4 Vanlige måter misbruk av dyr

Misbruk mot dyr er mer vanlig enn man kanskje tror. Forsømmelse, dyrs hoarding, dyrkamp og dyre misbruk relatert til vold i hjemmet er fire vanligste grunner når det gjelder folk som misbruker kjæledyr. Hver av disse typer dyremisbruk er ikke bare skadelig for skapningene, men kan også være skadelige for folk.

1. Forsømmelse

Dyreforsømmelse er definert som, feilet for å gi grunnleggende omsorg som kreves for et dyr å trives ... [og] kan bety lengre perioder med ekstrem lidelse som resulterer i permanent skade eller død."Ifølge Animal Legal Defense Fund (Aldf.org).

Dyr forsømmelse er vanlig i ikke bare husholdning kjæledyr som katter, hunder og fugler, men er også vanlig i oppdrettsdyr som kyr, hester, geiter, sauer, griser og mange flere. Puppy Mill Bread Dogs er også ofte utsatt for forsømmelige forhold.

Wildlife-Rescue.org bemerker at forsømmelse kan forårsake "sult, dehydrering, parasittinfeksjoner, slik at en krage kan vokse inn i et dyrs hud" og er også et resultat av "utilstrekkelig ly i ekstreme værforhold og manglende evne til å søke veterinærpleie når et dyr trenger legehjelp."

Ulike typer dyreforsømmelse inkluderer, men er ikke begrenset til:

  • Unnlatelse av å gi tilstrekkelig mat
  • Unnlatelse av å gi tilstrekkelig vann
  • Mangel på passende ly fra været, inkludert ekstreme varme eller kalde forhold
  • Nekter å få en syk eller skadet dyre riktig veterinærpleie eller behandling
  • Hoarding, inkludert dyrefabrikker

Dyret hoarding

2. Dyret hoarding

Som tidligere nevnt, er hoarding en type forsømmelig dyreavbrudd. Det er to hovedtyper av mennesker som misbruker hunder og katter ved hoarding. Den første er folk som har en psykisk lidelse som resulterer i hamding, og den andre er folk som kjører Puppy Mills.

"Lider av en hoarding lidelse kan pålegge alvorlig forsømmelse på dyr ved å huske langt mer enn de er i stand til tilstrekkelig å ta vare på. Alvorlig dyreforsømmelse (som hoarding) er ofte en indikator på mennesker som trenger sosiale eller psykiske helsetjenester. Undersøkelser tyder på at de som er involvert i dyrehopping, er mer sannsynlig å være kvinner over 60 "i henhold til Det menneskelige samfunn.

Folk som hoard dyr kan ikke nødvendigvis bety å forårsake disse hundene og katter i deres hjem noen skade; Imidlertid kan det bli vanskelig for disse eierne å tilstrekkelig bry seg om de store mengder dyr som de har tatt inn.

Når hoarders har en stor mengde kjæledyr som de må ta vare på i hjemmet, kan deres oppholdsrom bli for overfylt, skittent eller usikre for både dyrene og personen. Hoarding dyr kan også bli en økonomisk byrde på grunn av mengden mat som trengs for å mate og ta vare på alle dyrene. Sykdom og sykdom kan spre seg rampant i et hjem som er urent og har for mange dyr i den.

Den andre typen av dyrs hoarding gjøres av folk som kjører og driver valpemøller. Puppy Mills er generelt definert som et umenneskelig høyvolumhundingsfasilitet som churns ut valper for profitt, ignorerer valkens behov og deres mødre. Hunder fra valpemøller er ofte syke og usocialiserte.

Puppy Mill valper blir ofte solgt i dyrebutikker eller online. Kunder kan ha liten eller ingen tilgang til avl og levekårene for valpen de kjøper. Andre malt dyr inkluderer katter, kaniner, fugler og husdyr. Før du kjøper et dyr fra en dyrebutikk eller online, bør en person gjøre deres forskning på hvordan dyret har vært brød.

Avldyr i mills tilstand er ofte gjort for å produsere et høyt antall dyr, i stedet for sunne avkom. Når en mor er fastslått at hun ikke lenger er i stand til å avle, blir hun ofte satt ned etter lidelse gjennom en levetid eller fattige levekår, inkludert: mangel på veterinærpleie, ingen kjærlig oppmerksomhet og ekstremt små og skitne bur.

Dyr kjemper

3. Dyr kjemper

Dyrkamp, ​​mest populære som er Hundekamp, skjer når folk pit dyr mot hverandre og er tvunget til å kjempe for underholdning. Dyrets kamp er ofte ledsaget av andre ulovlige aktiviteter, inkludert: ulovlig gambling, ulovlig narkotikafordeling og mord, for å nevne noen få. Det er tre forskjellige typer ofte kjent dyrkamp:

  1. Hundekamp
  2. Cockfighting
  3. Hog-Dog Fighting

Hundekamp oppstår når to hunder kjempe mot hverandre til man ikke kan kjempe lenger, og den ene venstre står erklæres vinneren. Det er anslått at den gjennomsnittlige hundekampen varer i en til to timer.

Cockfighting oppstår når roosters kjemper mot hverandre. Det er en forbrytelse i minst førti stater å delta i cockfighting. Hog-Dog-kampen er når en hog og en hund er tvunget til å kjempe mot hverandre. Skader på dyr som er tvunget til å kjempe, inkluderer: dehydrering, utmattelse, infeksjon, gapende sår, blodtap og til og med døden.

Hjemme vold

4. Hjemme vold

I tillegg til mengden informasjon om forsømmelse, hoarding og dyrkamp, ​​er det data om korrelasjonen mellom dyreforstyrrelser og spousal eller barnemishandling. Dette betyr at sannsynligheten for at et dyr blir misbrukt, er høyere hvis det er ektefelle misbruk eller barnemishandling som forekommer i hjemmet.

Det har blitt bemerket at mange ganger en forelder eller hjemmepartner som er fornærmende, kan drepe, eller true med å drepe, husdyrene til å skremme familiemedlemmer til seksuelt misbruk, for å være stille om tidligere eller nåværende misbruk, eller bare for å psykologisk torturere ofrene.

Misbrukte dyr på grunn av vold i hjemmet kan lide av forsømmelse så vel som fysisk vold. Dyr som har blitt fysisk misbrukt, kan bli sjenert, trukket tilbake, eller til og med voldelige seg selv."

Hvis du eller noen du vet blir misbrukt, ring den nasjonale volden i hjemmet på 1-800-779-7233 eller barnet Hjelp National Child Misborg Hotline på 1-800-422-4453. Animal misbruk kan rapporteres til ditt lokale dyrkontroll byrå eller ved å ringe 9-1-1.

Forsømmelse, hoarding, dyrkamp og hjem vold er alle måter som et dyr kan misbrukes. Hver type misbruk har skadelige effekter på dyret og kan forebygges gjennom utdanning og riktig omsorg for alle dyr.

Les neste: 26 måter dårlig hund eiere ødelegge kjæledyr eierskap for alle andre

Ønsker å dele dette?

De 4 vanlige måtene folk misbruker dyr

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 4 Vanlige måter misbruk av dyr