshunder, vis hunder og lek hunder. Sørg for at lydighetstrening begynner tidlig som de er så goofy de lett kunne skade noen.

Topphunder raser i Storbritannia

2. Cocker Spaniel

Betraktet av noen å være grouchy og mener, er Cocker Spaniel faktisk vennlig og mild hvis du får din fra en anerkjent oppdretter. Disse topphundene raser i Storbritannia, har vakre, silkeaktige strøk som gjør dem til en favoritt for de som er villige til å sette tid og energi til grooming. Disse topphundene elsker spilletid og går. De kommer i en rekke farger.

Topphunder raser i Storbritannia

3. Fransk bulldog

Selv om & # 8220; frenchie & # 8221; kan være uavhengig og sta, de gjør fortsatt gode kjæledyr. Som en følgesvennhund, er disse fur-babyene elskelige, dumme og hengivne. De elsker å behage, så når trening starter tidlig, er det ganske effektivt. Deres små størrelse og korte strøk gjør vedlikehold en bris.

MER: Fransk Bulldog Breed Profil

Topphunder raser i Storbritannia

4. Pug

Munter og nysgjerrig, folk kan bare ikke bli lei av å ha pugs rundt. Deres elskverdige holdning holder dem verdsatt av mange mennesker. De er jevnt tempererte, forutsigbare og trenbare. Hva noen mennesker finner irriterende i denne poochen, kan du finne bedårende - de snorer og snort. I denne rasen må det tas hensyn til å unngå overoppheting.

Topphunder raser i Storbritannia

5. Engelsk bulldog

Hvis du er en sofa potet, er dette hunden din. Disse firebente vennene vil ikke ha noe mer enn å lyve om og spise. Faktisk må det tas hensyn til eller de kan bli overvektige. Hvis du ikke har noe imot snorking, snorting og farting, Engelsk bulldog kan bare være din fart. Denne tidligere Bull Baiting-rasen er nå rolig og lat.

Topphunder raser i Storbritannia

6. Tysk Shepherd

Enten det er i politistyrken eller i gården din, er tyske hyrder er vilt populære. Alvorlig sinnet og lett å trene, disse topphundrasene i Storbritannia utfører alle slags tjenester for folk. Denne holdningen gjør også dem gode vakthunder. Disse hjørnetenatene kan være ødeleggende hvis kjedelig. Pass på at de alltid holdes opptatt med arbeid eller lek.

I SLEKT: Tysk Shepherd Dog Breed Profile

Topphunder raser i Storbritannia

7. Golden retriever

En av de mest populære raser i USA også, Golden Retrievers har en uimotståelig personlighet. Mer hengiven enn din beste venn, den Golden retriever ønsker ingenting mer enn å behage sitt menneske. Med stor utholdenhet kan de jakte hele dagen, spille hele dagen, eller være din øvelse kompis.

Topphunder raser i Storbritannia

8. Dachshund

Mens disse små pølser ikke er kjent for å gjøre det bra med barn, betyr det ikke at familien din ikke kan eie på. Så lenge de små menneskene blir lært, ikke å plage en hund eller plage det mens det spiser, kan disse små gutta jobbe for deg. De er energiske og trenger spilletid, turer og tygge leker.

Topphunder raser i Storbritannia

9. Miniatyr Schnauzer

Robust og muskuløs, disse pooches kan være en & # 8220; leketøy & # 8221; rase, men de kan fortsatt holde seg selv. En annen bonus er at de kaster lite og betraktes som hypoallergenic. Kappen deres krever fortsatt mye grooming hvis du ikke holder det klippet kort. Mens ikke aggressive, kommer miniatyr Schnauzers ikke godt sammen med barn eller andre dyr.

Topphunder raser i Storbritannia

10. Border Terrier

Disse firebenede familiemedlemmene gjør det beste i landet. De elsker å grave, bjeffe og jage. Kjærlig og høy energi, Border Terrier kommer sammen med de fleste mennesker; Men de liker å være den eneste hunden på ranchen. Kjent fluktartist, hvis du vil beholde denne rasen inngjerdet i byen, er det bedre sikkert og robust.

Topphunder raser i Storbritannia

11. Staffordshire Bull Terrier

Bred for å være en aggressiv kamphund, disse hjørnetenatene er trygge hvis du får dem fra en anerkjent oppdretter, og du trener dem riktig. De er vanskelige å trene og trenger en sterk trener som er kjent med pakningsleder og sosialiseringstrening. Hvis du kan gjøre dette, så har du en fryktløs, lojal og lett å ta vare på kjæledyr.

Anbefalt: Staffordshire Bull Terrier Dog Breed Profile

Topphunder raser i Storbritannia

12. Cavalier King Charles Spaniel

Med sitt søte ansikt og nesten konstant wagging hale, går denne pels-babyen sin vei inn i hjertet av tusenvis av borgere i Storbritannia. Sensitiv og kjærlig, Cavalier gjør det ikke bra med alene tid. Eiere må være tålmodige og bruke belønningsbasert opplæring.

