Du vil aldri tro på hva som skjedde med disse fattige hundene

Du vil aldri tro på hva som skjedde med disse fattige hundene

FBI har reddet 64 hunder i Illinois og Iowa fra en fryktelig underjordisk hundekampring. Bildene av disse hundene blir reddet er sjokkerende, fordi ingen av oss forventer hunder blir misbrukt i denne grad i dag. Det er fortsatt hemmelige hundebekjempende sirkler hvor folk tjener penger til å satse på hunder og dra nytte av dem.

Disse hundene ble tatt ut av steder med våpen og narkotika. FBI hadde jobbet med denne saken for en stund, og de ble med på Aspca for å redde disse hundene. Hundene holdes på en ikke-avslørt sted mens de gjenoppretter fra den brutale behandlingen de ble utsatt for.

Denne saken var massiv og det er utløst flere folk å være på vakt for potensielle underjordiske hundekampene.

Du vil aldri tro på hva som skjedde med disse fattige hundene

Aspca har eksistert i 150 år, og de går inn når disse typer situasjoner skjer. Hvis du mistenker hundens mishandling, er de folket å ringe. Det er ikke overraskende at denne triste historien har nådd millioner av seere fordi det er så overraskende at denne typen kriminell aktivitet fortsatt går videre.

De Straffen har nettopp blitt økt for hundekamp av den føderale regjeringen takket være de offentlige kommentarene om problemet. 50.000 bekymrede borgere nådde ut og ønsket å øke straffen. Nå involvert i hundebekjempende ansikt 27 måneders fengselsid.

Vi er midt i en dyreettsbevegelse i vårt land, så vær så snill å bli involvert!

Aspca har en Feltundersøkelser og svar lag, og det er vanskelig for dem å tro på grusomheten disse dyrene står overfor. Det er helt i human, og vi må jobbe sammen for å stoppe det. Nå gir organisasjonen hundene riktig medisinsk behandling og atferdsterapi.

Du vil aldri tro på hva som skjedde med disse fattige hundene

Hundene reddet fra denne kampringen er ikke tilgjengelig for adopsjon, Men historien utvikler seg fortsatt. Aspca jobber med rettshåndhevelse for å sikre at hundene er trygge. FBI begynte å undersøke dette for et år siden, og da serverte de 10 søkegaranter i forskjellige eiendommer i Davenport, Iowa, så vel som i Rock Island, Illinois.

I SLEKT: 5 mest vanlige hunder avsatt stereotyper debunked

Noen av disse hundene er virkelig slå opp og ha forferdelige sår og arr. Mange mennesker er sjokkert over å finne ut at dette skjer over hele landet. Jo mer denne historien sprer seg, jo flere vil forhåpentligvis kontakte myndighetene for å beskytte uskyldige hunder.

Hunder er kjærlige dyr med følelser og ikke å bli brukt til grådighet og makt. Millionene av mennesker som har sett historien om disse 64 hundene, er nå informert og kan bidra til å sette en stopper for dette. ASPCA er en ideell organisasjon med begrensede midler. Jo flere donasjoner de mottar, desto bedre vil de kunne hjelpe disse hundene å gjenopprette og avdekke flere tilfeller. Vi kan alle vurdere å gjøre en fundraiser i vårt lokalsamfunn for denne årsaken.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Du vil aldri tro på hva som skjedde med disse fattige hundene