Hvordan trene en labrador retriever

Trening av en Chocolate Labrador Retriever

Labrador Retrievers jevnlig topp listen over mest populære hunderaser. Disse smarte, sosiale hundene er kjent for deres elskede temperament og deres tålmodighet. Tradisjonelt oppdrettet som jakthunder, laboratorier er også blant de mest populære tjenestehundene, som fungerer som leder hunder for blinde mennesker og som terapi hunder.

Ved å sosialisere disse hundene tidlig, kan du tappe inn i deres naturlige instinkter som beskyttere og følgesvenner.

Sosialisere valper

Labs er naturlige fødte mennesker pleasers. Introdusere lab valp til så mange nye mennesker og steder som mulig i de tidlige månedene i livet. Hold hvert nytt møte og opplev positivt og positivt. Å gjøre dette vil styrke labs naturens naturlige tendens til å være vennlige og akseptere alle.

Hvis du har små barn i hjemmet, sørg for å sosialisere dem til dyret, så vel som omvendt. Selv om laboratorier er tålmodige og tolerante, kan de fortsatt nippe på et barn som tåler eller gjør vondt i løpet av spillet. Sørg for at alle kjenner grensene og reglene.

Trene hver dag

Labrador Retrievers er høye energi hunder, som er en del av grunnen til at de er så gode kjæledyr for aktive familier. Men hvis laboratorier ikke får tilstrekkelig trening, de kan raskt bli kjedelig. Dette fører ofte til destruktiv oppførsel og annen Vanlige oppførselsproblemer, som bjeffer, tygge og graving. Det er også hvorfor laboratorier ikke passer godt til leiligheten som er for store og for aktive.

Planlegger å gi laboratoriet en time eller mer trening hver dag. De fleste laboratorier elsker lange turer eller et spill med henting. Dette er den perfekte måten å brenne av labs energi.

Start et grunnleggende lydighetsprogram

De fleste laboratorier elsker virkelig å lære. Dra nytte av deres medfødte trenbarhet av Starte et lydighetsprogram Så snart du tar med Labrador Retriever Home. Du kan jobbe med Grunnleggende lydighetskommandoer på egen hånd, eller registrer deg for en hund lydighetsklasse med a Lokal hundetrener. Klasser er en fin måte å trene laboratoriet mens du sosialiserer på samme tid.

Siden laboratoriene kommer til å være ganske store og ha en tendens til å trekke på båndet, gjør du å gå på en løs snor Din første prioritet. Du bør også lære at laboratoriet skal "komme", "slippe det" og "hente", slik at du kan dra nytte av sin naturlige tendens til å hente.

Bruk positiv forsterkningstrening

Deres iver for å lære, leken, kjærlige naturer, og deres kjærlighet til godbiter gjør Labrador Retrievers fantastiske kandidater for Positiv forsterkningshundopplæring. Belønne deres gode atferd med en liten godbit, et spill eller litt kosetid med deg. Du finner at laboratoriet ditt vil snart tilby deg oppførselen du liker med liten bedrift.

Hvis du bestemmer deg for å bruke godbiter i treningen, husk at Labs har en tendens å bli overvektig. Bruk de minste godbitene som er mulig for å belønne atferd, og vær sikker på å redusere mengden mat du gir på måltidstider eller øke øvelsen for å kompensere for godbitene.

Planlegg på en lang ungdomsår

En av de mest endeørlige egenskapene til Labrador Retrievers er at de forblir veldig valp-lignende lenge etter at de har nådd voksenlivet. Ulempen er at deres energinivå og tendens til å komme seg i mischief fortsetter godt inn i voksen alder også. Derfor lønner det seg å ha Behavior Management Verktøy Handy.

Vurder service dyreopplæring

Alle disse egenskapene gjør laboratorier gode service dyr. Opplæringen til å bli et tjeneste dyr vil variere avhengig av hva hunden vil gjøre - noen er opplært til å være dyrefellesskap til syke barn og voksne på sykehuset, mens andre er opplært til å tjene som see-eye hunder. Andre kan gi hjelp til mennesker med psykiske lidelser, eller atferdsproblemer.

Kontroller kravene til lisensiering og opplæring der du bor - Noen steder har strengere regler og krav til tjenestehunder enn andre.

Problemer og proofing oppførsel

Mange Labrador Retrievers er lykkeligste og den mest oppførte når de har en jobb å gjøre. Vurder å bli involvert med en hundesport eller trene laboratoriet ditt som et servicedyr eller Pet Therapy Dog.

  • Kasse tog Labradoren din, så det har ikke kjøring av huset når du ikke er der for å overvåke
  • Gi laboratoriet ditt med en rekke Interessante leker og tygger for å holde det fra å bli kjedelig.
  • Fortsett å praktisere grunnleggende lydighetskommandoer - det forsterker labs trening og gir mental stimulering.

Uansett hvilken opplæring du bestemmer deg for, holder laboratoriet opptatt og aktivt, er sikker på å holde en av de berømte laboratoriet smiler på ansiktet.

Artikkel Kilder
Spruce-kjæledyrene bruker bare høykvalitetskilder, inkludert peer-reviewed studier, for å støtte fakta i våre artikler. Les vår redaksjonelle prosess for å lære mer om hvordan vi faktisk sjekker og holder innholdet nøyaktig, pålitelig og pålitelig.
  1. Tenåringer: Å håndtere ungdommen. Ohio State University College of Veterinary Medicine

  2. McGreevy, Paul D et al. Labrador Retrievers under primær veterinærpleie i Storbritannia: Demografi, dødelighet og lidelserCanine Genetics and Epidemiology vol. 5 8. 22. oktober. 2018, DOI: 10.1186 / S40575-018-0064-X

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan trene en labrador retriever