Anmeldelse: luv & emma`s dry pets håndkle for dogs

Grooming hunden din hjemme kan spare deg for mye penger gjennom årene. Noen hunder krever mindre grooming, og du vil kunne gjøre det meste selv. Andre kan trenge mer spesifikk grooming, for eksempel vanlige hårklipp, at du ikke er komfortabel å gjøre hjemme.

LUV og EMMAEn ting som alle kjæledyrforeldre kan gjøre er å bade deres kjæledyr, og dette superabsorberende mikrofiber kjæledyrhåndkle for hunder fra Luv & Emma "s er det perfekte tillegget til badetider verktøykasse.

Vi bader alltid våre hunder hjemme for å spare på bekostning av å ha en groomer gjør det. Jeg har ikke noe imot å gi dem et bad, men det gjør alltid et stort rot på badet vårt. Når de rister vann flyr overalt og når de kommer ut av karet, forlater de en sti med vann fra badet til inngangsdøren.

Ikke bare vil det tørre kjæledyr håndkle fra LUV og EMMA løse dette problemet, det er også veldig praktisk å tørke våte hunder som kommer inn fra regnet. Det er fordi det er utstyrt med en patentert sløyfe som gjør det mulig for håndkleet å henge på nesten hvilken som helst dørhåndtak. Dette håndkleet er billig, og dets unike design vil gjøre livet som en hundseier litt enklere.

Luv & Emma`s Dry Pets Håndkle for Dogs Review

LUV og EMMA

Hvis hundene dine er som vår, er sjansene de kommer inn i våt eller gjørmete oftere enn ikke. Dette håndkleet fra LUV og Emma gjør det enkelt å rense dem av så snart de kommer i døren. Så kan du henge håndkleet tilbake på døren og mikrofibermaterialet vil raskt tørke slik at du kan bruke det igjen.

I SLEKT: Beste Dog Shampoos for valper

Noen kjæledyrseiere bruker papirhåndklær for å tørke hunden ned når han kommer inn fra regnet, men det kan bli kostbart etter en stund. Vi pleide å bruke badehåndklær, men de holder ikke nesten like mye vann som en tørr kjæledyr håndkle. De tørker ikke ut så fort, så du ender med å måtte bruke flere håndklær hver dag.

Vi bor i Maine, og akkurat nå er det veldig gjørmete. Som frosten kommer ut av bakken og snøen smelter, slår det alt til gjørme. Jeg prøver å tørke våre hunders poter av hver gang de kommer inn fra utsiden for å kutte ned på smussene de sporer inn i huset vårt. Hvis jeg brukte papirhåndklær, ville jeg trolig gå gjennom et par ruller per uke!

Mikrofiberen er myk og sømmen er veldig sterk. Som du vil se i min videoanmeldelse, er det to størrelser av Pet Håndklær som tilbys av Luv & Emma`s. Tørre kjæledyr er den mindre størrelsen, og den måler 21 x 17 tommer. Den tørre kjæledyrs håndkle holder opp til 12 gram vann. Det anbefaler for små og mellomstore raser.

LUV og EMMA

Tørr kjæledyr pluss er større størrelse, og det måler 36 x 23 tommer. Dette er den størrelsen jeg mottok. Det holder opptil 25 gram vann! Vi har to store rasehunder, så tenk bare hvor mye vann kommer av dem når vi bader dem. Jeg pleide å bruke ett badehåndkle per hund for å tørke dem av.

Tørr kjæledyr pluss anbefales for hundeeiere med store raser og flere hunder.

Nå bruker jeg min tørre kjæledyr pluss for å tørke begge hundene. Det absorberer mye vann! Da jeg brukte et badehåndkle, ville vår sjokoladelaboratoriet fortsatt bli dryppet våt da hun klatret ut av karet. Hun har en tykk dobbeltjakke Det holder mye vann, men mine tørre kjæledyr pluss absorberer så mye vann som hennes pels ikke drikker i det hele tatt.

Jeg trenger ikke å rydde opp en sti med vann fra badet til inngangsdøren lenger, og jeg kan bruke dette et håndkle for å tørke begge hundene mine. Disse mikrofiberhåndklær er også maskinvaskbare, og de tørker veldig raskt, slik at du kan bruke dem flere ganger hver dag. Luv & Emma er tørre kjæledyr sydd i USA, og de kommer i resirkulerbar emballasje.

På tidspunktet for publisering kjører LUV og Emma`s et salg på deres hjemmeside. Du kan kjøpe et tørt kjæledyrhåndkle for $ 12.95 og et tørre kjæledyr pluss for $ 15.95. Normalt er tørre kjæledyr $ 17.95 og tørre kjæledyr pluss $ 20.95.

Sammendrag av Luv & Emma`s Dry Pets Håndkle for Dogs Review

Fordeler:

  • Små størrelse holder 12 gram vann - stor størrelse holder 25 gram
  • Laget av myk mikrofiber med sterk søm
  • Hengende henger på nesten hvilken som helst dørhåndtak
  • Tørker raskt
  • Rimelig

LUV og EMMAULEMPER: Etter min mening, er det ikke noen ulemper for dette produktet. Det er litt dyrere enn et tradisjonelt håndkle, men det har også mye mer å tilby. Tørr kjæledyr håndklær fra LUV og Emma er praktisk og rimelig. De vil gjøre livet som en hundeier litt enklere.


Nå er det din tur

Har du brukt Luv & Emma "s tørre kjæledyr håndkle for hunder allerede? Har du suksess med det, eller har det mislyktes? Du er velkommen til å la din egen anmeldelse og vurdering for LUV og Emma`s tørre kjæledyrhåndkle for hunder under og gi oss beskjed om hva du synes!


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Anmeldelse: luv & emma`s dry pets håndkle for dogs