Gjennomgang: aquapaw dog bading tool

Å gi hunden ditt et bad hjemme er ikke den enkleste oppgaven. Noen hunder oppfører seg bedre enn andre mens du er i karet, men det er fortsatt ikke en jobb som kjæledyr foreldre ser frem til. Det finnes produkter som er tilgjengelige for å bidra til å gjøre hundenes badeprosessen enklere, og Aquapaw er en av dem.

Du må kanskje jobbe litt med hunden din å få ham til å føle seg komfortabel med å la deg groom ham, men det vil betale seg stort i det lange løp. Selv om det er litt problemer, spesielt hvis du har en hund som wiggles over hele karet, er Home Grooming også en flott bonding opplevelse for deg og kjæledyret ditt.

Grooming kjæledyret ditt gir en mulighet for ham å stole på deg. Det vil også spare deg for mye penger i forhold til å ta Fido til en grooming salong. Noen hunder trenger veldig minimal grooming, men hver hund må bades en gang i mellom.

Aquapaw Dog Bading Tool Review

Aquapaw Dog Bathing ToolHund badedag har aldri vært en som jeg har glatt til. Det er alltid en prosess for å få hundene i karet, bade dem, tørke dem av og deretter børste dem. Og vi har fire hunder, så når jeg er ferdig med en, må jeg gjenta prosessen med 3 flere!

Aquapaw hevder å få hunden til å bade enklere, og jeg kan definitivt garage for det!

Vi har et ekstra bad som vi sjelden bruker, og jeg forlater det satt opp for hunden bade Med mindre vi har overnatting. Det er enklere enn å ta alt ut og hekte alt opp når jeg trenger å groom en av våre valper.

Aquapaw Dog Bathing ToolDu kan feste denne enheten til en dusjkran (eller synke hvis du har en liten rase) eller til slangekoblingen utenfor. Vi brukte det utenfor denne sommeren da beagle ble sprayet av en skunk, men jeg foretrekker vanligvis å bade våre hunder inni.

Aquapawen er i utgangspunktet et slitesterkt gummi dusjhode som er en kombinasjonsprayer og skrubber. Den har en ergonomisk design som er en-size-sitter-alt. Det har også en justerbar stropp som bryter rundt hånden og låses på plass for å holde skrubnen sikkert på plass.

I SLEKT: Hvordan bade en hund 101 - en trinnvis video guide

Når jeg demonstrerer i min video gjennomgang øverst i denne artikkelen, kan du slå vannstrømmen på og av ved å lage en knyttneve og trykke på knappen i midten av håndflaten. Du kan se strømknappen på bildet ovenfor.

AquapawBruke Aquapaw lar deg kontrollere hunden din med begge hender. Det gir deg også muligheten til å suge gjennom en tett jakke raskt og skyll ut sjampo mye lettere. Min favoritt ting om Aquapaw er at den har gummi nubs som fungerer ned i hundens jakke for å spre sjampoen jevnt gjennom det og massere ham på samme tid.

Den masserende handlingen kan til og med trøste hunder med angst i badetiden. Aquapawen gjør definitivt bade ditt kjæledyr enklere, og det er rimelig på ethvert budsjett. Du kan kjøpe en på Amazon for $ 24.95.

Dette groomingverktøyet kommer også med en levetidsgaranti på de opprinnelige komponentene og delene. Jeg tror det er definitivt verdt pengene. Etter min mening er et dusjhode som dette et must-har groomingprodukt for å holde i din hjemme-grooming toolkit.

Les neste: Hvordan holde en hund trygt og rolig under pleie og rengjøring

Ønsker å dele den?

Gjennomgang av Aquapaw Dog Bading Tool

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: aquapaw dog bading tool