5 Premium kvalitet hund forsyninger som ikke er verdt høye kostnader

Det er mange hundprodukter som sier de er premie, men sannheten er at de kan være langt fra det. Bunnlinjen er at noen ganger bruker penger på dyre hundforsyninger, er bare ikke verdt det. En liten undersøkelse vil spare deg for å tilbringe dine hardt opptjente penger på et lavkvalitetsprodukt.

Premium kvalitet hund forsyninger som ikke er verdt høye kostnaderNår du har gjort noen undersøkelser på et bestemt produkt og testet forskjellige typer, vil du finne ut for deg selv som er verdt pengene dine. Men dette er tidkrevende og kostbart.

Jeg har avrundet de 5 beste hundene som hevder å være førsteklasses kvalitet, men bare er ikke verdt det. Hvis du er som meg, må du Se budsjettet ditt. Det er veldig frustrerende når du bruker penger på et produkt som ikke er så høy kvalitet som det hevder å være.

Det er flere av dem der ute, så gjør deg selv en tjeneste og tilbringe litt tid på å gjøre forskning før du kjøper noen kjæledyrprodukter.

Forskning Selskapet gjør produktene og materialene eller ingrediensene de bruker. Hvis et produkt er virkelig førsteklasses kvalitet, vil det være trygt, sunt og effektivt. Selskapet vil være anerkjent, og kundeanmeldelser vil mest sannsynlig være veldig positive.

Anbefalt: 80 + måter å spare penger på hundekostnader [infografisk]

5 Premium kvalitet hund forsyninger som ikke er verdt høye kostnader

Hund forsyninger ikke verdt pris1 Premium Dog Food: Er det enda verdt det?

Hundemat er det mest kontroversielle emnet i kjæledyrindustrien. Alle har sine egne meninger, men noen merker utnytter det faktum at de fleste hundeeiere ikke vet hva de skal fôre sine kjæledyr.

De fleste av hvilke Premium Dog Food Brands sier er bare enkle løgner, og vi diskuterte litt av dette i Dog Food Ratings Artikkel. Det er mye feilinformasjon som spres av elektroniske ressurser, kjæledyrsmatfirmaer og tonnevis av misforståelser som stammer fra det.

Kort sagt, det er måter for hundemat merker å lyve om hva som er i deres kjæledyrsmat bare ved å bruke valgord i deres annonser. Et godt eksempel på dette er når de sier & # 8220; all naturlig hundemat.& # 8221; I motsetning til økologisk hundemat (som er USDA-sertifisert), & # 8220; All-Natural & # 8221; setningen er mye vanskeligere for eiere å akseptere, og langt enklere for bedrifter å inkludere på sine etiketter.

LYTTE: Intervju på sikkerheten til kommersielle hundematvarer

Organisk og naturlig hundemat

Organiske og naturlige hundemerker"Naturlig", ifølge AAFCO (Association of American Food Control-tjenestemenn), kan naturlig hundemat bety at den er laget av plante, dyr eller gruvekilder enten ubehandlet eller behandlet på alle måter, bortsett fra å bruke kjemiske syntetiske materialer.

Hva ovennevnte midler er at hundemat fortsatt kan bli fysisk behandlet, varmebehandlet, gjengitt, renset, ekstrahert, hydrolysert, enzymet, eller gjæret, og den kan fortsatt inneholde spormengder av et kjemisk syntetisk additiv plukket opp av produksjonsprosessen. I utgangspunktet er det mange ting som fortsatt kan være galt med den maten.

Så, "naturlig hundemat" kan være det komplette motsatt av virkelig naturlig mat.

Nå, når det gjelder organisk, er etikettene vanskeligere å skaffe, og det har en mer positiv melding om merkevaren. Likevel betyr det ikke alltid at økologisk hundemat vil være så mye bedre for hunden din. Les mer om Økologisk hundemat her.

Podcast: Humanisering av hundemat med dr Jennifer Adolphe, PhD

Kjøtt biprodukter

Hva er interessant er at kjæledyrseiere har blitt ledet til å tro på at noen av løgnene om faktisk anstendige kvalitetsprodukter, hovedsakelig på grunn av dårlig kvalitetsinformasjon tilgjengelig online.

For eksempel, biproduktmåltid i hundemat, høres virkelig brutto, men faktisk er den mest næringsrike delen av noe dyr. Biproduktmåltid er delene av dyret som mennesker vanligvis ikke spiser, som svinelever og kyllingfødder.

Men det betyr ikke at det på noen måte er usunn for hunden. Faktisk, Studier har vist at kjøttbiprodukter er enda bedre i mange tilfeller, og inneholder høyere konsentrasjon av protein. De hjelper også med kjæledyr mat bærekraft.

