4 Grunner til at dyrene anbefaler hjemmelaget hundematlaging

Hjemmelaget hundemat har blitt stadig mer populær blant kjæledyrseiere. Mange veterinærer godkjenner denne metoden som det tillater hundenes eiere å være klar over hver eneste ingrediens som blir konsumert av sine hunder, og holder dem trygge og tillater lettere diettovervåking.

På toppen av de nylig angående antallet hundemat tilbakekalling Å være utstedt på grunn av farlige komponenter som infiltrerer angivelig trygge og ufarlige matvarer, er det lite overraskelse at mange kjæledyrseiere føler behovet for å vende seg til hjemmelaget matlaging for å sikre sikkerheten til hundene sine. Her er årsakene til at mange veterinærer anbefaler hjemmelaget hundematlaging, og hvordan du gjør det på riktig måte. Hvis du er her for å finne oppskrifter Finn hjemmelagde hundeoppskrifter her.

Hjemmelaget hundematbiff gryte

Hvorfor hjemmelaget mat er bra for hunder

1. Kunnskap

Å vite nøyaktig hva som går inn i hundens matskål, er utrolig viktig for mange kjæledyrseiere. Det gir dem en følelse av trygghet og er spesielt nyttig for de som trenger spesialiserte dietter eller har svært spesifikke ernæringsmessige krav som kan være utenfor Normal hund diett trenger.

Når du forbereder all hundens mat fra bunnen av, vet du til den siste detaljene akkurat det som går inn i munnen og går gjennom fordøyelsessystemet, slik at du bedre kan overvåke deres generelle helse og svare på grunnlag av bivirkninger på mat. Du kan velge riktig mat for dem, gi de nøyaktige mengdene av visse næringsstoffer, og vær sikker på at det ikke er noen mistenkelige tilsetningsstoffer - som bringer oss til vårt neste punkt.

2. Tvilsom kommersiell hundemat

Mange hundematvarer inneholder Uspesifisert kjøtt og kjøtt biprodukter, og per definisjon er produsenter ikke pålagt å spesifisere akkurat hva slags kjøtt de bruker. Hvis en hundematpakke er vag om kjøttinnholdet i maten, er det en sjanse for at det er fordi selskapet ikke vil at du virkelig skal vite hva som er i det.

Massevis av hundemat bruker ikke-spesifisert kjøtt i deres merke, noe som betyr at de er lovlig lov til å inneholde det som er kjent som 4d kjøtt - eller kjøtt fra syke, funksjonshemmede, døende eller døde dyr. Disse typer kjøtt kan inkludere slakteriavfall, utløpt kjøtt fra dagligvarebutikker, rancidolje eller fett, og i ekstreme tilfeller euthanized dyr eller til og med roadkill-kadaver.

Produsert hundemat
Tradisjonell produsert hundemat

Ikke bare gjør disse typer kjøtt en høyere sjanse til å bære sykdommer som kan skade kjæledyret ditt, de er bare ikke veldig hyggelige å tenke på generelt, og dette gir en veldig god grunn til å Unngå kommersiell kjæledyrmat.

3. Konserveringsmidler

Når noe inneholder mye dårlig kjøtt, kommer det til å trenge konserveringsmidler for å få en lang holdbarhet, slik at du kan mate den til kjæledyrmånedene dine etter å ha kjøpt den. Men det er et problem med det. Mange konserveringsmidler har vært knyttet til potensielle sykdommer, og når de er i hundemat, er en valp i hovedsak inntatt skadelige stoffer.

Noen av disse inkluderer BHA, som kan svekke hjernens funksjon og forårsake celleabnormaliteter og kreft, BHT, som også er kreftfremkallende og kan skade nervøse og luftveiene, og etoksyquin, som bokstavelig talt er merket som en giftig substans.

4. Koste

For å sikre at hunden din får den beste omsorg, vil du sannsynligvis være villig til å trekke ut alle stoppene for å gi dem mat og produkter de trenger, selv på en høy utgift. Men å velge å Hjem Kok din Pups måltider kunne kutte matprisene i halvparten!

Den gjennomsnittlige kostnaden for å mate en mellomstor hund To Sunngivende måltider En dag med kommersiell kjæledyrmat vil sannsynligvis beløpe seg til rundt US $ 5. Dette antas at du blander en kan med våt mat med en kopp tørr mat på hvert måltid.

På den annen side, ved hjelp av en lignende mengde hjemmelaget mat av samme kvalitet som kommersielle matvarer, vil sannsynligvis koste deg omtrent USD 2.25 daglig. Dette legger til og med i mulige kostnader for kosttilskudd, for eksempel vitamin, mineral og kalsiumtilskudd. Dette betyr at matlaging mat hjemme for hunden din er mye billigere enn å kjøpe den!

Hva å inkludere i et hjemmelaget diett

Det er utrolig viktig at hvis du velger å mate hunden din en hjemmelaget diett, du sikrer at de får alle nødvendige næringsstoffer og komponenter de trenger for å leve et sunt liv med en sterk kropp.

Det kan være noe komplisert å sikre dette når du er hjemme matlaging hundemat. De fleste kommersielle hundermatvarer er designet for å allerede inkludere de fleste næringsstoffene som en pup-behov, noe som betyr at kjæledyrseiere som bruker butikkhøyd mat, trenger aldri å bekymre seg for at deres valper ikke får nok.

Rå hjemmelaget hundemat
Godt avrundet rå hjemmelaget hundematrett

Hvis du ikke er utdannet i de riktige proporsjonene av mat til å gi til hunden din når du kommer hjem, kan du komme opp med å gjøre drastisk negative ting til hundens generelle helse. Det er derfor å utdanne deg selv, så viktig før du går på hjemmet på hjemmet. Her er en liste over de ernæringsmessige komponentene som er nødvendige i en hunds diett "

Protein

Alle kroppsvev er bygget fra proteiner, men en pups kropp skaper bare naturlig 13 av de nødvendige 23 aminosyrene for å bygge disse proteinene. Som sådan må de resterende 10 komme fra et proteinrikt kosthold.

Fett

Sunn fett gir energi til en hund og øke huden og pelshelsen. Du vil spesielt være sikker på at fettsyrer, som omega-3 og omega-6, er inkludert i hundens diett.

Karbohydrater

Karbohydrater gir energi til en hund og beløpet du gir, avhenger hovedsakelig på hvor aktiv din valp er. Høykvalitetskilder til karbohydrater vil også tilby moderat gjærbare fibre som øker funksjonen til tarm og fordøyelsessystemet sunt.

Vitaminer og mineraler

Disse bidrar til å regulere de kjemiske reaksjonene som må skje i en hunds kropp, for eksempel styrking av bein og andre nødvendige byggeprosesser. Mens hunder naturlig produserer vitamin C, trenger de vitaminer A, B, D, E og K, og de vil også trenge en god mengde fosfor og kalsium.

Vær oppmerksom på at mange Hjemmelaget hundediet kan risikere å forsømme visse ernæringsgrupper, og etterlater en Pup mangler i viktig ernæring. Dette kan føre til behovet for kosttilskudd eller mer varierte måltidsplaner. Det anbefales at du snakker med veterinæren din om de nøyaktige prosentene som skal inkluderes fra hver matgruppe, da alle hunder har forskjellige behov. Vær oppmerksom på at du alltid bør diskutere alternativene dine med en veterinær før du starter hunden din på nytt diett eller supplement.

Les neste: Dog Food Recipe for Picky Eaters

Grunner til at dyrene anbefaler hjemmelaget hundematlaging

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 4 Grunner til at dyrene anbefaler hjemmelaget hundematlaging