8 Beste hunder for depresjon: hjørnetenner for å hjelpe til med å takle når du er nede

Beste hunder for depresjon

De gunstige påvirkningene av hunder på personer med depresjon har vært godt dokumentert, og er det virkelig noen overraskelse?

De furry, firebenede, hale-wagging hunder bringer tonnevis av glede i våre liv, og For de som håndterer depresjon, kan den ubetingede kjærligheten til en hund ha enorm kraft.

Hunder kan hjelpe med angst, depresjon, PTSD og mange andre psykiske problemer som påvirker ditt daglige liv. Noen hunder gir til og med følelsesmessig støtte som en heltidsgig, som jobber som servicedyr som er plassert i skoler, sykehus, sykehjem og andre steder.

Mens fordelene med hundenes eierskap er stor, Det er verdt å spørre - hva er de beste hundene for depresjon? Du vil finne den rette hunden for deg.

Å plukke feil hund for din livsstil kan øke stress og angst, Så å finne en hund som er en god passform er viktig for å høste de humørforsterkende fordelene med hundenes eierskap.

Hvordan hundene kan bidra til å lindre depresjon

Å eie en hund kan bidra til å forbedre humøret og redusere stressnivåene - som et resultat er hundeeiere mindre sannsynlig å lide av depresjon enn ikke-kjæledyrseiere. Hunder kan lindre depresjon i en Antall måter:

  • Betingelsesløs kjærlighet. Hunder gir en rikelig kilde til ubetinget kjærlighet. Hunder bryr seg ikke hva slags person du er eller hva slags problemer du har - de vil elske deg uansett.
  • Ansvar og følelse av verdi. Å ha en annen skapning avhenger av deg for deres behov, kan legge til en god følelse av verdi i en persons liv. Å være i stand til å gi mat, vann og omsorg for et annet levende vesen, gjør at vi kan føle oss viktige og gir en følelse av verdi.
  • Aktivitet. Å trene en hund, som all trening, slipper også serotonin og dopamin. Å ha en hund å gå gir eiere en grunn til å få gunstig mosjon, og også eiere utenfor for litt frisk luft.
  • Møt nye mennesker. Hunder hjelper eierne sine til å møte nye mennesker og få venner - som ikke vil møte sin nabo med den nye valpen?
  • Rutine. Ta vare på et kjæledyr kan legge til struktur, rutine og formål til dagen din. For de som lider av depresjon, kan et sett, vanlig rutine være veldig trøstende og hjelpsom.
  • Fysisk berøring. Vi anerkjenner ofte ikke kraften i fysisk berøring. Berøring av en annen levende vesen kan være veldig trøstende, og petting (eller cuddling) en hund kan gå langt i å redusere stress. Å spille med dyr har også vist seg å frigjøre serotonin og dopamin (de store, gode stoffene).
  • Bedre helse. Hundeeiere har lavere blodtrykk enn de uten kjæledyr, spesielt i stressende situasjoner

I denne videoen diskuterer YouTube Blogger Erin hvordan hunden hennes Digby hjelper henne med å takle sin depresjon - ha en klokke!

Velge den rette hunden for din personlighet

Mens det har vært godt demonstrert at hunder kan bidra til å redusere depresjonen, Det er viktig å vurdere hvilke hundegenskaper og egenskaper som passer best for dine individuelle behov.

For noen mennesker med depresjon er en lykkelig-heldig goofball som en retriever ideell. Aktive hunder som retrievere kan hjelpe eiere å komme seg ut og være aktive, øke endorfiner og forbedre humøret.

Beste hunder for herding av depresjon

Imidlertid kan andre finne den typen hund som skal være utmattende og frustrerende, noe som gjør ting verre. Disse menneskene kan gjøre det bedre med en koselig Havanese.

Snakk med din mentale helsepersonell og din potensielle hunds oppdretter for bedre å forstå hvilke typer hunder som passer til dine følelsesmessige og fysiske behov.

Raser: et godt utgangspunkt

Hundraser har blitt avlet for spesifikke formål gjennom årene, med forskjellige raser som viser ulike personlighetstrekk, atferd og omsorgskrav.

Vi beskriver de anbefalte hundene raser eller rase grupper som ofte fungerer så godt som følelsesmessige støttede dyr og anses ofte som beste hunder for depresjon.

Når du har identifisert en rase eller rase gruppe (dvs. hyrder, terrier eller retrievere) som interesserer deg, begynner du å snakke med eiere, oppdrettere eller redningspersonale som jobber med disse hundene. Disse dyrepleieprofessorer og eiere kan hjelpe deg med å identifisere individuelle hunder som vil fungere best for din livsstil.

Store forskjeller eksisterer mellom å jobbe i motsetning til showlinjer i mange raser, så å snakke med oppdretter eller beskyttelsespersonalet er like viktig som å gjøre tidlig forskning på ulike raser.

Mens hundeaser er utviklet av årene for spesifikke formål, Hver hund er en person, så sørg for å bli kjent med din potensielle hundemann før du bringer dem hjem permanent.

Hva med en redningshund?

Det er også verdt å merke seg at du på ingen måte trenger å få en renraset hund - Sørg for å vurdere å vedta en redningshund fra et ly.

Disse hundene har en tendens til å ha ubegrenset kjærlighet til å gi, og er ofte spesielt takknemlig for å finne sitt nye for alltid. Blandede rasehunder, som ofte finnes i husly, kan ha det beste av flere raser, så sørg for å vurdere dem for hundens følgesvenn!

8 beste hunder for depresjon: hjørnetenner som kan kurere bluesen

Vi vurderer disse hjørnetenatene som de beste hundene for depresjon på grunn av deres personlighet og oppførsel, men de er på ingen måte de eneste hundene der ute for de som lider av depresjon.