Topphunder raser i Storbritannia

1. 3. Puddel

Intelligent og intuitiv, pudelen er ikke snooty airhead som mange feiler det for. Hvis du ikke er opptatt av den grooming som trengs for deres tradisjonelle hår, kan håret holdes klippet kort. Mens rolig og rolig innendørs, har disse topphundrasene i Storbritannia rikelig med utholdenhet og energi for utendørs spilletid og sport.

Topphunder raser i Storbritannia

14. Bokser

Dette godt muskulert rase er skremmende å se på, men en glede å samhandle med. Kjærlig og kjærlig, de gjør det bra i familier som er aktive og lekne. De gjør det ikke bra i klima ekstremer, så de trenger å være en & # 8220; inne i & # 8221; hund. Du kan fortsatt ta dem for turer eller jogger når været tillater det.

Topphunder raser i Storbritannia

15. Chihuahua

Chihuahua har virkelig fått et dårlig rykte de siste årene, men dette skyldes usikre avlspraksis. Hvis du er ute etter A & # 8220; Purse & # 8221; hund, så er dette den ene. De er enkle å groom og holde rene, og de har en liten, bærbar kroppsbygning. Den fysikken gjør det også slik at disse små hundene ikke gjør det bra i klima ekstremer og temperaturendringer.

Topphunder raser i Storbritannia

16. Shhi tzu

En liten hund som ikke passer til Hyper Dog stereotypen, er Shi Tzu en populær liten pooch. Med tonnevis av personlighet er denne pels-babyen kjærlig, kjærlig og underholdende. Disse hundene er vanskelige å huske, så du vil kanskje bruke valp tisse pads. På grunn av sitt knuste ansikt, bør de aldri bli oppvarmet eller viklet - de kan lett dø.

Topphunder raser i Storbritannia

17. Whippet

Kallenavnet The & # 8220; Dårlig manns Greyhound & # 8221;, whippet er ikke bare for racerbanen. Racetrack låner imidlertid til sin rolige personlighet, sin vennlighet og toleranse for andre. Disse topphundrasene i Storbritannia har en høy prey-stasjon og en høy hoppet evne. De trenger A høy, solid gjerde å holde seg trygg.

Topphunder raser i Storbritannia

18. Ungarsk Vizsla

A & # 8220; hundens hund & # 8221;, vizsla elsker å bjeffe, tygge, grave og løpe. De trenger rikelig med trening og gjør det bedre å bo i landet. En peker og en retriever, de er en god følgesvenn for personen som liker å jakte på. De er vennlige med alle, og de flere vennene som leker med dem, jo ​​mindre sannsynlig skal de tygge alt.

Topphunder raser i Storbritannia

19. West Highland Terrier

En innfødt til Skottland, denne hvite pelsballen er fortsatt en favoritt i Storbritannia. Selvsikker og uavhengig, & # 8220; Westie & # 8221; hadde det det tok å være en ratter. I dag er de fortsatt brukt til å jakte skadedyr, men oftere enn ikke, de er et firbent familiemedlem for den moderne familien. Bare sørg for at du har energi til å holde tritt med sin energi.

Topphunder raser i Storbritannia

20. Beagle

Mens de er uavhengige og hardhoded, er denne amerikanske rasen en favoritt rundt om i verden. Kjærlig og vennlig, de gjør det bra i hjem hvor de må møte mange nye mennesker - tenk helgen bar-b-que huset. De er dufthunder, og når de er på stien, slutter de ikke. De trenger et godt gjerde og bånd for å unngå å løpe av.

MER: Beagle Dog Bas Profil

Topphunder raser i Storbritannia

21. Lhasa apso

Opprinnelig en rase fra Tibet, har Lhasa Apso funnet sin vei inn i mange boliger i Storbritannia. Disse hjørnetenatene er verdige og avvikende og gjør det ikke bra med barn, fremmede eller andre kjæledyr. Brukt som vakter i klostre, elsker de å høres alarmen ved å bjeffe. De vil trenge trening for å dempe nuisance bjeffing.

Topphunder raser i Storbritannia

22. Border collie

En favoritt i hundeshow og ranches, Border Collie er en ekspert i smidighet og ytelse. Intelligent og Lett å trene, Disse firbente vennene er flotte for første gangs hundenes eier. Disse topphundene raser i Storbritannia er så bundet med mennesker at de blir deprimerte hvis de er alene for mye. Dette kan føre til helse- og atferdsproblemer.

Topphunder raser i Storbritannia

23. Boston Terrier

Mens disse terrierne ikke er like spennende som noen andre terrier raser, kan de fortsatt bli ganske bølle. Mild og velmodig, disse pooches er ganske lettvint. Ett unntak er med små barn. De kan bli snappy og gjøre det bedre i boliger med eldre barn.

Topphunder raser i Storbritannia

24. Dogue de Bordeaux

Før du tar & # 8220; DDB & # 8221; Hjem, du må bestemme om du er villig til å sette i timer og timer med sosialisering, pakningsleder og lydighetstrening. Hvis du er, så vil du bli belønnet med en massiv hund som er lojal, modig og selvsikker. Mens disse topphundene raser i Storbritannia er kjærlig med familien, er de ikke gode med fremmede eller andre kjæledyr.

