31 Dog food and feeding myths debunked [infographic]

Det er altfor mange myter når det gjelder hundemat og fôring. Noen er gamle historier, noen er spredt som feilinformasjon gjennom dårlige ressurser, og andre er enkle løgner fra bedrifter I kjæledyrindustrien.

1all menneskelig mat er dårlig for hunder

Ikke all menneskelig mat er dårlig for hunder. Det er sikkert matvarer som er farlig for hunder, men det er noen matvarer som faktisk kan tilby nødvendig ernæring i hundens diett. Dette er grunnen til at hjemmelaget hundemat blir den nye trenden.

Hundemat og fôring myter debunkedHundevennlige menneskelige matvarer som ikke er giftige for hunder er vanligvis sunn for dem. Når maten er veldig næringsstoffer, for eksempel) og når de er kokt på en sunn måte (e.G. dampet versus stekt), det kan være en flott for hunden din.

Noen menneskelige matvarer anses som svært gunstige:

2all korn er dårlige

I motsetning til popular tro og den voksende populariteten til å mate hunden din kornfri hundemat, Sannheten er at ikke alle kornprodukter er så usunn for hunden din. Faktisk, Nylige FDA-rapporter Vis at kornfrie matvarer kan forårsake hjertesykdom hos hunder.

Sannheten er at mange kornbaserte ingredienser er ganske næringsrik og kan tjene som et veldig sunt tillegg til hundens diett. Det eneste å huske på at korn ikke bør bli flertallet av kjæledyrets ernæring, men litt er faktisk sunn for de fleste hunder.

Ta mais for eksempel. Studier har vist (1) at hunder kan dra nytte av å ha mais i kostholdet, mens de fleste sier det motsatte uten bevis for å sikkerhetskopiere dette. Det kan tjene som en ekstra kilde til ikke-animalske protein (2, 3).

Hva med allergi mot mais? Igjen viser bevisene at de fleste hunder er mer sannsynlig å være allergiske mot forskjellige kjøtt, inkludert biff, meieri, kyllingprodukter og hvete med mais, fisk og soya som er på den nedre scalal av hundematallergi (4, 5).

Hunder er også mer sannsynlig å være allergiske mot miljøfaktorer som pollen og mugg i stedet for mais eller til og med de fleste matvarer generelt (6, 7, 8, 9).

3dogs kan ikke behandle korn

Beveger seg sammen med mer på korn for hunder, en annen hund ernæring myte jeg hører og leser om ofte, er at hunder og deres kropper ikke er i stand til å behandle korn. Ikke sant.

Mens en hunds fordøyelseskanal ikke er optimalisert for å behandle korn slik som sier at kyr kan være, viser flere eksperimenter tydelig at hunder faktisk kan behandle forskjellige kornstivelser (10, 11, 12). Det er forskjellige grader av fordøyelighet, men de er fordøyelig.

De lettest fordøyelige kornene for hunder er de som har vært tilberedt, selvfølgelig.

Videre, for eiere som er dypt i troen på at korn for hunder er farlige (når det faktisk er det motsatte), anbefaler jeg at du tar en titt på denne bevisbaserte meta-gjennomgangen av vitenskapelig litteratur som heter En undersøkelse av næringsvirkningen av korn i kostholdet til en hund (PDF) fra Kristyn M. Souliere fra University of Maine.

4dogs bør ikke mates rå egg

Denne er delvis sant, men farene ved rå egg for hunder har vært overdrevet.

Mens fôring av rå egg kan være en bekymring for hunder med kompromitterte immunsystem, kan de fleste sunne hunder spise rå egg uten problemer. Hundens fordøyelseskanal er mye kortere enn den menneskelige kanalen, som har Høyere motstand til bakterier som salmonella.

I tillegg er det en bekymring for noen det Avidin funnet i rå egg hvite ødelegger biotin funnet i hundens kropp. Det er imidlertid ingen grunn til å bekymre seg for dette siden eggeplommen gir nok biotin å gjøre opp for biotinet tapt (1. 3). Faktisk har eggeplomme en av de høyeste mengden biotin av alle matvarer som eksisterer.

Når det er sagt, det er fortsatt bedre å mate hunden din kokte egg i stedet for rå egg. Det er fordi kokeprosessen selv (varmebehandling) ikke fjerner ernæringen fra egget, og det øker enda eggestility av egg (14).

