Fordeler og ulemper med å bringe hunden din til å jobbe

Fordeler og ulemper med å bringe hunden din til å jobbe

For mange hundeiere, som bringer din beste venn til jobb, er det en drøm som går i oppfyllelse. I de senere år er arbeidsgivere til slutt oppvarmet til ideen, og nå er det anslått at rundt 2.5 millioner mennesker har brakt sitt kjæledyr til å jobbe. Det er rundt 8% av ansatte. Noen bedrifter, som Amazon, Google, og Nestle, tilbyr sine ansatte fordeler som tillater dem å ta sin hund til å jobbe en hvilken som helst dag på året, mens andre bedrifter organiserer en årlig "Bring din hund til arbeidsdag".

En dag for hunder

Neste år vil markere 20 år siden den første "ta hunden din til arbeidsdagen". Pet Sitters International opprettet dagen i 1999, og det har blitt holdt på en fredag ​​i slutten av juni hver sommer siden. Neste sommer kan hundelskere se frem til å bringe hunden sin til å jobbe fredag ​​21St Juni 2019.

Så hvorfor har det blitt så populært å ta hunden din til å jobbe de siste 20 årene? Her skisserer vi fordelene og ulemperne med å ha din pooch rundt på kontoret og hvordan man best kan gå om å introdusere hunder til et arbeidsmiljø for bedrifter og eiere.

Fordelene med å bringe hunden din til å jobbe

Å bringe hunden din til jobb er en utrolig opplevelse. Det er bra for deg, hunden din og din arbeidsgiver. Tross alt, 2.5 millioner mennesker har ikke prøvd det uten grunn! Arbeidsgivere blir stadig mer overbevist av disse varierte og viktige fordelene:

  • Stress lettelse

Ingenting lindrer stress bedre enn en klem med din beste venn. Bare å ha dem der med deg når et prosjekt ikke går slik du vil, eller når en frist er rask nærmer seg, kommer til å holde deg roligere. På samme måte vil du ha hunden din med deg tvinge deg til å ta hyppige, små pauser, som også vil redusere stressnivåene dine. Når din oppgaveliste er på toppen av deg, og du føler at det ikke kunne bli verre, tar du hunden din ute slik at de kan gå på toalettet, kan være alt du trenger for å få litt perspektiv og slappe av.

Hunder på arbeidsplassen kan også være fantastisk for ikke-eiere. Mange hundelskere eier ikke hunder, selv om de vil. Dette kan skyldes at noen i deres familie er allergisk, eller deres livsstil gir ikke en god livskvalitet for en hund. Uansett årsaken, kan det være i stand til å binde med hunder på jobb, kan lyse sin dag så mye som den kan lyse din.

  • Team sammenheng

Ikke bare kan dine medarbeidere dra nytte av hundens positive og avslappende effekt, men hunder kan også bringe hele selskapet nærmere sammen. Folk du aldri har hatt sjansen til å snakke med vil si hei for å bli kjent med hunden din. Det er en flott isbryter. Mange hunderforeldre som bringer hunden sin til jobb, og finner selv at andre ofte tilbyr å ta sin hund for en rask tur. Lag som lærer seg hverandre, jobber bedre sammen, så hunder gjør et lykkeligere og mer produktivt miljø.

  • Din helse

Det er ganske kjent at hundeeiere generelt har bedre helse enn ikke-hundeeiere. Å gå på en tur fem ganger i uken, hvilke hundeeiere som ofte må gjøre, senker fedme og er anslått å spare amerikanere $ 419 millioner i helsevesenet regninger. I tillegg til fedme reduserer kjæledyr også kolesterol, blodtrykk og andre helseproblemer.

Disse fordelene kan forstørres ved å bringe hunden din til å fungere som du vil være aktiv og stressfri hele dagen i stedet for bare hjemme. For eksempel, å komme opp oftere for å ta hunden din utenfor, vil bidra til å kjempe mot desk-baserte helseproblemer som felles smerte, ryggsmerter og dårlig holdning.

  • Sparer penger

Ved siden av de millioner som kan bli frelst i helsepersonell, er det andre besparelser som følger med å bringe hunden din til å fungere. Helsefordeler akkumuleres over en hel levetid, slik at du ikke sannsynligvis vil legge merke til dem med en gang. Imidlertid liker mange eiere å sette hunden sin i doggy barnehage eller Hire Dog Walkers for å hjelpe dem med å gi hunden sin den beste livskvaliteten mulig.

