Bee produkter for hunder: deres sikkerhet, effekt og hvordan du bruker dem

Top Bee-produkter for hunder

Som mennesker begynner å vende seg til mer unik ingredienser for å forbedre helsen, de søker også det samme for deres lojale følgesvenner. Noen av de mer populære naturlige og holistiske produktene og ingrediensene for å treffe hyllene, inkluderer nylig bieprodukter, for eksempel Bee Venom og Bee Pollen. Bee produkter for hunder er et godt alternativ til produkter fylt med kjemikalier og toksiner.

Naturlige Bee-produkter sies å ha et bredt utvalg av fordeler for både mennesker og dyr. Noen studier Med mennesker har det vist mange positive effekter fra Bee-produkter: Sklerose, behandling av sår, og til og med tjene som anti-kreft behandling.

Selv om forskning av bieprodukter til hunder fortsatt mangler, er det noen bevis på at disse kan være gunstige for hunder i noen tilfeller, for eksempel stimulering av kortisol i arthritiske hunder og hjelper med Canine intervertebral disk sykdom (Ivdd) uten bivirkninger.

Mer bevis: 4 Bee-produkter som kan forbedre hundens helse (basert på den nyeste forskningen)

Hva er Bee-produkter for hunder?

En lab valp jager etter en bieDet er et stort utvalg av ingredienser som kan betraktes som & # 8220; bee produkter.& # 8221; Noen av dem inkluderer bee pollen og bier `voks, brød, gift, propolis, kongelig gelé og det mest populære Bee-produktet - honning. De fleste av disse har vist seg å ha positive effekter.

Med så mange produkter som er farlig for hunder På markedet i dag bytter mange selskaper til naturlige ingredienser i stedet for kjemikalier og kunstige ting. Dette er gode nyheter for kjæledyrseiere som er i helhetlig veterinærmedisin og alternative behandlinger.

Kjæledyr eiere kan finne alle slags bie produkter for hunder på markedet i dag, inkludert hund sjampo, øre rengjøringsmidler, lotions, kløe løsninger, hundeservietter, skur kontroll sprayer, balsam, salver og kosttilskudd. Mens disse ikke er enkle å finne i dine lokale dyrebutikker, kan de enkelt kjøpes online. Burts bier er en av de mest velfylte forhandlere på nettet.

Hvis du vurderer å gi en av disse Bee-produktene for hunder, kan du sjekke ut vår kompilerte liste nedenfor for å lære mer om hvordan det kan hjelpe din valp og hvordan du bruker dem.

Les også: Den vitenskapsbaserte veiledningen om fordelene med honning for hunder

Bee produkter for hunder og hvordan du bruker dem

Bee Venom for hunder

Bee Venom for hunder

Bee Venom, også kjent som Apitoxin, er giftet som en bie utløser når de stikker noe. Dette er det som forårsaker smerte når du blir stung. Når Bee Venom brukes i applikasjoner for medisin og helse, vil det ikke ha samme effekt.

Bee Venom brukes i mennesker for nervesmerter, leddgikt og mer. I dyr brukes bee gift til lignende formål.

Med hunder er Bee Venom mest brukt for:

  • Canine artrittBee produkter for hunder
  • Kronisk smerte
  • Allergier
  • Nyreproblemer
  • Tumorer
  • Og mye mer.

Når du bruker med kjæledyr, kan Bee Venom forårsake noen milde naturlige bivirkninger som ligner på en normal bi-sting. Hevelse, kløe, rødhet og generell tretthet kan oppstå når du bruker Bee Venom på hunder, spesielt hvis du bruker injiserbare metoder for ingrediens.

Når du bruker en hvilken som helst type alternativ medisin, Spesielt de som ikke har blitt studert så lenge, holder øye med hunden din og sørg for å konsultere veterinæren din på forhånd. Definitivt snakke med en veterinær hvis du har alvorlige bekymringer eller merker bivirkninger som pusteproblemer.

Som med noen medisiner for hunder, hvis hunden din har en annen medisinsk tilstand, må du sjekke med veterinæren din for å se om han selv kan tolerere Bee-produkter for hunder, og hvis det er en god ide å prøve dem. Dette gjelder spesielt hvis hunden din tar andre medisiner, som narkotikainteraksjoner mellom medisiner og Bee Venom ikke er kjent på dette tidspunktet.

LES MER: 6 bruksområder og helsemessige fordeler av honning for hunder

Bee pollen for hunder

Bee pollen for hunder

biepollen består av blomst pollen som har blitt samlet av bier. Når det blandes med Bee`s unike enzymer, blir det bee pollen. Bee pollen absorberes lett og fordøyes, noe som gjør det til et godt valg for oral inntak og er en av de mest populære bieproduktene for hunder, katter og mange andre dyr og selvfølgelig mennesker.

Faktisk brukes bi pollen til massevis av plager i mennesker, inkludert underernæring, PMS, blødningsforhold og mer. I hunden din kan den brukes til kosttilskudd, allergi lettelse, forbedring av fordøyelsen, og mange andre ting.

Bee pollen for hunderDet er ingen kjente bivirkninger når det gjelder å bruke Bee Pollen. Det har imidlertid ikke blitt studert for lenge på hjørnetenner, så det betyr ikke nødvendigvis at det er helt trygt eller veldig effektivt.

Selv om noen hundeeiere rapporterer anekdotiske bevis på bi pollen som herding av hundens allergi og forbedrer huden, kappen og fordøyelsen.

