Doga gjør å trene mye morsommere

Doga gjør å trene mye morsommere

Hva kan muligens være mer underholdende enn å blande hunder med yoga? Det første som kommer til å tenke når du tenker på Doga, er at det faktisk er hundene som gjør bevegelsene. Så pent som det ville være, det er ikke tilfelle. Doga er rett og slett øvelsen til yoga mens hunden din er i rommet absorberer energien og deltar av og til.

Yoga har eksistert i århundrer, og det er mange forskjellige hybridtrender og stiler av øvelsen. Doga tar av seg i mange områder og har nylig blitt Ekstremt populær blant kjæledyrelskere. Hundeeiere finner det å være en eksepsjonell og avslappende opplevelse som hjelper dem med å knytte seg til kjæledyret på en unik måte.

I SLEKT: Har hunder følelser?

Mange av de tradisjonelle yoga-posene er de samme i Doga, med noen små modifikasjoner, og din hundekammerat er innlemmet i mange av dem. Øvelsen fokuserer på meditasjon, strekker seg og hundemassasje.

Doga gjør å trene mye morsommere

Vanligvis under en Doga-klasse vil du prøve å jobbe som en enhet med kjæledyret ditt. Du vil hjelpe kjæledyret ditt til å lette forskjellige poser, og noen ganger kan du bruke ham som et instrument eller en prop for å perfeksjonere din pose.

Selv om det ikke er den mest tradisjonelle måten å trene med kjæledyret, har Doga mange fordeler for deg og din hund, inkludert:

  • Gjør dere begge føler seg rolig
  • Vokser og fremme forholdet ditt
  • Slik at du kan få et bedre håndtak på hunden din
  • Veldig gunstig for både mennesker og hunder som har lidd skader
  • Begge blir mer rolige og avslappet
  • Flott trening for overvektige og eldre hunder

Mye som noen andre kjepp, ikke alle ser doga som en god praksis. Noen mennesker i Yoga-samfunnet sier at det tar bort fra deltakerens konsentrasjon og har merket det som upassende.

I SLEKT: Vandring med en hund? Her er det du trenger å vite

På samme måte er noen hundorganisasjoner advarslet hundeeiere om å praktisere doga fordi det kan fysisk skade hunden. I motsetning til folk kan hun ikke si når nok er nok, og disse organisasjonene er bekymret for at uten å lære hunden kan bli skadet.

Selv om Doga tar av akkurat nå, er det fortsatt ikke tilgjengelig i mange områder. Hvis det ikke er tilbudt i byen din, må du vurdere å kjøpe en Doga-bok eller DVD-sett for å trene med kjæledyret ditt hjemme. Hvis du foretrekker å ta en klasse, prøv å snakke med et lokalt yoga-studio om å starte en Doga-klasse.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Doga gjør å trene mye morsommere