7 Ting å vurdere før du kjøper og installerer en hundedør

Topp 7 ting å vurdere før du kjøper og installerer en hundedør

Enten du har en valp som er ekstremt aktiv eller en som elsker å drikke mye vann og trenger hyppige badferier, ideen om en hundedør begynner å høres ganske tiltalende når du vurderer fordelene. Kjæledyr eiere som jobber nattskiftet eller uregelmessige timer, eller kan ganske enkelt ikke bli plaget av å la en hund inn og ut hele tiden, kanskje vil gi sitt kjæledyr en sjanse til å gå ut på egen plan.

På listen over hundforsyninger må du kanskje vurdere å komme for din pooch, en hundedør er sjelden øverst, men det gir massevis av fordeler og har mange fordeler. Men du må også se på ulemper ved å installere en hundedør I ditt hjem, og vurdere noen andre aspekter av denne tilnærmingen før du kjøper en.

Se også: De 40 beste hundedørene for vegger og dører

1. Inntrengere og tyver

Mens det er usannsynlig at noen kan komme inn i hjemmet ditt gjennom en hundedør, er det større problemet ditt kjæledyr som går utenfor alene og blir stjålet.

Det er herlig å vite at du kan gå på jobb uten å komme hjem til et rot, eller bekymre deg for din valping som holder blæren for lenge. Små hunder er kjent for å trenge hyppige potty pauser og dessverre er de også de enkleste til stjele. Men små raser er ikke de eneste som kommer opp mangler.

For å bekjempe dette problemet etter at du har installert en kjæledyrdør, bør du vurdere å få et overvåkingssystem for å være sikker på at hvis noe skjer, har du bevis for å gi myndighetene. I tillegg til menneskelige prowlers, vil de som bor i stater som Florida hvor store reptiler kryper i folks bassenger og boliger i sesongene, vil revurdere en hundedør.

Graving Escape Artist Dogs kan løpe bort

2. Graving Escape Artist Dogs kan løpe bort

Noen ganger er hundedører ikke så god idé, spesielt når du har en valp som er en apt Escape Artist og elsker å grave under gjerder. Heldigvis er det hundedører tilgjengelig som inneholder en bevegelig plast eller metallstykke som fungerer som en barriere. Så lenge det er stengt, trenger du ikke å bekymre deg for at valpen din tar av gjennom nabolaget.

Bare husk, våre hjørnetenner er mye smartere enn de la på noen ganger. De ser deg åpne og lukker en kjæledyr dør hver dag, og til slutt kan de veldig godt finne ut hvordan de skal gjøre dette selv. Så hvis du har en bestemt løper og du er bekymret, kan puppen unnslippe, hold en lås på hundens dør, og trene din pooch Hvordan slutte å grave.

3. Hvis du bor under havnivå, bør du vurdere vannssignal

Bor i området som Houston, Texas eller mange byer i Louisiana, kan sette en demper på dine forhåpninger for en hundedør. Disse regionene er kjent for å være varme, fuktige og sumpete, som nesten alltid ledsages av årlig flom.

Selv om det ikke oversvømmer, bor, bor under havnivået at tungt regnskap fyller opp gaten ganske raskt. Kjæledyr eiere som bor i regioner hvor vann stiger regelmessig gjennom sommeren eller høstens orkan sesong bør ha hunden døren bygget høyt opp, helst over et dekk eller et sted at fuktighet ikke lekker gjennom kantene.

Hunden din vil trolig spore mer smuss

4. Hunden din vil trolig spore mer smuss

Siden de sannsynligvis vil roaming inn og ut fritt så lenge du forlater hundedøren som er tilgjengelig, bringer den trafikken ganske mer støv og smuss, spesielt om vinteren. Det er ikke en største con og Det finnes måter å takle dette problemet. I det minste, bør du vurdere å legge til gulvmatter på innsiden og utsiden av inngangen til døråpningen.

