Gjennomgang: pawsitive fx all-natural balms and wax for dogs

For den uinitierte, Pawsitive FX er et kanadisk selskap som gjør høy kvalitet, trygge produkter for hunder som er helt naturlige og laget uten konserveringsmidler eller kjemikalier. Deres linje inkluderer hundesalmer for å helbrede tørre, sprukne poter og nese og en beskyttende voks for å holde padsene til kjæledyrets føtter i god stand.

Jeg var heldig nok til å få eksempler på Pawsitive FX Produkter å prøve med hundene mine i bytte for min ærlige gjennomgang.

Pawsitive FX All-Natural Balms and Wax for Dogs Review

Video Review: Pawsitive FX All-Natural Bals og Wax for Dogs

Glade poter og glade snouts er fuktighetsgivende og helbredende balsam som vil berolige, sprakk, chapped og grov nese og poter. Når de brukes regelmessig, hjelper disse balmene også fuktighetsputer og opprettholder sin naturlige helse.

Begge blandingene er laget med helt naturlige ingredienser. De er også organiske og veganer. Happy Snouts Balm er også unscented, så det vil ikke overvelde din Fidos følelse av lukt.

Sterke poter er en voks som kan brukes på hundens pads for å beskytte dem mot elementene. Varm asfalt, bergarter, snø, is og salt kan alle være skadelig for padsene til kjæledyrets føtter. Hvis du opprettholder hundens pads med lykkelige poter og deretter påfører sterke poter på de dagene at kjæledyrets pads vil bli utsatt for harde elementer, vil føttene være sterke og sunne hele året.

Video Review: Pawsitive FX All-Natural Bals og Wax for Dogs

Jeg elsker disse produktene. De jobber bra for begge våre hunder, men de er spesielt flotte å ha for vår bokser. Hun er en brachial rase, noe som betyr at hun har et presset i nesen, og nesen hennes blir veldig tørr og tynn.

Vi bor i Maine, så i de tørre vintermånedene er det det verste. Om sommeren blir kantene på nesen hennes tørre akkurat der de møter hennes nese, og .25 gram tube av glade snouts fungerer veldig bra å komme inn i de små mellomromene.

Vi har harde vintre her, og vi oppvarmer vårt hjem med en vedovn, noe som gjør luften innvendig selv tørrere enn den kalde luften utendørs. Hvis vi ikke behandlet hundens neser om vinteren, ville de være så sprakk og tørke at de ville splitte åpne og forårsake mye smerte.

Vi prøvde å behandle våre kjæledyrs føtter og nese med forskjellige produkter, men de helbredet enten huden eller beskyttet den - vi kunne ikke finne et produkt som gjorde begge deler.

Alle disse produktene er ekstremt enkle å bruke, spesielt de små rørene. De ruller opp som chap pinne og du kan enkelt gni dem på hundens nese eller poter. Teglene er også gode, og de er veldig gunstige når du trenger å bruke balsam eller voks til et stort område.

En annen stor fordel for disse produktene er at de er helt naturlige, så de vil fukte og reparere huden din også! Jeg hater å bruke fettete kremer som føler seg brutto på huden din, men disse produktene er flotte, og de lukter også fint.


Det er din tur til å gjennomgå Pawsitive FX All-Natural Bals og Wax for Dogs

Har du noen erfaring med Pawsitive FX All-Natural Bals og Wax for DogsHva er dine tanker på dette hunden produktet? Du er velkommen til å la din egen anmeldelse og vurdering for Pawsitive FX All-Natural Bals og Wax for hunder under og gi oss beskjed om hva du synes!


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: pawsitive fx all-natural balms and wax for dogs