Naturlige rettsmidler for behandling av allergier hos hunder

Naturlige rettsmidler for behandling av allergier hos hunder

Hunder kan være svært følsomme for mat og været. Det er tider når en bit av denne typen mat allerede utløser en allergisk reaksjon som kan føre til utslett, nysing, allergier og til og med sinusbetennelse.

Relatert innlegg: Beste hundemat for sensitive mage

Når du merker hunden din med en allergisk reaksjon, tenk ikke to ganger om å bringe den til veterinæren. Med mindre du er en veterinær, er den rette personen som skal diagnostisere hunden din en ekspert. Dette gjelder også når du vil bruke naturlige rettsmidler på dem. Selv om det er greit å ty til naturlige måter å behandle hundallergi, har du fortsatt å konsultere dette med veterinæren bare for å sikre at det er riktig å gjøre. Veterinæren din vil også kaste lys på flere matvarer som hunden din kan være allergisk mot.

Relatert innlegg: Beste luftrensere til kjæledyr

Her er 7 naturlige måter å behandle hunden din med allergier:

Fettsyrer

Fettsyrer er avgjørende for hundens helse, spesielt når de har en betennelse. Det er to typer fettsyrer som trengs for hunden din - Omega 3 og Omega 6.

Fettsyrer Omega 3 mat

Omega 3 fettsyrer er nyttige for å redusere betennelse i hunden din, og de påvirker ofte deres cellemembran. En god mengde omega 3 fettsyrer vil bidra til å styrke cellene og hindre dem i å ha betennelse lett. Det er tre typer Omega 3 fettsyrer, nemlig EPA, DHA og AL. Når det gjelder hunder, er både EPA og DHA kjent for å redusere betennelsen på hundens hud og å redusere kløen når de allerede har allergier og utslett. Den beste måten å behandle hundens allergier gjennom omega 3 fettsyrer er ved å levere dem med et supplement rikt på det.

På den annen side er omega 6 fettsyrer ansvarlige for å styre vannpermeabiliteten til hundens hud. Selv om de hovedsakelig er dekket i pels, betyr dette ikke at huden deres er helt skjermet fra utslett og infeksjon.

Når du gir hunden fettsyrer, er det viktig å huske at resultatene ikke vises umiddelbart. Vanligvis trenger du minst en måned for å se betydelige effekter når du bruker muntlige kosttilskudd.

Kløe relief sjampo og balsam

Som mennesker, hunder som har allergier ofte trenger å sjekke deres hygiene. Fordi deres allergier påvirker både huden og deres pels, må du velge en sjampo og balsam som vil bidra til å lindre kløe.

hund allergi sjampo

Hvis du vil legge merke til, er klørhjelp et av de viktigste målene for de naturlige rettsmidler for hunder. Dette skyldes at hundene dine kan bli rastløse i håndtering av allergier, og når de begynner å skrape kløende områder, kan ikke en del av huden ha en infeksjon som er et annet vanskelig problem.

Medisinerte sjampo og balsam bør være øverst på listen din når du kjøper produkter til hunden din. De vanligste ingrediensene du bør se etter, er enten aloe vera eller havregryn. Disse ingrediensene er kjent for å få hundens hud fuktighet. Dette er bra, spesielt når du merker at hunden din har tørr hud.

En viktig ting å huske er å aldri bruke menneskelige sjampo på hunder. Ja, de kan ha de samme ingrediensene, men husk at menneskers behov er forskjellige fra hunder på samme måte som du har forskjellig hud, og du har ingen pels.

Relatert innlegg: Beste Dog Shampoo

Yucca

Yucca er en type plante som har skarpe utseende blader og hvite blomster som vokser på dem. Det som gjør det til et must for behandling av hunder med allergier er at dets røtter har terapeutiske og urteffekter som vil bidra til å håndtere problemer i hygiene, spesielt hudsykdommer på hunden din.

Yucca for hundallergi

Det er to viktigste fordeler med å inkorporere Yucca-anlegget i hundens mat eller bad. Først, sjampo og såper som har Yucca mineraler i dem, bidrar til å redusere hudproblemene som oppstår i kjæledyrene dine. For det andre, Yucca kosttilskudd eller mineraler i hundens mat, reduserer foul lukten av urin og avføring. Det som gjør dette mulig, er at produksjonen av mineral-vannfri ammoniakk (den som er ansvarlig for den dårlige lukten av toksiner fra hunden din), stoppes når hunden din tar i Yucca-kosttilskudd. For å legge til det, har Yucca en rekke fordeler, inkludert forebygging av leddgikt i hundene dine og forbedring i fordøyelsen.

Hvis du velger å legge til Yucca i hundens diett, ta kontakt med veterinæren din først fordi det er en skikkelig dosering for dem, og det avhenger av hundens vekt, helse, rase, etc. For mye av Yucca vil være farlig for hunden din, så sørg for at du gir den i små doser.

