Kan hunder drikke eple cider?

Apple Cider er en skarp, forfriskende drink assosiert med høstsesongen. Det skal ikke forveksles med hard cider (alkoholholdig drikke) eller eplejuice som det er opprettet ved hjelp av en helt annen prosess. Men kan hundene drikke eple cider akkurat som vi kan, eller er det farlig for dem?

Svaret er JA - Hunder kan teknisk drikke eple cider, Selv om de fleste av dem er usannsynlig å finne denne drikken tiltalende. Denne drinken har en av de sunneste fruktene en person kan spise og kan gi noen helsemessige fordeler når de konsumeres i moderasjon.

Hva er eple cider?

Eple cider, Også kalt myk cider, er en usøtet, ufiltrert, upasteurisert, ikke-alkoholisk juice som inneholder sedimentet og massen fra frukten. Noen former for eplecider som selges i butikkene, har blitt behandlet for å drepe bakterier og forlenge drikkens holdbarhet.

& # 8220; eple cider & # 8221; er ikke Apple cider eddik; Det er ikke eplejuice; og det er ikke det samme som hard cider (en alkoholholdig drikke, som ville være giftig for kjæledyr). Alle fire av disse eplebaserte drikkene er forskjellige i hvordan de er laget og hva de inneholder.

Apple Cider er en sesongmessig drink som oftest finnes i løpet av høsten og vintersesongene og for det meste kjent i hele Canada og USA. Det kan være en forfriskende drink i høst eller oppvarmet, krydret og mulled for vinteren.

Les også: 10 måter å forebygge og behandle mageforstyrrelser hos hunder

Apple Cider for hunder 101
Kan hunden min drikke eplecider?

Eple cider for hunderApple cider i sin reneste form kan gi noen begrensede ernæringsmessige fordeler til hunden din, og gitt i små mengder, bør det være trygt for din pooch å drikke. Hvis eplecider har tilsetningsstoffer i det, for eksempel sukker, krydder eller alkohol, så ville det være lurt å unngå å gi det til hunden din helt og holdent.

Mange hunder finner kanskje ikke eplecider alt som velsmakende på grunn av sin surhet og søthet. Faktisk, selv folk foretrekker eplejuice over cider på grunn av cider`s noe blid smak.

4 potensielle fordeler med eplecider for hunder

1. Cider er en moderat kilde til kostfiber.

I motsetning til eplejuice inneholder cider massen og sedimentet som har doser av kostfiber som ofte blir ødelagt når epler brukes i eplejuice. Kostholdsfiber forbedrer fordøyelsen, gastrointestinale prosesser, senker blodkolesterolet, og kan hjelpe hunden din til å føle seg fyldigere, og dermed bidra til å forhindre vektøkning og fedme.

2. Apple Cider kan bidra til å bekjempe sykdommer og fremme effektive kroppsfunksjoner.

En kraftig antioksidant, flavonoider finnes i epler, og derfor i eple cider også. Flavonoider bekjempe kroniske sykdommer som kreft og hjertesykdom. De reduserer også risikoen for hjerneslag og type 2 diabetes hos mennesker.

Flavonoider er også ansvarlige for å hjelpe celler i å bekjempe frie radikale skade ved å nøytralisere de frie radikaler før de kan skade kroppen.

3. Apple cider inneholder essensielle vitaminer og mineraler.

Apple Cider tilbyr en anstendig mengde kalium som er et viktig mineral for riktig funksjon av nerver, enzymer og muskler. Kalium hjelper også kroppen til å beholde et tilstrekkelig væskenivå.

Jern, også funnet i eple cider, er et annet mineral som påvirker måten enzymer fungerer i kroppen. Det hjelper også i ferd med å utvikle hemoglobin, et rødt blodcellemolekyl som bærer oksygen gjennom en hunds kropp.

I tillegg finnes Vitamin C i Apple Cider. Som et vannløselig vitamin kan denne askorbinsyre og kraftige antioksidant behandle eller forhindre en rekke hundesykdommer, slik som leddgikt, kreft, demens og leversykdom.

4. Det kan bli omgjort til eple cider eddik og gi andre fordeler.

Eple cider kan gjæres, forårsaker bakterier å bryte ned gjær og sukker i væsken. Sukkerene og gjær blir alkohol og blir så til eddik. Apple Cider eddik har lenge vært spioneringen som et hjemmemedisin for en rekke helseproblemer hos hunder.

Apple Cider eddik kan bidra til å lindre kløe, Urinveisinfeksjoner og øreinfeksjoner. Det kan også forbedre tilstanden til huden og frakken, fremme sunn fordøyelse og vekttap, samt rydde opp sopp eller bakterielle infeksjoner.

3 bivirkninger av eplecider for hunder

1. For mye eplecider kan forårsake gastrointestinale problemer.

Apple cider kan være gunstig for hunder i små mengder, men for mye cider kan forstyrre en hunds mage, som fører til magekramper, oppkast, forstoppelse eller diaré. Den inneholder mange naturlige sukkerarter som ikke er gunstige for hunder å konsumere.

2. Spiced eple cider inneholder helse farer for hunder.

Spiced eple cider har en tendens til å få sitt spark fra krydder som kanel og muskat. Mens kanel er trygg for hunder å konsumere, er muskatnøtt, spesielt i store doser, ikke. Muskat er giftig for hjørnetenner og kan forårsake følgende bivirkninger hos hunder:

  • Økt hjertefrekvens
  • Desorientering
  • Anfall
  • Magesmerter
  • Tremor
  • Høyt blodtrykk
  • Tørr i munnen

Selv om kryddercider ofte inkludert i krydret eplecider, er ikke giftige for hunder, kan for mange fedd forårsake mageforstyrrelser.

3. Apple cider pluss alkohol blander ikke for hunder.

Gjæret eple cider (som blir hard cider) er giftig for kjæledyr. Også, bevisst å legge til alkohol til eple cider kan være bra for en ansvarlig voksen person, men det er ikke trygt for en hund.

Alkohol inneholder etanol som er giftig for hjørnetenner. Det tar noen timer for alkohol å bli absorbert i blodet; Derfor vil alkoholforgiftningssymptomer ikke vises umiddelbart i hunden din. Når de gjør det, se etter følgende tegn:

  • Panting tungt
  • Oppkast
  • Anfall
  • Skum rundt munnen
  • Dehydrering
  • Vanskeligheter med urinering
  • Magesmerter
  • Diaré
  • Ukoordinert bevegelser
  • Kollapse

I verste fall kan en hund glide inn i en koma som kan føre til hjerneskade og død. Hvis du mistenker at hunden din har alkoholforgiftning, ta ham umiddelbart til en nødsituasjon veterinær.

Oppsummert

Mens eplecider i små doser kan gi hunden din mindre ernæringsmessige fordeler, kan det også forårsake alvorlige helseproblemer hvis hunden din drikker for mye, eller hvis cider er krydret eller kombinert med alkohol.

Samlet sett er de mulige fordelene av hunden Drikker Apple Cider eddik ikke verdt risikoen, og det er ikke sannsynlig at poochen din til og med vil nyte smaken av eplecider i utgangspunktet. Hold deg til helhet Epler i stedet.

Les neste: Kan hunder drikke menneskelig morsmelk?

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Kan hunder drikke eple cider?