Så sørg for at du leser din hundematetiketter nøyaktig, og er klar over hva som egentlig er dårlig for våre hunder. Lær hvor hundematfirmaer har lov til å lyve, og hvor du har fått falsk informasjon. Noen ganger er det mye lettere og til og med billigere å kjøpe sunn hundemat uten å gå alle glutenfrie, kornfrie, biprodukter-fri og så videre.

MER: Dyrt hundemat - er de verdt den høye prisen?

2 kjæledyr forsikring: det er fordeler og ulemper

Kjæledyr forsikring kan være svært kostbar, og det kan gjøre kjæledyrene dine faktisk større enn de var i utgangspunktet. Premie er vanligvis super høye, noen ganger opp til $ 40 i måneden.

Når du ser en spesialist for et dyr som trenger omfattende omsorg, refusjon fra kjæledyr forsikring kan faktisk gå ned med hvert besøk. Hvis du holder kjæledyret ditt sunt og lykkelig, må du sjelden gå til veterinæren, bortsett fra sporadisk kontroll og vaksinasjoner.

Hvis du vil spare mer, i stedet for å betale for kjæledyrsforsikring, start en PET-sparekonto eller nødfond for kjæledyret ditt.

Dette vil gi deg tid til å spare penger mens hunden din er ung og sunn. Det sikrer at når FIDO begynner å bli eldre og ha flere helseproblemer, har du penger lagret for å dekke den (uten å måtte betale en månedlig avgift).

Denne metoden kan også justeres til din livsstil og budsjett Hvis det er en måned når du ikke har råd til å sette penger til side, kan du gjøre opp for det i løpet av en måned når du har ekstra. Pet forsikringspremier virker ikke på samme måte.

LESE: 19 tips for å plukke den beste kjæledyrsforsikringsplanen [infografisk]

3pet parfyme for hunder: virkelig?

Pet parfyme for hunder - virkelig& # 8220; sexy beast & # 8221; Pet parfyme er den nye trenden at flere hundeeiere begynner å kjøpe for å maskere som ekkel & # 8220; doggy lukt.& # 8221; Alle typer hundes parfymeprodukter er laget for å få hunden din til å lukte bedre til andre hunder. Men ifølge Veterinær Dr Deborah Shores, Ikke bare er det unødvendig, men det kan også være skadelig for hunden din på grunn av komponenter som brukes i disse duftene.

Det er også et argument som skal gjøres at hunder trenger sin egen lukt for en forskjellige grunner. Hunder har også naturlige måter å markere territorium, slik at andre hunder kan gjenkjenne dem. Det er naturen, og det er ingen grunn til at selvbevisste mennesker skal forstyrre denne prosessen.

Hvorfor sette noe kunstig på hunden din når han allerede produserer det samme naturlig? Og i stedet for å maskere sin dårlige lukt (som franskmenn som brukes til å gjøre tilbake i det 18. århundre), hvorfor ikke vaske hunden din i stedet?

Det er ingen god grunn til at kjæledyr parfyme eksisterer. Husk hva som skjedde med Listerine? Det er ganske mye ubrukelig for hva det var ment for, og det kan også forårsake diabetes. Dessuten viser det seg det selv flossing er overhypet. Så når det gjelder kjæledyr parfyme, selv uten flere studier er det enkelt å konkludere med at det er et meningsløst og sannsynlig skadelig produkt for våre hunder.

Nå om prisen. Pet parfyme for hunder er ikke engang billig (ta en titt på disse), så hvorfor bruke opp til $ 65 på den?! Hvis du legger to hunder sammen, vil de være interessert i hverandre og vil definitivt lukte hverandre uansett. De trenger ikke hjelp med å få venner ved å lukte en bestemt måte. Hva gjelder for oss, gjelder ikke nødvendigvis for hunder.

Det er rikelig med vitenskap på Hvordan hundene samhandler Med hverandre, og kostnaden for å ødelegge konklusjonen av den Wikipedia-artikkelen, har Pet Parfyme absolutt ingenting å gjøre med prosessen. Faktisk, det er sannsynlig å forstyrre den naturlige måten hundene kommuniserer.

4 hundeproteinpulver: Er det ikke for mye?

Hund forsyninger ikke verdt prisDette er en annen av de hunden produktene som bare gjør meg til å tenke, & # 8220; hvorfor?& # 8221; Hvorfor trenger hunden din proteinpulver? Har ikke hunden din nok protein fra sitt vanlige måltid? Faktisk ville ikke din pooch foretrekke normal mat over noen kunstig proteinpulver?