Apple cider eddik

Selv hos mennesker, Apple cider eddik er kjent for å ha fantastiske effekter på helsen. For hunder er hovedfordelen at det bidrar til å rense sine poter som igjen reduserer akkumuleringen av smuss og pollen. Pollen som lander på hundens poter kan forårsake allergier, spesielt når hunden lakker og lukter sine poter (som er ganske ofte).

Apple Cider eddik for hundallergi

For å unngå å ha allergier, prøv å bruke eplecider eddik til å vaske bort smuss på hundens hud og pels. Du kan gjøre dette ved å lage en spray ut av det. Imidlertid spray ikke eple cider eddik på åpne sår fordi de vil være smertefulle og det kan forårsake irritasjon og en smertefull reaksjon.

Quercetin

Quercetin er en type flavonoid som finnes i frukt og grønnsaker, og det er en effektiv måte å håndtere og forebygge allergi og betennelse på kjæledyrene dine. Det som gjør denne effektive er dens antiinflammatoriske egenskaper, og antall antioksidanter din hund vil få bare ved å ta i kapsler eller kosttilskudd i kostholdet.

mat rik på quercetin

Den beste måten å gi quercetin på er gjennom kapsler. Det ville være mye lettere å få det i flytende form, men fra nå av, er det ikke tilgjengelig i markedet. Likevel kan du alltid mate hunden din med quercetin kosttilskudd. Bare sørg for at de svelger den.

Du kan finne at det er mat som er rik på quercetin. Disse matene er brokkoli, epler og grønn te. Faktisk er grønn te en av de naturlige rettsmidler som kan bidra til å lindre allergier hos hunder, men selv om disse matene er rike på quercetin, er kapselformen fortsatt den mer effektive måten å se de beste resultatene. Når det er i kapselform, kan du få en mer konsentrert mengde quercetin enn når den er i sin rene form.

Kokosolje

Kokosolje er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper. For mennesker er det blandet i sjampo og balsam, slik at håret føles glatt og silkeaktig. Det samme kan gjøres for hunder, selv om doseringen er forskjellig. Likevel kan kokosnøttolje i sin sjampo og balsam bidra til å opprettholde fuktigheten i pelsen, slik at de ikke lett faller eller blir en årsak til ubehag.

kokosnøttolje for hundallergi

Det er også en annen fordel når du bruker kokosnøttolje på hunden din. Rik på laurinsyre, kokosnøttolje bidrar til å hemme hundens inflammatoriske reaksjoner slik at han eller hun blir mer motstandsdyktig mot allergener. For å være spesifikk kan hundens reaksjoner på lopper reduseres. I kraft vil færre allergier forekomme.

Den samme effekten kan forventes når hunden din allerede har allergi. Hvilken kokosnøttolje gjør, er å redusere rødheten på hundens hud.

Chickweed

Sist men ikke minst er chickweed. Chickweed er en type plante som er rik på vitaminer og mineraler. Den har mye vitamin B-kompleks, kalsium og sink. Når det brukes som et supplement, kan hundens diett forbedres.

chickweed for hundallergi

Dessuten er chickweed også et effektivt middel for hundens allergier. Det er spesielt effektivt i helbredende betennelser og utslett på hundens hud. I motsetning til andre produkter som er nevnt her, er chickweed best i å kjøle hundens hud når de har hot spots som utslett og eksem. En del av det som gjør det til en av de beste måtene å redusere allergi hos hundene dine, er at en kjølefølelse vil bidra til å gjøre allergene mer utholdelige. Dette er viktig for dyr fordi lite ubehag kan føre til at de skal ripe berørte deler. Du vil unngå dette fordi deres poter har mange bakterier, og når de bruker det på blåmerker og åpne sår, kan de bli smittet enda mer.

Selv om disse syv naturlige rettsmidler kan gjøres hjemme eller kan kjøpes i disken, er den smarteste tingen å gjøre, fortsatt besøke en veterinær og spørre om hvordan du kan behandle hunden din fra deres allergier. Du kan ikke selvmedisinere hunden din fordi mineraler og vitaminer som trengs av kroppene deres er forskjellige. Også din veterinær vet mer om hvordan man skal håndtere hundens allergi riktig.

Som en hund eier, vil du kanskje også se på måter å hindre allergi fra hundene dine. Du kan gjøre dette ved å inkorporere mineraler og vitaminer i kostholdet som bidrar til å undertrykke deres allergiske reaksjoner. Du kan også forbedre hundens generelle helse når du fyller kostholdet med de nødvendige mineralene.

Du vil kanskje også sjekke ut Beste hundemat for allergi.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Naturlige rettsmidler for behandling av allergier hos hunder