Mannlig pott bellied gris penis utslipp

En pott bellied gris

Så din Pot-bellied gris forlater foul-luktende, våte flekker på teppet ditt plutselig. Det er ingenting å være bekymret for, og det er en enkel løsning: få kjæledyret ditt neutered, eller fast. Når grisen din er to måneder gammel, bør du gjøre en avtale med en exotics kjæledyr veterinær for å få ham neutered. Veterinærer anbefaler at du har din pot-bellied gris neutered senest når han vender tre måneder gammel.

Pot-bellied griser bli seksuelt moden og begynn å humping, ejakulerende, og emitterende den foul lukten i en tidlig alder. Det er også viktig at du velger en veterinær som er kjent med pot-bellied griser og at du ikke prøver å løse problemet selv. Inntil kjæledyret ditt er løst, må du kjempe mot ham som snu aggressiv og humping noe han kan, inkludert sko, møbler, bena og til og med andre kjæledyr.

Hvordan unngå og rengjør utladningen

Dessverre er det ekkel våte ting du rydder opp, mest sannsynlig grisutløsning, eller sæd, noen ganger blandet med urin. Når grisen blir seksuelt opphisset, kommer hans penis, som er formet som en corkscrew, ut av hans prepuce og grisen ejakulerer sin sæd.

Når sæden kommer på stoff, kan du fjerne det ved å blotte det med et papirhåndkle eller fuktig klut. Så gni det berørte området forsiktig med en oppvaskklut som har blitt behandlet med vaskemiddel. Blott flekkene med en ren, tørr klut og gjenta prosessen om nødvendig.

Stopper seksuell oppførsel

Din pot-bellied gris vil etter hvert stoppe ejakulerende og humping når han er neutered. Når en gris er kastrert, blir testiklene fjernet, og dermed fjerner drivkraften for den hormonformede oppførselen og utskillelsen. Det kan ta en måned eller så etter operasjonen for ham å helt stoppe ejakulasjonene og humping med mindre humping har blitt en lært atferd på dette punktet.

Hvis humping fortsetter etter at grisen er nyggert, prøv å skyve ham tilbake fra skuldrene eller ved å skape høye lyder som indikerer at oppførselen ikke er akseptabel. Pot-bellied griser er relativt smarte dyr, så noen ganger et firma "nei" er alt som trengs.

Fordeler med neutering

Bortsett fra atferdsmessige effekter av å nøye din mannlige pot-bellied gris, vil du også bidra til å forhindre at testikkel- og prostatiske krefter utvikler samt prostatiske infeksjoner og forstørrelse. Når kjæledyret ditt er neutered, er han mindre sannsynlig å streife seg på jakt etter en kompis. Du trenger ikke å bekymre deg for fremtiden for pot-bellied gris befolkningen - det er mange av disse grisene som er tilgjengelige i husly og gjennom lisensierte oppdrettere.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Mannlig pott bellied gris penis utslipp