5Premium hundemat inneholder de samme ingrediensene som vanlige hundemerker

Det er sant at det har vært mye villedende informasjon som kommer fra hundematfirmaer og produsenter der de blatant lyver om deres kjæledyrmatvarer. Men det er ikke tilfelle når du sammenligner premium hundemat vs billig hundemat, finne Beste hundemat for pengene er vanskelig.

Premium hundemat er ikke bare en standard hundemat med en høyere prislapp. Premium Dog Foods bærer høyere prislapper enn billig hundemat fordi de inneholder bedre kvalitet ingredienser. Noen selskaper velger organisk, menneskelig klasse eller menneskelige hevede alternativer og produksjonsprosesser, som alle koster mer for selskapet å gjøre.

Det betyr ikke at premium hundemat vil alltid Vær bedre enn billigere hundematvarer. Det er spesifikke tilfeller, hvorav noen analyserte i min Top Dog Food Brands Review, hvor billigere hundemat er faktisk sunnere for en hund.

6 RAW mat gir hunder salmonella

Igjen, denne er delvis sant, men det har vært litt overdrevet.

Hunder med et sunt immunsystem kan spise et rå mat diett uten å bli syk på grunn av en kortere og mer sur fordøyelseskanal. Deres kropper bryter ned de rå matrediensene raskere og reduserer tiden denne rå maten er i kroppen.

Dette gjelder spesielt for rå hundemat som enten er kommersielt produsert eller produsert for konsum, som for eksempel dehydrert matvarer. I disse tilfellene gir rå hundemat sikkerhetsregler for å forhindre spredning av sykdommer som salmonella hos hunder.

Når det er sagt, der virkelig er en risiko av hunder blir syk med salmonella fra å spise rå diett. Flere studier har evaluert fôringshunder råmat og funnet en teoretisk ernæringsmessige risiko for hunder (15, 16). Disse studiene gir ikke avgjørende bevis som tydeligvis vil vise hvordan rå mat forårsaker salmonella hos hunder, men mer forskning er definitivt nødvendig.

7dogs kan ikke behandle meieri

En gang til - dette er bare delvis sant og gjelder ikke for alle hundene.

Akkurat som mennesker, kan noen hunder være laktoseintolerante, mens andre hunder ikke er. Dette betyr at noen hunder er i stand til å konsumere og behandle meieriprodukter.

I tillegg har ikke alle meieriprodukter samme nivå av laktose, slik at noen meieriprodukter blir lettere fordøyd, selv om hunder med tegn på laktoseintoleranse. Men Høyre Laktoseinnholdet i produktet, desto mer vanskelig Det er å fordøye for hunder.

Så alt kommer ned til din spesifikk hund i stedet for hva hunder kan og ikke kan spise. Det er vanligvis greit å mate mat lavt i laktose og noen ganger til og med mat med moderat laktoseinnhold. Ost, for eksempel, er ofte en stor naturlig godbit for en hund.

Når det gjelder hundallergi mot meieriprodukter, gjelder det samme - noen hunder kan være allergiske mens andre ikke er. Men meieri er generelt på den høyere enden av matallergi hos hunder (5).

8dogs er rovdyr

Med alt vi har sett når det gjelder hvordan hundene oppfører seg og hva de spiser, er det vanskelig å tro at noen mennesker fortsatt anser hunder å være rovdyr. Det er et mer spesifikt begrep for dette, kalt & # 8220;forpliktende rovdyr& # 8221; som betyr dyr som bare spiser kjøtt.

Alle medlemmer av kattfamilien Falidae - løver, tigre og domesticated katter, bare for å nevne noen - er forpliktende rovdyr som bare kan spise kjøtt og kan ikke fordøye vegetasjonen.

Overraskende, mens ulvene, en veldig nær fetter av hunder fra hvem hjørnetenner har utviklet seg (17), er strengt rovdyr, hunder faktisk ikke er strenge rovdyr. Mange gjør feilen i å anta at hunder er rovdyr fordi de har de samme tennene som ulvene gjør, eller baserer denne oppfatningen på falske antagelser om hundens fordøyelsessystem.

