Hvordan kjempe hunder er opplært: den grusomme virkeligheten

Vi vet at hundekampene er ulovlig, Men noen tror fortsatt at det ikke burde være. Hva som passer perfekt til treningsbeholdere? Hvilke raser brukes i disse kampene? Er treningen hard? I denne artikkelen tar vi en titt på den voldelige, men noen ganger lukrative industrien av kjempe hunder.

Hvordan kjempe hunder er opplært

Hundekamp er en forbrytelse i alle 50 amerikanske stater, samt Puerto Rico, Jomfruøyene, Guam og District of Columbia. I 2014 signerte Barack Obama gårdsregningen (U.S. H.R. 366 / S. 666; PDF) som gjorde til og med deltakende dyrkamparrangementer ulovlig. Denne praksisen er ofte nært knyttet til andre ulovlige aktiviteter med hundefightere som er involvert i organisert kriminalitet.

Dessverre, det er fortsatt vanlig praksis i enkelte deler av verden. På samme måte har dens forbrytelsesstatus ikke ende hundekamp i U.S helt heller. Det er fortsatt kamper som oppstår over hele landet, da noen kulturer har lange historier om hundekamp. Hundekamp er sett på som en av de mest grusomme typer dyremisbruk, ikke bare på grunn av hendelsene disse dyrene blir tvunget til å delta, men også fordi hunden vil lide gjennom hele sitt liv.

Hunder er opplært for å kjempe fra den svært tidlige alderen. Men før treningen selv begynner, er det avl. Bekjempende hunder har blitt avlet gjennom århundrer med de mest onde hundene som befaler de høyeste prisene for deres avkom. Mens de fleste kan gjenkjenne en pit bull som en kamphund rett utenfor, vet færre at det er mange andre Populær & # 8220;bekjempe hunderaser& # 8220;, inkludert dalmatians, som er avlet og brukt som å kjempe hunder.

Hvordan kjempe hunder er opplært: den grusomme virkeligheten

Hvordan kjempe hunder er opplært

Agn hunder

Enhver hund med størrelse og muskel kan gjøre en vellykket kamphund. Når avl av hunder for å kjempe, vil noen valper ikke ha så god av et kampinstinkt som deres søppelkammerater; Disse hundene brukes da som "agnhunder" for å trene fighters.

Mange hunder og valper gitt bort for gratis, ender også som agnhunder. Folk som trener å bekjempe hunder og ordne disse ulovlige hendelsene, vil ofte sette opp onlineannonser på nettsteder som Craigslist som ønsker å vedta hunder, eller oppsøke andre kjæledyrseiere som unngår å bringe sine kjæledyr til husly, og i stedet håper å gi dem bort uten kostnad, rask. Disse agnhundene er også vanlige kjæledyr.

I 2004, National Geographic Publisert en artikkel om stjålne hunder som sannsynligvis ble brukt som agndyr. Ifølge undersøkelsen, på bare seks måneder, vil tusenvis av hunder gå glipp av bare i Pima County, Arizona alene, og de mistenker at minst halvparten av dem ble stjålet.

Livet til en agnhund er en grusom. Han brukes, gjentatte ganger, å trene kamphunder kommandoer og kampteknikker de trenger å vite. Dette fortsetter til agnhunden er endelig død eller vedvarende skader som ikke tillater ham å gjøre & # 8220; jobben & # 8221; lenger. En agnhund kan holdes i live for flere treningsøkter, men når hans nytte er over, vil han bli gitt til en kamphund for en drep, eller vil bli druknet eller strengt av eierne.

Munnen av agnhunder er vanligvis tappet stengt slik at de ikke kan bite den mer verdifulle kamphunden. En agnhund opplever ødelagte bein, alvorlige lacerations og andre skader til hans korte liv barmhjertig til en slutt. Av og til vil andre kjæledyr som katter eller kaniner også bli brukt som agndyr for treningskamphunder.

& # 8220; agn hunden & # 8221; Fra National Geographic:

Teknikker som brukes til å øke hunden aggresjon

Bekjempende hunder holdes vanligvis på tunge kjeder for å bygge overkroppsstyrken. De vil bli holdt svært nær hverandre, men på kjeder som aldri er lenge nok til at hundene kommer til hverandre. De er nær nok til å motvirke de andre, men aldri å få den følelsesmessige frigivelsen av kampen.

Hundetrenere bruker også hund tredemøller eller andre apparater for å gå hundene og bygge sin kardiovaskulære helse. Mange ganger vil katter, kaniner og agnhunder bli brukt til å lokke hundene rundt en løpende penn. Etter at øvelsen er fullført, vil hundene bli gitt lokket til å drepe.

