Barf dietten forklart av en hund oppdretter (rå mat diett)

Barf dietten forklart av en hund oppdretter (rå mat diett)

Alas, flere og flere hundeeiere legger ansvaret for å mate sine hunder i hendene på bedriftens dyrefoder. Og årsakene er enkle å fatte: det er enkelt, rent og det er bare hva alle andre gjør. Folk stoler på sine produsenter, deres veterinær og deres oppdrettere.

I disse dager øker antall sykdommer dramatisk. Kreft, allergier, pankreatitt, hudproblemer, og mange andre sykdommer er svært uvanlige hos hunder. Det er bevist at en stor del av disse økende helseproblemene er matrelatert. Og dette er hvor Barf diett har en rolle å spille.

Hva er barf dietten?

Barf, eller Biologisk passende rå mat, imiterer kostholdet til en vill hund, en ulv og andre rovdyr. De Hele dietten er matet rå (som ulver hadde ikke komfyr og panne for å lage mat på!) I tillegg til byttedyr spiser ulven også frukt, urter, bær, gress, røtter, insekter, og også innsiden av herbivorer. For det meste spiser ulven imidlertid hele dyrene. Hver del av et dyr vil bli spist bortsett fra større bein, en stor del av huden og frakken og en del av mage-tarminnholdet. EN Paleo Diet eller Prey Diet ville være en egnet barf type diett.

En ulv får alle de vitale næringsstoffene som protein, fett, mineraler, vitaminer, enzymer og fiber ved å spise et helt dyr. Ved å bite gjennom kjøtt og bein vil tennene til en kjøttetær være sterk og ren. Dette forhindrer også faktisk pusten fra å lukte dårlig.

Tørr mat, derimot, inneholder slike ting som "Animal Biprodukter", "Fjærkre Måltid", "Dry-Snip", "Fish Meal" eller "Bone Meal" og så videre. Listen, dessverre, er veldig lang. Kjemikaliene, konserveringsmidler og smakforsterkere er alle faktorer som angivelig øker sykdommer. Bortsett fra disse svært unødvendige og farlige ingrediensene inneholder det også et stort antall karbohydrater (vanligvis 60-90%). En hund trenger ikke karbohydrater - det er en del av grunnen til at 68% av hundene i Storbritannia er overvektige. Hunder ser usunn ut, lider hårtap, virker sulten hele tiden og har dårlig ånde og lav energi. Alle disse symptomene er direkte relatert til dårlig fôring.

Hvordan overgang mot en rå hundemat diett?

Malinois tygger på et kalkunben (barf diett)

Endringen til en rå diett synes mer komplisert enn det egentlig er. Mange mennesker er bekymret for å mate den rette mengden kjøtt, bein, offal og grønnsak. Men virkeligheten er mye enklere enn de fleste tror. Det er enkle retningslinjer for å skape en matplan og en gang satt sammen er det veldig enkelt å følge (det er mange fora og sider på nettet om dette). Hver hund er annerledes. Mengden trening, størrelsen på hunden, og aktivitetsnivået varierer, og men menyplanen må skreddersys for hver hund.

Det er mange positive attributter til planen:

  • Du vet nøyaktig hva hunden din spiser som du setter det sammen ferske hver dag
  • Mange produkter vi allerede har i kjøleskapet, kan brukes selv om de nylig har bestått sin salgsdato eller har gått "av"
  • Mange slaktere ville kaste bort tingene vi kan mate våre hunder som også gjør fôring av hundene våre billige, ofte billigere enn den tørre maten (hvis veterinærene er inkludert, så er det definitivt mye billigere!)

Det er vårt ansvar som hundeiere å ta vare på våre dyr. Det er derfor at fôring må involvere mer enn å gå til supermarkedet for å kjøpe en pose med mat uten å lese ingrediensene. Hvordan kan en enkel "retningslinje" på en tørr matpose fortelle deg hvor mye hunden din trenger? Din hund kan være nøyaktig samme rase og alder som hunden naboen som aldri blir utøvd. Du, en ansvarlig eier, kan ta hunden din ut 3 ganger om dagen, og la den hente en ball til den er sliten mens naboens hund bare slipper ut i hagen nå og igjen. Hvordan kan disse hundene ha samme mengde mat? Enkle spørsmål som dette slår på lyset og gjør at du skjønner at dette er bare en annen måte å markedsføre ..

Gjør en endring og hundens helse vil vise deg at du tok den riktige avgjørelsen. Og hvis du kan, begynn tidlig med Rå fôr dine valper.

Skrevet av Ursula furter, fra Avonwolf Malinois, for avlbusiness.com.

Avonwolf Malinois Beeder
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Barf dietten forklart av en hund oppdretter (rå mat diett)