Hvilke frukter kan hunder spise?

De fleste hunder liker å spise visse frukter og grønnsaker. Mens kjøttet skal være den primære delen av hundens diett, er det mange påviste fordeler Hunder mottar fra plantefôr. Kommersiell hundemat inkluderer ofte begge fruktene fordi de gir antioksidanter, hjelpemidler i fordøyelsen, øke immuniteten, forbedre synet og hjelp med hundens hud- og frakkhelse. Så hva frukter kan hunder spise og hva kan du gi dem som en godbit i moderasjon?

Epler

Epler område Epler for hunderstor kilde til kalium, phytonutrients, fiber, vitamin C og andre næringsstoffer for hunden. Imidlertid inneholder kjerne og frø arsen, som er giftig for hunder, så bare mate valp-skrellet eple kjøtt. Epler kan også oppdatere hundens pust. Halvparten av Apple er en god delstørrelse for noen pooch.

Pærer

Pærer for hunderPærer inneholder vitamin C, a og rikelig med fiber. Servert i moderasjon, de gjør en god matbit for hunder og din pooch er sannsynlig å nyte den søte smaken. I likhet med epler, hold pærefrøene vekk fra hunden din siden de inneholder små spor av cyanid. Pærer kan bidra til å fremme anti-kreftegenskaper, selv om dette ikke har blitt testet hos hunder ennå.

Plommer

Plommer er Plommer for hunderBra for hunder, men du må fjerne gropen først siden bare som pærer det inneholder cyanid, og det kan også føre til kvelning eller tarmblokkering ved svelging av hunden. Den største fordelen med plommer for hunder kommer fra den høye mengden vann (de er laget av 87% vann), slik at de kan være en annen måte å holde hunden hydrert når han nekter å drikke vann. De inneholder også en anstendig mengde vitamin C.

Aprikoser

Aprikoser for hunderAprikoser, mens det er trygt og sunt, er en annen type frukt som skal gis til hunder med ekstrem forsiktighet fordi aprikospinner, blader og stengler er alle giftige for hunder. Hvis du er forsiktig, vil hunden din sikkert nyte denne velsmakende godbit full av beta-karoten og kalium. Tørkede aprikoser er også sunne for hunden din (så lenge de ikke inneholder tilsatt sukker eller annet fyllstoff), i moderasjon.

Ferskener

Fersken for hunderIgjen, pass opp for gropen siden det er giftig for hunder. Unngå også hermetisert fersken siden de er høye i sukker og konserveringsmidler, noe som kan forårsake ubehag i hunden uten å legge til noe i næringsverdien. Annet enn det, hunder elsker fersken og denne frukten er en god kilde til fiber og vitamin A.

Appelsiner

Appelsiner er Appelsiner for hunderen stor kilde til kalsium, kalium, fiber, jern, folsyre og mange vitaminer. Hunder vanligvis elsker appelsiner, så vel som andre frukter i den familien som mandariner og clementiner, men du bør ikke gi hunden din mer enn halvparten av et segment om gangen siden sitrusfrukter har sitronsyrer som kan forårsake gastrointestinal opprør hos hunder. Sørg for å fjerne frøene også, og selvfølgelig, skrell det på forhånd.

MangoMango for hunder

Mango er fullpakket med vitaminer og kan hjelpe hunden din med fordøyelsen. Deres søte smak er veldig tiltalende for hunder også. Fjern huden og gropen før du spiser kjæledyret ditt og hold deg til små porsjoner. Store mengder naturlige sukkerarter og fiber fra mango kan forstyrre hundens mage og fordøyelseskanal.

Ananas

Ananas for hunderAnanas bryter med mange forskjellige vitaminer, mineraler og andre viktige næringsstoffer, inkludert sink og folat. Det kan hjelpe hundens fordøyelse og forbedre immunforsvaret når det er gitt i svært små mengder. Imidlertid er det også veldig høyt i naturlige sukkerarter og sitronsyre, så hold delene små i mengde. Fjern huden og den harde kjernen før du spiser hunden din med små biter av ananas.

Kiwi

Kiwi for hunderKiwis er høyt i vitamin C, og de er en god kilde til kalium og fiber for hunden. I likhet med andre frukter som er svært konsentrert i sukker og sitronsyre, sørg for å sakte introdusere Kiwi, i svært små porsjoner. Også det høye fiberinnholdet kan ha en avføringsvirkning på hunden. Skal huden før du gir kiwi til din valp og bli kvitt frø også.

Vannmelon

Vannmelon for hunderHunder elsker vannmelon, spesielt et kaldt stykke på en varm sommerdag. Siden vannmelon er i utgangspunktet 92% vann, fôring til din pooch er en fin måte å holde ham hydrert til. Det har også vitamin A, C og B-6 og kalium som kan hjelpe med nervefunksjoner og opprettholde sunne muskler. Vær veldig forsiktig med vannmelonfrø eller skinne og hold deg til et par 1-tommers stykker for porsjonsstørrelse.

