10 Ting du bør gjøre for hundene dine fordi de ikke kan gjøre det selv

10 ting du bør gjøre for hundene dine fordi de kan

Hunder er fantastiske kjæledyr som i stor grad de er ganske selvforsynte og trenger litt mer enn å bli matet eller gå hver dag. Likevel gir de oss så mye i retur - ubetinget kjærlighet, følgesvenn, mye latter, så vel som et vennlig øre når vi trenger å snakke med noen. Det er imidlertid en rekke ting som vi bør gjøre for våre hunder at de ikke kan gjøre for seg selv som vi lister nedenfor. Ikke bekymre deg, de vil fortsatt forbli ganske bra på å overleve med minimal inngang fra oss som deres eiere, men det er bare noen få ting som kan bidra til å holde dem i den beste helse og velvære.

1. Børste tennene sine

Det kan være en smerte i begynnelsen, spesielt når hunden din blir vant til følelsen av å ha tennene hans børstet, men regelmessig Rengjøring av hundens tenner kan spare både deg og dem mye smerte i fremtiden. Dette er fordi Tannproblemer og tannkjøttsykdom er en av de vanligste måtene som hunder blir syk - både i alderdom, men også når de er unge voksne. Ved å se etter tennene, hjelper vi dem med å holde seg friske derfor ved å sørge for at det ikke er unødvendig oppbygging av tartar eller plakett som kan forårsake problemer for valpen din.

Dette er avgjørende for dem å holde alle tennene og ikke å gjennomgå smertefull tannfjerning - eller verre. Det er ikke uvanlig at hunder må ha kirurgi for en tannkjøttinfeksjon som har spredt, som lett kunne ha blitt unngått med vanlige tenner renser. Ved å gjøre det, sparer du også dyre veterinær regninger lenger nedover linjen når du betaler for prosedyrer og kontrollerer som har skjedd som følge av dårlig tannhygiene.

Relatert innlegg: Dog Dental Spray

Du kan enkelt rense hundens tenner hjemme med varer som er kjøpt fra alle dyrebutikker i god kvalitet. Husk å bygge opp til en fullstendig blåst tannbørsting rutine - ved å starte lite og ofte betyr det at hunden din langsomt blir vant til det som uunngåelig vil være en merkelig følelse for dem.

Relatert innlegg: Beste hund tannkrem og Beste hundens tannbørste

2. Gi dem et bad

Regelmessig bade og Grooming hunden din er grunnleggende for dem som blir luktende søt og ser bra ut. Det er viktig at eiere gjør dette som det er rett og slett noe som hunder ikke kan gjøre av egen akkord. De har ikke tilgang til hund sjampo at vi gjør som vil holde sine strøk ser sunne og skinnende med riktig mengde oljer. Hunder trenger noen oljer på kappen deres for å holde pelsen sterk så vel som deres hud fri for tørre flekker og irritasjon, men for mye er det som kan forårsake lukter.

Hund badekar er en fin måte å redusere bryet med å bade hunden din, og de kan nyte det mer enn en kaldslange ned i hagen. Hvis du regelmessig bader hunden din er for stressende for både deg og din pooch, se på andre grooming forsyninger for å gi et stopp gap. Det er noen fantastiske hundeservietter der ute eller Dry Dog Shampoos som kan eeks ut tiden som trengs mellom badene.

Børsting av strøkene deres er like nøkkelen til å vaske dem for å frigjøre dem for smuss og rusk som ikke burde være der. Det vil holde en hunds pels fri for matting som kan forårsake ekkel hudinfeksjoner og hotspots som vil kreve veterinær oppmerksomhet hvis infeksjonen kommer ut av hånden eller det varme stedet helbreder ikke med konvensjonelle over mot-metodene.

Relatert innlegg: Beste Dog Shedding Pensel

3. Mate dem et riktig kosthold

Mens fôringshunder ikke burde være en tøff oppgave på noen måte, er det fortsatt viktig å mate dem et riktig kosthold. Hunder vil ikke kunne kontrollere eller balansere sin ernæring i den måten du kan. Dette koker ned til beløpet som de spiser, så vel som kvaliteten på hva de spiser. For eksempel er Labradorors godt kjent for å ha en umettelig sulter som, hvis de får sjansen, betyr at de vil spise til de er syke. Dette er åpenbart skadelig for hundens helse, og mens det er et ekstremt eksempel, må hundeeiere være oppmerksom på hvor mange kalorier deres hund har hver dag for å holde dem på optimal vekt. Det tar ikke mye for en hund å bli overfet sin daglige kibble og begynne å legge på seg. Vektøkning er dårlig for helsen og kan oppmuntre til utvikling av andre forhold som leddgikt eller hjerteproblemer.

I tillegg, noen kibble, Våt hundemat eller rå mat må ha riktig mengde protein, karbohydrater og vitaminer eller mineraler for hunden din å holde seg frisk. Noen hunder vil ha spesielle kostholdskrav - som de med sensitive mage. Så se etter spesialisert mat fra et anerkjent merkevare for å hjelpe. De kan være veldig fordelaktig hvis hunden din er en bestemt rase eller lider av problemer i leddene for eksempel. Pluss, hvis hunden din er litt overvektig, er det mat på markedet som vil hjelpe dem med å gå ned i vekt mens de fortsatt spiser en rettferdig del av kibble.