Hunder er faktisk mer som bjørner (en lenge tapt slektning av en hund fra 50 millioner år siden med 92% lignende DNA-sekvens) ved at de er omnivores. De er ikke så omnivorous så mange andre dyr i naturen, men de er omnivores likevel.

En karnivor per definisjon kan ikke fordøye vegetasjon, periode. Hunder, derimot, kan fordøye vegetasjon og til og med fordel fra det som de ovennevnte studiene har vist.

En annen falsk erklæring er at hunder som alle kjøttetorer ikke har Amylase, et anzym som bryter ned sukker. Dette er ikke sant - hunder har amylase (18). Det ligger litt lenger i fordøyelseskanalen, men det er spesielt for å fordøye disse matvarene.

9Prescription mat er det eneste valget

Hunder med spesifikke ernæringsmessige behov anbefales ofte reseptbelagte dietter av veterinærer, men nylig har vi avdekket noen sannheter om disse reseptbelagte matvarer. Disse høyt priset kjæledyr mat er ikke alltid nødvendig.

Mens store navn reseptbelagte hundematvarer gir skreddersydd ernæring for hunden din, og # 8220; skreddersy & # 8221; kan også bli funnet i visse ikke-reseptbelagte matvarer, for mye billigere.

Alt som en kjæledyrseier trenger å gjøre er noen undersøkelser og grave i det som forårsaker spesifikke matallergi i hund med sensitiv mage, og hvordan å mate hunder med visse helsemessige forhold. Hjemmelaget hundemat som er matet sammen med kommersielt kosthold, kan også være svært nyttig.

10grainfri betyr karbohydratfri

Alle korn er karbohydrater, men Ikke alle karbohydrater er korn.

Hvis du er bekymret for å mate hunden din en karb fri diett, er å plukke kornfri hundemat ikke den eneste måten å holde hunden din borte fra karbohydrater fordi karbohydrater ikke bare finnes i korn, men i mange andre matvarer.

Frukt, grønnsaker og belgfrukter er alle kilder til karbohydrater som ofte er inkludert i kommersielle hundematvarer. Faktisk, akkurat som med menneskelig mat, er det ganske vanskelig å finne hundematvarer som har et 0% karbohydratinnhold i dem.

11dog mat er produsert og pakket av merkenavnet det selges under

Dette er en av dem Pet Food Controversies Vi har sett mye av.

Mange merkenavn Dog Foods eies av morselskaper som er store multinasjonale selskaper (e.G. Mars, Nestle og Procter and Gamble).

Disse selskapene bruker store produksjonsanlegg til å lage og pakke sine kjæledyrsmat. For eksempel er Royal Canin Dog Food produsert av Mars Petcare Production Plants.

Om dette er en god eller dårlig ting, gjenstår å bli sett, men mange eksperter og vokal kjæledyrseiere både motsatte selskaper som kjøper ut mindre kjæledyrsmatbedrifter og merker.

Dette er også grunnen til at hundemat, påvirker ofte mer enn ett merke av hundemat.

12dogs som variasjon akkurat som mennesker gjør

Mennesker har langt mer smakløk enn hunder gjør Og som sådan opplever hunder ikke trang eller ethvert behov for variasjon i kostholdet på samme måte som vi gjør.

Det eneste sorten som du som eier må gi, bør alltid være utstyr mot en Komplett og balansert kosthold for hunden din hvor han får alle næringsstoffene, vitaminer og mineraler fra den konsumerte maten på ukentlig basis.

Utvalget av spesifikke næringsstoffer er den eneste grunnen til at varierende proteiner fra hundemat og til og med menneskelig mat kan være gunstige. Det kan også hjelpe til med å forhindre utvikling av matfølsomhet, men ikke føler at du må bytte mat for å hindre "kjedsomhet".

13Homemade hundemat er så lett som matlaging for deg selv

Noen tror at de fleste veterinærer har solgt sine sjeler til multinasjonale kjæledyrsmatkorporasjoner, og det er grunnen til at de anbefaler ikke å mate hunder hjemmelaget mat.

I virkeligheten, venter med å anbefale hjemmelaget hundemat dietter fordi de fleste Gjør dem feil og som et resultat gir dårlig ernæring for deres hjørnetenner.

Hunder har forskjellige ernæringsmessige behov enn mennesker, og dermed bare matlaging et måltid du vil spise og gi det til hunden din, gir ikke et godt balansert hundediet.

