To nye akc-raser anerkjente: sloughi & # 038; amerikansk hårløs terrier

To nye AKC-raser anerkjente: Sloughi & # 038; Amerikansk hårløs terrier

En hårløs terrier og en gammel nordafrikansk hund ser ut til å løpe med pakken med hunderaser anerkjent av den amerikanske kennelklubben.

Foreningen avslørte bare at både den amerikanske hårløse terrieren ogSloughi har sluttet seg til 187 andre anerkjente raser. Nybegynnere kan nå konkurrere i nesten alle AKC-utstillinger og konkurranser, men ikke på den fremtredende Westminster Kennel Club-showet til neste sesong som protokollen krever.

Amerikanske hårløse terrier anerkjent nå av AKC

American Hairless Terrier AKC
En amerikansk hårløs terrier poserer for bildet! (studiepoeng: fandom)

Mange amerikanske hårløse terrier er, som presentert, bare-skinned, men noen kommer med korte strøk, men bære det hårløse genet. Deres vekst påbegynt når en hårløs valp dukket opp i et kull av rotter terrier på 1970-tallet, og wowing en Louisiana mann og kone som bestemte seg for at de ville utvikle de hårløse hundene frivillig, ifølge American Hairless Terrier Club of Americas nettsted.

De livlige, nysgjerrige terrierne kan gjøre det veldig bra på hundeaktiviteter og som familie kjæledyr for folk med hund-hårallergier.

Den nordafrikanske sloughi blir med i!

Sloughi, uttalt [sloo-ghee], Også kjent som Arabian Greyhound, ble designet for å jakte spill så høyt som Gazeller. Den slanke, leggy hundene har noen ting til felles for Salukis, en annen hund rase fra Nord-Afrika (Algerie, Marokko og Tunisia hovedsakelig.) Sloughis er kjent for fart, utholdenhet, nåde og heller reservert demeanors.

De er svært oppmerksomme på familien, men de er ikke den slags hund som vil hoppe på fanget ditt - de er ikke etter deg hele tiden.

Ermine Moreau-Sipiere, president for American Sloughi Association og eier i over 40 år.

Hundene krever pasientutdanning, muligheter til å trene så vel som et stort gjerde hvis de kan være løs i en hage fordi de kan følge sin jaktnat over alt om de spionerer byttedyr, sier Ermine Moreau-Sipiere.

Betingelser for AKC-bekreftelse inkluderer å ha noen få hundre hunder av rasen landsomfattende, samt en etablert rase klubb med ansvarlige eiere og oppdrettere. Raser som arbeider for full anerkjennelse er registrert i AKCs Foundation Stock Service.

Sloughi og American Hairless Terrier
Stor infographic av den amerikanske kennelklubben! (studiepoeng: AKC)

Noen dyre rettighetsforesynater er kritiske for hundeavl og fremheve at mange blandede hunder søker adopsjon. AKC sier at rasenegenskaper gjør det mulig for fremtidige eiere å forutse en hunds karakter og lage et langvarig par.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » To nye akc-raser anerkjente: sloughi & # 038; amerikansk hårløs terrier