Som en rekke hunder vil sannsynligvis være til stede i en hundevennlig arbeidsplass, vil hunden få de sosiale fordelene med barnehage uten kostnadene! Du kan bruke pendlingen og lunsjpause for å sikre din hunden får nok trening, så det er ikke nødvendig å betale den hunden walker. Du kan til og med spare penger på dine egne reiseutgifter hvis du er motivert til å gå til jobb og kunne til og med skape et nettverk av meddog-elskere blant dine kolleger som er glade for å dog-sitte når du er på ferie.

  • Jobbtilfredshet og produktivitet

Den mest avgjørende fordelen for arbeidsgiveren, sammen med teambeholdningen, er økningen i trivsel og produktivitet for sine ansatte. Tar små pauser, å være mindre stresset, få mer trening og å ha bedre relasjoner med kolleger gjør en ansatt lykkeligere og mer entusiastisk i sitt arbeid. Dette, i sin tur, gjør det høyere kvalitet som en motivert ansatt vil ta stolthet i sine prestasjoner.

På samme måte fant American Pet Products Association at tilstedeværelsen av kjæledyr på arbeidsplassen motiverte ansatte til å bli på kontoret litt lenger, og perfeksjonere den avgjørende rapporten eller koble til noen få flere potensielle kunder. Dette er antagelig fordi de ikke bare nyter sitt arbeid, men de er heller ikke bekymret for deres hunden er hjemme alene. Det har også blitt foreslått at å tillate ansatte å bringe hunden sin til å jobbe, reduserer medarbeideromsetningen som hundelskere blir vant til å jobbe med hunden sin og er uvillige til å flytte til et kontor uten dem. Hvem elsker ikke en hardt arbeidende, motivert og lojal medarbeider?

  • Hundene dine helse og selvtillit

Det er alltid herlig å bruke mer tid med hunden din, og de elsker det like mye som du gjør. Å bringe hunden din på jobb er ikke bare bra for deg og din arbeidsgiver, men det er flott for hundens helse og lykke. Hunder som går på kontoret, får ofte mer fysisk og mental trening. Du er sikker på å gå med dem hver dag, og de vil komme i kontakt med rikelig med kjærlighet og hengivenhet fra deg og dine kolleger. Dette er mye bedre enn å sitte hjemme alene i 7 eller 8 timer hver dag.

Hunder som regelmessig besøker kontoret, lærer også å ha mer tillit til offentligheten. De sosialiserer på pendlingen og på kontoret med både andre mennesker og hunder. Mens du må være forsiktig så du ikke overexcite eller skremme dem, vil sosial interaksjon lære dem hvordan de skal få nye venner.

Problemene med å bringe hunden din til å jobbe

Det kan nå virke som enhver arbeidsplass bør ha hunder rundt for å motivere ansatte, men det er mange problemer som oppstår når du tar med dyr til et kontor. Mange av disse har løsninger, men det gjør hvordan du utfører `Ta hunden din til arbeidsdagen eller noe annet initiativ.

  • Mucky valper

Hunder er rotete, noen ganger skitne, og noen ganger rett og slett brutto, og det er ingenting du kan gjøre for å forandre det. Hunden din kan kaste sin pels overalt, drool, eller til og med gå på toalettet på kontoret. Arbeidsgivere og kolleger som ikke er vant til hunder, vil sannsynligvis finne dette rotet veldig unappealing.

Du kan imidlertid gjøre noe med rotet. Først og fremst må du holde på toppen av hundens badbrudd. Hvis du er i tvil, er mer bedre enn mindre. Ta dem utenfor minst hver to timer eller mer. For det andre, vær forberedt på pelsen og kassen. Hold en tilførsel av lint børster og flekkfjerner for både deg og noen kolleger som finner seg offer for hundens entusiasme. Ingenting ville være verre enn å gå til et viktig møte som er dekket av hår og flekker.

Relatert innlegg: Beste teppe renere for kjæledyr

  • Komme i veien

Hunder har også en tendens til å komme i veien. Big hunder på et kontor kan blokkere hele gangene, mens små hunder kan reise opp intetanende kolleger. Hunder som tar naps, kan være en bestemt fare, og det er uten å nevne den forferdelige og problematiske snoringen som har ødelagt mange en telefonsamtale og møte. Det er viktig at du betegner en bestemt plass hvor hunden din kan ligge, slappe av og lur. Trene dem til å bruke den. Det kan være nyttig å ta med seg sengen hjemmefra for å hjelpe dem med å justere.

