5 Common sugar glider diseases

Sugar Glider

Både et eksotisk kjæledyr og en "lomme" kjæledyr, Sugar Gliders er populære i U.S. og rundt om i verden, selv om noen stater og land ikke tillater dem å bli holdt hjemme. Disse myke, små marsuppale er super søte, men de er også utsatt for utallige sykdommer.

Ved å holde proaktiv gjennom Eksotisk PET Forskning og ved å danne et forhold til et eksotisk veterinært lag, kan du bidra til å holde sukkerglideren sunnere og lykkeligere for lengre tid. Ta glideren din i for årlige kontroller, da små kjæledyr som sukkerglidere ofte gjemmer sin sykdom før de er veldig syke. Tidlig deteksjon av en sykdom kan være en livredder for kjæledyret ditt.

Metabolsk bein sykdom

Også referert til som ernæringsmessig osteodystrofi, Metabolisk bein sykdom er mer vanlig sett i kjæledyr reptiler, Men det er også et stort problem i Pet Sugar Gliders. Både reptiler og sukkerglidere trenger kalsium i deres dietter for å opprettholde riktig beinstyrke. Når sukkerglidere ikke får nok kalsium og vitamin D3 i maten, blir deres bein myke på grunn av ubalansen av vitaminer og mineraler i sine små, små kroppssystemer. Deretter kommer de sekundære problemene, inkludert hjertesykdom, anfall, lungebetennelse, og selvfølgelig ødelagte bein.

Heldigvis kan denne sykdommen diagnostiseres av din eksotiske veterinær, som kan sjekke beinets tetthet og gi en ernæringsmessig konsultasjon. Tilstanden kan vanligvis reverseres med kalsium og vitamin D3-tilskudd og diettkorreksjon. Medisiner for å behandle sekundære problemer kan også foreskrives. For å unngå ødelagte bein, anbefales Cage Rest for alle sukkerglidere med en metabolsk bein sykdom til bein tetthet har forbedret seg.

Sugar Glider Ick

I akvarier, ich, ick eller hvit spot sykdom er kjent og mye fryktet. Ick i sukkerglidere, skjønt, er litt annerledes enn akvatisk versjon. Selv om begge versjonene skyldes små parasitter som kalles protozoans, er sukkerglider ick forårsaket av Simplicomonas protozoan, Mens fiskeversjonen er forårsaket av Ichthyophthirius variasjon. Simplicomonas finnes i tarmkanalen med sukkerglidere og i kombinasjon med stress, forårsaker diaré og dårlig kappekvalitet.

Selv om det ikke er så mye kjent om Sugar Glider Ick, bør aggressiv behandling leveres av en eksotisk veterinær så snart det er mistenkt. Underernæring og dehydrering forekommer raskt i disse små dyrene, slik at enhver diaré eller endring i kappekvaliteten til sukkerglideren ikke blir ignorert. Ick diagnostiseres med en fecal prøve å lete etter de mikroskopiske parasittene eller ved å sende det ut til et laboratorium for spesiell testing.

Forhindre denne sykdommen er vanskelig fordi den ikke forstår hvor sukkerglidere plukker opp protozoanen, og det er veldig smittsomt mellom sukkerglidere. For å unngå å forurense en annen sukkerglider, vask hendene før og etter å ha håndtert et dyr for å redusere sannsynligheten for å overføre sykdommen.

Hudinfeksjoner

Sukkerglidere er utsatt for mange forskjellige typer bakterielle hudinfeksjoner, men Mycobacterium er den vanligste. Infeksjoner kan være sekundære for andre sykdommer, for eksempel selvmutilering, eller de kan kjøpes fra skitne innkapslinger, fekal materielle oppbygging, substrat / sengetøy som inneholder bakterier eller soppsporer. For eksempel er Corn Cob Sengetøy en stor skyldige soppinfeksjoner. Debris kan lett bli sittende fast i en sukkergliders myke frakk, men de bader ofte selv eller andre medlemmer av deres koloni for å holde det rent.

Pass på at sukkerhjertigheten er ren, sengetøy vaskes, og maten og vannet blir endret daglig for å forhindre hvilken som helst type hudinfeksjon. Antibiotika eller antifungals foreskrevet av din oxotics veterinær kan bli gitt for å behandle infeksjonen. Hvis sukkergjerneren begynner å se unkempt eller lukter, bør du vurdere å tåle dem med varmt vann eller bruke en grooming-tørke ment for kjæledyr for å hjelpe dem med å bade.

Selvmord

Noen mennesker glemmer mental helse når det gjelder sykdommer, men sukkerglidere påvirkes av en psykisk sykdom som mange mennesker. Selvmutilering er vanligvis forårsaket av ekstrem stress i kjæledyrsukkerglidere og kan forårsake enorm skade, ikke bare kosmetisk, men også gjennom åpne sår og infeksjoner. Selvmutilering kan starte så enkelt som over-grooming eller overdreven slikker for å trekke ut håret og deretter til slutt bli til å tygge huden for å lage åpne sår. Disse sårene kan bli smittet og, hvis de blir ubehandlet, kan føre til at sukkerlisten blir septisk og til og med dø.

Selvmord er en alvorlig psykisk sykdom, men det kan forhindres ved å tilby et passende hjem med så lite stress som mulig for sukkerglideren din. Glidere bor i store kolonier av andre glidere i naturen, som tilbyr kilder for kommunikasjon, binding, foraging, seksuell aktivitet og andre aktiviteter. Pet sukkerglidere bør alltid være plassert med minst en annen glider, om ikke en gruppe av dem, for å begrense sannsynligheten for atferdsproblemer, stress og utvikling av sykdommer.

Beinfrakturer

Sukker glidere elsker å hoppe og glide fra sted til sted, men et hjem tillater ikke alltid trygge steder for denne oppførselen å bli fullt utøvd. Gardin stenger er populære steder for sukker glidere å abborre og undersøke sin verden hvis de får gratis løp av et rom, men stedene de velger å glide til, og land er ikke alltid tilgivende på sine små bein.

Frakturer, eller ødelagte bein, forekommer altfor ofte i kjæledyrsukker som glidere på grunn av deres nysgjerrige oppførsel og naturlige instinkter å glide. Lag et trygt sted for din glider for å utforske og glide for å hindre beinfrakturer, men tillater dem fortsatt å spille og hoppe. Myke landingsområder som puter, tepper og tumbling matter er flotte alternativer for rom som allerede har vært Sugar Glider-Proofed for Exploration. I tillegg, vær oppmerksom på hva som er tilgjengelig i det rommet for at de skal klatre på og hoppe av. Inne i sukkergliderens bur, sørg for at det ikke er noen elementer som kjæledyret ditt kan få beinet sitt fast i.

Se nå: Hvordan er sukkerglidere som kjæledyr?

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 5 Common sugar glider diseases