Giveaway: unike hundeservicer ($ 40 + verdi)

Å gi hunden din et bad hjemme er ikke den enkleste oppgaven. Noen hunder oppfører seg bedre enn andre mens du er i karet, men det er fortsatt ikke en jobb som kjæledyr foreldre ser frem til. Det er produkter som er tilgjengelige for å bidra til å gjøre hunden badeprosessen enklere, og vi gir to av disse produktene bort til en heldig vinner.

Å ha en hunds grooming toolkit er et must for hver eier. Enten du bader ditt kjæledyr månedlig eller bare noen få ganger i året, er det en rekke forsyninger som du må ha på hånden.

Denne giveawayen inneholder 2 svært unike hundesenger som vil være nyttig når du vasker noen pooch. Fra små raser til store, vil Aquapaw og Lick Lick Pads være gode tillegg til din Home Home Grooming Toolkit.

Slik går du inn i Giveaway

Aquapaw Dog Bathing ToolFor å skrive inn denne gratis giveaway for å vinne disse unike hunden badeforsyning, er alt du trenger å gjøre er:

  1. SOM Vår Facebook-side;
  2. Besøk denne giveawayen post og liker det, legg igjen en kommentar eller del den.

Husk at du må like vår side for å være kvalifisert. Vi har ofte lesere som kommenterer innlegget uten å likte siden, og dessverre vil det ikke gi deg uberettiget for denne giveawayen og eventuelle fremtidige gaveene.

Etter disse trinnene vil du automatisk skrive inn deg for å vinne denne premiepakken, og vi kontakter deg via Facebook hvis du er den heldige vinneren. Ikke vent - Giveaway slutter på 1. februar 2020!

Ikke gå glipp av noen fremtidige gratis giveaways - Abonner på YouTube!

Hvis du ikke vinner denne gangen, ikke bekymre deg; Vi vil snart kunngjøre en annen giveaway! Du kan sjekke ut vår forrige giveaways for kjæledyrseiere å se hvilke andre produkter som top-tips lesere har vunnet i det siste. Ikke glem å bokmerke siden og fortsett å sjekke inn for flere gave av gratis hundprodukter som kommer snart.

Gratis hund forsyninger som du vil Motta

Lick Lick Pad

Lick Lick Pad

Lick Lick Pad har en ekstremt enkel design. Det er et veldig tynt stykke 100% matkvalitets silikonformet som et bein. I midten av puten er en haug med støt. Når du sprer peanøttsmør på disse støtene, blir Lick Lick Pad en velsmakende utfordring for valpen din.

Paden er bly, BPA, DBP og BPS gratis. Det har ingen ftalater. I lekmannens vilkår er det helt trygt for alle hunder. Du trenger ikke å bekymre deg for at skadelige kjemikalier fra silikonet utvider seg i hundens mat.

Lick Lick PadDet beste med Lick Lick Pad er at den er designet for å holde fast i noen flat, jevn overflate. Som jeg demonstrerer i min video gjennomgang nedenfor, er det perfekt for å stikke på siden av badekaret for å okkupere poochen din Mens du bader ham.

Puten kan holde seg til veggen, et groomingbord eller til og med en hard etasje. Hvis hunden beveger seg rundt mens du bader, bør du børste på kappen hans, klemme neglene sine eller utføre en annen nødvendig groomingoppgave, slik at slikket vil distrahere ham og holde ham stille. Dette produktet kan rengjøres i oppvaskmaskinen.

Full gjennomgang: Lick Lick Pad for Dogs Review

Aquapaw Dog Bathing Tool

Aquapaw

Du kan feste denne enheten til en dusjkran (eller synke hvis du har en liten rase) eller til slangekoblingen utenfor. Aquapawen er i utgangspunktet et slitesterkt gummi dusjhode som er en kombinasjonsprayer og skrubber. Den har en ergonomisk design som er en-size-sitter-alt.

Aquapaw

Det har også en justerbar stropp som bryter rundt hånden og låses på plass for å holde skrubberen fra å skyve rundt mens du masserer valpen din. Når jeg demonstrerer i videoanmeldelsen min nedenfor, kan du slå vannstrømmen på og av ved å lage en knyttneve og trykke på knappen i midten av håndflaten.

Du kan se strømknappen i det store bildet ovenfor. Bruke Aquapaw lar deg få begge hender fri til å kontrollere hunden din. Det gir deg også muligheten til å suge gjennom en tett jakke raskt og skyll ut sjampo mye lettere.

Det beste med Aquapaw er at den har gummi nubs som fungerer ned i hundens jakke for å spre sjampoen jevnt i hele og massere ham på samme tid. De massasje handling Kan til og med trøste hunder med angst på badetiden.

ANMELDELSE: Aquapaw Dog Bading Tool Review

Slik går du inn i Giveaway

For å gå inn i Giveaway, er alt du trenger å gjøre:

  1. SOM Vår Facebook-side;
  2. Besøk denne giveawayen post og kommentere / dele.

Å gjøre dette vil automatisk gå inn i Giveaway for denne premiepakken. Vi kontakter vinneren via Facebook etter tegningen. Du kan også abonnere på vårt nyhetsbrev nedenfor, for e-post oppdateringer på kommende gave og varsler om alt vårt nye innhold.

Ikke gå glipp av noen fremtidige gratis giveaways - ABONNERE til vår YouTube-kanal!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Giveaway: unike hundeservicer ($ 40 + verdi)