Hva du vanligvis lager mat - kjøtt, grønnsaker og noen korn - er bare grunnlaget for hele måltidet. Men din hjemmelagde hund matrett må også være supplert og forsterket med andre ekstra vitaminer, fettsyrer og mineraler for hver hunds individuelle behov.

14dog mat markedsført som "komplett" og "balansert" er rett for hver hund

Det er veldig viktig for hver hundeeier å forstå hundemat og dets etiketter.

Hva det betyr når hundemat er annonsert som "komplett" og "balansert" er at de er ernæringsmessig balansert for deres målgruppe.

For eksempel, God valp mat er balansert spesielt for sunn valp ernæring. Ingen valp mat merker kan møte behovene til eldre hunder eller til og med voksne hunder som krever færre kalorier og mindre fettinnhold. Det samme gjelder valper med spesifikke helsemessige forhold.

15all bein er gunstige for hunder

Ben kan være utrolig gunstige for hunder. derimot, kokte bein er ikke og aldri vil være mer gunstig enn de er skadelige.

Råmargs Bones er en stor kilde til stimulering, tannrengjøring og ernæring for en hund. Så lenge du ikke gir de som splittet lett (kyllingben) og kan skade hunden din, kan råhundbenene være en god ting å gi til hunden din nå og igjen.

Kokte bein for hunder, derimot, er dårlige - de bryter lett ned, fragment og kan forårsake tårer i spiserøret, magen eller tarmene og kan også forårsake kvelning.

16kibble renser en hunds tenner

En av grunnene til at mange kjæledyr eiere velger tørr hund kibble er fordi de har blitt fortalt at konsistensen vil rense hundens tenner. Det er ikke sant.

Hunder gulp eller forelskelse og svelge maten, de tygger ikke det som vi gjør. Dette betyr at det er liten sjanse for kibble å "rene tenner" på hunden din. Den eneste spiselige som gjør det Dental Dog Treats som greenies som tvinger hunden din til å tygge på dem for en stund.

Den beste måten å sikre at hunden din har rene tenner, skal påbegynne den mest nødvendige tilpasningen til hundens omsorgsrutine - Daglig tenner børsting. Å oppnå det, alt du trenger er en enkel hund tannbørste og anstendig hund tannkrem, og mye engasjement.

17lamb er en hypoallergen proteinkilde

Jeg aner ikke hvordan denne myten fortsatt lever, fordi det ikke kunne være lenger fra sannheten.

Lammet brukes ofte i sensitive hundematformler, men det er ingenting om lam som gjør det hypoallergent eller hvorfor hunder aldri ville være allergiske mot det.

Jeg tror grunnen til at lammet brukes som hovedbestanddel av matvarer til hunder med følsomme mage så vel som mange Hypoallergenisk hundemat er fordi det på en gang var en Mindre vanlig proteinkilde enn si, biff eller kylling.

Det faktum at lammet var sjeldent, gjorde det til et "unikt" protein, og det virket som om det ville være mindre sannsynlig at lammet forårsaker allergiske reaksjoner. Imidlertid har studier vist seg (5) at lammet forårsaker allergi hos noen hunder, selv om det er i lavere skala enn biff eller svinekjøtt.

18dog mat kan være hypoallergenisk

På samme måte som mennesker, kan hunder være allergiske mot noen rekke ingredienser i maten.

Hvor en hund kan være allergisk mot kylling, kan en annen hund være allergisk mot erter. Det varierer basert på spesifikk hund og ingen hund er den samme.

Hva dette betyr er at ingen hundemat kan bli vurdert som hypoallergen for alle hunder, Fordi allergener er så langt, varierer for individuelle hunder. Mens noen hypoallergen hunde matvarer kan slå merket, vil andre ikke.

Pet eiere bør i stedet undersøke området og finne ut hva hundene deres kan være allergiske mot en diskusjon med veterinær og bruke eliminering diett (4). Det tar tid og krefter, men når du vet årsaken, vil din og hundens liv bli mye lettere.

19All veterinærer er en god kilde til næringsrådgivning

Selv om en veterinær alltid skal være ditt første kontaktpunkt relatert til ethvert helse- eller ernæringsspørsmål for hunden din, bør de ikke være slutten på din forskning.

