Hva er den beste hunden for meg?

Hva er den beste hunden for meg

Å bringe hjem en hund for å bli en del av din voksende familie er en stor beslutning. Din beredskap i å bli et kjæledyrforeldre løser et aspekt av beslutningen om å introdusere en ny hund i livet ditt; Å forstå de unike kravene til å være et kjæledyrforeldre er en annen. Å plukke den rette hunden velkommen i livet ditt innebærer en klar forståelse av de unike egenskapene og kravene til ulike raser av hunder og tar hensyn til dine egne personlige krav. Her er noen ting du må vurdere for å hjelpe deg null-in på den beste hunden for deg.

Ditt hjem

Huset ditt er et av de viktigste hensynene du trenger for å faktorere når du velger den beste hunden for å komme, leve med deg. Dette inkluderer vanligvis typen boareal, tilgjengeligheten av en hage, plasseringen av ditt hjem, og om du trenger å sikre kjæledyret ditt i din eiendom eller ikke.

Stue

Bor i et stort hus utgjør vanligvis ikke noen begrensninger til den typen hund som du kan ta med hjem. De vil ha god plass til å utforske. Du vil også ha mer gulvplass å velge hvilken du kan bli til kjæledyrets private hule. Kanskje den eneste begrensningen av et veldig stort hus er at det kan være ganske vanskelig å se etter en virkelig liten hundeslag Når den bestemmer seg for å skjule og forvente at du skal se etter det.

Leilighet dwellers eller ville være kjæledyr foreldre som bor i ganske stramme eller små, trange rom må tenke på rasen av hunden de vil bringe hjem. Naturligvis, den Beste raser for leilighet dwellers er små hunder, selv om det ikke er uvanlig at medium og til og med gigantiske hunder raser som Greyhound og Great Dane, henholdsvis, også gjøre gode leilighetshunder. De Cavalier King Charles Spaniel og Yorkshire Terrier må være to av de beste siden de er svært tilpasningsdyktige, rolige og meget vennlige. Yorkie er heller ikke en barker, så det skal passe perfekt i en leilighetsinnstilling. Boston Terriers, engelsk Bulldogs og Basset Hounds er også eksepsjonelle valg for leiligheter og små rom.

boareal og hund

Tilstedeværelse og størrelse på gården

En annen vurdering er tilstedeværelsen av en hage i ditt hjem. Åpenbart kan leiligheten dwellers hoppe over denne vurderingen. Men for de med hus bygget på en pakke av land, må du vurdere plassen i din eiendom som kjæledyret ditt kan bruke for lek og mosjon. Alle hundene krever fysisk trening til opprettholde deres muskel tone og forbedre felles fleksibilitet. Øvelse hjelper også hundene til å forbedre kardiovaskulær helse samtidig som de kan bruke energi som ellers ville bli brukt til destruktiv og uønsket hundadferd som grave, bjeffer, tygge, o.l.

hund i gården

Hvis du har en romslig hage, må du ikke gå til hunden, ikke å skje på daglig basis, da kjæledyret ditt allerede kan ha sin øvelse rett innenfor din eiendom. Men hvis gården din er litt trangt, eller du ikke har rikelig med gårdsplass, vil du kanskje holde fast med hundens raser som er kjent for sine lave energinivåer. Disse hundene har vanligvis ikke noe imot om de tilbringer hele dagen foran TV-en, selv om sporadiske turer ikke ville skade heller.

Basset Hounds Top listen. De krever bare mild daglig trening som de er ganske sakte. Bulldogs og Cavalier King Charles Spaniels er også gode valg. Greyhounds kan være kjent for deres Utrolig fart, Men de er like berømte for hundens beste sofa poteter. Den store dansker, gigantisk og majestetisk som det er, er faktisk en stor rase som anser seg selv en runde hund.

