Gjennomgang: petsafe extreme weather dog door

Å velge den rette hundedøren er ikke så enkel som du kanskje tror. Det er mange forskjellige typer hundedører, og deres størrelser varierer fra små til ekstra store. De Petsafe Extreme Weather Dog Door er spesielt designet for boliger i ekstreme klima.

Det første du må vurdere når du kjøper en hundedør, er regionen du bor i. Været kan være et problem hvis du bor i en stat hvor mye snø og tungt regn er utbredt. Dårlige stormer kan forårsake et problem når du har en hundedør installert, men det er mer enn det enn det.

Petsafe Extreme Weather DoorHvis du bor i et landlig område, kan uønskede dyr vandre inn gjennom kjæledyret ditt. I dette tilfellet er det best å kjøpe en kjæledyrdør som kan låses om natten, og når du ikke er hjemme. Du kan også kjøpe Automatiske kjæledyrdører som er aktivert med en mikrochip eller sensor, slik at kjæledyrene dine er de eneste som kan komme inn.

De Petsafe Extreme Weather Door Kan ikke være egnet for hvert hjem, men det er definitivt en av de beste alternativene hvis du bor i en region med et ekstremt klima. Jeg bor i Maine, og våre vintre er tøffe. Denne døren har holdt snøen, vind og regn ut av vårt hjem.

Petsafe Extreme Weather Dog Door Review

Petsafe Extreme Weather Dog Door ReviewI min video ovenfor kan du se at denne hundedøren har 3 klaff. Mens de fleste lignende produkter har en gummi / plastflap, har denne en isolert flat sandwichet mellom 2 gummi / plast ytre flapper. Det er også en magnetisk tetning som sikrer at døren forblir stengt selv under vindfulle stormer.

Jeg har brukt denne døren de siste månedene. Det ble installert i februar. Når det er februar i Maine, er vinteren i full kraft. Jeg har ikke hatt noen problemer med klaffen blåser åpen eller snø som blåser inn i huset. 

Installasjonen var lik den med andre dørprodukter i døren. Den sterke metallrammen er forsterket med aluminiumhjørner for å forhindre bøyning eller skade. Som du kan se i min video anmeldelse, har våre hunder ingen problemer med å gå gjennom denne døren.

Jeg har fire hunder som strekker seg i størrelse fra en 75-pund Labrador til en 25 pund Beagle Mix. Når du velger den rette hunden døren For kjæledyrene dine, må du velge en størrelse som er best for din største hund. De mindre kjæledyrene vil kunne passe gjennom en større dør, men det ville ikke fungere hvis det var den andre veien rundt.

hunden går gjennom kjæledyrdørenEn av de må-har-funksjonene som jeg ser etter når du kjøper en hundedør, er en lås av noe slag. Denne døren er utstyrt med et lysbilde-lukkepanel som helt låser døren når du ikke trenger det. Jeg låser døren om natten for å hindre at hundene mine kan gå ut etter mørkets. Det er også nødvendig for å holde andre critters komme inn i hjemmet mitt.

Petsafe tilbyr denne døren i 3 størrelser: middels, stor og ekstra stor. Det er også tilgjengelig i en liten størrelse med en plastramme i stedet for en aluminiumsramme. Hvis du lurer på hvordan du måler hunden din for en kjæledyrdør, sjekk ut vår Guide om emnet.

Middels størrelse er for kjæledyr som veier opptil 40 pund. Den store størrelsen er for hunder som veier opp til 100 pund, og den ekstra store størrelsen er egnet for hunder som veier opp til 220 pund. Døren som er omtalt i min videoguide, er en stor størrelse.

Du kan kjøpe Peterse Extreme Weather Dog Door på Amazon for $ 139.99- $ 209.99 på tidspunktet for denne anmeldelsen. Selv om dette er mer ekspansiv enn mange andre lignende klaffstil i dørhunddører, er det også mye høyere kvalitet og tilbyr den isolerte klafffunksjonen. Ta det fra noen som bor i en region med et veldig hardt klima, denne hundedøren er verdt prisen hvis du trenger å holde ut elementene.

Les neste: 7 ting å vurdere før du kjøper og installerer en hundedør

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: petsafe extreme weather dog door