Et annet lite tips ville være å investere i en billig hund doormat, eller enda bedre - en katt kull matte. Det høres dumt, men de er bygget for å holde smuss og hva som helst annet kommer inn på hundens poter, og er mye bedre på dette enn vanlige dørmatter. Hvis matten din begynner å se ekstra, skitten, ta det bare ut og rist det ut i gresset, eller gi det en rask vask.

Noen kjæledyr kan gi deg

5. Noen kjæledyr kan gi deg "gaver"

Bare fordi det er designet for hunder, betyr det ikke at andre dyr i husstanden din ikke lærer å bruke døren. Katter er naturfulle rovdyr og vil finne måter rundt ting som en dør når de er på jakt. Hvis du har en katt som liker å romp rundt, er det lurt å sette en klokke på dem, så du vet hvor de er, selv om det fortsatt ikke vil løse alle dine problemer.

Dette kan være et problem med noen hunder, men spesielt felines er sannsynlig å gi deg gaver fra utsiden. Små bytte som fugler og ekorn er sikker på å bli offer for de skarpe og dødelige klørene i katten din. Den neste tingen du vet, de slipper døde kropper under sofaen, på kjøkkenet, under sengen din, og hvor som helst de vet, vil du til slutt finne den.

Når det gjelder hunder, med mindre din er unik for de mange søppelkompaktorene som de fleste hjørnetenner har, ville det ikke være en overraskelse hvis poochen din bestemte seg for å chow ned på noen deilige, gratis lik som ligger rundt. Ellers kan Fido bringe sin egen & # 8220; gaver & # 8221; Fra nærmeste søppelkasser, noe de anser enten mat eller et veldig stinkende leketøy.

6. Barna dine vil kanskje bruke det også

Snakker om andre som bruker hundens dør, vil dine menneskelige små, mest sannsynlig være nysgjerrige på deres beste venns spesielle nye måte å komme seg på. Spedbarn og småbarn bør aldri ha tilgang til hundedøren på grunn av ulike farlige IT-presenterer.

Små barn som er gamle nok til å snakke og forstå bør være introdusert til denne interessante nye contraption, hvis bare for å hjelpe dem å forstå at det bare er for FIDO, og at de kan få "Ouchies" og "Booboos" hvis de prøver å krype gjennom det.

Når som helst barn og kjæledyr deler et hjem, er det bedre å gjøre dem bedre å gjøre dem med hvordan ting fungerer. Barn som forsøker å leke med hunden sin gjennom døren, kan ved et uhell bli bitt eller trappet på. Dette er en ny situasjon for alle, din valp og din tot fortsatt trenger tid til å bli vant til reglene.

Hvordan måle for en hundedør

7. Pass på at kjæledyret ditt faktisk kan passe gjennom en hundedør

Å bli sittende fast i alt er ikke en morsom følelse, men det er mindre morsomt når ingen er hjem for å hjelpe deg med å komme seg ut av det bokstavelige bindingen du er i. Før du selv begynner prosessen med å installere en kjæledyrdør, må du måle bredden på hundens bryst fra skulderen til skulderen; Dette er den bredeste delen av kroppen deres. Du må også måle sin høyde slik at de kan gjøre det gjennom uten å måtte bøye eller skifte ubehagelig.

Samlet sett kan en doggy dør være svært gunstig for både hunder og deres eiere. Det er noen ulemper å vurdere, men forutsatt at du er klar over og forberedt på dem, er det mest sannsynlig at ting er jevnt.

Ovennevnte er bare noen forsiktighetshistorier for å sikre at alle i husstanden din er forberedt, og at valpen din trygt kan gjøre overgangen, og at ingen ville ha uventede overraskelser. Din hund kan ikke bruke den med en gang, men etter en uke eller to bør de begynne å føle seg litt mer komfortabel med sin personlige dør.

Les neste: Hvordan måle for en hundedør og velg den rette

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 7 Ting å vurdere før du kjøper og installerer en hundedør