Vets Forstå Spesifikke hundens ernæringsbehov (for eksempel senket saltinntak for hunder med hjertesykdom), men Ikke alle veterinærer Er erfarne i fullstendig hundens ernæring.

Akkurat som ikke alle leger er ernæringseksperter, er de fleste veterinærer ikke spesielt utdannet i hundens ernæring. De mottar en god og godt avrundet dyreernæring utdanning som en del av sin grad; Imidlertid blir de fleste ikke oppdatert med den nyeste forskningen.

For eksempel kan en veterinær anbefale en kommersiell hundemat rik på fyllstoffer fordi det oppfyller behovet for lavt saltinnhold. Denne anbefalingen betyr ikke at dette er den beste maten til hunden din, heller, det betyr at det oppfyller deres behov for et lavt natrium diett.

Når det gjelder råd fra veterinærer, er det best å ta det fra de som følger Bevisbasert tilnærming, noe som betyr at de ikke bare vil fortelle deg deres mening om hvorfor noe er bra eller dårlig, men de vil også grave opp fakta og vitenskapelig bevis for å bevise at det de sier er faktisk riktig og støttet gjennom kliniske studier.

20a tigger hunden er en sulten hund

Tigger er en av de vanligste hundene som vi er kjent med.

En sulten hund kan be, men det betyr ikke at alle tiggerhunder er sulten.

Ofte ber våre hunder for mat fordi de har lært at ved å tigge de blir belønnet med smakfulle bordskrap. Dette er en av de tingene de lærer veldig raskt.

Dette har ingenting å gjøre med hunden din er sulten og alt å gjøre med å ha en velsmakende "premie". Hunder forstå veldig bra mønstrene som resulterer i at de får mat.

21 Dog Food Bag forteller deg hvor mye du skal mate hunden

Fôringsretningslinjer på en pose med hundemat er bare det - retningslinjer. Disse retningslinjene er basert på hundens vekt og hans livsstil.

Men det er andre faktorer som påvirker hvor mye hunden din vil spise. For eksempel, hvor aktiv hunden din er i løpet av dagen og eventuelle helsemessige forhold, kan han ha, vil være svært viktig å ta hensyn til (som er hvor din forskning og veterinær er hendig).

Det beste du kan gjøre er å diskutere hundens diett med en utdannet profesjonell, enten det er en kvalifisert veterinær som forstår hund ernæring eller en spesiell hundens ernæringsfysiolog.

Din veterinær eller en hundens ernæringsfysiolog vil kunne veilede deg i å velge riktig hundematdiett for kjæledyret ditt, og måle de riktige delene basert på dietten og din pupas individuelle ernæringsmessige behov, mengder og fôringsmønstre.

22Meat måltid inneholder alle slags ting

Måltidsmåltider er ofte inkludert i hundemat, og det er sant at kjøttmåltid er gjengitt fra dyrevev. Det er imidlertid forskrifter som styre Hva det kan inneholde.

Kjøttmåltid kan ikke inneholde hår, blod, hov, skjule, horn, gjødsel, trimmings, mage og romninnhold unntatt uunngåelige sporbeløp.

Når det er sagt, kan noen deler av dyret som er inkludert i kjøttmåltid, fortsatt være ekkelt for mennesker (men de er ikke til hunder). Les denne artikkelen å forstå mer på etiketter.

23pork er usunn for hunder

Det er ikke sant fordi mens svinekjøtt kan være en mindre kvalitet kjøtt enn biff (for det meste på grunn av protein til kalori til fett rasjon), er svinekjøtt fortsatt et stort dyrkildeprotein.

Mens noen hunder kan være spesifikt allergiske mot svinekjøtt, er andre allergiske mot biff eller fisk, som er når svinekjøtt kan tjene som en Unik proteinkilde For disse hundene med allergi.

Unntaket til denne regelen er når du spiser hunden din rå mat diett. Rå svinekjøtt utgjør en trussel om trichinosis og bør ikke mates til hunder i de fleste tilfeller, hvis i det hele tatt.

24dogs bør bare mates alt kjøtt

Dette går tilbake til vår diskusjon om korn og hunder er altfornødt over.

Hunder trives på en kjøttetendebasert diett, og de er definitivt ikke så allestående som noen andre dyr (noe som betyr at de foretrekker mer kjøtt i kostholdet enn vegetasjon).