Cantaloupe

Cantaloupe for hunderFull av viktige vitaminer og mineraler, cantaloupe Frukt kan hjelpe med inflammatoriske problemer i hunder. Den inneholder også fiber, kalium, tiamin, magnesium og beta-karoten. Fjern huden og frøene før du spiser hunden din et stykke cantaloupe og ikke la pooken slikke utsiden av huden, siden det kan inneholde skadelige bakterier. Hold delene til en-tommers kiler.

Gresskar

Gresskar er Gresskar for hunderEn rik kilde til alfa- og beta-karoten, fiber, jern, sink, kalium og vitamin A, og det er en av de mest populære naturlige godbitene blant hunder. Den beste måten å mate hundens gresskar er uten gresskarfrø og å tjene dem usaltet, stekt og jordet. Andre deler av gresskar har skarpe hår, som stammer og blader, så det er best å unngå dem.

Blackberries

Blackberries for hunderBlackberries er en god kilde til antioksidanter, tannin, mangan, fiber, omega-3 fettsyrer og folat for hunden. De inneholder også vitaminer A, E, C og K. Gi din pooch to eller tre bjørnebær som en behandle del. Sammen med andre bær, kan Blackberries beskytte hunden din mot urinveisinfeksjoner.

Blåbær

Blåbær er Blåbær for hunderDen beste bærfrukten du kan gi hunden din, og det er den mest omfattende studerte frukt i vitenskapelig litteratur på grunn av sine mange helsemessige fordeler. De anses å være en superfood for både hunder og mennesker. De er ekstremt rike med antioksidanter, som kan hjelpe hundens immunsystem og har vist seg å ha mange anti-kreft- og anti-betennelsesegenskaper. De er også rike på fiber, vitamin C og kalium, og har lavt sukkerinnhold.

Tranebær

Tranebær for hunderTranebær er rike på mangan, fiber og vitamin C. Mens du kan gi din valp noen tranebær, kan mange hunder ikke like deres smak på grunn av tartet. Også unngå å fôre tranebærjuice eller saus til hunden din siden de er høye i sukker og kan forårsake fordøyelsesproblemer. Hold deg til rå, tørkede eller kokte tranebær uten tilsetningsstoffer.

Bringebær

Bringebær er gode Bringebær for hunderfor hunder på grunn av deres antiinflammatoriske egenskaper. De er også rike på kostfiber, kalium, kobber, mangan, jern, magnesium og antioksidanter. Du bør imidlertid ikke gi din pooch mer enn 2 eller 3 bringebær på en tid siden de inneholder spormengder av Xylitol, som kan være dødelig for hunder i store mengder.

Jordbær

I motsetning til Jordbær for hunderandre bær, jordbær er høyt i sukker, så mate bare små mengder til poochen din. Næringsstoffene som jordbær inneholder kan sakte aldersrelaterte helseproblemer og styrke hundens immunsystem. De er fulle av antioksidanter, enten du serverer dem friske eller frosne. De kan også spises pureed over hundens normale mat.

Kirsebær

Kirsebær er en annen populær Kirsebær for hunderBerry Fruit Pet-eiere gir ofte til hunder enten frisk eller frossen. De må være depitted og har stengene og bladene fjernet før de kan være trygge for hunder å konsumere fordi disse delene alle inneholder cyanid. Kirsebær er fullpakket med vitaminer A og C, antioksidanter, fiber og melatonin, blant annet næringsstoffer, og de fleste hunder nyter sin søte smak.

Banan

Bananer er Bananer for hundervanligvis en hit naturlig godbit blant hunder. Kalium kan forbedre hundens hjerte- og nyrefunksjoner og bananer er fulle av det. Grunnen til å modne bananer er elsket av hunder (og folk) er fordi de er veldig høye i karbohydrater og sukker, så ikke gå overbord med dem. Bruk dem som en og annen naturlig hund, behandle og gi din fido en-tommers lang del av banan som en del.

Kokosnøtt

Kokosnøtt for hunderHunder kan spise små mengder kokosnøtt kjøtt akkurat som de kan forbruke litt av kokosolje. Den har middels kjede triglyserider, som har helsemessige fordeler, men kan også forårsake intestinal nød i noen hunder, så introdusere kokos sakte til kjæledyrets kosthold. Kokosnøtt er høyt i fettsyrer og antioksidanter, som er bra for hundens hud og frakk, så vel som hans immunsystem.

Så hva frukter kan hunder spise? Et stort antall av dem, men noen er bedre (og tryggere) enn andre. Ovennevnte frukter er flotte for hunder og mange hjørnetenner elsker å spise disse spesifikke som en godbit. Når det er sagt, er det viktig å gi dem i moderasjon og for å sikre at de ikke er skadelige for hunden din.

Les neste: 16 Sunn menneskelig mat for hunder (som du ikke har tenkt på)

Pin og del med andre hundeeiere:

Din guide til hva frukter kan hunder spise

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvilke frukter kan hunder spise?