4. Hjelpe dem å gå

Det er to måter eiere bør være oppmerksomme på at de kan hjelpe hunden sin. For det første må en hund lære å gå på en ledelse. Dette hjelper både dem og deg. For deg, som eieren, er det flott som det betyr at alle fremtidige turer vil være så lite enklere som hunden din er veloppdragen og går til hæl. Uten noen riktig bånd trening, forlater du deg selv utsatt for å ha en hund som stopper for å tisse eller snuse hvert femte minutt, slik at du knapt kommer hvor som helst. Det er også usikkert hvis de ikke hæl mens de krysser en vei gitt farene som kjøretøyer må både dem og deg når du kjører for fort. Hjelpe dem gå bra på båndet Derfor tar skritt for å forbedre deres sikkerhet.

Relatert innlegg: Beste hundens bånd

For det andre må du kanskje hjelpe hunden din hvis de er eldre eller bevegelseshemmede. Å gi dem muligheten til å gå, vil bidra til å holde deres ånder opp gjennom å kunne gå utenfor for å lindre seg selv, så vel som bare å gå ut for frisk luft i utgangspunktet. Så ofte hunder, når de blir eldre, finner det elendig når de ikke kan gå utenfor for å bruke toalettet og i stedet ha en ulykke inne. Hjelpe dem å gå, kanskje med en hund rullestol, er en god måte å gi hunden din uavhengighet til å forbedre humøret og ansiktet. Pluss, ser på ramper som går inn og ut av huset ditt hvis du har skritt kan også være en stor hjelp til dem.

Relatert innlegg: Beste hundrammer

5. Ta dem for trening

Å gå en hund er definitivt en av deres mer tidkrevende behov, men det er fortsatt nødvendig å gjøre det så ofte du kan. Uten vanlig øvelse, Din hund vil ikke bare legge vekt, han eller hun er også mer sannsynlig å vise negative oppførselsmønstre som kommer fra å bli kjedelig eller fra et behov for å lede sin ubenyttede energi andre steder.

Lengden på turen du trenger for å ta hunden din, vil alltid avhenge av deres størrelse og rase. Generelt, jo større og mer muskuløs rasen, desto mer trenger de å gå. Selv om det er unntak. Beagles er ikke store av en hvilken som helst strekning av fantasien, men har en nesten uuttømmelig mengde energi. Greyhounds er høye hjørnetenner, og mens de kan løpe eksepsjonelt fort, trenger de faktisk svært lite trening generelt.

Å gi hunder trening er å erstatte hva de naturlig ville gjøre i naturen når de er ute på jakt eller roaming. Det er nødvendig å prøve å etterligne denne praksisen, slik at de brenner kalorier for å holde slank. Holde sin vekt ned, som tidligere nevnt, er viktig, da det vil bidra til å forhindre unødvendige helsekomplikasjoner i fremtiden som kan oppstå på grunn av fedme.

6. Hold dem varme

Selv hunder med den tykkeste av strøkene trenger litt hjelp til å holde seg varm noen ganger. Som eiere må vi være oppmerksomme på at våre kjæledyr, spesielt den skinnere, korterehårede variasjonen, må gis en hjelpende hånd som bor, toasty.

Det finnes en rekke måter som eiere kan ansette for å gjøre dette. Oppvarmet hundesenger er en fantastisk måte, spesielt for hunder som lider av kulde lett og bor i boliger med flere utkast. Hvis kjøp eller investering i en oppvarmet hundeseng er ute av spørsmålet, sørg for at deres seng er i en skjermet stilling med mange tepper for at de skal begrave seg inn i å holde seg varm.

I tillegg ser du på å kjøpe dem et frakk for turer når været tar en kjøligere sving i vintermånedene. Det betyr at din pooch vil være i stand til å holde seg utenfor å gå lenger og vil bruke sin energi på en positiv måte i motsetning til å ha for mye energi pent opp innendørs - dette resulterer ofte i hunder som viser den negative oppførselen som så mange eiere prøver så hardt å fraråde.

Relatert innlegg: Beste hundesenger

hunden går i dårlig vær

7. Sjekk føttene sine

Hunder slikker sine poter ganske mye i et forsøk på å selge brudgommen. Men gitt det faktum at de plukker opp så mye på sine poter mens de går ut på en tur, blir det en veldig god idé for hundeeiere å sjekke hundens poter etter hver tur utenfor hvis det er mulig. På denne måten kan eiere fjerne eventuelle nastier fra en hunds føtter som kan føre til at de skal skade, bør en hund innta det ved å slikke føttene i et forsøk på å rense seg selv.

