15 Feil selv de beste hundeeiere kan gjøre

Å få en ny hund er spennende, spesielt hvis du aldri har hatt et kjæledyr før. Du kan ikke forvente å være en perfekt hundeeier fra Get Go, men det vil spare deg tid og krefter for å lære av andre folks feil. Selv den mest velmenende hunden eieren kan være skyldig i noen av disse vanlige feilene. Som de sier, tar det en landsby å heve et barn - enda en furry en.

Vi vet allerede at å eie en hund kan virkelig legge til verdi og glede for et liv, men det krever en viss investering på både penger og tid; Det er en seriøs forpliktelse. Hvis du velger en feil hund rase, eller forsømme noen viktige aspekter ved kjæledyrpleie og hundetrening, som kan ha en betydelig innvirkning på nyopptatt kjæledyrs helse eller oppførsel.

Statistikk viser at 30% av hundeeiere gir opp sine kjæledyr rett og slett på grunn av oppfattede atferdsproblemer, som per Ohio State University. Ser på det nærmere, alt dette kunne vært unngått hvis bare nye kjæledyrseiere visste noen flere ting om hundens eierskap og satte sine forventninger til høyre.

Før du tar med et hund hjem, må du bygge din landsby. Chat med erfarne hundeeiere, og be om deres råd og forskning hundepleie nettsteder for informasjon. Finn en veterinær, Groomer, Pet Sitter og enhver annen profesjonell som du kanskje trenger i ditt hjørne. Det hjelper deg ikke å unngå hver feil, men du vil bli bedre forberedt på eventuelle problemer som vil oppstå. Så her er de 15 vanligste feilene som mange hundeeiere gjør, og hvordan man skal unngå dem.

Les også: 15 må-vite tips for nye hundeeiere

15 vanligste feil, selv de beste hundeeiere kan gjøre

Feil selv de beste hundeeiere kan gjøre

1 ineffektiv eller skadelig hundetrening

Bruke feil type trening for hunden din er ikke bare bortkastet tid; det kan faktisk være skadelig og farlig for både deg og hunden. Vitenskapen har vist seg og hundetrenere legger nå vekt på hvordan fokus på straff kan forårsake frykt, angst og aggresjon i hjørnetenner, og til og med skade forholdet ditt for alltid.

Bare fordi du så det på TV eller les det på Internett, betyr det ikke at det vil fungere for deg eller hunden din. Se etter vitenskapsbasert råd og bygg på hva som fungerer for deg. Sørg for at alle i huset er på samme side også. Nåværende konsensus er at de mest effektive hundetreningsmetodene er operante kondisjonering, positiv forsterkning og clicker trening.

2 forsømmelse i offentlige rom

Hundparker høres ut som en hunds ide om paradis, men noen offentlig plass kan ha sine farer. Bare fordi du har sosialisert hunden din for å være komfortabel og veloppdragen med andre dyr, betyr det ikke at andre eiere har satt i samme innsats. Hunder kan fortsatt komme inn i kamper og bli skadet - bare les noen av disse hundepark horror historier.

Lær hunden din forsiktighet og å holde deg nær deg i det offentlige. Unngå ukjente, offentlige situasjoner til kjæledyret ditt har trening for å adlyde deg, selv når han er spent. Vær oppmerksom på hvor mye støy hunden din gjør hjemme også, så han forstyrrer ikke naboene dine. Hvis du skal til en hundepark, så er det Visse regler du og din valp trenger å vite.

3 Ingen riktig tilsyn

Ikke la barna uten tilsyn rundt hunderAlle Vets Love Hundeiere å ikke forlate et barn under 10 år uten tilsyn med en hund. Denne regelen gjelder for familiemedlemmer og din familiehund også. Du kan aldri være helt sikker på hvordan selv den vennligste hunden skal oppføre seg når han er redd eller truet, og du vet aldri hva et barn kan gjøre det som en hund kan finne uforutsigbar.

Statistisk, hund aggresjon er mest observert i tilfeller med barn, og når barn forsømmer tegn på en hund som potensielt kan bite på grunn av frykt aggresjon, eller bare å være irritert. Som et resultat av dette ble hundene nest mest farlig dyr i Amerika i dag.