Man kan si at dette er for & # 8220; bulking up hunder.& # 8221; Da måtte jeg spørre, hvor nøyaktig er de hundene få og # 8220; bulktet opp & # 8221;? Løfter de vekter? Hvis du Tren med din pooch og trene naturlig, det er ingen grunn til at du trenger å bruke hundproteinpulver.

Selvfølgelig, hvis hunden din trenger dette tillegget for ernæringsmessige eller kostholdsgrunner, og det har vært Anbefalt av veterinæren din, så kan det være et must-ha. Imidlertid vil de fleste veterinærer ikke anbefale proteinpulver.

Faktisk tror jeg flertallet (hvis ikke alle) veterinære utøvere vil gi råd til å bruke proteinpulver til hunder, og bytte til normal hundemat i stedet. De vil anbefale at du øker hundens proteininntak gjennom hverdagsdiet, noe som er veldig enkelt (og billigere) å gjøre.

Hund forsyninger ikke verdt prisHundproteinpulver kan potensielt forårsake skadelige bivirkninger og kan være veldig farlig, per petmd.

Videre er det et dyrt hundprodukt som ikke garanterer kostnadene. Proteinpulver til hunder kan koste opp til $ 100! Til slutt er det en stor forskjell mellom et høyt protein diett og bruker hundeproteinpulver. Den første fremmer en sunn vekt og sistnevnte er for muskelbygging.

Også i tilfelle av Gorilla Max Hund proteinpulver, de viser på posen en enormt muskuløs pit bull som er veldig stereotypisk, og kan føre til at folk bruker det for feil formål (Hundekamp, ​​noen?)

Pit Bulls er allerede naturlig veldig muskulære hunder, og de trenger ikke at funksjonen skal utnyttes mer. Det fremmer bildet av en gjennomsnittlig / farlig hund. I stedet, hvis vi ønsker å holde disse raser som kjæledyr og unngå ytterligere forbud i landet, hva med vi alle prøver å vise Pit Bulls for hva de er - en ikke-aggressiv hunder for enhver eier.

I SLEKT: 5 mest vanlige hunder avsatt stereotyper debunked

5 dyre hund leker (og andre forsyninger)

Dyrt hund leker og andre hunder forsyningerDet er så mange hund leker på markedet i disse dager. De ser alle tiltalende ut og kan gjøre deg veldig forvirret på hva som er det beste valget for din fido. Vi ønsker alle det beste for våre firbente venner, men mye av tiden de ikke trenger de ekstravagante hundene leker.

Du vil tenke mer i tråd med hva hunden din faktisk kommer til å leke med og ikke bare ødelegge. Et godt alternativ ville være en Kong Dog Toys fordi de varer lenge (selv med hunder som er veldig gode til å ødelegge ting), og du kan sette hundens godbiter eller peanøttsmør for hunder inne for en ekstra morsom faktor. Og det er så mye som de trenger!

Men hvis du bare blar opp oppføringer for hundeleker på nettsteder som Amazon, kan du se hundrevis hvis ikke tusenvis av alternativer, hvorav noen når latterlige priser. Så spør deg selv, gjør hunden din virkelig et leketøy som har vært så godt markedsført for deg, eller trenger han bare noe som vil vare ham lenge?

Et annet stort pengeforstyrrende element som noen kjæledyrseiere bruker hundrevis av dollar på, er Dog Agility Training Kits. Med mindre du trener hunden din for profesjonelle konkurranser, er det ingen grunn til at du skal kjøpe de dyre agility kits for hunder.

Kjæledyr eiere som ønsker å trene sine hunder agility triks for moro kan ta DIY ruten. Det er så mange kilder på nettet som kan lære deg hvordan du lager din egen hjørnetenes agility hindringer ved hjelp av materialer som er billige og lett tilgjengelige. Her er en god guide på det.

Selvfølgelig, hvis du er seriøs om å gå inn i hundens agility-konkurranser med din pooch, og du ønsker å begynne å konkurrere profesjonelt, kan et riktig produsert kit være til nytte for deg. Selv da vil jeg anbefale å gå med det billigste alternativet for å se om dette er noe for deg. Her er mer på hundens agility-konkurranser Hvis du tenker på det.

Hva med deg? Har du noen tips om hvordan du sparer på hunden forsyninger? Hvilke latterlige hundprodukter har du sett på hyllene eller på nettet som er helt unødvendige for kjæledyrseiere å kjøpe?

Les neste: 25 mest rimelige lavpris hunderaser

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 5 Premium kvalitet hund forsyninger som ikke er verdt høye kostnader