Plassering av hjemmet

Den geografiske beliggenheten til ditt hjem spiller også en rolle når velge en hund. Hvis du bor i byen, vil du kanskje ha en hund som ikke har noe imot å bo i en ganske liten plass uten tilgang til en bakgård eller kanskje det er, men er ganske begrenset. Du kan trenge en hund som er så behagelig å ligge hele dagen på hundesengen, da det går ned i bygatene midt i tung fot og kjøretøystrafikk. Norfolk Terriers, Pugs, Franske Bulldogs og Cavalier King Charles Spaniels Fest regningen pent. Du kan også legge til i listen Shih tzus og Yorkshire Terriers.

Pet foreldre som bor i forstedene har mer plass til å gi til hundene sine. De har vanligvis større boliger og moderat størrelse meter egnet for noen bakgårdsaktiviteter for kjæledyr. Fot og kjøretøystrafikk er også generelt lettere enn i byen, så det er forbedret sikkerhet for kjæledyr. Suburbanites kan bringe hjem den gyldne retrieveren, en hund som er nummer 3 i AKCs liste over mest populære raser og generelt kjent for deres milde, lojale og kjærlige natur. Beagles er gode nabolaget hunder mens den milde engelske Bulldog er perfekt for familier med voksende barn. Collies og Dalmatians gir også gode forstadshunder på grunn av deres moderat aktive livsstil.

Hvis du bor på landsbygda, vil du ha et annet sett med hensyn. Du vil ha en hund som du enkelt kan trene og en som ikke vil vandre av. Husk at landskapet kan være et veldig stort sted, så du vil ha en hund som vil holde seg nær hjemmet. De Tysk Shepherd, AKCs nummer 2 hund, gir et flott landskapshound som det er lett trent og nyter aktiviteter som krever stor plass. Rottweilers er også trente og er fulle og Ekstremt lojal; de vil ikke vandre langt fra sine familier. Andre raser som gjør for utmerket landsbygd som bor, er Saint Bernards, Newfoundlands og Australian Shepherds.

Du må også vurdere været i ditt område. Hvis du bor i varmt, tropisk vær, trenger du en hund som kan pant relativt godt, små til middels i størrelse, og et enkelt lag med relativt tynn pels. For dette gjør Beagles, Terriers, Dobermann Pinschers og Chihuahuas gode kjæledyr. Hvis du også tilfeldigvis bor i nærheten av stranden eller en vannkilde, Basenjis, Golden Retrievers, Labrador Retrievers, og Chesapeake Bay Retrievers er gode valg.

Hvis du bor i kalde værmiljøer, trenger du hunder med dobbelte strøk eller relativt tykke strøk. Disse er ofte de nordlige hundene som Siberian Husky, Alaskan Malamute, Shiba Inu, og Samoyed. Du vil kanskje også ta med hjem en st. Bernard, en tibetansk terrier, eller en tibetansk mastiff. Tyske Shepherds, Chow Chows, og Akitas også gjøre for store kaldt værhunds.

Plassering av ditt hjem

Relatert innlegg: Beste hundesenger

Sikkerhet i hunden

Ingenting bekymrer kjæledyr foreldre mer enn ideen om deres kjæledyr som går langt borte fra hjemmet. Hvis huset ditt skjer for å ikke ha gjerdet, må du kanskje sette hunden din på snor eller kanskje til og med i kennel mesteparten av tiden. Dette er vanligvis ikke bra for kjæledyret ditt. Som sådan er det viktig å se etter en hund som har en velcro-holdning til sin familie - det stikker med deg. Det kan løpe utenfor hjemmet ditt, men du kan alltid stole på det for å komme hjem til sin familie.