Når det er sagt, hundene fortsatt krever Vitaminer og mineraler som tilbys av andre matvarer (som frukt og grønnsaker) og utilgjengelig i kjøtt. Dette er grunnen til at de fleste hundemat er forsterket med ekstra vitaminer og mineraler, og inneholder frukter og grønnsaker.

25garlic - god, dårlig, god, dårlig, Bra for hunder

Hvitløk er en av de matene som alle hundeeiere frykter som ild. Den kan være giftig for hunder, men for å forårsake toksisitet, må hvitløk mates i store mengder (basert på hundens kroppsvekt).

Men nylig, noen homeopatiske nettsteder har nevnt & # 8220; helsemessige fordeler & # 8221; å gi hvitløk til hunder i små mengder. De hevder at når de blir matet i riktig (les: små) proporsjoner, kan hvitløk være svært gunstig for hundens helse.

Jeg har skure for bevis på hvordan hvitløk kan være gunstig for hunder til ingen nytte. De fleste av helsekravene for fôring av hvitløk til hunder er basert på hvordan det kan være til nytte for mennesker, men det er ingen bevis på at det faktisk kan være gunstig for hunder.

Jeg vil innrømme at jeg noen ganger gjør krav på at noen matvarer kan være gunstige for hunder basert på menneskelige forsøk (som her, her og her). Imidlertid gjør jeg bare dette for matvarer som er Helt trygt for hunder og alltid nevne at vi ikke har noen bevis.

Så langt som vi vet akkurat nå, er hvitløk giftig for hunder (19, 20) Og vi er ennå ikke å se noe bevis på hvordan fôring hvitløk til hunder kan faktisk ha nytte av deres helse (med hensyn til toksisitet).

26raised feeders er best

Dyrebyråer som er opptatt av risikoen for hundens oppblåsning ofte, tout fordelene med hevede matere basert på en liten studie.

I den studien ble det vist at hevet matskåler kan forhindre hundens oppblåsthet. En annen studie kom imidlertid ut etter det som har vist helt motsatt - forhøyede hundematere, er ikke alltid den beste løsningen for å mate hunder og for mer enn på grunn.

Patrick har tatt en nærmere titt på fakta og myter av forhøyede hundematskåler i denne artikkelen og utvider videre på studien jeg nevnte ovenfor, som jeg anbefaler deg å lese.

27 ganger hunder trenger en diett lav i protein

Protein har oppnådd et dårlig navn blant hunder med nyreproblemer og eldre hunder.

Men myten som gamle hunder ikke kan forbruke for mye protein har ingen grunnlag for det. Senior hunder krever ikke Lav protein hundemat rett og slett fordi de er eldre ennå, er fortsatt relativt sunne.

Med unntak av hunder med kompromittert nyrefunksjon og andre nyrelaterte problemer, hvor de må plasseres på en Lavt protein diett Permanent har eldre hunder faktisk Høyre Proteinbehov enn yngre voksne hunder.

Det er mange forskjellige Senior hundemat Utviklet av hundens ernæringseksperter, som alle inneholder rikelig med protein og andre essensielle næringsstoffer som omega-3 fettsyrer.

28Holistisk mat er best

Begrepet & # 8220; Holistisk & # 8221; har gått i mange kjæledyrseierenes hjerter, noe som gjør dem til å tro at det er den beste og mest naturlige maten å mate sine hunder. Noen ganger er det sant.

Men ikke alltid, spesielt hvis bedrifter har en vei til manipulere dette.

I Pet Food Industry hvor etiketter er styrt av AAFCO, Det er ingen juridisk definisjon for kriterier Et hundemat-merke må møte for å bli merket "Holistisk".

Dette betyr at bokstavelig talt noen hundemat, selv om den inneholder de verste ingrediensene for hunden din, kan merkes som "Holistic & # 8221; Selv når det ikke gir ekte helhetlige fordeler.

29Organic hundemat er 100% organisk

Dette er relatert til ovennevnte omtale på Holistisk hundemat, & # 8221; som er hvor hundeeiere ofte villig misledes av kjæledyrmatprodusenter.

Hundemat som er merket som "8220; organisk & # 8221; trenger bare å inneholde 85% organisk innhold på vekt ikke inkludert salt eller vanninnhold.

