De 10 beste hundene raser å reise med

De 10 beste hundene raser å reise med

Hvis du elsker dyr, kan det være litt hjerteskjærende å etterlate dine drømmer om å reise til fordel for å ta vare på dine valper. Den gode nyheten er at du ikke lenger trenger å velge den ene eller den andre. Enten du ønsker å reise til utlandet eller bare ha noe godt selskap på bilturer, er det en hund for deg som vil nyte eventyrene så mye som du vil.

Nedenfor snakker vi om hvilke hunder som passer best for å reise med sin beste venn - deg. Selvfølgelig vil mye av dette komme ned til personlig preferanse og din egen reisestil, så ikke glem å sjekke ut faktorene å vurdere å være sikker på at din nye reise følgesvenn vil være så glad som du er.

Relatert innlegg: Beste hundesykkelhengere

Bichon Frise

Bichon Frise

Enkel og komfortabel rundt nye mennesker, den Bichon Frise er en fantastisk reise følgesvenn. De er glade i små mellomrom og elsker å være rundt sine mennesker hele tiden, så de jobber briljant i nært hold og er helt fornøyd på kjøretur eller reiser med deg på et fly. De er usedvanlig bra med båter og er faktisk kjent for å være fantastiske sjømannens hunder.

Relatert innlegg: Beste flyselskaps godkjent kjæledyrbærer

De er også usannsynlig å kaste eller kaste, noe som er nyttig hvis du ønsker å holde innskuddene dine når du reiser fra hotellrom til B & B og videre. Til tross for deres små statur, er de også veldig hardy hunder som kan håndtere endringstemperaturen, mens du fortsatt gjenstår lykkelig og veldig kjærlig.

Du vil kanskje også like: Bærbar hund gjerde for RV

Chihuahua

Chihuahua

Mens disse gutta ikke er så opptatt av barns uforutsigbarhet, er de veldig en enpersons hund som de elsker å tilbringe hele tiden med å lage dem den beste følgesvenn for solo eventyrere. Disse små hundene har bonusen å være svært sannsynlig å kunne reise med deg i hytta på flyreiser, samtidig som de ikke er massive spisere, som kan lette lasten på turer.

Chihuahuas er ikke så bra med overdreven trening, men er fortsatt glade for å reise rundt byer med deg - gjør dem til en god passform under europeiske bilturer.

Relatert innlegg: Beste hundemat for Chihuahuas

Boston Terrier

Boston Terrier

Som en av de mest tilpasningsdyktige raser, er Boston Terrier den perfekte reisekammeraten for en rekke opplevelser - fra enkle turer over hele landet til Long-Haul-fly til et annet klima (bare vær sikker på å faktorere i deres pusteevne som noen mai sliter med sin forkortede nese). De er hardy, glade og synes alltid lidenskapelig om å være ute og om med deres reiseforetak.

De er hengiven med stort sett alle, noe lett å trene og er også utrolig enkle å groom-disse egenskapene, kombinert med deres generelle små struktur gjør Boston Terrier et toppvalg når det gjelder å velge den beste rasen for å reise med.

Relatert innlegg: Beste hundemat for Boston Terriers

Jack Russell Terrier

Jack Russell Terrier

Liten, men mektig, den Jack Russell Terrier er en lykkelig-go-heldig fyr som elsker å tilbringe tid med hans eller hennes menneskelige. De er overraskende energiske for en så liten rase og kan være litt av en livewire når du reiser, så vær sikker på å legge til i rikelig med trening stopper. Når det er sagt, dette gjør JRT det beste valget i å reise Canine Companion For de eventyrlystne typer som ønsker å ta en biltur eller til og med gå på lengre tur.

Relatert innlegg: Hundemat for Jack Russell

Labrador Retriever

Labrador Retriever

En av de mest populære familiehundene i USA, Labrador Retriever er en fast favoritt blant mange for å være lykkelige, heldige og ha akkurat den rette mengden energi for familielivet. Dette oversetter perfekt når det gjelder å reise med din pooch siden de kan håndtere å være begge avslappet på roligere dager, mens de fortsatt holder anstendig utholdenhet når det gjelder dager som krever litt mer anstrengelse.

Disse gutta kan ikke gjøre så bra under flyreiser, men de er flotte for bilferier, siden de bare vil være rundt familien sin til enhver tid. Hvis felling er et problem, du kan alltid velge en kortere haired rase, og de er også veldig enkle å trene, være både intelligente og ivrige etter å behage.