Du vil kanskje også like: Hundesenger

  • Oppførselsproblemer

Dyrets handlinger kan også forårsake problemer for deg med dine kolleger. Din hunden kan vise aggresjon til de andre hundene på kontoret, kan de se etter mat i hyller og skap, eller de kan bjeffe på fremmede, spesielt levering menn. Dårlig oppførsel fra hunder kan variere fra distraherende og irriterende til virkelig farlig, så det er viktig at hunden din er godt trent og forberedt på kontorlivet. Dette betyr at de er rimelig stille og rolige, godt utøvde, lydhør overfor kommandoer, og vet å holde deg nær deg. Du må også sørge for at du holder øye med dem. Ikke la dem vandre av i kjøkkenet eller noe annet sted uten tilsyn.

  • Å være for opptatt

Du må også planlegge fremover hvis du skal overvåke hunden din til enhver tid. Hva vil du gjøre hvis du må forlate kontoret? Hvem vil passe på hunden din hvis du er i et møte? Din hund er ikke noen andres ansvar. Mens du kanskje er heldig, og en kollega kan tilby å holde øye med dem i en time eller så, husk at de ikke vet hvordan du skal håndtere hunden din, og så er hunden din fortsatt ditt ansvar hvis de begynner å misforstå.

En god ide er å sikre at hunden din er komfortabel i en kasse, slik at du kan bruke den hvis du må gå ut for et raskt møte. Det kan også doble opp som deres seng på kontoret. Hvis du sannsynligvis vil være ofte borte fra skrivebordet ditt, kan det være tilrådelig å ikke ta med hunden din på den dagen. Mange eiere som er i stand til å bringe sine kjæledyr til jobb, ikke bringe dem hver dag av denne grunnen.

Du vil kanskje også like: Hundekasser

  • Distraherende

Du elsker hunden din og, som alle de beste tingene i livet, kan de være veldig distraherende. For mange mennesker, å bringe hunden sin til jobb, er en dårlig ide fordi det vil påvirke konsentrasjonen deres. Det er viktig at du aldri lar hunden din distrahere deg, selv om det er et godt øyeblikk å bli distrahert fordi din oppmerksomhet vil fungere som en belønning for distraherende oppførsel, og de vil gjøre det igjen og igjen, spesielt når du hovedsakelig ignorerer dem , for eksempel nær en frist eller når sjefen din snakker med deg.

  • Allergier og frykt

Dette er det største problemet med hunder på arbeidsplassen, og er dessverre det eneste problemet uten løsning. Du kan ikke bringe dyr til å jobbe hvis noen andre kommer til å bli nysing hele dagen, eller verre. På samme måte er mange mennesker virkelig skremt for hunder, og du kan ikke forvente at de skal kunne jobbe i et miljø der de er redd. Prøv å være forståelse for kolleger som ikke er hundelskere. Selv om du går inn i et hundevennlig kontor, kan du ikke anta at alle ansatte elsker hunder. De kan være nøytrale og vil finne en påtrengende, høy eller energisk hund irriterende mens de prøver å jobbe, så vær forsiktig og snill.

Kvinne med kontorhund

Bringer hunden din til å jobbe

Jeg oppfordrer deg til å spørre din arbeidsgiver høflig om det er mulig å bringe hunden din til å fungere. Men vær ikke overrasket om svaret er nei. Det er mange grunner til at arbeidsgiveren din kanskje ikke kan tilby fordelen av å ha hunder på kontoret:

  • Allergier
  • Forsikring
  • Frykter
  • Sikkerhet
  • Finansiering
  • Oppfattet diskriminering til fordel for hunder over andre kjæledyr
  • Hygiene

Hvis de tillater det, ikke bli overrasket om reglene er strenge. Nestle, for eksempel krever hunder å gjennomgå en "pawthorisation" -prosess før hunder anses som kontorklar. Når de er akseptert, er det fortsatt mange restriksjoner som dikterer hvor de kan gå, så vel som en prøvetid, regelmessige kontroller og tredjepartsansvarsforsikringsordninger. Å bringe hunden din til jobb er verdt det, men det må gjøres riktig hvis alle kommer til å føle seg lykkelige og trygge.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Fordeler og ulemper med å bringe hunden din til å jobbe