Topphunder raser i Storbritannia

25. Kinesisk Shar-Pei

Alle søte og rynke som en valp, potensielle eiere må minne seg på at denne hunden vil etter hvert vokse de fleste av disse rynkene. Det du er igjen med, er en god størrelse hund som ikke er veldig kjærlig, og kan være aggressivt. Shar-Pei er beskrevet av mange som & # 8220; katt som & # 8221; i holdning. Ett viktigste sterkt poeng er at de er rolige og lavenergi.

Topphunder raser i Storbritannia

26. Rottweiler

Denne rasen utstråler tillit og styrke, og det er det som gjør det til en populær rase. Intelligent og fokusert, de lager gode servicevogner. Med folk er Rottweiler overraskende vennlig og sosialt; Men de liker vanligvis ikke andre dyr. Det er viktig for en hund av denne størrelsen og styrken for å se alle mennesker som alphas.

Topphunder raser i Storbritannia

27. Tysk korthåret peker

Denne all-purpose jakthunden ble opprettet ved å krysse tyske pekere, med spanske pekere og engelsk foxhounds. Det er fortsatt populært i landet som bidro med noe DNA til sin fremstilling. Vennlig og smart, med en behagelig natur, de er fortsatt favoritter i jakt. Nå bruker de disse eiendelene i showingen også.

Anbefalt: 14 av de mest sjeldne hundene raser

Topphunder raser i Storbritannia

28. Bull terrier

Hvis du var rundt på 1980-tallet, ville du umiddelbart gjenkjenne denne rasen som & # 8220;Spuds McKenzie& # 8220;, knopplyshunden. Mange mennesker sier feilaktig at denne maskotten var en pitbull, men faktisk var det en full Bred Bull Terrier. Denne rasen ble avlet for å være familie og følgesvennhunder og er vanligvis ikke aggressive i det hele tatt. De er flotte for første gang hundeeiere.

Topphunder raser i Storbritannia

29. Flatt belagt retriever

En gang kjent som & # 8220;Bølget belagt retriever& # 8220; denne pistolhunden utmerker seg på vannsport. Disse fur-babyene er lykkeligste i boliger hvor de kan gjøre vanlige turer til svømmehullet. De har mye energi og lykke og trenger følgesvenn og leketider for å være den beste hunden de kan være.

Topphunder raser i Storbritannia

30. Tibetansk terrier

Tenkte å bringe flaks, denne rasen ble aldri solgt, bare gitt som gaver. I Storbritannia setter noen mennesker fremdeles fortsatt den sanne gaven de er. Disse små valpene elsker å bjeffe og trenger trening for å unngå gener av bjeffer. I motsetning til andre små hunder er disse topphundrasene i Storbritannia ikke skjøre og tåler varme og kalde temperaturer. Vennlig og hengiven, de elsker alle.

Topphunder raser i Storbritannia

31. Doberman Pinscher

Mens de fleste hunder i Mastiff-familien hulker, drooling monstre, & # 8220; dobie & # 8221; er elegant og grasiøs. Deres rykte som en Fierce vakt hund er nok til å avskrekke de fleste trespassers og røvere. De er intelligente og enkle å trene, men disse topphundene raser i Storbritannia har fortsatt en reservert oppførsel. De gjør det bedre i boliger med bare voksne.

Topphunder raser i Storbritannia

32. Weimaraner

Store og energiske, disse firebenede familiemedlemmene er ikke opptatt av livet livet. De er følsomme for deres mennesker og tolererer ikke å være alene eller hard trening. Belønning basert trening Fungerer best med de elsker å jage ting og bare vandre rundt, så en fast bånd og et høyt gjerde er nødvendig.

Topphunder raser i Storbritannia

33. Dalmatian

Opprinnelig beskytte hunder for trenere, den dalmatiske er fortsatt brukt i dag som vakthund, en tjenestehund, en utøver og en følgesvenn. Dalmatians kan ha aggressive egenskaper, men fra en anerkjent oppdretter er de stabile og utgående. Du bør bare tillate en fullt utdannet og sosialisert & # 8220; DAL & # 8221; rundt barn og andre dyr.

Topphunder raser i Storbritannia

34. Maltesisk

Regal og elegante hvite hunder, maltesisk er en favoritt for mange anledninger. Deres smidighet og trenbarhet gjør dem til en populær showhund. Disse toppen Hunderaser i Storbritannia er veldig vennlige og utadvendt, men de er veldig skjøre. Dette betyr at de ikke anbefales rundt andre hunder og barn.

Topphunder raser i Storbritannia

35. Pomeranian

En ekte lapdog, pom & # 8221; har lav energi og liten størrelse. Deres største egenskap, etter min mening, er at de ikke er kjent for å være chewers. Dine sko, bøker og sokker er trygge med denne valpen. De er sjalu skapninger og liker ikke å dele tid med barn eller andre kjæledyr. Hvis de er alene for lenge, kan de være ødeleggende og høyt.

Les neste: Topp 10 Best Dog Food Brands i Storbritannia som vurdert og valgt av kjæledyrseiere

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 35 Mest populære hunderaser i storbritannia