Navalbase ved hjelp av hunder for å hindre selvmord

En Naval Clinic har begynt å bruke hunder for å snuse ut ekstrem stress for å hjelpe sjømenn og marinjer bekjempe selvmordsdepresjon.

Ifølge forsvarsdepartementet har militære selvmord vært kontinuerlig økende siden 2013. Men mannens beste venn har blitt brakt inn for å bidra til å sette en stopper for den trenden.

En Naval Clinic på Joint Base Andrews i Maryland har eksperimentert med noen fantastiske nye strategier for å hjelpe militære medlemmer bekjempe ekstrem stress.

Senior sjef Brad gjør sine daglige runder på klinikken, og undersøker pasienter for tegn på stress. Hvis han føler at humøret er slått av, går han til handling, noen ganger kose dem.

Hvis det høres ut, er det fordi Chief Brad ikke er menneskelig lege - han er en Golden Retriever Lab Mix!

Hvordan det hele startet

Chief Brad var opprinnelig trent til å være en serie-øyehund, en PTSD-hjelp, og på dette tidspunktet en stressavlastende hund.

Når Chief Brad registrerer å plage følelsesmessige mønstre i en pasient (som stress, depresjon eller irritabilitet), varsler han umiddelbart sin handler, sjef Bobby lenge. Long er en sykepleierutøver som handler for å veilede pasientene og avgjøre om de trenger profesjonell hjelp.

Ifølge lenge, måten hundene kan føle dette, synes å koke ned til hormoner, kroppsspråk eller begge deler.

Svært stressede individer kan avgi visse feromoner, hvilke hunder nese er lett åted for å plukke opp (i motsetning til vår).

"Det er sjeldent. Jeg tror de fleste hunder har evnen til å plukke opp, lese folks følelser bedre enn mennesker gjør. Men for å få en hund som plukker opp på det og handler på det ... det er den harde delen."

I tillegg er hunder mye bedre på å lese kroppsspråk enn mennesker. Dette skyldes at mennesker kommuniserer med primært av deres ansiktsuttrykk og ord, mens hunder kommuniserer primært ved å bruke kroppene sine.

Så brad plukker opp på ting som folk pleier å savne i sine medmennesker.

Kim Hyde er en leder med sørøstlige guide hunder. Ifølge Hyde er det for tiden bare 29 hunder i nasjonen som er i stand til å handle anti-stresshunder.

I SLEKT: Etter å ha sviktet karriere 3 ganger, finner hunden endelig karriere som hjelper folk

Positiv innvirkning på negative følelser

Kaptein Robert Coogan er en kommandolinje på Naval Air Facility-Washington. Han koordinerer velvære på rundt 4000 tjenestemedlemmer på fellesbase Andrews.

Coogan ser førstehånds påvirkningens anti-stresshunder har på sjømenn. Ifølge ham hjelper disse hundene service medlemmer som nettopp har sett for mye og som kommer tilbake med følelsesmessig skade.

Ifølge Coogan har Chief Brad hjulpet hundrevis av sjømenn på JBA. Den koselige hunden hjelper ikke bare med mindre daglige interaksjoner, men har bistått i store tilfeller der tragiske hendelser som distribusjoner, ulykker eller vanskelige familie situasjoner virkelig treffer sjømennene hardt.

Chief Brad og Handler lenge har vært på dette de siste to årene, og jobber på JBA og over Washington, D.C. område.

Lange påpeker at mens det er lett å finne en hund som kan hente på folks følelser, er det faktisk ekstremt sjeldent å finne en som vil handling på den.

Navalbase ved hjelp av hunder for å hindre selvmord
Sr. Chief Brad poserer for kameraet i Hangar 12 på Joint Base Andrews. Foto: Fox News

Lang og Chief Brad gjør også hussamtaler i tillegg til deres kliniske besøk. Dette er bare for å kunne gi støtte til noen på en base som bare har en tøff dag. Som alle som lider av PTSD, vet depresjon eller angst, noen dager kan være ubeskrivelig hardt.

Chief Brad trenger ikke å gjøre mye. Navy Commander Damon Hildebrand rapporterer at bare knelte med hunden og gni ørene, er nok til å forynge ham.

Hildebrand sier at Chief Brad er i stand til å løfte soldater og marinere til "et høyere nivå", hvor de kan helbrede effektivt. Han sier at hunden er i stand til å ta seg av stress, selv midlertidig er nok til å muliggjøre helbredelse på en sunn måte.

Chief Brad hjalp Navy Vet Luis Glinton, når han måtte forandre sitt liv fra et militært medlem til sivile. Glinton sa at Chief Brad bare var rundt og mottak av kjæledyr var nok til å løfte hans ånder i løpet av en tid da han var "et følelsesmessig vrak."

I mai vil Chief Brad og Hans handler være pensjonere, ta sine tjenester til Kosovo for å gjøre lignende arbeid.

Coogan sier det følelsesmessige obligasjonen som tilbys av anti-stresshunder, er det som er unikt, og han ser frem til å utvide dette programmet over Navy-flåten i fremtiden.

Les neste: Begravelsesboliger som bruker terapi hunder for å hjelpe sorget

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Navalbase ved hjelp av hunder for å hindre selvmord