Den amerikanske kennelklubbens tall 1 og 3 hunder, Labrador Retriever og Golden Retriever, er to av de beste når det gjelder å la dem løsne i eiendommen din. Disse fettere vil alltid gå tilbake til sine respektive familier. Det er mange historier om laboratorier og goldens som reiser store avstander bare for å være med sine familier. Noen ville bli i nøyaktig samme sted hvor familien deres ble sist sett, for alltid å håpe at de kommer tilbake. Når det gjelder lojalitet til familien, kan ingen spørre disse to raser. Border Collies, Poodles og Tyske Shepherds krever heller ikke å bli holdt i grenser som disse hundene er verdens tre mest intelligente raser som du enkelt kan trene å aldri forlate huset ditt. Andre bemerkelsesverdige raser inkluderer Brittany Spaniel, Doberman Pinscher, den australske hyrden, Shetland Sheepdog, og Vizla.

hundesikkerhet

Familien din

En annen viktig vurdering i å velge den beste hunden for deg er din familie. Vanligvis, hvis det ikke er noen familiemedlemmer med betydelige helseproblemer eller til og med alvorlige fysiske funksjonshemninger, kan du faktisk velge omtrent enhver annen hund. Dessverre er dette ikke alltid tilfelle, da det kan være noen familiemedlemmer som kan være allergiske mot kjæledyrdander eller som ikke kan gå sine hunder på grunn av fysiske begrensninger. Som sådan må du faktorere disse på din beslutning.

familie og en hund

Familiemedlemmer med fysiske funksjonshemninger

Hvis du har et familiemedlem som har fysiske funksjonshemninger, kan det hende du vil få en hund som du kan trene for å være en tjenestehund. Mens omtrent enhver hund kan trent, vil du være bedre med de som har vært behørig opplært av fagfolk for å hjelpe deg med å ta vare på familiemedlemmet ditt, spesielt når du ikke kan fysisk gjøre det selv. De 3 beste hundene i AKC-listen er også de 3 beste hundene for å hjelpe enkeltpersoner med fysiske funksjonshemninger. Labrador Retriever, Golden Retriever, og den tyske hyrden er triumviratet til hjelpedyr. Du kan også legge til Cavalier King Charles eller til og med Lancashire Heeler i listen din.

hund med funksjonshemmede familiemedlem

Familiemedlemmer som trenger følelsesmessig støtte

Familier som kan ha medlemmer som trenger følelsesmessig og sosial støtte, kan også dra nytte av terapihunder. Disse er hounds spesifikt oppdrettet og trent til å hjelpe. Labradors og Golden Retrievers er alltid kjent for deres mildhet og brukervennlighet. Tyske hyrder og greyhounds kan ikke være de to første hundene som kan tenkes som spesielt omsorgsfull, men de har en mild natur som kan være svært nyttig for terapi. Tyske hyrder er også veldig trente. Andre raser du kanskje vil vurdere inkluderer Beagles, St. Bernards, Pomeranians, Poodles og Rottweilers. Et notat på Rottweilers som har fått en dårlig rep i mange år nå; De er milde, rolige og afferable skapninger som bare trenger din forståelse og forsiktig oppmerksomhet til treningen deres, for å virkelig få det beste ut i dem.

Familiemedlemmer som trenger følelsesmessig støtte

Familiemedlemmer med allergi

Det er et økende antall individer som har problemer med kjæledyrdanderallergi. Det er også familier som ikke egentlig er opptatt av å ha hunder som kaster mye. Enten det er for allergi årsaker eller for shedding, vil ditt beste valg for en hund være de som gjør ikke kaste det lett. Du har ganske en håndfull mulige hundekandidater for en slik posisjon. Den tibetanske terrier, mens det er LUN, er en av de mest bemerkelsesverdige eksemplene på hårete hunder som ikke er allergifremkallende. Disse hundene er kjent for å kaste meget minimalt til tross for at de har tykke strøk. Annen Hypoallergene hunderaser Du vil kanskje vurdere å inkludere Kinesisk Crested, de Havanese, de Bichon Frise, Puddelen, Shih Tzu, og Yorkshire Terrier.

