Kontrovers bryter over episode med kjendishund trener

Kontrovers bryter over episode med kjendishund trener

13.000 dyrsrettighetsaktivister er rasende over Cesar Millans trenings taktikk på sitt TV-show som sier at han oppmuntret hunden til å angripe grisen for å lage drama. Når virkeligheten viser først kom ut, trodde vi at vi så sanntidsinteraksjoner, men da fant vi ut at de alle er skriptet og iscenesattet.

Folk er bekymret Cesar Millan, Kjent som hunden Whisperer, kan ha arrangert en kamp mellom en fransk bulldog som heter Simon og en gris. Simon var kjent for å drepe to griser, og hans eiere hyret Cesar for å endre oppførselen.

Cesar vil ikke bli belastet for dyrs grusomhet på grunn av utilstrekkelig bevis. Folk hevder at de hørte en gris squealing off kamera og lurer på om noen holdt benet. Hunden gjorde ikke hva Cesar hadde til hensikt og angrepet en gris som tok del av det øre.

Kontrovers bryter over episode med kjendishund trener

Folk sier Cesar var uansvarlig i sin trenings taktikk og prøvde å få bedre vurderinger. Cesar hevder imidlertid at grisen og hunden er nå venner. Cesar hevder også at han prøvde å få hunden til å ha et positivt minne med griser i et nytt miljø.

Cesars treningsmetoder har blitt kritisert i det siste.

Hvis du vil be om at animalske angrep blir utestengt fra fjernsyn, kan du sende en e-post til National Geographic på [Email & # 160; beskyttet] den e-posten vil gå direkte til konsernsjefen. Folk ber om at ingen dyrs vold er tillatt på TV-programmene.

For nå skal Cesar ikke bli belastet på grunn av denne kontroversielle hendelsen på hans show Cesar 911 som er på Nat Geo Wild TV-kanalen. Den kontroversielle episoden ble aired 26. februar 2016. Vi vet ikke om Cesars intensjoner var rene eller ikke, men den gode nyheten er, selv om det var en utilsiktet ulykke, ønsket folk å gjøre det som var riktig og gjorde det til et poeng for å sikre at det er etisk behandling av dyr i tv.

Anbefalt Les: Hvordan håndtere hundens aggresjon uten treningskollarer

Den offisielle avgjørelsen om Cesars sak ble laget av Institutt for dyrepleie og kontroll i Los Angeles. Sikkert er det langt verre ting som skjer med hunder av skjermen. Hvis du mistenker dyremishandling eller forsømmelse, vennligst ring dine lokale myndigheter, og en velferdsarbeider vil undersøke videre.

Kontrovers bryter over episode med kjendishund trener

Hvis du er interessert i å signere denne petisjonen, som krevde National Geographic å forby Cesar Millan på grunn av denne hendelsen, kan du Finn det på forandring.org. Petisjonen inneholder en video av hunden og grishendelsen, og vær oppmerksom på at det kan forårsake følelsesmessig forstyrrelse og kanskje ikke egnet for barn.

Andre dyrsrettighetsaktivister hevder at CESAR ikke burde ha satt en glideskinn på den franske bulldog på grunn av det er følsomme luftrøret. De sier en sele ville ha vært en Mer Humane valg.

Vi vil sørge for at alle dyrene behandles etisk i Hollywood og ikke brukes til å øke fjernsynsvurderingene ved å skape drama. Hvis du ser noe som virker uetisk, vennligst kontakt American Humane Society, som har offisielt merket denne CESAR 911-hendelsen "misbruk."

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Kontrovers bryter over episode med kjendishund trener