Hundemat kan være merket som "laget med organiske" ingredienser hvis 70% eller mer av matinnholdet er organisk.

Mens dette fortsatt ikke er en forferdelig avtale, og mange økologisk hundemat Gjør det faktisk å ha bedre kvalitets ingredienser, det er viktig at hundeeiere er klar over innholdet.

30Meat måltid er en dårlig kilde til protein

Når kjæledyrseiere leser hva kjøttmåltid faktisk betyr og hva det kan inneholde, ryser de i avsky. Men vi må huske at hunder ikke er mennesker.

Kjøttmåltid kan faktisk være en veldig konsentrert kilden til protein, siden vanninnholdet som finnes i kjøtt, er fjernet. Studier har vist at kjøttmåltider er godt fordøyd av hunder og er et flott og næringsstoff-tett tillegg til en hund diett (21).

Faktisk kan kjøttmåltid noen ganger være en bedre Kilden til protein for hunden din hvis opprinnelsen og kvaliteten på kjøttet er bedre enn opprinnelsen og kvaliteten på hele kjøttprodukter.

31Barf og byttemodell Rå dietter er de samme

Som trenden med rådogfôring fortsetter, blir flere underkategorier dukket opp.

Den mest kjente to er Barf diett og byttet rå diett for hunder. Men de er ikke det samme.

Barf Diets Feed "Biologisk passende Raw Food For Dogs" som inkluderer rå kjøtt, slakt, organs, bein og frukt og grønnsaker. Det er nærmere Paleo diett for mennesker.

Prey Model Dietter For Dogs, fokuserer imidlertid på fôring hele byttet byttet (hele kyllinger eller kaniner, etc.) og innlemme ikke frukt eller grønnsaker, og inkluderer sjelden store mengder kosttilskudd. Dette er den mest rå av rå dietter.

Les neste: 16 ting du ikke visste om reseptbelagte hundemat [Infographic]

32 Dog Food Myths Infographic

Som denne infografiske? Spre ordet! Del det på nettstedet ditt:

Vennligst inkludere attribution med denne grafikken.


Referanser

Klikk her for å se studieknitasjoner og referanser

Fotnoter, studere sitater og videre lesing:

