Gjennomgang: furesh forhøyet badekar for hunder

Vi vet alle at grooming våre kjæledyr hjemme kan spare hundrevis av dollar hvert år. Dessverre kan ikke alle grooming oppgaver bli fullført enkelt. Mens du kanskje vil sende Fido til groomers for en hårklipp eller spiker trimming, er bading en oppgave som de fleste kjæledyrseiere kan gjøre hjemme. Jeg har nylig prøvd ut Furesh forhøyet badekar for hunder å se om det gjorde denne hjemmepleieoppgaven enklere.

Bading hunden min i vårt vanlige badekar er vanskelig på knærne og ryggen. For ikke å nevne, noen ganger drømmer våre hunder og løper gjennom huset som får såpevann overalt. Jeg vasker dem ute i de varmere månedene, men det er en to-persons jobb - en for å holde hunden på plass og den andre for å gjøre badet.

Furesh forhøyet badekar så ut som det ville løse disse problemene, mens de gjorde hjemme badeprosessen lettere generelt. Hva gjør det annerledes enn andre hundens grooming-badekar? Hvordan likte jeg det? Var det behagelig for hundene mine? Jeg vil gi deg alle detaljene og gi deg beskjed om produktet er en god verdi for pengene i denne detaljerte anmeldelsen.

Furesh forhøyet badekar for hunder gjennomgang

Furesh forhøyet badekar for hunder gjennomgangSom du kan se på bildet ovenfor, passer vår Beagle (Molly) pent i karet. Det kan holde opptil 130 pounds, men det anbefales bare for hunder som veier mindre enn 40 pund på grunn av størrelsen begrenset. Bunnen av karet er ca 24 "av bakken, og felgen er 35.5 "fra bakken. Dette gjør det behagelig for de fleste voksne å nå sin hund uten å måtte bøye seg over.

Jeg liker også å ha 360º tilgang til hunden min. Jeg må slå hunden min i vårt vanlige badekar for å kunne nå hele kroppen sin lett. Med et forhøyet badekar, kan du bare gå rundt i karet for å få tilgang til en hvilken som helst side av kjæledyrets kropp.

En av de første tingene som sto ut til meg om dette karet i forhold til andre hund bad er at den er sammenleggbar. Dette gjør det veldig enkelt å lagre. Det ville også være et flott alternativ for å reise kjæledyr groomers eller noen i showhundkretsen som trenger å bade sitt kjæledyr mens du reiser.

Når den er brettet, er den 39.8 "høy og bare 8" bred. Aluminiumsrammen er holdbar, men lett. Hvis du leter etter et doggy badekar som du kan reise med, vil vekten bli en stor faktor. Furesh forhøyet badekar veier ca 13 pund, så det er lett å tote langs nesten hvor som helst.

MER: Hvordan lage bading en hund enklere (og noen unike verktøy du kan bruke)

3-punkts krage vedleggI min videoanmeldelse demonstrerer jeg hvor lett det er å sikre kjæledyret ditt ved hjelp av restraining kragen. Det er 3 restraining looper, som i stor grad begrenser hundens evne til å bevege seg rundt mens du fortsatt gir ham friheten til å se fra side til side.

Jeg var bekymret for hundens negler ripping gjennom plastforingen av karet over tid. Jeg var glad for å finne ut at foringen er laget av marine klasse PVC som er motstandsdyktig mot tårer. Jeg har badet våre hunder i dette karet flere ganger, og det er ingen tegn på slitasje på liner.

Dreneringssystemet i dette forhøyede badekaret er unikt. Den har en innebygd drenering med en sil for å fange shed pels. Det er også en sammenleggbar 30 "slange, noe som gjør det enkelt å løpe vannet i et vanlig badekar, vask eller annen avløp.

innsiden av karet med avløp

Furesh hevder at bruk av dette karet kan spare opptil 5x vannet i forhold til et tradisjonelt badekar. Jeg måtte være enig. Jeg fyller det forhøyede karet med noen få inches vann og bruker en kopp for å skylle hunden min. Ikke mer bortkastet vann som løper ned i avløpet!

Totalt sett er jeg veldig fornøyd med denne forhøyede hundpleiebadet. Det sparer stresset på ryggen min, og holder hunden min i å rømme. De fleste forhøyede badekar vil ha fordelene, men jeg liker portabiliteten til dette alternativet og det sammenleggbare dreneringssystemet.

Du kan kjøpe dette forhøyede badekaret for hunder på Selskapets nettside for $ 149. Jeg vet at prisen ikke vil passe inn i alles budsjett, men det er sammenlignbart med andre plastrør av en lignende størrelse. Rustfritt stål badekar er mye dyrere, og jeg forventet en sammenleggbar modell å bli priset høyere også. Alt i alt, tror jeg dette forhøyede hunden pleie karet er en god verdi for pengene.

Les neste: Slik tørker du en hund etter bading (håndkle og hårføner)

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: furesh forhøyet badekar for hunder