Familiemedlemmer med allergi

Barn

Sikkerheten til barna dine, spesielt de virkelig unge, kan være en kilde til bekymring når du bestemmer deg for å inkludere en hund i den voksende familien. Mens den naturlige tendensen til de fleste nybegynnere kjæledyr foreldre er å få en hund som er relativt liten for sine barn, er størrelsen ikke nødvendigvis den eneste faktoren som man må vurdere når barna er involvert. En viktigere faktor er hundens temperament og trenbarhet. Hunder for små barn bør ha en veldig fin, men likevel veldig vennlig disposisjon mot mennesker, men mest spesielt barn. De burde være robuste for å motstå roughhousing fra barn uten å måtte returnere favør.

Den engelske bulldogen kan ha ansiktet bare mødre kunne elske, men ingen kan matche sin hengivenhet og destinasjon, spesielt mot små barn. Det er tøft og vil ikke virkelig ha noe imot å være roughhoused. Det er ikke spesielt kjent for å være energisk, også, noe som gjør det til en veldig sannsynlig kandidat for unge barn. Andre i listen inkluderer Golden Retriever, Labrador Retriever, Poodle, og Collie, blant andre.

hund med et barn

Hundeservice og vedlikehold

I tillegg til å vurdere ditt hjem og din familie i å ta beslutningen om å få en bestemt hundeslag, kan du også ha faktor-i noen få andre ting knyttet til den generelle omsorg og vedlikehold av hunder.

Hundeservice og vedlikehold

Budsjett for mat

Du vil ha flere alternativer når det gjelder hund ernæring. For mer praktiske kjæledyr foreldre, går den tørre hunden matruten alltid det eneste valget. For de som trenger kvalitet, uavhengig av prisen, men fortsatt med den ekstra bekvemmeligheten av moderne kjæledyrmatproduksjon, er våt hundemat et godt valg. For hundelskere som ønsker å gi sine hunder en diett som er nærmest deres forfedre dietter, går det til hjemmelaget hundemat eller går rå, gir perfekt mening.

Uavhengig av hundematen du vil gi, vil budsjettet ditt for kjæledyr ernæring iboende være knyttet til hundens størrelse. Jo større hunden, desto større er mengde hundemat at det trenger. Dette betyr også at du vil kjøpe hundemat oftere, og dette kan enkelt oversettes til større kostnader. Så, hvis du har et veldig stramt budsjett for hundemat, vil du kanskje holde fast med de små raser som Chihuahua, Yorkshire Terrier, Papillon, Affenpinscher og Maltese.

Budsjett for hundemat

Relaterte innlegg: Beste våte hundemat og Beste tørre hundemat

Hundetrening

Alle kjæledyr foreldre har et hemmelig ønske at deres hunder kunne utføre en en rekke triks med de enkleste kommandoene. Selv om det ikke er et spor på et kjent talentsøk på National TV, er trening din hund et grunnleggende krav til ethvert kjæledyrforeldre. Alle hunder er trent. Man trenger bare mer tålmodighet og mer utholdenhet når man trener visse raser. Hvis tålmodighet og utholdenhet ikke er dine dyder, vil du kanskje revurdere å få en hund i livet ditt. Hvis du ikke har noe imot å trene hunden din, men vil at det skal være raskt, ville du være bedre å velge svært intelligente hunderaser.

Kennelorganisasjoner rundt om i verden satte grensekollien på toppen av hundenes intelligens. Border Collie har alltid blitt oppdrettet som en sheepdog, en velbalansert og veldig intelligent arbeidshund som ikke elsker noe mer enn å utmerke seg på sitt arbeid. Hvis Lassie ikke er for deg, så ville kanskje rin tinn tinn være et flott alternativ. Tyske hyrder er også veldig enkle å trene. Andre verdige konkurrenter inkluderer puddelen, Doberman Pinscher, Golden Retriever og Labrador Retriever.

hundetrening

Treningskrav

Hunder er iboende oppdrettet for arbeid eller bare å gjøre noe. Med århundrer med domestication har imidlertid noen hunderaser lært å bli sofa poteter selv at de ikke lenger krever mye trening for å holde seg frisk og forhindre fedme. Selvfølgelig vil disse hundene fortsatt kreve sporadisk tur så vel som ca 30 til 60 minutter med interaktiv spilletid med deg.