Det samme gjelder fremmede som oppfyller valpen din. Noen hundeeiere synes å ta sine hundekammerater overalt. Mens en følelsesmessig binding som det er beundringsverdig, deler ikke alle vår lidenskap. Noen mennesker er ikke komfortable rundt hunder i det hele tatt, og den frykten kan forvirre en hund. Lær hunden din å sitte og bli kjent med fremmede gradvis.

Ikke oppmuntre fremmede til å dyre hunden din med en gang heller. Det er viktig å sosialisere kjæledyret ditt, så han oppfører seg riktig med nye mennesker, men han kan ikke lære å respektere en fremmed plass hvis han ikke har egen personlige plass. Det samme gjelder barn, og enda mer, og alle hundene må lære å oppfører seg rundt barn.

4 Ikke rydder opp etter hunder

Det kan overraske deg, men i en Lawnstarter Survey på mer enn 700 mennesker, nesten 1 av 10 valgte hunder som deres toppklage. En forbrukerrapporterundersøkelse i 2010 fant at hunden poop var den sjette største klagen til amerikanere, og som en interessant tidbit, 2013 undersøkelse fra Offentlig policy poling (PDF) funnet hadde amerikanere hatt en høyere oppfatning av hundespill (47%) enn kongressen (40%).

Kort sagt, hundavfall er et problem, og noen kjæledyrseiere forsømmer dette faktum.

Et problem med en dårlig utdannet hund er helt forståelig, men mange er irritert bare ved normal hundadferd. Hva kan være mer naturlig enn en hund som går på badet utenfor, opp mot et tre, eller på et gjerde? Hvis du ikke vil gi hundene et dårlig navn, rydde opp etter kjæledyret ditt - bære Poop poser og A poop scooper For enkel rengjøring - og lær din pooch ikke å trekke på privat eiendom.

5 Unødvendige eller skyggefulle hundprodukter

Hvis du spør noen med en interessert interesse i å selge deg et produkt, er det ganske sannsynlig at de skal oppsøke deg på noe du ikke trenger, eller prøver å få deg til å bruke mer penger enn nødvendig. Shopping Online kan være nyttig og kan spare penger. For eksempel kan legemidler være 10-20 prosent billigere online, og det er en rekke steder å finne billig hund meds, Men vær sikker på at du kontrollerer at selgeren er et verifisert Internett-apotek.

Gjør litt forskning og spør rundt, men vurder kilden til informasjonen. Spør andre hundeeiere om kjæledyr forsyninger de bruker, og hvilke de fant helt ubrukelig. Hvis du handler for noe spesifikt, spør en profesjonell i feltet eller gjør noen bevisbaserte forskning. For eksempel, hvis du prøver å finne den beste kjæledyrbørsten for hunden din, bør du vurdere å spørre en profesjonell kjæledyr groomer for hjelpsomt råd.

I SLEKT: 5 Premium kvalitet hund forsyninger som ikke er verdt høye kostnader

6 Feil fôring

Ikke bestikk hundene dine med matNoen kjæledyrseiere antar at hundemat og kjærlighet er det samme, men doggy godbiter er ikke den eneste måten å belønne din pooch, og du bør ikke over mate ham. La din fido få overvektig vilje forkort sitt liv. Det er ikke kjærlighet. De dyreste hundemerkene er ikke alltid det sunneste alternativet heller.

Mens hjemmelaget hundemat kan være veldig sunne, kan hjemmelagede dietter som ikke er riktig balansert for ernæring, gjøre mer skade enn godt. Det samme gjelder for rå matdieter - når det er gjort riktig, de er gode; Når det er gjort feil, det kan være farlig til både hunder og deres eiere. Hunder trenger et sunt, velbalansert kosthold og livsstil. Det er opp til eieren å undersøke sikkerhet for kjæledyrsmatforberedelse, kontrollere deler og sørge for at hunden får nok trening for å brenne av de ekstra kaloriene som forbrukes.