Mens det er raser som har blitt lange avlet for å kjempe, vil hundefightere fortsette å bygge opp muskel, styrke og total størrelse på disse hundene gjennom bulking dietter og treningsregimer. Hunder er også gitt steroider og andre kosttilskudd for å øke hastigheten på prosessen. Disse steroider kan også øke aggresjonen i hunden. Fordi kamphunder er skadet veldig ofte, vil de også bli gitt antibiotika for å øke hastigheten på helbredelsen.

I de fleste tilfeller, fordi kamphunder er disponible, blir deres sår ofte ikke ordentlig brydde seg om, da det vil koste mer penger. Det er billigere for hunden fighter å finne et annet dyr å bruke. Bekjempende hunder kan også ikke tas til en veterinær på grunn av ulovlig karakter av hva de er tvunget til å gjøre. Veterinærer vil trolig rapportere eieren til myndighetene. Dermed er disse hundene ofte euthanized.

Hvordan kjempe hunder er opplærtI det beryktede tilfellet av NFL Quarterback Michael Vick Hvem iscenesatt hundekamparrangementer, mer informasjon om prosessen med treningskamphunder og deres behandling ble avslørt.

I stedet for belønningsbaserte hundetreningsmetoder (positiv forsterkning), blir kampene ofte misbrukt når de ikke utfører som forventet. Dette holder treneren satt opp som den absolutte sjefen i hundens sinn (den nå forældede & # 8220; Alpha Dog & # 8221; trening mentalitet). Misbruk gjør også en hund mer sint og ondskapsfull.

En kamphund er aldri vist kjærlighet og hengivenhet. De må alltid se på treneren som sjefen og aldri som en venn eller lik. Bekjempe hunder blir hevet som maskiner, ikke som kjæledyr. Ethvert tegn på mildhet eller barmhjertighet er negativ i en kamphund. Hvis en hund er for vennlig, vil det bli drept eller brukt som en agnhund.

Sult er en vanlig praksis som en sulten hund er en desperat hund. Desperate hunder har evnen til mer sinne. Mens maten må gis for å holde hunden i live, måles det forsiktig ut for å unngå fylde og holde hundene sulten, i begge sansene av dette ordet. En full hund er en innholdshund. En innholdshund er en docile hund. Disse hundene vil ofte være godt matet for å lage muskler, men sultet i løpet av få dager som fører opp til kampen for å fremme aggresjon.

Dog Fighters ser ofte etter statistisk & # 8220; Scary & # 8221; hunder Som de raser er ofte sterkere og kan være genetisk utsatt for aggresjon. Bekjempe hunder må være smart og lydige. De vil lære kommandoer som stopp, kom og angripe. Mange av disse kommandoene er gitt som håndsignaler. Hunder blir også sosialisert rundt folk, til en viss grad for å holde dem i å bli skremt av folkemengdene under å kjempe.

& # 8220; underjordisk dogfighting & # 8221; Fra National Geographic:

Hunder som ikke gjør kuttet

Dog Fighters vil velge raser nøye, og ofte gå etter forbudte hunderaser Det er nå ulovlig å eie i noen land på grunn av deres avl og hundekamphistorie. En kamphund vil vanligvis ha minst to testkampene før to år, med underutøvende hunder blir agnhunder. Hundekampene varer ofte til døden, med enda vinnende hunder som bukker til skader.

Etterforskere fra Michael Vick Case avslørt flere dystre detaljer om hva som skjer med disse dyrene etter trening eller kamper. I de fleste tilfeller, når kamphunden eller agnhunden blir ubrukelig, vil eiere drepe hunder ved å drukne, elektrocution, slå eller eutanasi. Noen ganger slutter en hund bare å kjempe og kan ikke gå lenger på grunn av skader, og med mindre denne hunden kan kommandere mesteravavgiftene, vil det også bli drept.

Hvorfor gjør folk fortsatt det?

Det er mye penger i hundekamp. Aspca og andre kilder rapporterer at hvor som helst fra $ 20.000 - $ 30.000 kan gjøres fra en enkelt hundekamp. Hvis du har en mesterkamphund som overlever mange kamper, vil folk betale store penger for privilegiet å avl av sin kvinnelige hund med ham. Også gambling involvert i "Sport" bringer i høye utbetalinger til vinnere og bookies likt.

Hundekamp er en kriminell handling som appellerer til folk i kriminelle organisasjoner og gjenger. I land der det fortsatt er lovlig (som Russland, Japan, Honduras og noen andre, ifølge Animallaw), det regnes som en sport som alle andre. Men gjennom utdanning og bevissthet håper aktivister rundt om i verden å forby denne grusomme & # 8220; Sport & # 8221; hvert land.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan kjempe hunder er opplært: den grusomme virkeligheten