Hvis du er den typen kjæledyrforeldre som egentlig ikke vil kunne begå minst 30 minutters kraftig trening for hans eller hennes hund, kan du kanskje få Cavalier King Charles Spaniel, en engelsk bulldog, eller til og med et basset Hound som disse er tre av verdens topp Lav-energi raser. The Cavalier regales i sin rolle som en ekte runde hund. Bassethunden er kjent for sin "latskap" på grunn av droopy, søvnige øyne. Den engelske bulldogen med all den masse som støttes av fire små, men likevel stubby ben, er mye bedre å ligge enn å gå. Bullmastiffen kan ha en veldig imponerende størrelse, men det er en sertifisert sofa potet. Pekingese har alltid vært verdsatt av den keiserlige domstolen i det gamle Kina. Sann til deres arv, vil disse hundene ikke ha noe imot om de lå i armene dine hele dagen lang.

Hundens treningskrav

Vedlikeholdskrav

En av oppgavene som hvert kjæledyr foreldre burde lære av hjertet, er hvordan man skal opprettholde deres hundens generelle helse. Mens vanlige turer til veterinæren kan hjelpe, lærer å lede å groom ditt kjæledyr, er et absolutt must. Dette inkluderer bading, kamme eller børsting av kjæledyrets hår, børsting av tennene, klippes neglene sine, og rengjøring av ørene, så vel som andre deler av kroppen. Det er en veldig kjedelig jobb. Det er derfor mange kjæledyrforeldre vil helst ta sine kjæledyr til en profesjonell groomer. Hvis du er denne typen kjæledyrforelder, bør du faktor dette i dine budsjettmessige hensyn.

Relaterte innlegg: Beste øre rengjøringsmidler for hunder og Beste hundens børste for shedding

På den annen side, hvis du vil groom og vedlikeholde hunden selv, er det helt mulig også. Du trenger bare å velge en lav vedlikeholdshund, og du vil bli satt for livet. Et flott alternativ er korthåret Chihuahua. Det er lite og har store prikkede ører at bade- og øret rengjøring skal være en cinch. Selv om du får den langhårede rasen, vil det fortsatt være relativt enkelt å vedlikeholde. Andre verdige konkurrenter inkluderer Labrador Retriever, den glatte belagte Dachshund og Jack Russell Terrier, den diminutive miniatyren Pinscher, og den dråpe-eared beagle.

Krav til hundens vedlikehold

Veterinærkrav

Hunder er ikke immun mot en rekke helseforhold. I tillegg til det valpeskudd og forebyggende som du må opprette et budsjett for, du må også faktor i andre veterinærtjenester som kan være nødvendig.

Veterinærkrav

Du vil kanskje holde fast med raser som anses å ha færre helseproblemer enn resten. Dine beste plukker inkluderer The Border Collie, Chihuahua, Havanese, Foxhound og Siberian Husky, selv om blandede raser har vist seg å være eksepsjonelt motstandsdyktig mot mange typer sykdommer som er felles for rasebrød.

Når det er sagt, kan du kanskje fjerne cocker spaniel, tysk Shepherd, Bulldog, Golden Retriever og St. Bernard som disse er mer utsatt for noen alvorlige helsemessige forhold som hip dysplasi, hjerteforstyrrelser, kreft, leversykdom og epilepsi.

Avid hundelskere og hundadferdseksperter vet at ikke alle hundene gjør perfekte kjæledyr for alle som ikke alle er fullt i stand til å bli et kjæledyrforeldre for en bestemt hundeslag. Hvis du kan ta hensyn til de tingene vi har delt i dette innlegget, kan du enkelt velge den beste hunden for å gjøre som et nytt medlem av familien din.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hva er den beste hunden for meg?