Relatert innlegg: Beste hundemat for laboratorier

Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel

En valp som er overlegen avslappet, den Cavalier King Charles Spaniel er perfekt for flyreiser siden de er usannsynlig å bli stresset av de hektiske kravene til sikkerhet og kontroll i at flyene krever. Lett og sosialt, de kan håndtere å være rundt fremmede uten å bli overveldet mens du fortsatt er komfortabel og glad nok til å ta lengre tur med deg hvis du har lyst til å gå alene eller kanskje vandre til anledningen.

Disse små gutta er også lett trent, men deres små statur er kanskje ikke best i svært lange dager, da de vil trenge hyppige hvilestopp i løpet av dagen for å holde tritt på reisen din.

Fransk bulldog

Fransk bulldog

Veldig mye en lapdog som ønsker å være rundt deres mennesker i nærheten av stadig, Franske Bulldogs er milde, rolige og gjør for en flott reise følgesvenn. De er også veldig lat, noe som gjør dem til et godt valg for lengre turer som vanligvis kan føre til at mer energiske hunder blir litt røre.

Du vil også være glad for å vite at de er lett å groom, siden de er usannsynlig å kaste og deres strøk er korte, men nesten fløyel-lignende - perfekt for snuggling i stramme kvartaler. Enda bedre, de er overraskende enkle å trene og kan være ganske intelligent, selv om dette vanligvis kommer med en sunn dose av mischief, så du må forbli fast, men rettferdig gjennom dine reiser for å holde dem i deres sted.

Relatert innlegg: Beste hundemat for franske Bulldogs

Dalmation

Dalmation

Med masse utholdenhet og en avslappet demeanor, Dalmatians er fantastiske følgesvenner, uansett hvor du ønsker å gå i livet. Lykkeligste når med sine mestere, kan disse hundene håndtere både kalde og varme temperaturer uten å bli for stresset og er super lett å trene takket være deres høye intelligens.

Du bør være oppmerksom på at disse valpene krever en god del sosialisering fra en ung alder før de kastes i en travel by, for å sikre at de vil være så glade som du er på dine opplevelser.

Shih tzu

Shih tzu

Hvis du ikke kommer til å gjøre mange miles til fots, a Shih tzu er en koselig, lat, lap hund som gir en stor reisende. De er søte, stille og veldig ivrige etter å behage sine eiere, mens de er som er vennlig med fremmede og andre dyr som er ideelt hvis du ønsker å reise rundt en travel by.

Vær oppmerksom på at deres avl gjør dem mindre egnet for å reise i varmere klima, hvor pusten kan bli problematisk for denne lekebasen. De krever også litt grooming, omtrent hver annen dag, for å sikre at deres lengre hår ikke kommer i veien, og de ikke kaster over deg og dine ting.

Relatert innlegg: Beste hundemat for Shih Tzu

Toy Poodle

Toy Poodle

Perfekt for de som lider av allergi, siden disse hundene har hypoallergen pels, de er også utrolig tilpasningsdyktige og glade både i huset og på veien, noe som gjør dem til den ideelle følgesvenn for sporadiske reisende. Å være flott med både barn og fremmede, mens du bare er avtalt nok til å foretrekke sin egen familie, er de glade for å bli tatt ganske mye hvor som helst.

De er også veldig enkle å trene, og leketøysmugen av pudelen er akkurat den rette størrelsen, fordi de kan håndtere begge anstendig turer og lazier dager, noe som gjør dem til en av de mest tilpasningsdyktige raser og dermed den perfekte reisen Canine Companion.

Faktorer å vurdere når du reiser med hunder

  • Størrelse

Naturligvis, størrelsen på hunden du reiser med, vil påvirke hvor hyggelig turene vil være for både deg og hundens følgesvenn. Mindre hunder og leketøy raser er bedre for flyreiser siden de er mer sannsynlig å bli akseptert for å reise i hytta - noe som kan spare mye stress for alle.

Selvfølgelig betyr det ikke nødvendigvis at større hunder skal skrives helt av. Avhengig av hvor du reiser, kan det noen ganger være bedre å velge hunder som har større energi og utholdenhet, hovedsakelig når man vurderer eventyrbasert reise som krever mer fotturer, for eksempel.