Likevel, hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne, sjekk disse hundene ut - de er sikker på å lyse dagen din!

1) Havanese

Utgående, morsom og intelligent er ordene som American Kennel Club bruker for å beskrive Havanese. Denne lille, medium-energi hunden er en cheery ball of fluff Det er sikkert å lyse opp dagen din.

Foruten vanlig grooming og myk går, bør Havanese generelt ikke være høy vedlikehold og er gode følgesvenner å komme hjem til. Havanese er også hypoallergen Og kjent for å ha gode, enkle personligheter.


2) Cavalier King Charles Spaniel

Denne kjærlige, milde hunden var en toppvalg for royalty tilbake på dagen. Deres enkle natur, liten størrelse og medium energinivå gjør dem som ligner på Havanese. Men Cavalier King Charles Spaniels har en tendens til å ha mindre hår og er litt mer aktive.

Cavalier King Charles Spaniels er Laid tilbake med barn og andre hunder. De er glade for å snuggle på sofa eller gå for lange turer i parken.

King-Charles-Cavalier-hunder-for-depresjon

3) Border Collie

Hvis du leter etter en hund som vil utfordre deg til å komme seg ut, trene og jobbe med trening, se ikke lenger enn Border collie.

Border Collies er Utrolig intelligent og høy-energi. Disse hundene trenger mye trening, men hvis du er oppe for utfordringen, er få hunder mer givende. Arbeidet med trening og triks med grensekollien din kan være utrolig morsom og motiverende, så lenge du er villig til å tilegne tid og fokus.

Border Collies kan være enorme kosede venner og er veldig kjærlige. Imidlertid kan de også være sjenert, så de trenger mer Tidlig livs sosialisering enn andre hunder

Border-collie-hunder-for-depresjon

4) Golden Retriever

Det er vanskelig å slå en gylden når det gjelder deres goofy natur og lekenhet.

Som grensen Collie er Golden Retrievers et flott alternativ hvis du er ute etter en hund for å hjelpe deg med å komme seg ut av huset, da de trenger en anstendig mengde trening. Disse større dimensjonene elsker generelt alle og alt de møtes, og er berømte for sine konstante smiler.

Golden Retrievers og Golden Mixes er generelt bra med barn og alle andre kjæledyr. De er også Utrolig trenbar og smart, gjør det klart hvorfor de er den tredje mest populære rasen i USA. Men hvis du ikke er oppe for daglig tur eller lek, kan den gylden ikke være for deg.

Golden-retreiver-hunder-for-depresjon


5) American Staffordshire Terrier

Samtidig som AM-staber (som de vanligvis kalles) kan se bortkastet, de kan være utrolig søte følgesvenner.

American Staffordshire Terriers er i "Pit Bull" uoffisiell gruppe, men ikke la det avskrekke deg (spesielt siden Pit Bulls får virkelig en mye verre rap enn de fortjener). AM-staber er smart, selvsikker og lojal.

Godmodige hunder med store smil, De elsker å spille. De er kjent for å være ganske dumme til tider, og med riktig Tidlig livs sosialisering, de vil være flotte med barn, fremmede, hunder og små dyr. De trenger mindre trening enn grensen collies eller golden retrievere, og er mellom dem størrelse-klok.

Vær forsiktig med å få dem fra en ansvarlig oppdretter og sørg for at ditt oppholdsrom tillater "pit bull" raser. Å eie en AM-stab kan være utrolig givende - disse hundene er naturlige dyner og beskyttere.

American-Staffordshire-Terrier-pit-bull-hunder-for-depresjon

6) tårn

Denne gruppen av hunder inkluderer Greyhounds og whippets. Til tross for å bli oppdrettet for racing, er disse hundene ofte store sofa poteter.

Disse hundene er rolig og hengiven, og denne gruppen kommer i en rekke størrelser med lignende temperament. Det er vanskelig å gå galt!

whippet for depresjon

7) Pug

Hvis du leter etter en sjarmerende, liten følgesvenn for å lyse dagen din, er Pugs et fantastisk alternativ.. Disse søte små hundene er lekne med middels energi, og er kjent for å være godt mannered. Du kan ikke få mye mer annerledes utseende - klokt fra en whippet!

Deres selv tempere og kjærlige personligheter gjør pugs en amerikansk favoritt. De er utsatt for å puste problemer, noe som gjør dem ikke ideelle for joggere, men et flott alternativ for leilighet-dwellers kort på løpeplassen.

pugs for depresjon

8) Shiba inu

Shibas - "Inu" betyr bare hunden på japansk - er kjent for å være oppmerksom, varsel og aktiv.

Disse små hundene kan være veldig catlike i deres oppførsel, så vær forberedt på en lekfull, men uavhengig følgesvenn. De kan være avviket og vanskelig å trene, men deres lille størrelse og lettvint natur gjør opp for dette.

Shibas er ikke det beste for nybegynnere eiere som vil ha en kose kompis, men deres unike personlighet vinner dem mange fans som er oppe for en utfordring og aren ikke store fans på & # 8220; velcro hundene & # 8221; hvem kan ikke forlate din side.

Quirky og moro, Shibas er sikker på å lyse opp livet ditt uten å legge for mye av en øvelse og sosial byrde. Mens de er like i størrelse og energinivå til pugs, er disse rasene ikke utskiftbare!

Shiba-inu-hunder-for-depresjon

Har du en følelsesmessig støtte kjæledyr, offisiell eller uoffisiell? Hvordan hjelper hunden din deg gjennom dagen? Del din erfaring i kommentarene!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 8 Beste hunder for depresjon: hjørnetenner for å hjelpe til med å takle når du er nede