  1. Twomey LN1, Petick DW, Rowe JB, Chockt M, Pluske Jr, Brown W, Laviste MC. Bruken av sorghum og mais som alternativer til ris i hundemat. J Nutr. 2002 Jun; 132 (6 suppl 2): ​​1704s-5s.
  2. Bednar Ge1, Murray SM, Patil Ar, Flicker EA, Merchen NR, Fahey GC Jr. Utvalgte dyr og planteproteinkilder påvirker næringsstoffet for næringsstoffer og fekale egenskaper av iLeally corized hunder. Arch Tiernahr. 2000; 53 (2): 127-40.
  3. Dust JM1, Grieshop CM, Parsons CM, Karr-Lilienthal LK, Schasteen CS, Quigley JD 3rd, Merchen NR, Fahey GC Jr. Kjemisk sammensetning, proteinkvalitet, smakbarhet og fordøyelighet av alternative proteinkilder for hunder. J Anim Sci. 2005 okt, 83 (10): 2414-22.
  4. Wills J1, Harvey r. Diagnose og styring av matallergi og intoleranse hos hunder og katter. Aust Vet J. 1994 oktober; 71 (10): 322-6.
  5. Roudebush P. Ingredienser og matvarer forbundet med bivirkninger hos hunder og katter. Vet Dermatol. 2013 Apr; 24 (2): 293-4. DOI: 10.1111 / VDE.12014. EPUB 2013 FEB 18.
  6. Picco F1, Zini E, Nett C, Naegeli C, Bigler B, Rüfenacht S, Roosje P, Gutzwiller Meg, Wilhelm S, Pfister J, Meng E, Favrot C. En potensiell studie på hunden atopisk dermatitt og mat-indusert allergisk dermatitt i Sveits. Vet Dermatol. 2008 Jun; 19 (3): 150-5. DOI: 10.1111 / J.1365-3164.2008.00669.X.
  7. Masuda K1, Sakaguchi M, Fujiwara S, Kurata K, Yamashita K, Odagiri T, Nakao Y, Matsuki N, Ono K, Watari T, Hasegawa A, Tsujimoto H. Positive reaksjoner på vanlige allergener i 42 atopiske hunder i Japan. Vet Immunol Immunopathol. 2000 feb 25; 73 (2): 193-204.
  8. Wilhelm s1, favrot c. [Mat Overfølsomhet Dermatitt i hunden: Diagnostiske muligheter]. Schweiz Arch Tierheilkd. 2005 Apr; 147 (4): 165-71.
  9. Chesney CJ. Matfølsomhet i hunden: En kvantitativ studie. J Small Anim Prop. 2002 mai; 43 (5): 203-7.
  10. Bednar Ge1, Patil Ar, Murray Sm, Grieshop CM, Merchen NR, Fahey GC Jr. Stivelses- og fiberfraksjoner i utvalgte mat- og fôrbestanddeler påvirker deres tynnt intestinale fordøyelighet og gjærelighet og deres store tarmfermentering i vitro i en hundemodell. J Nutr. 2001 februar; 131 (2): 276-86.
  11. Hensel, P., Santoro, D., Favrot, C., Hill, P., & Griffin, C. (2015). Canine Atopic Dermatitt: Detaljerte retningslinjer for diagnose og allergenidentifikasjon. BMC veterinærforskning, 11, 196. http: // doi.org / 10.1186 / S12917-015-0515-5
  12. Jackson HA1, Jackson MW, Coblentz L, Hammerberg B. Evaluering av klinisk og allergen Spesifikke Serum Immunoglobulin E Responsene på oral utfordring med maisstivelse, mais, soya og soyhydrolysat diett hos hunder med spontan matallergi. Vet Dermatol. 2003 Aug; 14 (4): 181-7.
  13. Hvit, H. B., & Whitehead, C. C. (1987). Rolle av Avidin og andre biotinbindende proteiner i avsetning og distribusjon av biotin i kyllingegg. Oppdagelse av et nytt biotin-bindende protein. Biochemical Journal, 241 (3), 677-684.
  14. EvenPoel P1, Geypens B, LuyPaerts A, Hiele M, Ghoos Y, Rutgeerts P. Fordelbarhet av kokt og rå eggprotein hos mennesker som vurdert av stabile isotopteknikker. J Nutr. 1998 oktober; 128 (10): 1716-22.
  15. Schlesinger, D. S., & Joffe, d. J. (2011). Rå mat dietter i følgesvenn Dyr: En kritisk vurdering. Den kanadiske veterinærjournalen, 52 (1), 50-54.
  16. Joffe, D. J., & Schlesinger, D. S. (2002). Foreløpig vurdering av risikoen for Salmonella Infeksjon hos hunder Fed Rå Kylling Dietter. Den kanadiske veterinærjournalen, 43 (6), 441-442.
  17. Lindblad-toh K et al. Genomsekvens, Sammenligningsanalyse og Haplotype Struktur av den innenlandske hunden. Natur. 2005 8. desember; 438 (7069): 803-19.
  18. Arendt, M., Høst, T., Lindblad-toh, k., & Axelsson, e. (2014). Amylaseaktivitet er assosiert med AMY2B-kopieringsnumre i hunden: Implikasjoner for hunddomstol, kosthold og diabetes. Animal Genetics, 45 (5), 716-722. http: // doi.org / 10.1111 / AGE.12179
  19. Lee KW1, Yamato O, Tajima M, Kuraoka M, Omaes S, Maede Y. Hematologiske endringer forbundet med utseendet på eksentrocytter etter intragastrisk administrering av hvitløkekstrakt til hunder. Er J Veter. 2000 november; 61 (11): 1446-50.
  20. Kovalkovičová, N., ŠutiaKová, I., Pistl, J., & Šutiak, v. (2009). Litt mat giftig for kjæledyr. Tverrfaglig toksikologi, 2 (3), 169-176. http: // doi.org / 10.2478 / v10102-009-0012-4
  21. Funaba, M., Greit., Kobayashi, S., Kaneko, M., Yamamoto, H., Namikawa, K., ... Abe, m. (2005). Evaluering av kjøttmåltid, kyllingmåltid og maisgluten måltid som diettkilder til protein i tørr kattemat. Canadian Journal of Veterinary Research, 69 (4), 299-304.

Les neste: 30 mytene som mange hunder eiere fortsatt tror

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 31 Dog food and feeding myths debunked [infographic]