  • Temperament

Enten stor eller liten, er det viktig å vurdere din hunds personlighet. Hvis du ønsker å gjennomføre mange reiser til fots, er det viktig å ta med en energisk hund med rikelig med utholdenhet, slik at ditt nye kjæledyr ikke blir stresset og syk.

Men hvis dine reiser er mer om å bosette seg i ett område om gangen, ville lap hunder som trenger mindre fysisk stimulering være et bedre valg, siden disse rasene ikke vil være nagging for lange turer når du er mer interessert i sightseeing. Dermed er det mindre stress for deg og en lykkeligere hund som ikke vil bli drevet røre som er gal av mangelen på bevegelse.

På samme måte, hvis du skal tilbringe mye tid i travle byer, tar en hund som er vant til folk og glade for å holde fast ved din side, betyr du at du er mindre sannsynlig å ha en hund som blir stresset av pendler eller være omgitt av fremmede.

  • Grooming

Siden du skal være i nært hold med hunden din i lengre tid, er det verdt å ta en titt på hvor ofte du trenger å groom din pooch. Å ha en valp som sannsynligvis vil kaste - spesielt i varmere klima - kan forårsake kaos hvis du ser på bilturer, siden den pelsen vil ende opp overalt - din seng, maten din, munnen din ... overalt.

Velge en hund som ikke krever så mye grooming kan gjøre din reise enda enklere, så sjekk inn i børsting vaner din hund krever.

Relatert innlegg: Beste hund telt

Hunder som reiser

Tips for å reise med hunden din

Uansett hvilken rase du velger, blir forberedt, vil gjøre turene dine jo morsommere, så les videre for å finne ut de beste tipsene for å reise med din valp og sikre at alle mine minner er fylt med kjærlighet og glede (i motsetning til hunden syk og Furrelaterte katastrofer).

  • Aldri reise med hunder som er syke, skadet eller gravid
  • Hvis du skal tilbringe mye tid vekk fra din nye furrige venn, kan det være best å ikke ta med en hund sammen i det hele tatt. Bor på et hotell rom mens du går av hvite vann rafting er ikke så mye moro for dem som det ville være for deg.
  • Arbeid på treningen din før du forlater - mest spesielt din "permisjon", "kom" og "vent" kommandoer, siden disse kan stoppe dårlige ting i sporene sine før de noen gang blir et problem.
  • Lag AN Avtale med veterinæren din Før du drar, så kan du gi din valp en god sjekk over og sørg for at det ikke er noe som ligger i vente - klar til å rydde sitt stygge hode, det andre du går på gassen.
  • Ikke glem å ta med en jevn tilførsel av den rette maten som din pups mage er vant til. Endre denne delvis gjennom dine reiser kan resultere i mageforstyrrelser som oversetter til ulykker og en stresset hund.
  • Ideelt sett vil valpen din allerede være kasseutdannet, siden dette kan gjøre langvarige turer mye enklere. Hvis ikke, prøv å hente noen positive foreninger med kassen, så hunden din er ikke så nervøs eller stresset.
  • Hold alltid hundens krage og tag på - bør det verste skje, og din valp bestemmer deg for å ta en stor flukt, å ha en tag med nummeret ditt gravert, kan stoppe et dårlig scenario før det oppstår. I samme vene er Microchips ganske viktig - så vel som et juridisk krav i enkelte stater og land.
  • Ta med mange leker og spill for din valp. Spesielt hvis du ønsker å gjennomføre en biltur, som kan bli ganske kjedelig for enhver hund som ikke elsker å puste hodet ut av vinduet i flere timer på slutten.
  • Hvis du reiser i bilen din, ta med et bånd designet for å holde hunden din trygg, bør en ulykke forekomme.
  • Endelig planlegger du baderomsferier på forhånd. Bortsett fra de åpenbare fordelene, er det en god unnskyldning for å stoppe, spille noen spill strekker både beina på deg og din hunds følgesvenn.

Relaterte innlegg: Beste hundekasser, Beste Dog Toys, Beste hundebehandler og Beste bilseter for hunder

Flere kjæledyr produktanmeldelser

Loppemord for din hage
Hevet hundesenger
Automatiske hundefoder
Hundekurver for sykler
Kajakker for hunder
Hundens barnevogner
Dog Backpack Carriers
Hunden vannflasker
Hundekrisdeksler

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » De 10 beste hundene raser å reise med