7 ikke bruke penger når det teller

Når det er sløsing å bruke hardt opptjente penger på visse hundforsyninger, er det andre som kan være avgjørende for kjæledyret. Videre kan billige produkter noen ganger være dyrere på lang sikt. Billig hundemat kan åpenbart forårsake Dyrt helseproblemer. Visste du at over-the-counter, spot-on loppe og kryss behandlinger kan forårsake alvorlige helseproblemer på grunn av visse kjemikalier? Menneskelige medisiner kan være billigere, men hvis du ikke vet hva du gjør, kan de være giftige og dødelige for hunden din.

Ikke vent til siste øyeblikk når det er veldig seriøst å ta din fido til veterinæren. Feil som det kan være dødelig. Helseforsikring kan også være en stor investering, så du trenger ikke å bekymre deg for kostnader i en allerede vanskelig periode, men Det er ikke alltid Det mest levedyktige alternativet for alle kjæledyrseier.

I SLEKT: 8 Kreft-forårsaker hundprodukter (og hvordan du kan unngå dem)

8 Ikke å være proaktiv

Den beste måten å unngå helseproblemer er å forhindre dem i utgangspunktet. En rutinemessig veterinærkontroll, en eller to ganger i året, er en mulighet til å gjennomgå hundens generelle helse, kosthold og livsstil, og ikke bare ta opp på vaksinasjoner og håndtere åpenbare problemer. Dette blir enda mer viktig når hunder er mer enn åtte år gamle. Din veterinær kan gi deg råd om bedre hundesorg og hvordan du begynner å justere din aldrende kjæledyrs livsstil for å unngå problemer i fremtiden. Snakk med en hundenskaper for å optimalisere hundens diett og forlenge sin levetid.

9 Kjøpe feil hund forsyninger

Kjøper feil hund forsyningerMens de passer til hunder i noen (svært sjeldne) tilfeller, for flertallet av kjæledyrseiere og deres hjørnetenner, ting som choke krage er et klart nei-nei. Retractable Leases kan se ut som en god ide å gi hunden din mer frihet, men stoppmekanismen er ikke alltid pålitelig, spesielt over tid. Feil type krage, sele eller bånd kan skade hunden din og forårsake andre helseproblemer, selv trakeal kollaps.

Noen hunder, inkludert visse raser helt, har også spesielle behov. Det kan skyldes deres anatomi eller et eksisterende helseproblem, i hvilket tilfelle krage skal kun brukes til identifikasjon. En flat bånd som ikke er mer enn seks meter lang med et hode krage eller No-Pull Dog Harnesses er ditt sikreste alternativ, men ingenting er en erstatning for å trene en hund for å holde seg nær og ikke trekke.

Mangel på kontroll er hvordan hunder kan ende opp med å komme i en kamp eller løpe i trafikken, selv når de er leashed. Det kan også være skadelig eller farlig for eierne å bli trukket rundt.

10 Feil forventninger om grooming

Det virker som det billigste valget å groom hunden din er Ved å gjøre det selv, Men det er sikkerhetsregler som må følges. Ved hjelp av feil type groomingprodukter, gni i hunden sjampo for kraftig eller for mye håndkle tørking etterpå kan mat eller skade hundens hår, selv med korthårede hunder, og generelt sette hunden din fra fremtidig grooming.

Hunden hår tangles er ikke bare stygg. De forårsaker blåmerker fra den konstante trukket. For noen hunder, barbering er ikke bare stilig, det er nødvendig for komfort og helse. Det kan til og med påvirke deres personlighet og daglig oppførsel.

Men barbering er ikke et alternativ for hver hund, eller til og med de fleste hunder. Ser du mønsteret her? Home Pet Grooming er en fin måte å spare penger på, men bare hvis du virkelig vet hva du gjør. Det tar tid å lære å godt drikke hunden din, for ikke å nevne tiden du vil bruke faktisk å gjøre det.