Viktige eksempler på dette ville være om vinteren når fortauet, fortau og veier er spredt med salt og grit for å hindre at fotgjengere glir. Dette saltet og graten kan være giftig for hunder hvis de spiser det. Eiere kan enkelt fjerne denne typen rusk ved å bruke hundeservietter på en hunds poter etter en tur, eller hvis det ikke er en løsning som fungerer for en bestemt hund og eier, kan hundestøvler gi et langsiktig svar. De kan ta hunden din en liten stund for å bli vant til, men de vil bidra til å beskytte en hund mot å plukke opp noen nasties på en hundevandring.

Relatert innlegg: Beste Dog Paw Wax

8. Få dem vaksinert

Mens de hater å besøke veterinæren for å få en injeksjon eller spise en tablett som gir dem beskyttelse mot noen sykdommer, er det viktig at eiere gjør det som er best for hunden sin og har dem vaksinert mot sykdommer som kan forhindres med en inokulasjon på en tidlig alder.

Det kan være hjerteskjærende å se et kjæledyr stresset ut av en situasjon og engstelig på grunn av smerten som en injeksjon kan forårsake. Eiere må imidlertid gjøre det som er best for sine hunder i det lange løp. Vaksinasjoner kan stoppe hunder som lider av farmore smertefulle sykdommer og forhold som rabies, hepatitt og parainfluenza.

9. Sjekk ørene sine

Hundes ører er ganske sensitiv del av kroppene sine. Det er en god ide å sjekke ørene deres for eventuelle problemer når du bader eller brusder dem. På denne måten vil du sannsynligvis få problemer før de kommer til det punktet at bare sterke stoffer eller vanskelige medisinske prosedyrer kan løse.

Mesteparten av tiden vil hundens ører være bra, men det er best å holde øye med følgende:

  • Noen ekkel lukter
  • Utslipp
  • Blod
  • Betennelse eller irritert hud

Hvis du ser på noen av disse, kommer du til veterinærene så snart du kan for å sikre at hunden din er ok, eller så kan noen svar bli gitt til roten til hundens øreproblemer. Forhåpentligvis må de bare bli rengjort, og det er ikke noe mer uhyggelig, men å holde hundens ører sunne er noe som bare en eier kan gjøre. Hunden din kan bare varsle deg om deres smerte gjennom øret risting eller skrape.

Relatert innlegg: Beste Dog Ear Cleaners

Veterinæren sjekker ører til en hund

10. Fjern skadedyr

Det er så lett å glemme, men å sjekke hundene dine for skadedyr etter hver gang, er viktig å gjøre for å sikre at de forblir fri for feil som kan forårsake skade eller irritasjon. Tydelige eksempler er flått som er små, små insekter som biter i en hunds hud og holder fast med sine kjever mens de suger blodet ut av dem. På denne måten vokser de mye større i størrelse, så bli den lille lettere å finne, spesielt hvis hunden din har en stor tykk pelsjakke, men det er viktig å gjøre alt for å finne og fjerne flått før de vokser. Ikke bare er de lettere og mindre smertefulle å fjerne, det gir dem langt mindre tid for å forårsake skade på kjæledyret ditt. De gjør det ved å spre seg Lyme sykdom som er en tilstand som er vanskelig å kontrollere hvis ikke fanget snart nok.

Andre skadedyr som du kan fange hvis du regelmessig sjekker hundens frakk er lopper. Lopper selv er faktisk ufarlige for hunder i at bare en nip fra dem ikke vil føre til noen fare. Men nippet fra flere lopper på en tid da hunden din har en angrep, er det som fører til at hunden din skal skrape. Dette er hvor problemer oppstår. Som loppene forblir i en hunds frakk og på huden deres til de blir fjernet, vil hunden din fortsette å ripe i reaksjon på den kontinuerlige bitingen de er underlagt. Hvis de skraper for mye, kan de få huden til å bli rå som i sin tur kan bli smittet.

Ved å sjekke hunden din for lopper og andre skadedyr, forhindrer du denne typen vev som aldri utvikler seg.

Relatert innlegg: Beste hunden loppebehandling

Gjør ting for hunden din - bunnlinjen

Denne listen, når det er sett i isolasjon, kan se skremmende om hvor mye vi trenger å gjøre for våre hunder. I virkeligheten er ingen av de ovennevnte oppgavene tunge eller bør være for komplisert eller stressende for enten deg eller din pooch. I tillegg vil mange av disse oppgavene ikke føle seg som gjøremål som mange av dem gir deg en unnskyldning for å bruke mer med dem og forbedre bindingen din. For eksempel kan fjerne skadedyr fra hundens pels eller hud høres spesielt plagsom, men flertallet av tiden alt du trenger å gjøre er å slå hunden din i lang tid for å sikre at du har dekket hver del av hans eller henne kropp for å kontrollere at de er fri for flått, lopper eller på annen måte. Det samme med å pusse hundens pels eller tenner - du kan slå disse oppgavene til et spill, slik at de vokser for å elske det, og du elsker å leke med dem.

Men selv om noen av disse oppgavene blir plagsom, vil du fortsatt være glad for at du gjør dem som til slutt det vil resultere i at hunden din fører et lengre, sunnere og lykkeligere liv.

">
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 10 Ting du bør gjøre for hundene dine fordi de ikke kan gjøre det selv