Dr Harvey har skrevet om bi pollen mange ganger før, og det gjorde også andre veterinærer. Den største bekymringen har en allergisk reaksjon, Men dette synes å være et svært sjeldent tilfelle. Hvis du eller kjæledyret ditt har en alvorlig allergi mot pollen, snakk med legen din (ja, din GP) så vel som veterinæren din før du bruker den i ditt hjem eller som et supplement for hunder.

Som til side, som gir bi pollen til kjæledyret ditt i munnen, anses å være relativt trygt og anbefales av noen veterinære fagfolk. Husk, akkurat som med Bee Venom, sjekk med veterinæren din før du gir ditt pooch dette næringsstoffet, spesielt hvis han har en medisinsk tilstand eller tar andre medisiner.

I SLEKT: 12 helsemessige fordeler med kokosnøttolje for hunder

Hvor å kjøpe Bee-produkter for hunder

Hvordan finne kvalitet bie produkter for hunder

Akkurat som andre hundeforsyninger, inkludert hundemat og hundebehandler, vil du ønske å gjøre noen undersøkelser før du foretar et kjøp av en hvilken som helst type høykvalitets bee-produkter for hunder.

I motsetning til noen matvarer og medisiner, er bruken av bie ingredienser ikke tett regulert av FDA, noe som betyr at du kan ende opp med et delpar kvalitetsprodukt. Det har vært en rekke Rapporter av svindel kosttilskudd (for folk) annonsert som & # 8220; mirakel & # 8221; Bee produkter.

For å unngå å bli scammed, hold deg til pålitelige, anerkjente merker som spesialiserer seg på omsorg for dyr, inkludert hjørnetenner (jeg har listet noen nedenfor). Disse merkene skal ha gode anmeldelser fra både veterinærer og generelle forbrukere, og det bør ikke være en spotty historie fylt med klager, søksmål eller tilbakekallinger. Les alltid hva andre sier.

Et annet tegn på en god merkevare eller høy kvalitet bi produkter for hunder er fullstendig gjennomsiktighet i merking av de hunden forsyninger. Produktet skal liste alle ingrediensene rett på esken, og bruksanvisningen skal være klare og konsise.

Produktboksen skal også inkludere informasjon for selskapet, inkludert hvordan du kontakter dem for spørsmål eller bekymringer. Husk at hvis et selskap ikke har noe å skjule, vil de være åpne om deres produkt og hva det gjør.

I SLEKT: Hvordan lage hjemmelaget hundemat - Instruksjonsveiledning

Bee produkter for hunder

De beste bee produkter for hunder

Føler seg trygg og klar til å bruke bee-produkter for å unngå alle kjemikaliene og forbedre kjæledyrets helse? Jeg har noen av mine favorittprodukter med Bee Ingredients. Jeg har allerede nevnt Burt`s Bier over, men her er tre alternativer å vurdere.

Springtime Bee-produkter

Vårt levetid for hunderVåren er et velkjent merkevare av naturlige kosttilskudd for hunder og andre dyr, inkludert hester og katter. En av sine produkter er bare rett opp bi pollen, laget spesielt for hunder. Deres produkt kommer i to størrelser - 3 pund og 12 pounds.

Selskapets klare og spesifikke instruksjoner sikrer at du vil vite hvordan du skal inkludere hele granulatet bee pollen i hundens diett, enten du legger det til våt eller tørr mat. Springtime har produsert sin bi pollen i over 30 år, og hver batch er nøye testet for tungmetaller, plantevernmidler og andre forurensninger før den når valpen din.

Venex Bee Venom Salve for hunder

Bee Venom SalveHvis du ikke er komfortabel å gi hunden din injeksjoner eller bare ikke har råd til det, denne bee Venom salve fra Venex er et godt alternativ. Venex er en av de største bievene-merkene på markedet, og deres produkter er respektert i feltet.

De lager produkter til menneskelig bruk, men noen av deres tilbud kan også brukes på hunder. Denne spesielle salven brukes best for sine anti-inflammatoriske egenskaper. En svært liten mengde salven brukes og gniddes til urolig område. Salven er vannbasert, gjør rene opp lett og bekymringsfri.

Ferrera gårder immunitet supplement for hunder

Ferrera gårder Naturals Bee den beste biff leveren smaksatt bee propolisFerrera Farms `kosttilskudd er 100% naturlige og laget i USA. De har sine egne bi gårder og bruker produkter som er oppnådd fra sine elveblest. Dette produktet er et supplement som inneholder en rekke ingredienser for immunitet.

Supplementet ble formulert av veterinærer ved hjelp av bare naturlige ingredienser som har vist seg å bidra til å øke og opprettholde et sunt immunsystem. Du finner Bee Propolis, Echinacea, Omega-3 fettsyrer, Vitamin C og Green Tea Extract i Ferrera Farms Immunity Supplements.

Hvis du vil prøve å gi din fido en helse et løft, er Bee Products for hunder noe du kanskje vil vurdere; Men jeg ville ikke bare avhenge av dem, og vil definitivt anbefale rådgivning med en veterinær.

De fleste bie ingredienser og bee produkter for hunder er ganske nye. Og selv om disse næringsstoffene har vært i bruk i mange århundrer, med noen mennesker som opplever mye suksess ved hjelp av ting som Pollen og Venom med sine egne kjæledyr, trenger vi fortsatt å se bevis på deres effekt og sikkerhet. Så vær forsiktig der ute, og gjør din forskning!

Full guide: Hvordan gi en hundemedisin og vitaminer - trinnvis


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Bee produkter for hunder: deres sikkerhet, effekt og hvordan du bruker dem