11 forsømmer hundens tenner

Husk å børste hunden tenner regelmessigNesten hver hund eier er skyldig i dette, men tenner børsting bør være en del av din daglige rutine eller minst flere ganger per uke. Det triste faktum er at de fleste hunder over tre år allerede viser tegn på tannkjøttsykdom og andre tannproblemer, som kan forårsake en rekke andre helseproblemer som er smertefulle for kjæledyret ditt og dyrt for deg.

Å få deg selv og din fido til en vanlig tannbørsting rutine er en av de beste tingene du kan gjøre for hundens generelle helse og velvære. Mange kjæledyrseiere er for lat til å pusse sine hunders tenner, men det de ikke forstår er hvor mange sykdommer og helseproblemer kan unngås bare ved å pusse hundens tenner et par ganger i uken.

12 glemmer å klippe nagler

Hvor ofte bør du klippe hundens negler, vil avhenge av hvor fort de vokser og hvilke overflater som pooch vanligvis går på. Rough Ground vil male ned neglen og forkorte dem, og dermed gi deg litt ekstra tid før du må groome din pooch igjen, men ikke avhengig av det for mye.

Kutte din hundens negler er imidlertid viktig. Lange negler kan forårsake alvorlige pote og tåproblemer. Det kan også være farligere når hunden din er ekstra lekfull med dine eller spesielt små barn. Hvis du ikke er sikker på å gjøre en god jobb, bestill regelmessig avtaler med en groomer eller veterinær.

13 ignorerer temperaturkontroll

Ignorerer temperaturkontrollVi har alle hørt at det kan være dødelig å forlate hunder i bilen din. Det anses selv som en form for dyremishandling. Mange kjæledyrseiere skjønner ikke at hunder kan overopphetes i bakgården også, spesielt langhårede raser, raser med tykke eller doble strøk og eldre hunder.

Selvfølgelig må du gi kjæledyret ditt med vann og skygge, men det finnes andre måter du kan hjelpe hunden din til å slå varmen også, inkludert:

  • Hold en barneform svømmebasseng I skyggen med noen få inches av vann i det - sørg for at kjæledyret ditt lett kan komme inn og ut
  • Spill i sprinkleren sammen
  • Sett isbiter i vannretten eller gi hunden din frosne godbiter
  • Legg viften på for kjæledyret ditt
  • Begrense trening og utenfor tid til tidlig morgen eller sen kveld på varme dager
  • Barber eller trim hundens hår hvis det er nødvendig

Planlegging for været er ikke bare en sommer ting heller. Hvis det er kaldt om vinteren, kan en hunds pels ikke være nok til å holde ham varm. Han kan trenge en genser, frakk eller til og med støvler, avhengig av hans rase, størrelse, alder og frakk type.

14 hopper lydighetsskolen

Å gå til en lydighetsskole for litt ekstra trening er ikke viktig for hver hund (eller eier), men det kan være veldig gunstig. For noen hunder, er det enda viktig, men noen kjæledyrseiere antar at lydighetstrening bare er for unge valper. Men enda eldre hunder og erfarne eiere kan dra nytte av oppfriskningskurs eller lydighetsskole. Trening bør være en livslang daglig aktivitet for deg og kjæledyret ditt. Selv valper kan starte med spesielle klasser som fokuserer på sosialisering.

15 Sette opp hunder å mislykkes

Noen ganger er en hundens dårlige oppførsel mer eierens feil enn hundens. Ikke frist din valp ved å forlate hundemat usikret i kjøkkenet ditt, hundenes godbiter som ligger rundt eller andre ting som sko (hvis poochen din liker å tygge på dem) hvor han kan få dem. Du setter bevisst din egen hund for å misforstå.

For eksempel, hvis tygging er problemet, de fjerner insentiver og omdirigering av kjæledyrets oppførsel er hva du kjæledyrets eier er forpliktet til å gjøre. Prøv alltid å være konsekvent og forutsigbar, med klare grenser og forventninger. Det er ditt ansvar å trene hunden din til å gjøre det du vil, og være forståelse og tålmodig når ting ikke trener slik du vil at de skal etter de første få forsøkene.

Les neste: 10 beste hunderaser for første gang eiere

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 15 Feil selv de beste hundeeiere kan gjøre