Gjennomgang: petsafe freedom sliding glass pet door

De fleste hundedører krever at du kutter et hull i døren til huset ditt eller en av de utendørs veggene i ditt hjem. Dette Skyve glass kjæledyr dør fra Petsafe installerer enkelt inne i sporet av en eksisterende glidende glassdør. Det betyr ingen hull i dørene eller veggene, og det er lett å ta med deg hvis du beveger deg.

En kjæledyrdør gir bekvemmelighet og mye tidsbesparelser. Du kan ikke engang innse hvor mange ganger hver dag du må stå opp for å la hunden din inn eller ut. Og la oss ikke glemme de stygge ripermerkene som mange hunder forlater rundt dører og dørrammer.

Selvfølgelig trenger hunden din en inngjerdet i området for å gå inn eller må ha riktig grenseopplæring før han har tilgang til en hundedør. Å ha denne friheten er spesielt gunstig hvis du er borte fra hjemmet i lange timer, eller du jobber hjemmefra og ikke har tid til å ha en tendens til at hundens ønske om å gå inn og ut hele dagen lang.

Hvis du trenger hjelp med å måle hunden din for en hundedør, kan du finne detaljerte instruksjoner i min Video Guide HER. Det finnes mange forskjellige typer dog dører tilgjengelig, fra elektroniske kjæledyrdører til de tradisjonelle plastflappene som installerer i en vegg eller en dør. Hvis du tror at en skyve glassdør er riktig for deg og din valp, dette Petsafe frihet glidende glassdør Modell er en av de få tilgjengelige modellene på markedet.

Petsafe Freedom Sliding Glass Pet Door Review

Petsafe skyve glass kjæledyr dørDet er enkelt å installere denne kjæledyrdøren i sporet av glidebryterdøren din. Som du vil se i min video gjennomgang ovenfor, er det en topphøydejustering som er våren lastet. Du trekker bare justeringen ned, skyv døren i sporet, og slipp deretter justeringen for å passe den nøyaktige høyden på døren din.

Døren kommer i 2 stk. (Topp og bunn), og de fester med bare noen få enkle skruer. Skytende glassdørdøren festes også til dørrammen din med bare noen få enkle skruer. Jeg er ikke spesielt nyttig, men jeg var i stand til å sette denne pettere hundedøren sammen og installere det selv på omtrent 15 minutter.

Det er 2 høyder tilgjengelig:

  • 76 og 13/16 & # 8243; - 81 & # 8243;
  • 91 og 7/16 & # 8243; - 96 & # 8243;

Hver høyde er tilgjengelig med 5 forskjellige dørflapstørrelser:

  • Liten - 5 & # 8243; x 8 & # 8243; klaff
  • Medium - 8 & # 8243; x 12 & # 8243; klaff
  • Stor - 10 & # 8243; x 16 & # 8243; klaff
  • Stor / høy - 10 & # 8243; x 16 & # 8243; klaff med en 8 & # 8243; stige
  • X-Large - 14 & # 8243; x 24 & # 8243;

Måle retningslinjene for dette hundedør vises i bildet til høyre. Vi har den store størrelsen, og det fungerer bra for vår labrador og vår beagle. Selv våre katter går inn og ut gjennom vår skyve glass kjæledyr dør. Hvis du har en husholdning med flere kjæledyr, anbefaler jeg at du velger den størrelsen som passer for ditt største kjæledyr.

Aluminiumsrammen er veldig solid, og den har herdet glass for ekstra holdbarhet. Vi lever i Maine hvor vintrene kan være brutale med under null temperaturer og sterke vind. Av denne grunn beholder vi ikke denne kjæledyrdøren i året rundt.

Petsafe skyve glass kjæledyr dørPetsafe skyve glass kjæledyr døren er foret med værstripping, og den har en magnetisk klaff lukning. Det blokkerer imidlertid ikke ekstrem kulde at vår region står overfor i vintermånedene. Det holder ut regn og mindre alvorlig vær, så jeg tror det ville være ideelt for året rundt i ethvert klima som ikke ser ekstremt kalde vintre.

Jeg liker også at denne hundedøren har et lysbildepanel. Vi tillater ikke at dyrene våre går utenfor om natten uten tilsyn, og jeg kan lett skyve panelet i når det er på tide for dem å holde seg inne for natten.

Jeg vil også anbefale dette som Et flott hundedøralternativ for leietakere. Siden det glir inn i sporet av en eksisterende glidende glassdør, trenger du ikke å bekymre deg for å kutte hull i veggen eller dørene dine. Pluss, det er enkelt å ta med deg hvis du må flytte.

Mens det er et allsidig alternativ, er Petsafe Gliding Glass Pet Door ikke det billigste alternativet tilgjengelig. Avhengig av størrelsen du trenger, selger den for $ 110.95- $ 208.95 på Amazon akkurat nå. Det er ganske dyrt sammenlignet med hundedører som installerer i vegger eller dører, men i forhold til andre glidende glassdører, er kostnaden faktisk billigere enn de fleste.

Les neste: Slik installerer du hundedører hjemme - en trinnvis sjekkliste

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: petsafe freedom sliding glass pet door