Boerboel breeding w / kerri dale (american boerboel club)

Boerboel Breeding w / Kerri Dale (American Boerboel Club)

Boerboel avl mottar mye kjærlighet i det siste med en økning av popularitet for denne utrolige rasen. Boerboels er hengivne hunder kjent for å være beskyttende når det er nødvendig, uten å være aggressiv i normale interaksjoner.

American Boerboel Club

Opprinnelig sydafrikanske rasen spredte seg raskt over hele verden, og flere blodlinjer er nå til stede i Nord-Amerika og Europa. De American Kennel Club anerkjente boerboel som en offisiell rase i 2015 og har American Boerboel Club Som topp nasjonal raseforening.

Vi har kontaktet klubben og Kerri Dale, president for den amerikanske Boerboel Club, akseptert for å svare på noen få spørsmål om boerboel-rasen, dens avl, og dens fremtid.

Beskriv boerboel for oss alle å vite veldig lite om det!

Boerboel er en stor, sterk, atletisk hund. Godt balansert med God muskelutvikling, de burde bevege seg raskt og kraftig med en imponerende og imponerende ansikt. De er selvsikker, lydige og intelligente med et sterkt vakthund instinkt. På grunn av den følelsesmessige karakteren av deres bånd, går boerboels den beste som bor som en del av familien. Igjen for å leve helt utenfor og vekk fra deres mennesker, de kan bli kjedelig, deprimert, og vil sannsynligvis okkupere seg ved å hengive seg i uønsket eller destruktiv oppførsel.

Når Jan Van Riebeeck kom til Cape i 1652, Han brakte sin egen hund sammen for å beskytte ham og hans familie i dette ville og ukjente landet. Denne hunden var kjent som en & # 8220; bullenbijter & # 8221; en stor, tung Mastiff-type hund. Bosetterne, fra mange forskjellige land, som kom etter Jan Van Riebeeck, hentet også sine sterkeste hunder for å beskytte dem.

Den bullmastiffen som debier brakte inn for å beskytte diamantgruvene, så vel som Rhodesian Ridgeback, Spill en fremtredende rolle i Boerboels-utviklingen også. Hans pionereier ba ham om å være en venn av familien, en arbeidstaker, og gi beskyttelse.

Som mange andre raser, på grunn av urbanisering og eksport, vil boerboel utvikle seg i sin hensikt. For å beholde egenskapene som gjør det til en boerboel, må de fortsette å bli identifisert og oppdrettet for.

herding boerboel hunden
Marlo, en boerboel hund som gjør herding. Boerboels er allsidige arbeidshunder.

Boerboels har et beskyttende temperament og er forbudt i flere land over hele verden, inkludert Danmark, Frank og Qatar; Tror du at de er en god familie rase?

Boerboels er dominerende, sterke vilje hunder som må heves med disiplin, trening og mye av sosialisering starter i valpeskap.

Ikke alle blodlinjer er egnet for en familiehund, så gjør din forskning. Som sa, mest ansvarlig oppdrettet, Velskosiert boerboels er vanligvis veldig bra med barn, spesielt de de deler sitt hjem med.

Hele familien skal delta i treningsøvelser for å sikre at hunden forstår at barn opptar en høyere stasjon i familiens hierarki. Barn bør læres å respektere og behandle hunder med vennlighet og bør ikke bli igjen uten tilsyn med noen hund, uansett hvor pålitelig du tror de er.

Boerboel-rasen ble offisielt anerkjent av AKC i 2015.

Standarden som brukes av AKC ble avledet fra SABT-standarden (nå erstattet med Sabb) Det var på plass på den tiden, så vel som noen formulering fra Ebassa og Kusa-standarder.

Målet har alltid vært i bevare og beskytte den historiske boerboel. Med hele omveltningen i Boerboel-samfunnet i løpet av de siste årene over den stadig skiftende rasestandarden, vil du oppdage at den amerikanske Kennel Club Boerboel-standarden og Boerboel International Standard ikke har avviket, og vil være nærmest den opprinnelige standarden frem av grunnleggerne av rasen.

Vi har ingen offisielle lenker med Boerboel International, men vi er klar over deres Breed forbedringsskjema, Støt det 100 prosent og tror de er lette år før alle andre organisasjoner i dette området.

Boerboels er en veldig stor hundeavl, det er ofte sagt at de krever svært liten øvelse.

Vi anser at boerboelet er en stor, ikke VELDIG Stor rase. Vi tror også det Boerboels trenger trening for å utvikle seg riktig og være i form.

Det har vært mye forskning som indikerer at en god del av beinhelse og struktur vil være mindre genetisk og mer miljømessig. Likevel vil jeg se for å kjøpe valper fra oppdrettere som er helseprøving.

Med det i tankene, ville jeg også mate den beste maten jeg hadde råd til, Noen vil foreslå rå, Hold dem på en sunn, passform vekt, trening, men Unngå høye effektaktiviteter, Unngå å øke dem på glatte overflater.

Hva med juvenile epilepsi?

Jeg er ikke klar over at dette er et utbredt problem i rasen. Men hvis tilgjengelig, kan du gjøre en DNA-test For å se om avlsmassen din er bærere.

spiller boerboel
Boerboels er leken og elsker andre hunder. Bare sørg for at de er ordentlig sosialisert gjennom hele sin ungdom.

Hva er de beste feilene Boerboel oppdrettere gjør mest mulig ut?

  1. Manglende å heve og eie en boerboel i full voksen alder, mye mindre enn fem år før de bestemmer seg for at de blir oppdrettere.
  2. Liten eller ingen forskning for å avgjøre om mann og kvinne er en god kamp
  3. Avl med dårlig kvalitet konformasjon og helse for å få pengene tilbake og eller avl for å "tjene penger"
  4. Rase med hunder med kjente genetiske feil og eller ingen helse test resultater.
  5. Ikke gjør riktige sammenkoblinger for å korrigere fysiske feil og / temperament.
  6. Avl utenfor standarden

Noen tips for nykommere som ønsker å avle boerboels?

Du må gjøre år med forskning Før du bestemmer deg for en blodlinje (r) for å begynne å avlne boerboels med. Sørg for at du vet så mye du muligens kan om alle de genetiske problemene med linjen (e) du velger. Avl er ikke en Money-making ordningen og du kan raskt få en god del medisinsk og andre regninger.

Tålmodighet og forskning er av avgjørende betydning. Etter fullt utdanning på kravene og bekostning av å eie denne rasen, før du noen gang kjøper din første boerboel, Finn en god mentor.

En mentor som er medlem av AKC tilknyttet Breed Parent Club (American Boerboel Club), og har avtalt å opprettholde klubbens etiske kodeks og holder seg til rasenstandarden. En som har mange års erfaring med rasen, har omfattende kunnskap om rasenes historie, egenskaper, temperament og konformasjon.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Boerboel breeding w / kerri dale (american boerboel club)