Det er derfor noen hunder lener seg på folk

Hunden lener seg på mannen av mannen som sitter på fortauet kafé

Er hunden din en slankere? Det kan stå eller sitte ved bena og sette mye av vekten på deg. Leaning er vanlig hos hunder, spesielt store og gigantiske hunderaser. Mange hunder som lene også liker å ligge med en del av kroppen mot deg. Er denne vanlige oppførselen normal, eller er det en Behavior problem?

Hvorfor hunder lener seg på folk

Svaret er så enkelt. Hunder lene seg på folk fordi de vil være nær dem. Av natur, hunder er sosiale pakker dyr. De fleste hunder liker fysisk kontakt med mennesker. Mens mindre hunder kan bli plukket opp og cuddled, gjør større hunder det de kan for å komme seg. Noen hunder er så kjærlig, det virker som om de prøver å på en eller annen måte bli en del av deg! De lene seg med all sin vekt. Noen sitter på føttene, sove med sine poter på deg, og snuggle opp på sofaen eller sengen.

Noen kilder hevder at det er et tegn på dominans hos hunder. Imidlertid har hundeadferdseksperter vist at gamle hunde dominans teorier er feil. Dominans er ikke en personlighetstrekk. Snarere er det et forhold mellom et par dyr. Det er usannsynlig at hunden din lener seg på deg for å hevde noen form for dominans.

Noen føler seg lenting er en måte for hunder prøver å dra nytte av deres mennesker. Mens hunder kan finne ut hvordan man fremkaller visse svar i mennesker, er de ikke manipulerende. Folk viser hunder (kanskje utilsiktet) spesifikke atferd resulterer i visse svar. Hvis du gir hunden din noen form for oppmerksomhet (bra eller dårlig) når det lener seg, vil det lene seg på deg når det vil ha oppmerksomhet.

I noen tilfeller kan det være et tegn på frykt eller usikkerhet. Hunder cower eller gjemmer seg bak folk når de er i frykt, Men den hunden utviser vanligvis andre tegn på frykt I tillegg til å lene seg. Hunder som trenger tillit kan være redd eller usikker. Hvis du tror dette er tilfelle med hunden din, så er det best å ignorere leningen (ikke oppmuntre eller motvirke den). Bruk opplæring For å øke hundens tillit.

Kunne lene være et problem?

Leaning er en harmløs oppførsel hos hunder. Leaning på folk anses ikke som en Behavior problem Med mindre det egentlig plager deg. Hvis du virkelig misliker når hunden din lener seg på deg, bare gå bort når det gjør dette. Gi det absolutt ingen oppmerksomhet til det stopper å lene seg. Til slutt vil det koble dine handlinger med sin oppførsel. Hvis du trenger hjelp med denne og andre opplæringen, bør du vurdere å ansette en hundetrener.

Noen hunder prøver å være i fysisk kontakt med deres mennesker så mye som mulig, selv går så langt som å følge deres mennesker rundt huset. Når dette skjer hele tiden, kan oppførselen være et tegn på separasjonsangst. Hunder med separasjonsangst Opplev panikk når du forlater dem alene. Hvis en hund med separasjonsangst forventer at du kanskje forlater huset snart, vil de begynne å vise tegn på engstelse. Noen hunder kan ikke bære for å få deg ut av deres syn. Hvis du tror at hunden din lider av separasjonsangst, snakk med veterinæren din om dine bekymringer. Vetten din kan referere deg til en Dyr Behaviorist for hjelp. Din veterinær eller veterinær Behaviorist kan også foreskrive medisinering for å redusere hundens angst. Selv om dette er ideelt det siste feriestedet.

Hvis du mistenker at kjæledyret ditt er syk, ring veterinæren din umiddelbart. For helsemessige spørsmål, kontakt alltid veterinæren din, da de har undersøkt kjæledyret ditt, kjenner kjæledyrets helsehistorie, og kan gjøre de beste anbefalingene for kjæledyret ditt.
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Det er derfor noen hunder lener seg på folk